Juventus - prasa(dodatki,naklejki,plakaty,artykuly itp.)
- oliver
- Juventino
Dziś w przeglądzie sportowym był skarb kibica Ligi mistrzów i oczywiście jedna strona poświęcona Juve:
http://img186.imageshack.us/img186/3897/20090911126.jpg
Zdjęcie robione telefonem , bo nie mam skanera, a przy zbliżeniu wszystko widać.
Zdjęcie robione telefonem , bo nie mam skanera, a przy zbliżeniu wszystko widać.
Mnie się ten tekst podobaSkarb Kibica dodatek Przeglądu Sportowego pisze:Trener reprezentacji Marcello Lippi jest przekonany, że Ferrara, chociaż debiutuje jako trener, poradzi sobie bez problemów. -Ma charyzmę i potrafi wydobyć z nich wszystko co najlepsze. Kiedy prowadziłem Juventus, zwracałem się do Ferrary i Montero, żeby trenowali obronę, a ja zajmowałem się pomocą i atakiem.
Dla 39 kibiców, mecz finałowy pomiędzy Liverpoolem a Juventusem był ostatnim, w jakim mogli wziąć udział. Kibice Bianconerich nigdy nie zapomną o tamtych wydarzeniach. Heysel 29 maj 1985r.
koniec iti
koniec iti
- Michael900
- Juventino
Na JP jakiś czas temu o tym pisano.oliver pisze:Mnie się ten tekst podobaSkarb Kibica dodatek Przeglądu Sportowego pisze:Trener reprezentacji Marcello Lippi jest przekonany, że Ferrara, chociaż debiutuje jako trener, poradzi sobie bez problemów. -Ma charyzmę i potrafi wydobyć z nich wszystko co najlepsze. Kiedy prowadziłem Juventus, zwracałem się do Ferrary i Montero, żeby trenowali obronę, a ja zajmowałem się pomocą i atakiem.
PS. Czy to moze oznaczać, że Montero też niedługo zostanie trenerem?

- deszczowy
- Juventino
Gwałtu! Rety! Głąby z "Przeglądu sportowego" napisały Juventus Turyn zamiast Juventus FC. Wołajcie adminów!!!!oliver pisze:Dziś w przeglądzie sportowym był skarb kibica Ligi mistrzów i oczywiście jedna strona poświęcona Juve:
- Dybala 4ever
- Juventino
Witam
w zapowiedzi o meczu Juventusu była mowa o książce Bońka "Prosto z Juventusu" mam pytanie do Was czy już czytaliście tę książkę i co o niej sądzicie, ja przed chwilą zamówiłem ją na allegro
.

- Abi
- Juventino
Bardzo dobra lektura, uporządkowana i, w przeciwieństwie do Moje życie jak mecz Platiniego, skupia się na Juventusie i wszystkim dookoła niego, a nie na poszczególnych występach piłkarza. Polecam.juventinek123 pisze:Witamw zapowiedzi o meczu Juventusu była mowa o książce Bońka "Prosto z Juventusu" mam pytanie do Was czy już czytaliście tę książkę i co o niej sądzicie, ja przed chwilą zamówiłem ją na allegro
.
- tabo89
- Juventino
jako że dzisiaj czekała mnie podróż do Sosno i Kato to zakupiłem FUTBOL News w którym przeczytać można artykuł o ostatnim meczu z Lazio, w większości poświęcony Juve oraz ciekawy wywiad z Lippi'm w którym mówi między innymi o Juve
skanów niestety nie zapodam bo przez tydzień nie ma mnie w domu a kuzyn skanera nie ma
skanów niestety nie zapodam bo przez tydzień nie ma mnie w domu a kuzyn skanera nie ma
- białas
- Juventino
mam prośbę, do osób, które kupują "Piłkę nożna Plus". otóż na okładce PN z 2006 roku znalazłem reklamę nr 2 PNP z roku 2006 i był tam m.in. artykuł o Gaetano Scirei zatytułowany "Bohaterowie mundiali". czy byłby ktoś w stanie przejrze swoje zbiory PNP z tamtego okresu i wkleic ten artykuł? byłbym bardzo wdzięczny 
- Majos
- Juventino
Mam nadzieję, że o to chodziło :białas pisze:mam prośbę, do osób, które kupują "Piłkę nożna Plus". otóż na okładce PN z 2006 roku znalazłem reklamę nr 2 PNP z roku 2006 i był tam m.in. artykuł o Gaetano Scirei zatytułowany "Bohaterowie mundiali". czy byłby ktoś w stanie przejrze swoje zbiory PNP z tamtego okresu i wkleic ten artykuł? byłbym bardzo wdzięczny
http://img89.imageshack.us/img89/1182/scirea.jpg
http://img11.imageshack.us/img11/8720/scirea001.jpg
- białas
- Juventino
tak dokładnie to. wielkie dzięki
co do samego artykułu to spodziewałem się czegoś lepszego. cześc spłodzonego tekstu przez pana Lipińskiego czytałem po raz wtóry, bo dokładnie to samo jest napisane chociażby na polskiej wikipedii.

- DeeJay
- Juventino
Tekst jest też od trzech lat na JPbiałas pisze:mam prośbę, do osób, które kupują "Piłkę nożna Plus". otóż na okładce PN z 2006 roku znalazłem reklamę nr 2 PNP z roku 2006 i był tam m.in. artykuł o Gaetano Scirei zatytułowany "Bohaterowie mundiali". czy byłby ktoś w stanie przejrze swoje zbiory PNP z tamtego okresu i wkleic ten artykuł? byłbym bardzo wdzięczny
- białas
- Juventino
hehe, nawet do głowy mi nie przyszło, żeby to sprawdzicDeeJay pisze:Tekst jest też od trzech lat na JPbiałas pisze:mam prośbę, do osób, które kupują "Piłkę nożna Plus". otóż na okładce PN z 2006 roku znalazłem reklamę nr 2 PNP z roku 2006 i był tam m.in. artykuł o Gaetano Scirei zatytułowany "Bohaterowie mundiali". czy byłby ktoś w stanie przejrze swoje zbiory PNP z tamtego okresu i wkleic ten artykuł? byłbym bardzo wdzięczny( http://juvepoland.com/text.php?id=470 )
- Motor
- Juventino
W naszej ulubionej gazecie piłkarskiej, Bravo Sport, pojawił się plakat Iaquinty. Szkoda że nie mogłem zakupić tego prześmiesznego czasopisma, ponieważ cały swój "majątek" który miałem przy sobie zainwestowałem w Keno :roll: .
Za wszelki nie ład w moich wypowiedziach odpowiedzialni są kosmici.
27 marca 2010 - 2 lata na Forum JuvePoland
27 marca 2010 - 2 lata na Forum JuvePoland
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Nie chodzi tu czasem o GigaSport? Tak mi się wydaje, że jak dzisiaj przechodziłem obok kiosku to mi się właśnie w tej gazecie rzucił w oczy plakat naszego najlepszego strzelcaMotor pisze:W naszej ulubionej gazecie piłkarskiej, Bravo Sport, pojawił się plakat Iaquinty. Szkoda że nie mogłem zakupić tego prześmiesznego czasopisma, ponieważ cały swój "majątek" który miałem przy sobie zainwestowałem w Keno :roll: .