Nowy Trener?
- Volto
- Juventino
- Podziekował: 17 razy
- Otrzymał podziękowanie: 42 razy
Nie mamy żadnej pewności. Przeglądając anglojęzyczne strony, powołujące się na włoskie źródła, to Allegri jest najbardziej prawdopodobną opcją. Miał rozmawiać z Romą, ale po 'telefonie z Turynu' zmienił zdanie, podobno. Tak samo z odejściem Paraticiego - podobno bardzo możliwe, i to nawet łącznie z dyrektorami niższego szczebla, wliczając Cherubiniego, a że AA podobno go bardzo ceni, kto wie czy nie szykuje nam się rewolucja u sterów. Koniec końców, to wszystko - podobno. Przewija się głównie nazwisko Nasi i .. Marotta. Tylko czemu Beppe miał by porzucać obecną pracę? Tego nie znalazłem.
- ahojekk
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
No i ponownie Carleto w 2014 z Realem.
Co do powrotu Allegrego, to cóż jestem raczej zawiedzony, to że ostatnie lata były suche i słabe, było/jest spowodowane wybieraniem słabych kandydatów i słabej kadry. Czy sytuacja się poprawi? zapewne tak, czy to rozwinie klub w jakikolwiek sposób - śmiem wątpić, będzie dalej rozwijanie betonu i brak rozbicia kółka wzajemnej adoracji w klubie. Wywiad jakiego udzielił Maksiu po odpadnięciu z Porto, którym tak zyskał w oczach wielu tutaj - to polecam przeczytać go jeszcze raz i potem przypomnieć sobie co robił Maksio w rzeczywistości.
Ostatnio zmieniony 30 kwietnia 2021, 10:06 przez ahojekk, łącznie zmieniany 1 raz.
Dawniej Virus[Mauro].
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Nie mam pewności ale nie ma żadnego potwierdzenia nigdzie. Wszystko opiera się na dużej dawce prawdopodobieństwa, spotkań Agnelliego z Allegrim ale pozostaje pytanie czy Agnelli nadal będzie prezesem. Bo przecież kontrakt Hddinka też był podpisany i czekał w sejfie

Następnie był też podpisany kontrakt przez Pepunia, który też spoczywał w sejfie

Nie zmienia to faktu, że kandydatura Maxa przy pozostaniu Agnelliego jest najmocniejsza.

- MRN
- Juventino
Do czwartku 22.04 Maxiu był przez dwa tygodnie w Turynie. Ale to nic dziwnego bo Turyn jest bardzo atrakcyjny na spędzenie urlopu 
Dzisiejsze plotki z Livorno: Allegri już przeniósł się do Turynu, zwolnienie Nedveda i Paraticiego jest pewne, Allegri będzie miał szerokie uprawnienia.

Dzisiejsze plotki z Livorno: Allegri już przeniósł się do Turynu, zwolnienie Nedveda i Paraticiego jest pewne, Allegri będzie miał szerokie uprawnienia.

- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
Czyli 2014 Ancelotti, ten sam którego później wywalili z Bayernu bo grał zbyt defensywnie, następnie przewiną się przez Napoli i ostatecznie wylądował w Evertonie.
Piłka się zmienia, trenerzy bardzo rzadko podążają za jej rozwojem i dlatego nowe nazwiska co jakiś czas przejmują pałeczkę. Mourinho, Capello czy Ancelotti to są trenerzy z poprzedniej epoki jeśli chodzi o styl gry. Allegri i to co prezentuje też do niej należy. Na prawdę nie ma w tym żadnej pomyłki, że przez 2 lata nikt go nie zatrudnił a wakaty były w Bayernie (2 razy), PSG, Tottenhamie (2 razy), Realu, Barcelonie czy Chelsea (2 razy). Do tego wywalany przez media był już OGS z Man Utd czy Arteta z Arsenalu ale ostatecznie te kluby wolały dać szansę młodym ofensywnym trenerom niż Maksiowi.
Piłka się zmienia, trenerzy bardzo rzadko podążają za jej rozwojem i dlatego nowe nazwiska co jakiś czas przejmują pałeczkę. Mourinho, Capello czy Ancelotti to są trenerzy z poprzedniej epoki jeśli chodzi o styl gry. Allegri i to co prezentuje też do niej należy. Na prawdę nie ma w tym żadnej pomyłki, że przez 2 lata nikt go nie zatrudnił a wakaty były w Bayernie (2 razy), PSG, Tottenhamie (2 razy), Realu, Barcelonie czy Chelsea (2 razy). Do tego wywalany przez media był już OGS z Man Utd czy Arteta z Arsenalu ale ostatecznie te kluby wolały dać szansę młodym ofensywnym trenerom niż Maksiowi.
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Michael_M
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 13 razy
Bez zmiany zawodników sama obecność Maxa nie zadziała motywująco i kojąco na dusze wypalonych graczy. Ostatnie 2 sezony Maxa w Turynie to w sumie sam się zastanawiam co on mógł tam zrobić lepiej...już nawet go nie bronie tylko zwyczajnie sam się zastanawiam...miał dobrą obronę i w miarę dobry atak, ale w pomocy to on zwyczajnie rzeźbił w gównie. Stękał o tego Isco chyba z 2-3 sezony, ale Isco wolał grzać ławę w Madrycie niż grać pierwszy skład w Turynie. Jeśli Ronaldo by odszedł to chciałbym by nasi sprowadzili Barrow'a...to jest świetny chłopak. Bologna podobno chce Ruganiego to można coś zdziałać.
Nie byliśmy klubem z absolutnego TOPu. Wygrywaliśmy kolejne mistrzostwa, ale nie dobijaliśmy przez x lat z rzędu jak Real który non stop był w finale/półfinale. Przez to te kluby są przed nami i lepiej dla zawodników grać tam niż męczyć się u nas w mniej prestiżowej lidze. Max jeśli chce wziąć na klatę więcej...to w sumie czemu nie...niech próbuje. Agnelli popełnił przez te 11 lat bardzo mało błędów..jak on jest tak zapatrzony w Maxia i ma do niego zaufanie - to ja jestem po jego stronie.
Czemu nikt nie zatrudnił Maxa wcześniej? Po takim maratonie zwycięstw rok w rok ten mógł mieć ego wywalone w kosmos. Pewnie dla wielu potencjalnych chętnych jego wypłata mogła być zbyt wysoka.
Nie byliśmy klubem z absolutnego TOPu. Wygrywaliśmy kolejne mistrzostwa, ale nie dobijaliśmy przez x lat z rzędu jak Real który non stop był w finale/półfinale. Przez to te kluby są przed nami i lepiej dla zawodników grać tam niż męczyć się u nas w mniej prestiżowej lidze. Max jeśli chce wziąć na klatę więcej...to w sumie czemu nie...niech próbuje. Agnelli popełnił przez te 11 lat bardzo mało błędów..jak on jest tak zapatrzony w Maxia i ma do niego zaufanie - to ja jestem po jego stronie.
Czemu nikt nie zatrudnił Maxa wcześniej? Po takim maratonie zwycięstw rok w rok ten mógł mieć ego wywalone w kosmos. Pewnie dla wielu potencjalnych chętnych jego wypłata mogła być zbyt wysoka.
- MRN
- Juventino
No właśnie nie wiadomo jak to ugryźć :
- jeżeli chodzi o obecny cykl trwający to Zidane.
- jeżeli chodzi o walkę o LM w kontekście awansu to Gattuso, Gasperini, Inzaghi.
- jeżeli chodzi o obecny cykl trwający to Zidane.
- jeżeli chodzi o walkę o LM w kontekście awansu to Gattuso, Gasperini, Inzaghi.

- Maly
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
Z pewnością. Tottenham dał Mourinho 17.5mln netto ale pewnie Max chciał 20 i woleli przyoszczędzić te 2.5mln

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- B@rt
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 22 razy
Albo Pepunia