Liga Mistrzów 2014/15

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
Zablokowany
mcsqrczybyk

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 marca 2015, 12:58

Też oglądałem kilkadziesiąt minut meczu Porto, bo liczyłem na większe emocje, a tu tak się podziało :smile:

Piękne bramki i świetna gra. Zdecydowanie potencjał na czarnego konia rozgrywek, a latem znowu zarobią ogromną kasę na transferach. Zresztą - patrz Danilo:
Wprawdzie w dalszym ciągu FC Porto i Real Madryt nie potwierdziły oficjalnie transferu brazylijskiego piłkarza, ale sam gracz przyznał, że kluby ustaliły już warunki kontraktu. Portugalska prasa szacuje, że wysokość umowy sprzedaży bocznego obrońcy "Smoków" opiewa na kwotę 35 mln euro.
Czytaj więcej na http://sport.interia.pl/pilka-nozna/lig ... gn=firefox

Zhx123

Dortmundczyk
Dortmundczyk
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 marca 2015, 17:00

Wojtek pisze:
btw. Swoją drogą to nie ograniam TVP...przyjęło się, że w pierwszej kolejności puszczają spotkania z Polkami, także jeszcze mogę rozumieć dlaczego dziś pokazują Bayern-Szachtar zamiast szlagieru Chelsea-PSG, jednak dlaczego już za tydzień się już tego nie trzymają? Gra "polska" Borussia a oni pokazują Barce-City :think:
W tym meczu raczej zaden Polak w wyjsciowym skladzie nie wyjdzie :wink:

Moze uznali ze lud woli ogladac mecz naszpikowany gwiazdami - Neymarow, Messich, Suarezow vs pilarskie holywood zbudowane na wielkiej kasie(City) niz druzyne z 2 czesci niemieckiej tabeli vs troche zakurzony Juventus .

Marco Reus: Die Borussia ist einfach mein Verein.
Antek666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 marca 2015, 20:58

Nie podoba mi się takie rozstrzyganie dwumeczu przez sędziego :snooty: W sumie pokazali jedynie jedną jedyną powtórkę i można było odnieść nawet wrażenie, że Götze przyaktorzył. Nawet jak był tam jednak oczywisty faul to czerwona kartka w 3 minuecie meczu jest trochę nie fair jednak. Komentator broni się, że to słuszne czerwo mówiąc o czystej pozycji która aż tak bardzo czysta też nie była :think:
Wieśniacka muzyka Bayernu puszczona po zdobyciu bramki też mi się nie podobała. To znaczy samą tę melodię lubię ale nie w wersji disco-disco-łubudubu :roll:

Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 marca 2015, 21:17

Co oni dzisiaj z tymi czerwonymi kartkami? ;o

Ani jedna ani druga niesłuszna...szkoda PSG.

Alex96

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 marca 2015, 21:21

Jakas farsa. Zlatan mial nogi zgięte nie ma mowy o czerwonej... Chelsea ladnie przepchnieta do nastepnej rundy... [']

Aleexxx

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 11 marca 2015, 21:21

Moim zdaniem sędzia wypaczył wynik spotkania Chelsea PSG.

Jakby ktoś nie widział,

Principino

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 marca 2015, 21:30

Nie dość, że od początku te meczy były marne, to teraz sędzia sprawił, że są jeszcze marniejsze :|

zbysioJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 marca 2015, 21:32

Sędziowie po prostu chyba czuwają aby faworytom nie stała się krzywda. Zresztą chyba to normalka w LM. Kuipers to chyba już nie pierwszy raz odwala jakiś numer. Szkoda Ibry i PSG.

Mehehehe

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 18 razy

Nieprzeczytany post 11 marca 2015, 21:34

Teraz niech tylko PSG to wygra :pray:

jackop

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 20 razy
Otrzymał podziękowanie: 70 razy

Nieprzeczytany post 11 marca 2015, 21:35

Nie ma to jak sędzia, który jedną głupią decyzją zabija mecz. :doh:

Obrazek
O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
pablo1503

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 marca 2015, 21:40

Już nie gadajcie, że Chelsea przepchnięta, bo z początku wydawało mi się, że Zlatan wszedł wyprostowaną nogą i urwał kończynę Oscarowi. Dopiero powtórki wszystko wyjaśniły.
Równie dobrze można powiedzieć, że sędzia nie podyktował dość oczywistego karnego dla The Blues. Chociaż myślę, że teraz Londyńczycy będą mieli jeszcze trudniej. Ot taki paradoks. Jak do tego dodamy szybkiego Lavezziego, który powinien wejść w drugiej połowie i klockowatych obrońców oponentów, to kto wie.
Chelsea mnie zawodzi. Na początku sezonu stawiałem ich w roli faworyta całych rozgrywek, ale z każdym kolejnym meczem przekonują mnie, że nie są ponad innymi drużynami. Fabregas zgasł(jak zawsze na wiosne) i cały wózek ciągnie Hazard.

Obrazek
zahor

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 marca 2015, 21:43

Sędzia nie dość że ślepy, to jeszcze bezjajeczny. Jeden błąd postanowił "naprawić" drugim nie dyktując dla Chelsea karnego, który należał się jak psu buda. Nie wiem natomiast jak ocenić sytuację z Verrattim. Nie był jakoś szczególnie mocno szturchnięty, ale jestem w stanie wyobrazić że takiego rozpędzonego karzełka wystarczy tak lekko szturchnąć żeby wytrącić go z równowagi i spowodować upadek. Biorąc pod uwagę że zawodnik gospodarzy nawet nie próbował biec w stronę piłki, widziałem tam poważne podstawy do gwizdnięcia karnego.

squinter

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 marca 2015, 21:44

Prawdziwy powód czerwonej kartki dla Zlatana:

filippo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 marca 2015, 21:49

Dębiński nie moze przeżyć tej czerwonej kartki. Ja rozumiem, ze sie nie należała ale niech kurde da nam żyć, to juz za nami trzeba grać dalej.

forumowy ujadacz
Alex96

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 marca 2015, 21:52

filippo pisze:Dębiński nie moze przeżyć tej czerwonej kartki. Ja rozumiem, ze sie nie należała ale niech kurde da nam żyć, to juz za nami trzeba grać dalej.
Alternatywne transmisje na necie Ci nie działaja?

Zablokowany