Sezon 2012/2013
- Marat87
- Juventino
- Podziekował: 17 razy
- Otrzymał podziękowanie: 37 razy
A kibice Milanu mają chyba podobne zdanie, z tym bezproduktywnym bieganiem.
Swoją drogą czy w tym artykule z Weszło jest coś prawdy?
http://www.weszlo.com/news/14366-Rewolu ... _z_Serie_B
Przecież to brzmi kuriozalnie. W ogóle pierwsze słyszę o takim projekcie.
Swoją drogą czy w tym artykule z Weszło jest coś prawdy?
http://www.weszlo.com/news/14366-Rewolu ... _z_Serie_B
Przecież to brzmi kuriozalnie. W ogóle pierwsze słyszę o takim projekcie.
- Kejker
- Juventino
Wczorajszy mecz oglądałem tak trochę 'po łebkach' jednym okiem spoglądając na monitor laptopa, a drugim właśnie na spotkanie.
Szczerze powiedziawszy zawiodłem się postawą Napoli po czerwonej kartce dla Flaminiego, oczekiwałem, że trochę odważniej zaatakują niż to zrobili. Co prawda dla nich ten remis jest lepszy, ale zwycięstwo to w ogóle dawałoby im bardzo dobrą sytuację do obrony 2 miejsca. Szkoda, że nie zdecydowali się na szturmowanie bramki ACM.
Szczerze powiedziawszy zawiodłem się postawą Napoli po czerwonej kartce dla Flaminiego, oczekiwałem, że trochę odważniej zaatakują niż to zrobili. Co prawda dla nich ten remis jest lepszy, ale zwycięstwo to w ogóle dawałoby im bardzo dobrą sytuację do obrony 2 miejsca. Szkoda, że nie zdecydowali się na szturmowanie bramki ACM.
- Vimes
- Juventino
Matuzalem to jest chyba terminatorem. W tym sezonie po jego wejściach już dwóch zawodników przedwcześnie zakończyło udział w rozgrywkach. Najpierw Brocchi z Lazio, a teraz Krsticić z Sampdorii. Obaj mówią, że nawet ich nie przeprosił, a ten drugi dodaje, że nawet chichotał.
- Marat87
- Juventino
- Podziekował: 17 razy
- Otrzymał podziękowanie: 37 razy
Ciekawy artykuł o Zielińskim. Wygląda na poukładanego chłopaka.
http://www.weszlo.com/news/14556-Skad_s ... _Zielinski
- pumex
- Juventino
Jeśli ktoś ma chwilę czasu w sobotnie popołudnie, polecam mecz w Genui. Dobre tempo od samego początku, otwarte spotkanie. Myślałem, że oglądając ten mecz zmienię zdanie o Immobile, ale ciężko będzie o to, skoro siedzi na ławie

- Kruczenzo
- Juventino
Wieksze zdziwienie to dla mnie formacja Lazio, bodajze 1 raz wychodza z 3 obroncami i na dodatek Hernanes zaczyna mecz na lawce. Moze sie skusze na mecz, moglby Zielinski cos fajnego zagrac
Oficjalne sklady:
UDINESE (3-4-2-1): Brkic; Benatia, Danilo, Domizzi; Basta, Allan, Lazzari, Gabriel Silva; Zielinski, Pereyra; Di Natale. A disposizione: (Padelli; Angella, Heurtaux, Pasquale, Faraoni; Badu, Campos Toro, Merkel, Pinzi, Rodriguez; Ranegie, Maicosuel) All. Guidolin
LAZIO (3-4-2-1): Marchetti; Biava, Dias, Ciani; Gonzalez, Ledesma, Onazi, Stankevicius; Candreva, Mauri; Klose. A disposizione: (Bizzarri, Scarfagna; Konko, Ederson, Hernanes, Crecco; Floccari, Kozak, Saha, Rozzi) All. Petkovic

Oficjalne sklady:
UDINESE (3-4-2-1): Brkic; Benatia, Danilo, Domizzi; Basta, Allan, Lazzari, Gabriel Silva; Zielinski, Pereyra; Di Natale. A disposizione: (Padelli; Angella, Heurtaux, Pasquale, Faraoni; Badu, Campos Toro, Merkel, Pinzi, Rodriguez; Ranegie, Maicosuel) All. Guidolin
LAZIO (3-4-2-1): Marchetti; Biava, Dias, Ciani; Gonzalez, Ledesma, Onazi, Stankevicius; Candreva, Mauri; Klose. A disposizione: (Bizzarri, Scarfagna; Konko, Ederson, Hernanes, Crecco; Floccari, Kozak, Saha, Rozzi) All. Petkovic
- francois
- Juventino
Oby tak dalej się rozwijał. Pamiętam jakiś materiał o nim, jego byli trenerzy opowiadali o nim w samych superlatywach. A w Udinese też wiążą z nim spore nadzieję, co zresztą już widać.Marat87 pisze:Ciekawy artykuł o Zielińskim. Wygląda na poukładanego chłopaka.
„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
W pełni zasłużone prowadzenie gospodarzy. Piękna bramka Di Natale po składnej akcji. Orócz Candrevy niewielu zawodnikom Lazio chce się dziś grać w piłkę.
Podoba mi się zespół ze Stadio Friuli. Połączenie europejskiego doświadczenia i solidności oraz latynoskiego polotu, zbudowane za niewielkie pieniądze. Grają całkiem atrakcyjny dla oka futbol. widać, że piłka ich nie parzy. Szkoda, że aby utrzymać drużynę, konieczne są co sezonowe wyprzedaże.
Pozzo w specjalnym fotelu na stadionie zasiada jak na tronie. Fajny widok.
Zieliński gra, ale akcje Udinese przeprowadzane są w 90 % skrzydłami, szukając przede wszystkim Di Natale. Polak nie ma okazji do wielu kontaktów z piłką. Podoba mi się jego zaangażowanie w defensywę.
Podoba mi się zespół ze Stadio Friuli. Połączenie europejskiego doświadczenia i solidności oraz latynoskiego polotu, zbudowane za niewielkie pieniądze. Grają całkiem atrakcyjny dla oka futbol. widać, że piłka ich nie parzy. Szkoda, że aby utrzymać drużynę, konieczne są co sezonowe wyprzedaże.
Pozzo w specjalnym fotelu na stadionie zasiada jak na tronie. Fajny widok.
Zieliński gra, ale akcje Udinese przeprowadzane są w 90 % skrzydłami, szukając przede wszystkim Di Natale. Polak nie ma okazji do wielu kontaktów z piłką. Podoba mi się jego zaangażowanie w defensywę.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- jareckik
- Juventino
W ogóle nie mogę się nadziwić Scoutom Udine. Skąd oni ich biorą? Żaden dziennikarzyna w polsce nie wiedział kto to Zieliński, a tu proszę co wyprawia z obroną Lazio. Będzie z niego pociecha...
- D-Rose
- Juventino
A Napoli i ten Polak ktory gra w ich Primce? To samo. Kij wie skad oni go wzieli.jareckik pisze:W ogóle nie mogę się nadziwić Scoutom Udine. Skąd oni ich biorą? Żaden dziennikarzyna w polsce nie wiedział kto to Zieliński, a tu proszę co wyprawia z obroną Lazio. Będzie z niego pociecha...