Wyjazd na mecz Juve - TUTAJ WSZYSTKO
- mazitbg
- Juventino
Ja pomieszkiwałem podczas mojej wizyty tutaj http://www.arthotelgualaturin.com/rooms.htm i śmiało moge polecić w stosunku cena/jakość. Nie jest to ścisłe centrum, do stadionu też spory kawałek ale połączenie komunikacyjne jest według mnie bardzo dobre.sebinho86 pisze:Chłopaki we wrześniu wybieram się do Turynu i chciałbym się Was poradzić w temacie hotelu, hostelu itp. Gdzie mogę się zatrzymać na 3-4 noce. ?
- Wujekk
- Juventino
byłem teraz na meczu z Fiorentiną i całkiem spoko hotel mogę polecić - San Paolo na Via Spalato 7... płaciłem 88 euro za 2 osoby za 2 dni ze śniadaniami, więc cena przystępnasebinho86 pisze:Chłopaki we wrześniu wybieram się do Turynu i chciałbym się Was poradzić w temacie hotelu, hostelu itp. Gdzie mogę się zatrzymać na 3-4 noce. ?

- slobkin
- Juventino
Witam, chciałbym się dowiedzieć czy mecz w Dortmundzie bedzie pokazywany na jakiś telebimach bądź strefach kibica? Mieszkam niedaleko Dortmundu i chciałbym poczuć klimat, lecz nie mam jak kupic biletu. Myslicie ze warto pojechac pod stadion badz jakies inne miejsce w dortmundzie czy ogladnac mecz w domu? Z góry dzięki za jakies informacje.
- Sebkovič
- Juventino
Gdyby ktoś chciał bezpośrednio dostać się z Bergamo do Turynu to jest taka możliwość:
http://www.sadem.it/it/prodotti/collega ... serio.aspx
Autobusy nie jeżdżą zbyt często ale zawsze coś
http://www.sadem.it/it/prodotti/collega ... serio.aspx
Autobusy nie jeżdżą zbyt często ale zawsze coś
JUVE STORIA DI UN GRANDE AMORE!
Seba :roll:

Seba :roll:
- cinek_uk
- Juventino
Witam,
Chcialbym wybrac sie z Londynu na ostatni mecz sezonu na naszym stadionie z Napoli. Bedzie swietowanie mistrzostwa (musialaby sie stac katastrofa aby tego sezonu nie wygrac).
Chcialbym zapytac czy ktos z Was kupowal bilety z viagogo albo sportsevents365.com. Wydaje mi sie ze mozna dostac bilety (troszke drozsze), nawet jesli nie posiada sie Juventus Membership.
Prosze o pomoc. Czy moze sa inne, bardziej zaufane strony? Moze ktos z Was mialby ochote dolaczyc? Wiem ze na Wyspach jest dosc sporo kibicow, moze ktos wybralby sie ze mna. Milo byloby celebrowac w Turynie.
Dzieki za pomoc.
Chcialbym wybrac sie z Londynu na ostatni mecz sezonu na naszym stadionie z Napoli. Bedzie swietowanie mistrzostwa (musialaby sie stac katastrofa aby tego sezonu nie wygrac).
Chcialbym zapytac czy ktos z Was kupowal bilety z viagogo albo sportsevents365.com. Wydaje mi sie ze mozna dostac bilety (troszke drozsze), nawet jesli nie posiada sie Juventus Membership.
Prosze o pomoc. Czy moze sa inne, bardziej zaufane strony? Moze ktos z Was mialby ochote dolaczyc? Wiem ze na Wyspach jest dosc sporo kibicow, moze ktos wybralby sie ze mna. Milo byloby celebrowac w Turynie.
Dzieki za pomoc.
Ostatnio zmieniony 22 marca 2015, 23:29 przez cinek_uk, łącznie zmieniany 1 raz.
Gigi + Alex + Pavel + Camor + Treze = Juventus
- Vinylside
- Juventino
Cześć. Chciałbym poruszyć bardzo ważny temat dotyczący wyjazdu na mecz Ligi Mistrzów z AS Monaco. Spotkanie to ma odbyć się 14 Kwietnia 2015 roku.
Już na samym początku pragnę zaznaczyć, że jestem totalnie "zielony" w tych sprawach, dlatego też zdecydowałem się napisać temat i po cichu liczę na Waszą pomoc, rady oraz wyjazdowe doświadczenie.
A więc tak - w najbliższym czasie wraz z dziewczyną chcemy wybrać się na jakiś mecz Juventusu. W planach początkowo była potyczka z Cagliari bądź Napoli, jednakże po wylosowaniu ćwierćfinałowych par LM apetyt na wyjazd wzrósł i planujemy pojawić się właśnie na potyczce z Monaco.
Na czym polega problem ? Wchodząc na oficjalnej stronie Juventusu w zakładkę "Ticket office" a następnie "Tickets" można zauważyć, że bilety na spotkanie z AS Monaco są już dodane do kolejki. Domyślam się jednak, że "Season Ticket Holders Preemption" oraz "Season Ticket Holders in UEFA Sectors Preemption" to bilety dla osób, które posiadają jakieś karty kibica (czy coś podobnego). Patrząc na pozostałe, ligowe spotkania zauważyłem opcję "General Sale". Niestety, tej oferty przy meczu z Monaco nie ma a więc zadaję pytanie - czy taka oferta z czasem pojawia się przy spotkaniach Ligi Mistrzów czy też nie bardzo ?? Jeżeli taka oferta będzie dostępna to czy jest ktoś w stanie powiedzieć mi ile mniej/więcej będzie kosztował jeden bilet ??
Dodatkowo chciałbym także zapytać o sektory z kartami kibica. Wiadomą sprawą jest, że mecz Juventusu to nie mecz pierwszej, lepszej drużyny z ekstraklasy, gdzie kupujesz bilet, wchodzisz na stadion i siadasz gdzie chcesz. Istnieje gdzieś czytelna rozpiska sektorów, na których wymagane jest takie coś ? Chodzi o to, że nie chce się pomylić w razie ewentualnego wyjazdu bo kupię bilet wcześniej (przez internet) na sektor ten i ten a nagle się okaże, że karta jest potrzebna. Z tego co słyszałem to karta wymagana jest do "młyna" (nie wiem ile w tym prawdy bo bilety na stronie Juventusu na sektor zagorzałych fanów Juventusu także były do kupienia). Jak wspomniałem - nie mam o tym pojęcia, ponieważ w Polsce się czegoś takiego nie używa dlatego tutaj także proszę o pomoc i ewentualnie objaśnienie.
W chwili obecnej to wszystko co chciałbym wiedzieć. O całą resztę (przelot / nocleg) nie pytam, ponieważ mam bardzo dobre znajomości, które pomogą mi ogarnąć coś taniego, wygodnego i godnego.
Mam nadzieję, że będziecie wyrozumiali. To pierwszy planowany wyjazd a jak wiadomo od czegoś trzeba zacząć.
Czekam na odpowiedzi i pozdrawiam.
Vinyl.
Już na samym początku pragnę zaznaczyć, że jestem totalnie "zielony" w tych sprawach, dlatego też zdecydowałem się napisać temat i po cichu liczę na Waszą pomoc, rady oraz wyjazdowe doświadczenie.
A więc tak - w najbliższym czasie wraz z dziewczyną chcemy wybrać się na jakiś mecz Juventusu. W planach początkowo była potyczka z Cagliari bądź Napoli, jednakże po wylosowaniu ćwierćfinałowych par LM apetyt na wyjazd wzrósł i planujemy pojawić się właśnie na potyczce z Monaco.
Na czym polega problem ? Wchodząc na oficjalnej stronie Juventusu w zakładkę "Ticket office" a następnie "Tickets" można zauważyć, że bilety na spotkanie z AS Monaco są już dodane do kolejki. Domyślam się jednak, że "Season Ticket Holders Preemption" oraz "Season Ticket Holders in UEFA Sectors Preemption" to bilety dla osób, które posiadają jakieś karty kibica (czy coś podobnego). Patrząc na pozostałe, ligowe spotkania zauważyłem opcję "General Sale". Niestety, tej oferty przy meczu z Monaco nie ma a więc zadaję pytanie - czy taka oferta z czasem pojawia się przy spotkaniach Ligi Mistrzów czy też nie bardzo ?? Jeżeli taka oferta będzie dostępna to czy jest ktoś w stanie powiedzieć mi ile mniej/więcej będzie kosztował jeden bilet ??
Dodatkowo chciałbym także zapytać o sektory z kartami kibica. Wiadomą sprawą jest, że mecz Juventusu to nie mecz pierwszej, lepszej drużyny z ekstraklasy, gdzie kupujesz bilet, wchodzisz na stadion i siadasz gdzie chcesz. Istnieje gdzieś czytelna rozpiska sektorów, na których wymagane jest takie coś ? Chodzi o to, że nie chce się pomylić w razie ewentualnego wyjazdu bo kupię bilet wcześniej (przez internet) na sektor ten i ten a nagle się okaże, że karta jest potrzebna. Z tego co słyszałem to karta wymagana jest do "młyna" (nie wiem ile w tym prawdy bo bilety na stronie Juventusu na sektor zagorzałych fanów Juventusu także były do kupienia). Jak wspomniałem - nie mam o tym pojęcia, ponieważ w Polsce się czegoś takiego nie używa dlatego tutaj także proszę o pomoc i ewentualnie objaśnienie.
W chwili obecnej to wszystko co chciałbym wiedzieć. O całą resztę (przelot / nocleg) nie pytam, ponieważ mam bardzo dobre znajomości, które pomogą mi ogarnąć coś taniego, wygodnego i godnego.
Mam nadzieję, że będziecie wyrozumiali. To pierwszy planowany wyjazd a jak wiadomo od czegoś trzeba zacząć.
Czekam na odpowiedzi i pozdrawiam.
Vinyl.
- Marian.
- Juventino
Zdobycie biletu w wolnej sprzedaży na spotkanie z Monaco może graniczyć z cudem. Jeśli nie posiadasz karty Premium Member to sobie po prostu odpuść. Oczywiście możesz zaryzykować, ale myślę, że później możesz się srogo rozczarować.
Zdobycie biletu w wolnej sprzedaży na mecz z Napoli również może być prawie niemożliwe. Będzie to ostatni mecz ligowy, któremu towarzyszyć będzie koronacja za Scudetto. Zapewniam Cię, że chętnych będzie mnóstwo, a i bilety drogie.
W poprzednim sezonie bilety na ostatni mecz ligowy z Cagliari (też koronacja za Scudetto) kosztowały tyle samo, co na mecz Ligi Mistrzów z Realem. Do wolnej sprzedaży przeszło ok 200 biletów i rozeszły się w parę minut.
Jeśli wybierasz się pierwszy raz to myślę, że najrozsądniejszą opcją będzie wybranie się na mecz z Cagliari. Z kupnem biletów nie powinno być większego problemu, ale mimo to radzę je kupić od razu jak tylko wejdą do sprzedaży.
Zdobycie biletu w wolnej sprzedaży na mecz z Napoli również może być prawie niemożliwe. Będzie to ostatni mecz ligowy, któremu towarzyszyć będzie koronacja za Scudetto. Zapewniam Cię, że chętnych będzie mnóstwo, a i bilety drogie.
W poprzednim sezonie bilety na ostatni mecz ligowy z Cagliari (też koronacja za Scudetto) kosztowały tyle samo, co na mecz Ligi Mistrzów z Realem. Do wolnej sprzedaży przeszło ok 200 biletów i rozeszły się w parę minut.
Jeśli wybierasz się pierwszy raz to myślę, że najrozsądniejszą opcją będzie wybranie się na mecz z Cagliari. Z kupnem biletów nie powinno być większego problemu, ale mimo to radzę je kupić od razu jak tylko wejdą do sprzedaży.

- Vinylside
- Juventino
Dziękuję Ci bardzo za szybką odpowiedź. Chyba jestem jedną z tych osób, które ryzykują, szczególnie w przypadkach "kto pierwszy ten lepszy". Powiedz mi - zamawiałeś kiedyś bilety w ten sposób ? Chciałbym wiedzieć mniej-więcej po jakim czasie będzie wiadomo ile biletów na Monaco będzie w wolnej sprzedaży i czy w razie czego będzie wcześniejsza informacja od której godziny do której będzie można je nabyć ?
Powiem Ci tak - mam znajomą we Włoszech, która mogłaby mi te bilety ogarnąć, jednakże tak jak wspomniałem - muszę wiedzieć mniej-więcej po jakim czasie pojawią się bilety i czy będzie wcześniejsza informacja od której do której wchodzą one do wolnej sprzedaży. Co do mojej "znajomej" orientujesz się też czy istnieje możliwość kupna biletu linią telefoniczną (bo znajoma mogłaby przedzwonić w odpowiednim momencie w razie czego) i czy oczywiście taka opcja jest lepsza / opłacalna / pewniejsza jeśli chodzi o zakup ?
Powiem Ci tak - mam znajomą we Włoszech, która mogłaby mi te bilety ogarnąć, jednakże tak jak wspomniałem - muszę wiedzieć mniej-więcej po jakim czasie pojawią się bilety i czy będzie wcześniejsza informacja od której do której wchodzą one do wolnej sprzedaży. Co do mojej "znajomej" orientujesz się też czy istnieje możliwość kupna biletu linią telefoniczną (bo znajoma mogłaby przedzwonić w odpowiednim momencie w razie czego) i czy oczywiście taka opcja jest lepsza / opłacalna / pewniejsza jeśli chodzi o zakup ?
- Marian.
- Juventino
Zawsze jest info kiedy zacznie się wolna sprzedaż (general sale), przynajmniej jeśli chodzi o mecze ligowe. Teraz np. jak wejdziesz na strone Juve to jest tam napisane, że bilety na Empoli wejdą do sprzedaży 23 marca od 11:00 do 24 marca 23:59 (dla Premium Member), a wolna sprzedaż zacznie się 25 marca o 11:00 i będzie trwać do rozpoczęcia meczu.Vinylside pisze: Powiedz mi - zamawiałeś kiedyś bilety w ten sposób ? Chciałbym wiedzieć mniej-więcej po jakim czasie będzie wiadomo ile biletów na Monaco będzie w wolnej sprzedaży i czy w razie czego będzie wcześniejsza informacja od której godziny do której będzie można je nabyć ?
Co do meczu z Monaco to nie widzę info kiedy zacznie się wolna sprzedaż, ale pewnie pojawi się w odpowiednim czasie (byc moze wtedy jak zakonczy sie sprzedaż dla posiadaczy karnetow).
Zamawiałem bilety właśnie na ostatni mecz z Cagliari i udało mi się na farcie kupić, z tym, że zostały same najdroższe bilety. Ja dałem 110 euro, bo tańszych już nie było. Najdroższy kosztował 130.
Skąd wiedziałem, ile zostało biletów? Na stronie listicket (tam gdzie kupuje sie bilety jest możliwość sprawdzenia dostępności biletów. Miejsca, ktore nie zostały wykupione były na zielono i po prostu tak na oko policzyłem ile biletów przejdzie do wolnej sprzedaży 2 minuty przed koncem sprzedaży dla posiadaczy Premium Member

Istnieje możliwość kupna przez telefon, ale sam nie praktykowałem, więc nie chce się wypowiadać. A co do ceny to jest chyba taka sama.Vinylside pisze: Co do mojej "znajomej" orientujesz się też czy istnieje możliwość kupna biletu linią telefoniczną (bo znajoma mogłaby przedzwonić w odpowiednim momencie w razie czego) i czy oczywiście taka opcja jest lepsza / opłacalna / pewniejsza jeśli chodzi o zakup ?

- pinpin83
- Juventino
Witam Wszystkich!
Zwraca się z prośbą do fanów którzy już tak kupowali bilety.
Mianowicie mam znajomego we Włoszech, wyjechał do pracy i mieszka 40 km od Turynu. Sprawdziłem na stronie listicket że bilety można kupić w punktach sprzedaży tej że firmy na terenie całych Włoszech.
Wymyśliłem sobie że będę kontrolował od kiedy bilety na mecz Juve Lazio trafią do sprzedaży ogólniej gdy tylko poznam termin dam znać znajomemu on uda się do takiego punktu i zakupi bilet dla mnie.
Wydaje się proste i logiczne ale nie chciałbym aby spotkała mnie jakaś niespodzianka gdy nadejdzie czas.
Czy na pewno tak można załatwić sprawę i czy bilety czasami nie są imienne?
Proszę o radę
Zwraca się z prośbą do fanów którzy już tak kupowali bilety.
Mianowicie mam znajomego we Włoszech, wyjechał do pracy i mieszka 40 km od Turynu. Sprawdziłem na stronie listicket że bilety można kupić w punktach sprzedaży tej że firmy na terenie całych Włoszech.
Wymyśliłem sobie że będę kontrolował od kiedy bilety na mecz Juve Lazio trafią do sprzedaży ogólniej gdy tylko poznam termin dam znać znajomemu on uda się do takiego punktu i zakupi bilet dla mnie.
Wydaje się proste i logiczne ale nie chciałbym aby spotkała mnie jakaś niespodzianka gdy nadejdzie czas.
Czy na pewno tak można załatwić sprawę i czy bilety czasami nie są imienne?
Proszę o radę