Mecze Juve w TV

Tapety, bramki, filmy, kompilacje, grafiki - jednym słowem wszystko co związane z multimediami dotyczącymi Juventusu i nie tylko.
ODPOWIEDZ
rammstein

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 15 stycznia 2013, 23:50

no to teraz kilkutygodniowa przerwa od Juve w nSport.. myslalem ze pokazą mecz z Udinese, ale jednak nie, a nastepne kolejki z Genoa i Chievo oczywiscie rowniez nie będą transmitowane w tv

prawdopodobnie nastepny mecz dopiero 9 lutego z Fiorentiną

paveloneddar

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 stycznia 2013, 16:00

A mecz z chievo nie pokaża masz jakies newsy bo na nce sa tylko dwie kolejki naprzod
bez meczy juve

cinek_uk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 lutego 2013, 19:53

wlasnie przed chwila ekspeci canal+ w programie sport + extra potwierdzili prawa do emisji serie a w latach 2013-16 ;)

Gigi + Alex + Pavel + Camor + Treze = Juventus
PrzemasJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 lutego 2013, 20:17

tzn? a enka?

Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
AdiZ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 lutego 2013, 20:35

marcusftb pisze:wlasnie przed chwila ekspeci canal+ w programie sport + extra potwierdzili prawa do emisji serie a w latach 2013-16 ;)
Kupili prawa do transmisji Premier League.*

Prawa kupili/przedłużyli ale do Premier League.
Eeeee :doh: kupili prawa do pokazywania każdego spotkania z Premier League. Łącznie 380 spotkań w każdym sezonie :shock: Kontrakt do 2016 roku :shock: O ile ktoś się nie pomylił w tłumaczeniu. Co nie zmienia faktu, że w następnej kolejce będą transmitować ich 6 :shock:

Podobna nC+ startuje od 1kwietnia bądź ciut wcześniej. Mówiono o marcu. Ale to mniej istotne bo 1 kwietnia znikają kanały nSport, nPremium, choć to nigdzie niepotwierdzone info.

*Przepraszam za zbyt surową krytykę. Ale błąd kolosalny.
Ostatnio zmieniony 05 lutego 2013, 22:12 przez AdiZ, łącznie zmieniany 1 raz.

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 lutego 2013, 21:01

Wykupili wszystkie możliwe spotkania, tzn mają pełne pole wyboru, które chca rzeczywiście transmitować.
Póki co oficjalnie mają zaklepane jako nC+:
Premier League
Champions League
T-Mobile ekstraklasa

czyli to, co każdy Janusz uznaje za "najlepsze". Ponoć do 12miesięcznego abonentu nowej telewizji dodają roczny zapas Heleny Czerwonej.

O Serie A cisza. Moim skromnym zdaniem Serie A, Ligue 1 i mecze barcy i Realu obejmą jakiś pakiet premium, za które trzeba będzie dodatkowo płacić. Ale to tylko takie moje przypuszczenia.

cinek_uk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 lutego 2013, 21:13

AdiZ pisze:
marcusftb pisze:wlasnie przed chwila ekspeci canal+ w programie sport + extra potwierdzili prawa do emisji serie a w latach 2013-16 ;)
Masz problemy ze słuchem.
kolego popraw kogos, a nie krytykuj. bycie uprzejmym nie kosztuje wiele

ps. sorry za niepoprawne info ;/

Gigi + Alex + Pavel + Camor + Treze = Juventus
mateo369

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 lutego 2013, 22:18

pan Zambrotta pisze:Wykupili wszystkie możliwe spotkania, tzn mają pełne pole wyboru, które chca rzeczywiście transmitować.
Póki co oficjalnie mają zaklepane jako nC+:
Premier League
Champions League
T-Mobile ekstraklasa

czyli to, co każdy Janusz uznaje za "najlepsze".
Bo to jest najlepsze. Ludzie zachwycają się meczami Realu z Barcą, podczas gdy w lidze angielskiej w każdej kolejce leci 1-2 spotkania, które te pseudo-derby europy biją na głowę pod wieloma względami.
Nie zmienia to faktu, że może być tak jak mówisz, bo nie wierzę że zrezygnowaliby z Barcy czy Realu, no i po ciuchu trzeba liczyć, że z Juve też nie zrezygnują, bo to już by była całkowita kaszanka.

"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
booyak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 marca 2013, 19:01

Na dniach ma pojawić się oferta nC+. A w niej ponoć pakiety Silver, Gold oraz Platinum. Pewnie żeby pooglądać LM razem z meczami lig europejskich na jednym dekoderze trzeba będzie wykupić pakiet Platinum. To raczej zła wiadomość bo jeszcze pod koniec ubiegłego roku obijało mi się o uszy że będą pakiety tematyczne typu FILM, SPORT, INFORMACJE itp.
Z drugiej strony dobra wiadomość dla posiadaczy Cyfry+. Od kilkunastu dni na kanale 181 pojawił się nSport HD TEST. Dostępny dla 'wybrańców'.
Jak się jednak okazuję każdy kto podpisał/przedłużał umowę po 5 Lutego 2012r. ma szanse 'testować' ten kanał przez 6 miesięcy za friko.
Trzeba jedynie wysłać maila na adres informacje@cyfraplus.com.pl o chęci odbioru tego programu w ramach zapoznania się z ofertą którą ów kanał oferuję. Wysłałem takowy wczoraj, dziś dostałem odmowę jednak po drugim mailu gdzie zarzuciłem im gorsze/lepsze traktowanie abonentów zadzwonili z Centrum Obsługi Klienta z informacją że jednak przychylają się do mojej prośby. Także do końca sezonu koniec z bieganiem do pokoju młodego czy szukania streamów w necie :whistle:

★ ★ ★
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 marca 2013, 19:33

Straszny bajzel zapanował w związku z fuzją.

Napisałem już do cyfry w sprawie odblokowanie Nsport, zobaczymy co odpiszą :whistle:

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 marca 2013, 19:36

Ponoć liga włoska i cala oferta piłkarska w pakiecie za 70 zł. Za Stowe maja dojść piłkarskie kanały w HD 3d i cala oferta programowa.
Gdybym oglądał telewizje to może bym się skusił, jednak TV wlaczam z doskoku, lepiej podłączyć kablem HDMI i wyszukać transmisje w necie.

booyak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 marca 2013, 19:40

pan Zambrotta pisze:Ponoć liga włoska i cala oferta piłkarska w pakiecie za 70 zł. Za Stowe maja dojść piłkarskie kanały w HD 3d i cala oferta programowa.
Gdybym oglądał telewizje to może bym się skusił, jednak TV wlaczam z doskoku, lepiej podłączyć kablem HDMI i wyszukać transmisje w necie.
O ile ma się szybki internet :smile: Skąd info o cenach?

★ ★ ★
pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 marca 2013, 19:44

Z forum satkuriera, ludzie mający kończący się abonament pisza jak to do nich dzwonili i i oferowali umowę na 18/24 miesięcy.

filippo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 marca 2013, 19:46

Lypsky pisze: Napisałem już do cyfry w sprawie odblokowanie Nsport, zobaczymy co odpiszą :whistle:

A co, przedłużasz teraz umowę, czy tak z czapy napisałeś żeby ci odblokowali? Jeśli to drugie to napisz jakie efekty, to może sam wtedy powalczę z nimi o ten kanał :)

Chociaż szczerze mówiąc jakoś nie mam dobrych przeczuć jeśli chodzi o tę fuzję... Jestem z cyfrą od prawie 6 lat i nie mam dobrych doświadczeń z nimi jeśli chodzi o przedłużanie umowy. Olewają lojalnych klientów i niewiele bardziej opłaca się przedłużyć z nimi umowę niż zerwać i podpisać nową... Dlatego czekam aż wejdzie do Polski (oby!) telewizja Sky i zrobi konkurencję z prawdziwego zdarzenia Cyfrze.
pan Zambrotta pisze:Ponoć liga włoska i cala oferta piłkarska w pakiecie za 70 zł. Za Stowe maja dojść piłkarskie kanały w HD 3d i cala oferta programowa.
70 dych za całą ofertę piłkarską? Za piękne, zeby było prawdziwe. Ja bule teraz 68 zł i w tym mam kanały C+w HD, więc wszystkie ligi jakie są w C+

booyak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 marca 2013, 20:02

pan Zambrotta pisze:Z forum satkuriera, ludzie mający kończący się abonament pisza jak to do nich dzwonili i i oferowali umowę na 18/24 miesięcy.
Bujda. Nie ma oficjalnej oferty programowej, kanały mają różne kodowania (inne z n-ki, inne z cyfry). Dlatego niemożliwością jest żeby już konsultanci dzwonili z ofertami. Około 20 Marca ma odbyć się jakaś konferencja i wg większości źródeł tam zostaną podane konkretne i oficjalne informacje na temat kształtu nC+. Jedyne co jest pewne to logo nowej platformy.
filippo pisze:A co, przedłużasz teraz umowę, czy tak z czapy napisałeś żeby ci odblokowali?
Teoretycznie kanały nSport i MGM dostępne są tylko dla wybranych osób tj. takich którzy przedłużają umowę od momentu pojawienia się w/w na liście kanałów. Ale czego jestem przykładem bo odbieram już nSport na dekoderze Cyfry po męczeniu ich mailami da się sprawę załatwić. Z tego co piszą w necie nie można zaprzestawać na jednym mailu. Kiedy z Cyfry odpowiedzą z decyzją negatywną, a chyba tak odp zawsze należy argumentować dalej. W wielu przypadkach, także i w moim to zdało egzamin. Jedynym wymogiem jest posiadanie umowy podpisanej po dniu 5 Lutego 2012r.
Powodzenia w działaniach.

★ ★ ★
ODPOWIEDZ