Bundesliga
- Kruczenzo
- Juventino
Castiel pisze:Szkoda, że nasi o tym wcześniej nie wiedzieli. Chciał gość zarabiać dobrze (nie wiem ile to dla niego znaczy dobrze podejrzewam, że 5 mln wzwyż) to mogli go wyciągnąć. W Bayernie też najlepiej nie będzie zarabiał, a 5 czy nawet 7 mln dla takiego gracza to całkiem rozsądna kwota dodatkowo patrząc na to, że byłby za darmo.
Sorry ale w Bayernie Lewandowski będzie zarabiał 10~ mln euro rocznie, czy według Ciebie to jest mało? Jeśli chodzi mu o kasę, to czemu miałby wybrać Juve, skoro Marotta to mógł mu max zaoferować 5,6 w porywach 7 mln euro?
Jeśli Bayern kupi jeszcze kogoś ogarniętego na środek obrony do pary z Dante to nie widzę w pierwszej 11 absolutnie żadnego słabego punktu.
- deszczowy
- Juventino
Powiedz to: Baggio, Figo, Ashley'owi Cole'owi...mrozzi pisze: Odejście do największego ligowego rywala? No, Robercik... Tak się nie robi.
Fajnie, że trafił do Bayernu. Niefajnie, że nie do nas. Nadal będę trzymał kciuki za niego.
Ciekawe, jak Borussia poradzi sobie bez najlepszego snajpera?
Wychodzi, że najwięksi polscy piłkarze to bufoni. Szczęsny, Lewy, Boruc, Boniek (ten to dopiero był butny ["krzesło dla pana Bońka"], w cholerę go też za to lubię)... No i fajnie, mnie się to podoba. Z pewnością siebie wchodzili na europejskie salony, a nie jak jakieś biedaczki.lukaszeq pisze:Prosze Cie. Chyba nikt nie przebije Szczesnego w jego bufonadzie. Szczesny jest chyba najwiekszym pyszalkiem polskiego futbolu. Co nie znaczy, ze Lewy mu duzo ustepuje.Dobry Mudżyn pisze:A jako czlowiek WYDAJE SIE straszna bucówą, w przeciwienstwie do nie wiem, np Piszczka, Szczesnego czy Wasyla.
Choć akurat w Lewandowskim tego nie widzę. Sympatyczny chłopaczek przecież.
- SKAr7
- Juventino
alina pisze: Choć akurat w Lewandowskim tego nie widzę. Sympatyczny chłopaczek przecież.

Ogólnie mam wrażenie, że ludzie mylą u Roberta z buffonadą coś innego- on ma średnią swobodę w wypowiadaniu się. Znając media pewnie tyle razy mu przekręcano i zmieniano różne wypowiedzi, że teraz gada z połkniętym kijem, żeby tylko czegoś nie palnąć i ogląda każde słowo przed wypowiedzeniem. To całe spięcie i wystudiowany uśmiech spokojnie można pomylić z pychą, bo w treści słów które wypowiada nic takiego nie ma.
- Marat87
- Juventino
- Podziekował: 17 razy
- Otrzymał podziękowanie: 38 razy
O ta, zwłaszcza pokazał jaki jest sympatyczny, gdy po strzeleniu jedynego ważnego gola w eliminacjach uciszał publiczność za wcześniejsze gwizdy. Wielki golleador, strzelił worek bramek!
- SKAr7
- Juventino
Ile jeszcze razy on ma powtarzać jak do ściany, do kogo było uciszanie i dementować powszechną opinię, że to było do kibiców? :roll:Marat87 pisze:O ta, zwłaszcza pokazał jaki jest sympatyczny, gdy po strzeleniu jedynego ważnego gola w eliminacjach uciszał publiczność za wcześniejsze gwizdy. Wielki golleador, strzelił worek bramek!
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
A do kogo to było na stadionie wypełnionym kibicami polskiej repry? Do kibiców z Czarnogóry? Ja kojarzę taką wypowiedź, że trochę go poniosły emocje i chęć pokazania wszystkim krytykom, że nie jest taki słaby w kadrze.
- Marat87
- Juventino
- Podziekował: 17 razy
- Otrzymał podziękowanie: 38 razy
Po fakcie, na zimno to sobie można różne rzeczy mówić.SKAr7 pisze:Ile jeszcze razy on ma powtarzać jak do ściany, do kogo było uciszanie i dementować powszechną opinię, że to było do kibiców? :roll:Marat87 pisze:O ta, zwłaszcza pokazał jaki jest sympatyczny, gdy po strzeleniu jedynego ważnego gola w eliminacjach uciszał publiczność za wcześniejsze gwizdy. Wielki golleador, strzelił worek bramek!
- SKAr7
- Juventino
http://www.tvn24.pl/eliminacje-do-mundi ... 52928.htmlOuh_yeah pisze:A do kogo to było na stadionie wypełnionym kibicami polskiej repry? Do kibiców z Czarnogóry?
http://sport.wp.pl/kat,1746,title,Kucha ... &_ticrsn=3
Był też ostatnio jakiś większy wywiad z nim na kłamnecie, gdzie poświęcił akapit na powtórzenie wszystkiego w tej sprawie.
Ogólnie Lewy się wkurzył na ludzi, którzy bawili się przekazami medialnymi w sprawie letniego spotu dla repy i robili na niego nagonkę. I szczerze, nie dziwię mu się, mnie zalewa krew jak widzę, że ktoś mnie robi w konia w mediach (co się dzieje mniej więcej non stop), więc pewnie wyszedłbym z siebie, gdyby to miało dotyczyć mnie.
To prawda, można. Ale raz, że Lewy na 99% ma typ temperamentu flegmatycznego, a dwa, że szansa na potencjalne kłamstwo jest wciąż mniejsza, niż trafność teorii na temat zachowania kogoś, kogo nie znam, nigdy nie spotkałem i nie mam wystarczającego wykształcenia, by je oceniać.Marat87 pisze: Po fakcie, na zimno to sobie można różne rzeczy mówić.
- squinter
- Juventino
dokładnie, to jest podstawowa kwestia, co ma polski futbol z tego, że Lewandowski zagra w Bayernie? nic, absolutne zero. to dlaczego na siłę mamy się tym jarać? ja fanem Lewego nigdy nie byłem i raczej nie będę, chciałbym tylko, żeby zaczął udowadniać swoją klasę w reprezentacji. nawet jeśli zostanie królem strzelców CL, to jarać się nie będę "bo Polak". nie mam obowiązku kibicowania mu, to są jego osobiste sukcesy.Vimes pisze:Raczej osobisty sukces Roberta Lewandowskiego niż polskiego futbolu.Sorek21 pisze:Nie lubię Lewandowskiego ale to wielki sukces dla naszego futbolu.Polak na 9 w najlepszym klubie świata.
A kojarzysz gest Bonucciego po bramce? Cieszył się tak nie raz na JS. Ten włoski gest ("umyj zęby/usta") jest raczej mocniejszy od uciszania, a Bonu kieruje go do swoich krytyków. Skoro Polacy wzburzyli się na Narodowym, Juventini mieli dużo większe powody, żeby źle zrozumieć Bonuca.Ouh_yeah pisze:A do kogo to było na stadionie wypełnionym kibicami polskiej repry? Do kibiców z Czarnogóry? Ja kojarzę taką wypowiedź, że trochę go poniosły emocje i chęć pokazania wszystkim krytykom, że nie jest taki słaby w kadrze.
Tym wiecznym januszowym wypominaniem, że się nie stara, ma reprę w dupie, gra tylko dla kasy też bym się nieźle wkurzył. Jak ktoś się zna na piłce to wie, że tego typu napastnik drużyny nie pociągnie.squinter pisze:chciałbym tylko, żeby zaczął udowadniać swoją klasę w reprezentacji. nawet jeśli zostanie królem strzelców CL, to jarać się nie będę "bo Polak". nie mam obowiązku kibicowania mu, to są jego osobiste sukcesy.
- sebastian10
- Juventino
Lewandowski sam sobie to wypracował zwłaszcza w klubach graja, należny sie cieszyć ze w koncu mamy zawodnika z pola co jest wśród najlepszych na świecie i bedzie gral w najlepszym klubie . pewnie szkoda troche BVB bo każdy juz sie przyzwyczaił do 3 polaków . Chłopak jest spoko zero sodówki ale w polsce z każdego cos znajda byle błotem obrzucić . Dla nie których drewno dla mnie jedna z lepszych 9 na siwecie i ciagle jest młody i sie rozwija nie jest idealny ale kto jest .
- squinter
- Juventino
no dobrze, zgadzam się z Tobą, ale ja nigdzie nie napisałem, że on się nie stara, albo że ma reprę w dupiealina pisze:Tym wiecznym januszowym wypominaniem, że się nie stara, ma reprę w dupie, gra tylko dla kasy też bym się nieźle wkurzył. Jak ktoś się zna na piłce to wie, że tego typu napastnik drużyny nie pociągnie.squinter pisze:chciałbym tylko, żeby zaczął udowadniać swoją klasę w reprezentacji. nawet jeśli zostanie królem strzelców CL, to jarać się nie będę "bo Polak". nie mam obowiązku kibicowania mu, to są jego osobiste sukcesy.