Mecze Juve w TV

Tapety, bramki, filmy, kompilacje, grafiki - jednym słowem wszystko co związane z multimediami dotyczącymi Juventusu i nie tylko.
ODPOWIEDZ
rammstein

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 01 stycznia 2013, 20:13

Juventus - Sampdoria 6 styczen 2013 14:55 nSport HD !!

a wieczorem oczywiscie Napoli - Roma

PS. w następnej kolejce Parma - Juventus również bedzie do obejrzenia na N;)

wloski

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 stycznia 2013, 23:27

Dzięki temu, że Juventus jest gdzie jest, nie mamy transmisji Serie A, ale Juventus Channel :lol: . Dla mnie to wygodniej nie muszę szukać linków w internecie przed meczem.

Pod tym linkiem zawsze można dowiedzieć się jakie mecze będą transmitowane:

http://n.pl/co-ogladac/liga-wloska

Niestety strona nie była aktualizowana od końca listopada. Podejrzewam, że na początku stycznia będzie rozpiska na cały miesiąc.

juventini22

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 stycznia 2013, 17:13

Jak pewnie część z was się przekonała od 1.1.2012 nie ma juz N sport w Multimedi, drugiej co do wielkosci telewizji kablowej w Polsce. Czy myślicie nad zmianą operatora tak jak ja??? Czy jest możliwość ogladania gdzies w necie telewizji N sport? Bo odcięli mnie od meczów Juve w lidze wloskiej, od calek ligi wloskiej, od Ligi Mistrzow i Ligi Europy. Myśle, że to duży błąd Multimedi, bo poleca im klienci na leb na szyje, ja chce isc do N Sport. Macie tez tak, ze u ws juz z dnia na dzien nie ma Nki?

Sorek21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 stycznia 2013, 17:40

Prawdopodobnie na wiosnę zniknie z rynku kanał nSport więc szkoda się fatygować.

http://liveonsat.com/quickindex.html

tutaj znajdziecie info o transmisjach

Hoffman

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 stycznia 2013, 17:51

Kurde, szkoda że dopiero teraz się dowiedziałem, bo przeszedłem z NNK na umowę z eNką bo była dużo korzystniejsza, no ale pewnie na wiosnę będę musiał wykupić droższy pakiet, żeby oglądać mecze, a poza tym to nic praktycznie nie oglądam ;s

juventini22

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 stycznia 2013, 18:20

Jak to zniknie??? Taki mega zajefajny kanal, i nie chodzi mi ylko o mecze Juve, ale ogolnie, fajne transmisje LM, LE, ligi wloskiej, kurde a macie teraz jakis pomysl jak ogladac Juve na zywo w necie z polskim komentarzem?? To teraz w 40 milionowym kraju, nie bedzie telewizji ktora pokaze Lige Wloska? Normalnie Kambodza sie robi

meda11

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 stycznia 2013, 18:28

juventini22 pisze:Jak to zniknie??? Taki mega zajefajny kanal, i nie chodzi mi ylko o mecze Juve, ale ogolnie, fajne transmisje LM, LE, ligi wloskiej, kurde a macie teraz jakis pomysl jak ogladac Juve na zywo w necie z polskim komentarzem?? To teraz w 40 milionowym kraju, nie bedzie telewizji ktora pokaze Lige Wloska? Normalnie Kambodza sie robi
Czy Ty wiesz w ogóle co się dzieje od dobrych kilkunastu miesięcy? Przecież Cyfra+ wchłania N i w nowo powstałej platformie będzie również Serie A. Tak więc liga włoska jest i będzie dostępna w polskiej telewizji (premium).

A tak w ogóle to zależy Ci na komentarzu z N? Ludzie w tym i ja wyzywają komentatorów i gości w studio, a Ty koniecznie chcesz oglądać z polskim komentarzem? :doh:

Obrazek
juventini22

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 stycznia 2013, 18:33

Tak chce ogladac, nie wiem na co ludzie narzekaja, mi sie komentarz podoba kazdego tam oprocz Kalinowskiego. Wiem ze Cyfra plus sie laczy, ok w takim razie wstrzymam sie chyba z przejsciem do N poczekam az polaczy sie z Cyfra i moze pojde do Cyfry. A poza tym w necie mecze zamulaja czasami a w TV nigdy

rufi8

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 stycznia 2013, 18:37

Sorek21 pisze:Prawdopodobnie na wiosnę zniknie z rynku kanał nSport

To tylko Twoje przypuszczenia, czy masz jakieś info na ten temat ?
Ja mam n sport na cyfrowej Vectrze i gdyby faktycznie do tego doszło. musiałbym wrócić do oglądania Juve na necie po Rusku :/

juventini22

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 stycznia 2013, 18:49

Tez czytalem takie opinie np tu http://tech.wp.pl/kat,130036,title,Plat ... caid=1fd33, szkoda n ze zniknela, ale faktycznie wstrzymam sie na razie poczekam az oficlanie sie polacza i zobaczymy jaka bedzie oferta. A teraz musze na razie wrocic do ogladanie meczy w necie a nie w TV :(

PrzemasJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 stycznia 2013, 19:13

rufi8 pisze:Ja mam n sport na cyfrowej Vectrze i gdyby faktycznie do tego doszło. musiałbym wrócić do oglądania Juve na necie po Rusku :/
ja wlasnie tez, mam nadzieje, ze nie bedzie zadnych cyrkow i sie vectra o cos postara i dalej bedziemy mieli serie a na wcisniecie przycisku w pilocie

Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
Sorek21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 stycznia 2013, 20:00

Na forum Satkurier jeden z dystrybutoròw Cyfry+ bardziej wtajemniczony podał tylko że nowa platforma nc+ będzie utrzymywać jedną markę premium więc to logoczne że będzie to markowy CANAL+ a nie kanały n.

Serie A można oglądać za free przez piracki odbiòr niemieckiego kanału Sportdigital.tv z Astry.

Nowością w tym temacie jest odbiòr z satelity Hot Bird wszystkich kanałów JSC Sport +1 do 10 , także wersji HD oraz dwòch stacji BeIN Sport 1 i 2 ( także w HD). Żeby nie było tak pięknie to klucze zmieniają się co dwie godziny ale zawsze są publikowane w necie aby każdy mògł sobie zaktualizować. Nie wszystkie tunery mają przystosowane softy bo odbiòr JSC to nowość ale pomału pojawiają się aktualizacje do większości modelów.

Serie A wròciła do magazynu Sport+Extra więc w momencie powstania nc+ obecni abonenci C+ znów dostaną transmisje live.

rammstein

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 05 stycznia 2013, 22:39

mowisz o Cyfrze, ale aktualni abonenci N chyba nie zostaną z niczym i beda mieli to samo co Cyfrowicze, ta? bo zarowni Ci jak i Ci beda wtedy juz abonentami jednej platformy nc+

sikor.29

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 stycznia 2013, 23:28

Miałem podobne dylematy jak Wy chłopaki. Na dzisiaj mam odłączną cyfrę plus z abonamentem 40 parę złotych do września której nie oglądam. A w zamian za to za 480 zł kupiłem kartę Al Jazzery na 12 miesięcy czyli po około 40 zł za miesiąc. W tym są wszystkie mecze Juve w lidze, lidze mistrzów i pucharze Włoch.Plus oczywiście wszystkie mecze Serie A , Ligi mistrzów, Pucharu Uefa, La Liga itd. Wszystko na żywo, ze studiem godzinę wcześniej. Polecam się zastanowić nad tymi naszymi Cyframi, Enkami Itp. Ja już olałem Cyfre jak zrezygnowali z Serie A . Zresztą te ich wejścia na antenę o 20.44 gdy już praktycznie mecz się zaczynał - nie zawsze ale zdarzały sie. Na ence jest jakieś studio ale kto wie jak to będzie wyglądać jak obie platformy się połączą. Polecam Arabów.

Hoffman

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 stycznia 2013, 19:54

Jakieś informacje co do Rai Uno, czy będzie kodowane?

E: Brak obrazu lub dźwięku, już wiem ;d

ODPOWIEDZ