Jak radzą sobie byli Juventini
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Bendtner to taka przestroga dla wszystkich wielbicieli młodych talentów. Nie każdy piłkarz, który w wieku... 21-22 lat strzelił hattricka Porto w Lidze Mistrzów będzie gwiazdą światowego formatu kiedy się jeszcze "wyrobi" 

- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
bez przesadyjackop pisze:Mniej więcej poziom Croucha.

prawda jest tak, że Duńczyk jest beznadziejny i od wielu sezonów jedzie już tylko na nazwisku, ale wiecznie nie da się na nim jechać, skoro po sezonie w Sunderland gdzie zdobył8 goli kompletnie nikt go z tej ligi nie chce to znaczy, że jest zwykłą popierdółką, która chce zarabiać więcej niż jest warta, dużo więcej;]
ps. no i 20 goli to on nie strzelił nawet w 2 lidze ;] jego rekord to 11 (właśnie w tej 2 lidze)
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Piti
- Juventino
Troche policzek w strone Interu, jeden z lepszych strzelców w historii Interu, grając w 143 meczach strzelil 103 razy mówi, że jest fanem Juve od zawszeW wywiadzie dla tygodnika Chi, były zawodnik Interu, AC Milanu i Juventusu, napastnik Christian Vieri ujawnił, że drużyną najbliższą jego sercu jest...Juventus!
- Teraz mogę to powiedzieć. Dopinguję Juventus. Jestem czarno-biały pod skórą. Amen. Teraz to mogłem powiedzieć.
Napastnik reprezentował barwy Interu w latach 1999-2005, w 143 spotkaniach trafił do siatki 103 razy. W Juventusie grał tylko jeden sezon 1996/1997 i w 23 spotkaniach do bramki skierował futbolówkę ośmiokrotnie. Włoch ze swoją statystyką strzelecką jest 8. na liście najlepszych strzelców

- mephisto
- Juventino
Nie dziwi mnie to, swoją drogą jakiś czas temu wyrażał w jakiś tam sposób poparcie dla Juve w kwestii calciopoli i krytykował Inter. Nie pamiętam dokładnie. Coś z podsłuchami jakimiś chyba. W każdym razie miło ;D
- jarmel
- Redaktor
Haha, trochę ich potyrał . W ogóle bardzo często byli zawodnicy tego klubu krytycznie się o nim wypowiadają. W sumie czemu się dziwić, pewnie im wstyd to chcą jakoś odpokutowaćBazyliszek pisze:W wywiadzie dla tygodnika Chi, były zawodnik Interu, AC Milanu i Juventusu, napastnik Christian Vieri ujawnił, że drużyną najbliższą jego sercu jest...Juventus!
- Teraz mogę to powiedzieć. Dopinguję Juventus. Jestem czarno-biały pod skórą. Amen. Teraz to mogłem powiedzieć.
#AllegriOut
- PlanetJuve
- Juventino
Skoro o tym mowa to przeczytaj sobie jak Zarate tęskni za Laziojarmel pisze: Haha, trochę ich potyrał . W ogóle bardzo często byli zawodnicy tego klubu krytycznie się o nim wypowiadają. W sumie czemu się dziwić, pewnie im wstyd to chcą jakoś odpokutować

http://www.transfery.info/59142,zrate-o ... nic-plakac
Mauri i jego mafia?Wina jest po stronie Lotito i kilku piłkarzy, poza trenerem, to oni podejmowali decyzje.
- SKAr7
- Juventino
Za takie rzeczy właśnie miewam momenty sympatii do InteruBazyliszek pisze: Troche policzek w strone Interu, jeden z lepszych strzelców w historii Interu, grając w 143 meczach strzelil 103 razy mówi, że jest fanem Juve od zawszecóż, mnie tam pasuje

- Myzarel
- Juventino
Treze w Newell's Old Boys - http://transfery.info/59245,oficjalnie- ... s-old-boys
Niech mu się wiedzie nie gorzej niż w River Plate

Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
- Brutalo
- Juventino
Bramki lutuje dalej ->Myzarel pisze:Treze w Newell's Old Boys - http://transfery.info/59245,oficjalnie- ... s-old-boys

- kuba2424
- Juventino
Oby tam się spełnił piłkarsko. Osobiście uważam, że błędem było go sprzedawać. Sam Conte w wywiadzie opowiedział się za Gackiem, a sprzedaż uargumentował polityką pieniężną.booyak pisze:Swoją pierwszą bramkę w Anglii właśnie ustrzelił Giaccherini. Co ciekawę bramka zdobyta głową :prochno:
- francois
- Juventino
Dziwne, że teraz przymierzają tego Brazylijczyka z Romy, za którego mielibyśmy płacić 7 melonów. Zysk niebagatelny :roll:kuba2424 pisze:Oby tam się spełnił piłkarsko. Osobiście uważam, że błędem było go sprzedawać. Sam Conte w wywiadzie opowiedział się za Gackiem, a sprzedaż uargumentował polityką pieniężną.booyak pisze:Swoją pierwszą bramkę w Anglii właśnie ustrzelił Giaccherini. Co ciekawę bramka zdobyta głową
„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”