Jak radzą sobie byli Juventini

Dyskutuj o legendarnych piłkarzach Juventusu, wielkich wydarzeniach z przeszłości i historycznych meczach.
ODPOWIEDZ
Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lipca 2013, 17:28

Bendtner to taka przestroga dla wszystkich wielbicieli młodych talentów. Nie każdy piłkarz, który w wieku... 21-22 lat strzelił hattricka Porto w Lidze Mistrzów będzie gwiazdą światowego formatu kiedy się jeszcze "wyrobi" :prochno:

Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 8 razy
Otrzymał podziękowanie: 25 razy

Nieprzeczytany post 08 lipca 2013, 17:06

jackop pisze:Mniej więcej poziom Croucha.
bez przesady ;) już nawet pomijając statystyki...

prawda jest tak, że Duńczyk jest beznadziejny i od wielu sezonów jedzie już tylko na nazwisku, ale wiecznie nie da się na nim jechać, skoro po sezonie w Sunderland gdzie zdobył8 goli kompletnie nikt go z tej ligi nie chce to znaczy, że jest zwykłą popierdółką, która chce zarabiać więcej niż jest warta, dużo więcej;]

ps. no i 20 goli to on nie strzelił nawet w 2 lidze ;] jego rekord to 11 (właśnie w tej 2 lidze)

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
francois

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2013, 17:21

Na Transfery.info piszą, że Bendtner jednak nie trafi do Eintrachtu. Ponoć żądał za dużej kasy.

„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
Piti

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lipca 2013, 00:39

Blasi w Varese :prochno: ten to był piłkarz..

Piti

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lipca 2013, 14:45

W wywiadzie dla tygodnika Chi, były zawodnik Interu, AC Milanu i Juventusu, napastnik Christian Vieri ujawnił, że drużyną najbliższą jego sercu jest...Juventus!

- Teraz mogę to powiedzieć. Dopinguję Juventus. Jestem czarno-biały pod skórą. Amen. Teraz to mogłem powiedzieć.

Napastnik reprezentował barwy Interu w latach 1999-2005, w 143 spotkaniach trafił do siatki 103 razy. W Juventusie grał tylko jeden sezon 1996/1997 i w 23 spotkaniach do bramki skierował futbolówkę ośmiokrotnie. Włoch ze swoją statystyką strzelecką jest 8. na liście najlepszych strzelców
Troche policzek w strone Interu, jeden z lepszych strzelców w historii Interu, grając w 143 meczach strzelil 103 razy mówi, że jest fanem Juve od zawsze :prochno: cóż, mnie tam pasuje

mephisto

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lipca 2013, 15:03

Nie dziwi mnie to, swoją drogą jakiś czas temu wyrażał w jakiś tam sposób poparcie dla Juve w kwestii calciopoli i krytykował Inter. Nie pamiętam dokładnie. Coś z podsłuchami jakimiś chyba. W każdym razie miło ;D

jarmel

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lipca 2013, 15:09

Bazyliszek pisze:
W wywiadzie dla tygodnika Chi, były zawodnik Interu, AC Milanu i Juventusu, napastnik Christian Vieri ujawnił, że drużyną najbliższą jego sercu jest...Juventus!

- Teraz mogę to powiedzieć. Dopinguję Juventus. Jestem czarno-biały pod skórą. Amen. Teraz to mogłem powiedzieć.
Haha, trochę ich potyrał . W ogóle bardzo często byli zawodnicy tego klubu krytycznie się o nim wypowiadają. W sumie czemu się dziwić, pewnie im wstyd to chcą jakoś odpokutować :smile:

#AllegriOut
PlanetJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lipca 2013, 15:36

jarmel pisze: Haha, trochę ich potyrał . W ogóle bardzo często byli zawodnicy tego klubu krytycznie się o nim wypowiadają. W sumie czemu się dziwić, pewnie im wstyd to chcą jakoś odpokutować :smile:
Skoro o tym mowa to przeczytaj sobie jak Zarate tęskni za Lazio :prochno:
http://www.transfery.info/59142,zrate-o ... nic-plakac
Wina jest po stronie Lotito i kilku piłkarzy, poza trenerem, to oni podejmowali decyzje.
Mauri i jego mafia? :smile:

SKAr7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lipca 2013, 15:36

Bazyliszek pisze: Troche policzek w strone Interu, jeden z lepszych strzelców w historii Interu, grając w 143 meczach strzelil 103 razy mówi, że jest fanem Juve od zawsze :prochno: cóż, mnie tam pasuje
Za takie rzeczy właśnie miewam momenty sympatii do Interu :prochno: Giuseppe Meazza, ich największa gwiazda, jedyny prawdziwy symbol klubu, grał dla nich przez 14 lat i w tym czasie zdobył całe 3 tytuły mistrza Włoch... bo trafił w sam środek ery najlepszego Juventusu w historii :prochno: Po czym odszedł do Milanu(któremu kibicował od dziecka :D), a potem Juventusu :smile:

Myzarel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lipca 2013, 15:40

Treze w Newell's Old Boys - http://transfery.info/59245,oficjalnie- ... s-old-boys

Niech mu się wiedzie nie gorzej niż w River Plate :)

Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 sierpnia 2013, 11:17

Myzarel pisze:Treze w Newell's Old Boys - http://transfery.info/59245,oficjalnie- ... s-old-boys

Niech mu się wiedzie nie gorzej niż w River Plate :)
Bramki lutuje dalej -> :ok:

Obrazek
WWW.PAJACYK.PL <-- KLIKNIJ
booyak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 sierpnia 2013, 16:05

Swoją pierwszą bramkę w Anglii właśnie ustrzelił Giaccherini. Co ciekawę bramka zdobyta głową :prochno:

★ ★ ★
kuba2424

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 sierpnia 2013, 17:57

booyak pisze:Swoją pierwszą bramkę w Anglii właśnie ustrzelił Giaccherini. Co ciekawę bramka zdobyta głową :prochno:
Oby tam się spełnił piłkarsko. Osobiście uważam, że błędem było go sprzedawać. Sam Conte w wywiadzie opowiedział się za Gackiem, a sprzedaż uargumentował polityką pieniężną.

francois

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 sierpnia 2013, 18:24

kuba2424 pisze:
booyak pisze:Swoją pierwszą bramkę w Anglii właśnie ustrzelił Giaccherini. Co ciekawę bramka zdobyta głową :prochno:
Oby tam się spełnił piłkarsko. Osobiście uważam, że błędem było go sprzedawać. Sam Conte w wywiadzie opowiedział się za Gackiem, a sprzedaż uargumentował polityką pieniężną.
Dziwne, że teraz przymierzają tego Brazylijczyka z Romy, za którego mielibyśmy płacić 7 melonów. Zysk niebagatelny :roll:

„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
Angelu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 sierpnia 2013, 18:51

Zrozumcie w końcu, że to była decyzja Giaca o odejściu! On chciał więcej grać, a Juve mu tego nie gwarantowało.

ODPOWIEDZ