Liga Mistrzów 2010/11

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Azazel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 kwietnia 2011, 23:24

Szczerze to nazywanie to "derbami" mnie denerwuję, "derby" to mecz dwóch klubów z jednego miasta, ewentualnie regionu.

Piotr21 pisze:Ciekaw jestem co by było gdyby przeżyli to co my kibice JUve.
Oj ciekawe ilu by zostało kibiców :think: . Choć trzeba przyznać, że Juventus też miał spore grono sezonowców...

bajbek17

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 kwietnia 2011, 23:25

Negri pisze:
bajbek17 pisze:Kurde właśnie dzisiejszej sytuacji nie widziałem :/
To po kiego grzmota wciskasz tu ludziom, że Mourinho powinien coś zrobić, bo Real kończy mecze w dziesiątkę?
Idź, Cartoon Network pooglądaj.
YYY teraz popatrzyłem i chłopie czerwień się należała więc ponapinaj się w domku w ciszy ok? Real gra nieczysto żeby nie powiedzieć chamsko.

mateelv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 4 razy

Nieprzeczytany post 27 kwietnia 2011, 23:27

Ale pamiętajmy! TO WŁOSI SĄ MISTRZAMI PROWOKACJI I BOISKOWEGO AKTORSTWA! Żenujące.... :/

Negri

Juventino
Juventino
Podziekował: 5 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 27 kwietnia 2011, 23:28

bajbek17 pisze:czerwień się należała
:lol:
Do spania, synek.

Niecelowa nakładka to od razu czerwo?

Eric6666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 kwietnia 2011, 23:29

Real był gorszy i Barca wygrała zasłużenie, nie przesadzajcie.
Czerwona? faul nie był na czerwoną, ale można było to przewidzieć, juz na początku sędzia nie kontrolował sytuacji na boisku, dodać do tego hamstwo Pepe, który co drugi mecz powinien być zdejmowany z boisko za karteczki = gra w dziesiątkę.

Ps. nie róbcie z Mou takiego wielkiego znafcy Barcy, bo Barca póki co jest lepsza od Realu, fakt, że różnica się zmniejszyła, ale nadal jest. Wygrali Puchar? 1-0 i to w dogrywce, tak samo Messi mógł coś ustrzelić i co? Mou du.a trener?

aczkolwiek sędzia zepsuł "przereklamowane" derbi. Wielka Barca vs. Wielki Real, walka tysiąclecia porównywalna do walki Pudziana z Najmanem;d w tym roku już mi się chce rzygać tymi "derbami europy".

Barca vs Manu? ManU jak dla mnie ma gorszy zespół, ale jest w nich ciągle coś czego nie mogę zrozumieć, ciągle wygrywają i grają strasznie skutecznie. Ferguson złożył prawdziwy zespół, którego nie zachwiała nawet strata największej gwiazdy. Finał ciekawy, aczkolwiek wolałbym Real-Shalke;d
Negri pisze:
Do spania, synek.

niecelowa nakładka? urodziłeś się wczoraj? nie znasz Pepe? było celowe, ale zdecydowanie żółtko to powinien być max, bo nakładka OK, ale nie na wysokości głowy;d
Ostatnio zmieniony 27 kwietnia 2011, 23:30 przez Eric6666, łącznie zmieniany 1 raz.

"The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
Mark Twain
DiaVolO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 kwietnia 2011, 23:29

Mietson pisze:Zauważyłem, że piłkarze Realu tak coś lubią chodzić po nogach innych piłkarzy :smile:
Należało im się,szkoda że ktoś nie strzelił w pysk Alvesa,Pedro czy Xaviego bo to co prezentują jest żenujące ! Mes ke un clup :rotfl:

kowal1990 pisze:Gran derbi to chyba najbardziej przereklamowane derby.
Tyle szumu medialnego nie towarzyszy żadnemu innemu wydarzeniowi sportowemu na świecie, wielkie zapowiedzi a mimo to "bogowie futbolu" za każdym razem mnie rozczarowują.
Derby Italii też niby szczególnym w ostatnich latach się nie wyróżniają,ale jednak mają swój urok i dla kibiców tych drużyn te mecze są po prostu wojną,nawet kiedy nie ma bramek,jest ostra gra,jest napięcie,ciśnienie - to też jest piękne :-D

Negri

Juventino
Juventino
Podziekował: 5 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 27 kwietnia 2011, 23:34

Eric6666 pisze:niecelowa nakładka? urodziłeś się wczoraj? nie znasz Pepe? było celowe, ale zdecydowanie żółtko to powinien być max, bo nakładka OK, ale nie na wysokości głowy;d
Jakie to ma znaczenie kto jaką ma łatkę brutala czy nie-brutala? To nie policyjny wywiad środowiskowy, zwracaj uwagę na to co zrobił na boisku dziś, a nie na to co było dawniej.

Żółta i tyle. Szkoda mi prądu na co niektórych.

EDIT:
Następny gumiś :lol:
bajbek17 pisze:Pepe gra ostro i często jego odbiór nie jest kierowany w piłkę i wydaje mi śię, że i tym razem też tak było i sędzia wziął sobie to pod uwagę.
Wyrzucił go, bo kiedyś tam skosił kogoś na czerwoną, nieważne, że teraz faul był najwyżej na żółtą [']
Ostatnio zmieniony 27 kwietnia 2011, 23:37 przez Negri, łącznie zmieniany 1 raz.

bajbek17

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 kwietnia 2011, 23:34

Negri pisze:
Do spania, synek.

Pepe gra ostro i często jego odbiór nie jest kierowany w piłkę i wydaje mi śię, że i tym razem też tak było i sędzia wziął sobie to pod uwagę. Jose mógł uniknąć kolejnej czerwieni troche hamując te ostre wejścia swoich piłkarzy. Rozumiem twarda, ale czystą grę a nie coś takiego.

Pan Mietek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 kwietnia 2011, 23:36

DiaVolO pisze:
Mietson pisze:Zauważyłem, że piłkarze Realu tak coś lubią chodzić po nogach innych piłkarzy :smile:
Należało im się,szkoda że ktoś nie strzelił w pysk Alvesa,Pedro czy Xaviego bo to co prezentują jest żenujące ! Mes ke un clup :rotfl:
To idź Ty to zrób panie internetowy Hejterze. A najlepiej to leć na fcinter.pl tam możesz do woli na nich bluzgać :-D

Żenujący to jest Pedro i Busquets, do reszty nic nie mam.

Dtmiu

Katalończyk
Katalończyk
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 kwietnia 2011, 23:45

To że Busquets jest żenujący to wiadomo i wstyd mi za takie symulowanie. Z Pedro jest trochę inaczej, to był raczej pojedynczy incydent, nie robi tego tak regularnie.

Co do sędziowania- czerwo dyskusyjne aczkolwiek powinno być czerwo dla Marcelo za chamskie nadepnięcie Pedro- to akurat było widać jak na dłoni.

Jedyne co mnie smuci to że jest to kolejny mecz w LM który nie może obyć się bez kontrowersji sędziowskich :?

DiaVolO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 kwietnia 2011, 23:49

Mietson pisze:To idź Ty to zrób panie internetowy Hejterze.
Brawo za zrozumienie mojego posta :bravo:

Mietson pisze:Żenujący to jest Pedro i Busquets, do reszty nic nie mam.
No tak,Xavi latający za każdym razem z łapami do sędziego po każdym starciu przeciwnika z piłkarzem Barcelony :dance: Mascherano,piłkarz który w Anglii był synonimem walki,nie poddawania się nagle przewraca się o wiatr czy źdźbło trawy,przy czym turla się po murawie jakby ktoś go paralizatorem popieścił. Aha jeszcze zapomniałem o Alvesie,to jest ewenement,chyba nie ma na świecie drugiego takie durnia jak on,to się po prostu w głowie nie mieści co ten koleś wyprawia. Jeśli wam się to podoba,spoko oglądajcie sobie Barcę,ja tej żenady nie kupuję...

Z tym nadepnięciem Pedro też jest dziwne,bo widać było jak Marcelo nadepnął na jego prawą nogę,jednak Pedro chwycił się za lewą i zaczął się tarzać po murawie :rotfl:

Dtmiu

Katalończyk
Katalończyk
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 kwietnia 2011, 23:52

Mówisz jakby inni nie symulowali. Mi też się to nie podoba, ale każdy klub ma na sobie jakąś skazę, paru symulantów. Xavi może i chodzi do sędziego ale sam praktycznie nigdy nie symuluje.

Pan Mietek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 kwietnia 2011, 00:08

DiaVolO pisze:
Mietson pisze:To idź Ty to zrób panie internetowy Hejterze.
Brawo za zrozumienie mojego posta :bravo:
Chodziło Ci o to, że skoro Pepe i tak wyleci to mógł komuś przywalić na do widzenia?
DiaVolO pisze:No tak,Xavi latający za każdym razem z łapami do sędziego po każdym starciu przeciwnika z piłkarzem Barcelony :dance:
A który piłkarz tak nie robi? Człowieku, obejrzyj się, jak jest jakieś ostre starcie to zawsze się zlatują piłkarze z całego pola.

Reszty nie skomentuję, bo widzisz to co chcesz widzieć.
DiaVolO pisze:Z tym nadepnięciem Pedro też jest dziwne,bo widać było jak Marcelo nadepnął na jego prawą nogę,jednak Pedro chwycił się za lewą i zaczął się tarzać po murawie :rotfl:
Weź już nie bądź śmieszny.

warqula

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 kwietnia 2011, 00:11

o co wy walczycie? Przecież tak jest w każdym meczu Realu z Barceloną - 3 już był w przeciągu kilkunastu dni - zawsze się kopią, prowokują. Pepe faulował Real się podłamał Messi dwa razy i po wszystkim, jak by Królewscy grali w komplecie to by różnie mogło być.

Juventus jak dyktator niepodzielnie panuje w Serie A, czy w przechodzącej kryzys lidze, ktoś rzuci wyzwanie Juve i będzie walczył do końca?
DiaVolO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 kwietnia 2011, 00:21

Mietson pisze: Chodziło Ci o to, że skoro Pepe i tak wyleci to mógł komuś przywalić na do widzenia?
Nie,to była taka przenośnia odnośnie ich zachowania,ale już nie ciągnijmy tego...

Mietson pisze:A który piłkarz tak nie robi? Człowieku, obejrzyj się, jak jest jakieś ostre starcie to zawsze się zlatują piłkarze z całego pola.
Widzisz,sam powiedziałeś "ostre starcie" natomiast Xavi lata za każdym,każdym razem kiedy ktoś z jego ziomków leży na murawie,jak ktoś z Barcy fauluje to też rozstawia ręce "no panie sędzio,daj pan spokój,przecież on go nawet nie dotknął"
Mietson pisze:Reszty nie skomentuję, bo widzisz to co chcesz widzieć.
Może byłoby tak gdybym kibicował Barcelonie/Realowi ale tak nie jest,a że mam świra na punkcie piłki to przykładam wagę nawet do najmniejszych szczegółów i uwierz mi,nie jadę teraz po nich bo ich nie lubię tylko jadę po nich bo sobie zwyczajnie na świecie na to zasłużyli...
Mietson pisze:Weź już nie bądź śmieszny.
Ale poważnie :D Jak znajdę jakąś powtórkę to zaraz wrzucę.

ODPOWIEDZ