Forumowicz od A do Z - vol.2
- Michael900
- Juventino
Głos na Mrówę za to, że ma zlocie było czerwono od Warek 

- KeRmit19
- Juventino
No Mrówa mozesz czynic pierwsze przygotowania do kreslenia alfabetu 8) Na poczatek proponuje wstawic do pokoju szafolodówkę i schlodzic w niej kilka jednostek co by to dobrze na Twoja tworczosc wplywalo, a pozniej... mozna dokupic kolejne 

- Majos
- Juventino
Azrael_Juve pisze:Mój głos oddaje na MajosJuventino, bo ma bardzo ładne zdjęcie Alexa w avatarze! :roll:
A właśnie miałem zmieniać Avatar

- Mrówa
- Juventino
Dla dobra potencjalnych czytelników zaniechałbym na czas ewentualnego pisania alfabetu spożywania jednostek :-DKeRmit19 pisze:No Mrówa mozesz czynic pierwsze przygotowania do kreslenia alfabetu 8) Na poczatek proponuje wstawic do pokoju szafolodówkę i schlodzic w niej kilka jednostek co by to dobrze na Twoja tworczosc wplywalo, a pozniej... mozna dokupic kolejne

- January
- Juventino
Mrówa pisze:Dla dobra potencjalnych czytelników zaniechałbym na czas ewentualnego pisania alfabetu spożywania jednostek :-DKeRmit19 pisze:No Mrówa mozesz czynic pierwsze przygotowania do kreslenia alfabetu 8) Na poczatek proponuje wstawic do pokoju szafolodówkę i schlodzic w niej kilka jednostek co by to dobrze na Twoja tworczosc wplywalo, a pozniej... mozna dokupic kolejne
A nie wiesz, że najwięksi twórcy pisali pod wpływem?

Tylko trzeba pić tak, żeby potem umieć trafić w klawiaturę

:rotfl:jakiś geniusz z fcinter.pl pisze: co do Taidera to zagrał super - w swojej strefie czyścił praktycznie wszystko i te piły kilkudziesięciometrowe grane co do milimetry majstersztyk - powiedziałbym, że był nawet lepszy od tego vidala
- kamilu_87
- Juventino
Najwięksi twórcy czesto pisali, projektowali słynne budowle pod wpływem...niekoniecznie alkoholu....January pisze:Mrówa pisze:Dla dobra potencjalnych czytelników zaniechałbym na czas ewentualnego pisania alfabetu spożywania jednostek :-DKeRmit19 pisze:No Mrówa mozesz czynic pierwsze przygotowania do kreslenia alfabetu 8) Na poczatek proponuje wstawic do pokoju szafolodówkę i schlodzic w niej kilka jednostek co by to dobrze na Twoja tworczosc wplywalo, a pozniej... mozna dokupic kolejne
A nie wiesz, że najwięksi twórcy pisali pod wpływem?![]()
Tylko trzeba pić tak, żeby potem umieć trafić w klawiaturę

- January
- Juventino
Dziś koniec ankiety 
Gratulacje Mrówa
Ja jak narazie jestem królem drugich miejsc

Gratulacje Mrówa

Ja jak narazie jestem królem drugich miejsc

:rotfl:jakiś geniusz z fcinter.pl pisze: co do Taidera to zagrał super - w swojej strefie czyścił praktycznie wszystko i te piły kilkudziesięciometrowe grane co do milimetry majstersztyk - powiedziałbym, że był nawet lepszy od tego vidala
- mnowo
- Qualità Juventino
Głosowanie zakończone.
Mrówa [29 głosów]
January [16 głosów]
Kamex22 [12 głosów]
MajosJuventino [11 głosów]
Wszystkich głosów: 68
Gratulacje dla zwycięzcy, czekamy na chętnego na 4. do następnej ankiety.
Mrówa [29 głosów]
January [16 głosów]
Kamex22 [12 głosów]
MajosJuventino [11 głosów]
Wszystkich głosów: 68
Gratulacje dla zwycięzcy, czekamy na chętnego na 4. do następnej ankiety.
- Kamex22
- Juventino
Eeeszczypek pisze:Zgłaszam się więc ja. Jedziemymnowo pisze:czekamy na chętnego na 4. do następnej ankiety.

Edit: Zupełnie zapomniałem, że miałem napisać gratulacje

Ostatnio zmieniony 23 lipca 2009, 17:26 przez Kamex22, łącznie zmieniany 2 razy.
- Mrówa
- Juventino
Dzięki wszystkim za głosy.
Na początek:
J-jak jednostka. Miara objętości piwa (składające się z 3 litrów na głowę) wymyślona w Sulejowie w lipcu 2009 roku przez Browkasa
Na początek:
J-jak jednostka. Miara objętości piwa (składające się z 3 litrów na głowę) wymyślona w Sulejowie w lipcu 2009 roku przez Browkasa

Ostatnio zmieniony 24 lipca 2009, 09:00 przez Mrówa, łącznie zmieniany 1 raz.

- January
- Juventino
Wszyscy gotowi, czekamy na kolejną ankietę