Mercato (Lato 2015)
- annihilator1988
- Juventino
Nie pamiętam zimowego okienka transferowego, podczas którego Juve kupowałoby zawodnika do pierwszego składu. Zawsze przychodziła alternatyw alternatyw. No, może Candreva wpisuje się tu do wyjątków.mcsqrczybyk pisze:Nie mam jednak złudzeń - zimą nie wzmocnimy się w kontekście LM.
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- Vincitore
- Juventino
Prędzej niż Candreve, wymieniłbym Matriego, którego transfer bądź co bądź wymusiła kontuzja Quagliarelli. Candreva przychodził raczej na ławkę, a tylko swojej dobrej grze zawdzięcza fakt, że wywalczył sobie miejsce w podstawowej jedenastce.annihilator1988 pisze:Nie pamiętam zimowego okienka transferowego, podczas którego Juve kupowałoby zawodnika do pierwszego składu. Zawsze przychodziła alternatyw alternatyw. No, może Candreva wpisuje się tu do wyjątków.mcsqrczybyk pisze:Nie mam jednak złudzeń - zimą nie wzmocnimy się w kontekście LM.
Wcześniej to chyba Momo Sissoko.
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Raz go widziałem, bo chciałem zobaczyć Dybale, ale to właśnie Vasquez wywarł na mnie większe wrażenie:) 2 bramki i asysta a ten lobik przekozackijakku1 pisze:Firmino strasznie jest popularny na Juventuz.com. Osobiscie, widzialem go w akcji moze dwa razy (na Eurosporcie) i to na pewno bardzo ciekawy zawodnik ;-). Problem polega na tym, ze nawet w najbardziej absurdalnych doniesieniach medialnych jego nazwisko sie nie pojawia w naszym kontekscie.mcsqrczybyk pisze: - Roberto Firmino, Volland: Hoffenheim
Moze ktos powiedziec cos na temat tego lewonoznego trequartisty z Palermo? Vasqueza? Widzial go ktos w akcji co najmniej kilka razy? Noty ma chlopak rewelacyjne. Moze warto sie powaznie zainteresowac?

Media podają,ze Lavezziego można mieć za 10 baniek + 4mln dla zawodnika. Podobno mamy walczyć o niego z Napoli. Ciekawa opcja moim zdaniem.
- Mate.G
- Juventino
http://www.seriea.pl/297755-ibrahimovic ... rie-a.html
8) a może Turyn
zdrajca bo zdrajca ale... jak go tam lubię
Jeden z najlepszych napastników w historii wg mnie
8) a może Turyn

zdrajca bo zdrajca ale... jak go tam lubię

Jeden z najlepszych napastników w historii wg mnie

- annihilator1988
- Juventino
Guarin ponoć jest na "wychodnym" z interu. Alternatywa alternatyw, plan B? Jak myślicie?
W pożądanym klubie mógłby się odnaleźć

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Dla mnie Guarin jest kozakiem, który bardzo przydałby się naszej drużynie...wątpię jednak w taki scenariusz po tym co wyprawiało się dokładnie rok temu...w Interze gra jak gra ale trzeba pamiętać, że gra tam jak za karę...
Co do tego co napisał zahor w kontekście Shaqiri - Atletico to nie będę polemizował bo może ma rację ale skąd te źródła...uciąłem sobie pogawędkę z kumplem - fanem Atleti od czasów Koseckiego w tym zespole więc nie sezonowcem...on nic na ten temat nie wie i nigdy nie słyszał by ten klub wyrażał poważne zainteresowanie Shaqirim...nie zmienia to faktu, że kumpel byłby niezwykle zadowolony gdyby to okazało się prawdą i Atletico pozyskałoby Szwajcara...póki co koleś przeżywa kompromitujący dla niego transfer powrotny kołka Torresa...
Co do jednego zgadzam się z zahorem - Shaqiri idealnie pasuje do Atletico...jest silny, szybki i zadziorny a więc stworzony do stylu jaki prezentuje Atletico...jedno jest pewne, musimy się śpieszyć choć dla mnie taki transfer jest marzeniem ściętej głowy póki co...
Co do tego co napisał zahor w kontekście Shaqiri - Atletico to nie będę polemizował bo może ma rację ale skąd te źródła...uciąłem sobie pogawędkę z kumplem - fanem Atleti od czasów Koseckiego w tym zespole więc nie sezonowcem...on nic na ten temat nie wie i nigdy nie słyszał by ten klub wyrażał poważne zainteresowanie Shaqirim...nie zmienia to faktu, że kumpel byłby niezwykle zadowolony gdyby to okazało się prawdą i Atletico pozyskałoby Szwajcara...póki co koleś przeżywa kompromitujący dla niego transfer powrotny kołka Torresa...
Co do jednego zgadzam się z zahorem - Shaqiri idealnie pasuje do Atletico...jest silny, szybki i zadziorny a więc stworzony do stylu jaki prezentuje Atletico...jedno jest pewne, musimy się śpieszyć choć dla mnie taki transfer jest marzeniem ściętej głowy póki co...

- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Jaram jaram jaram siejakku1 pisze: Perin

Te nazwiska sa lepsze, niz nasze latowe transferyAdiJuve pisze:Shaqiri,Rolando i Montoya/Vrsaljiko wtedy mercato jak na zimowe będzie naprawdę dość udane:)

Ja bym mu dał "11"wszyscy pisze:Shaqiri w Juve

Nemanja Matic, Matija Nastasic. Jesli Milan zabierze nam takiego obronce, to... nie wiemMorgesztern pisze:Na calciomercato.com piszę, że Milan jest o krok dalej niż my w sprawie Nemanji Nastasicia.

Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
- gucio_juve
- Juventino
Morgesztern pisze:Na calciomercato.com piszę, że Milan jest o krok dalej niż my w sprawie Nemanji Nastasicia.
Jeżeli mogę wtrącić, to Nastasić już zaklepany przez Schalke. Transfer pewny, czeka na ogłoszenie.Jacky pisze:Nemanja Matic, Matija Nastasic. Jesli Milan zabierze nam takiego obronce, to... nie wiemJuz nam Meneza podebrali i jak on gra - kazdy wie.
- jakku1
- Juventino
Niektore zrodla mowia, ze z Rolando juz praktycznie wszystko jest ustalone, aczkolwiek konkretow brak. W zwiazku z czym mozna przypuszczac, iz te zrodla nie sa jednak zbyt wiarygodne. Nie zdziwie sie jednak, jesli faktycznie pozyskamy Rolando na wypozyczenie. Wyglada na to, ze powrot Barzagliego sie przedluza, wiec chyba naprawde potrzebujemy jakiegos obroncy.
Powaznie tez rzekomo zainteresowalismy sie Sneijderem i... Diamantim
. Generalnie, to trzy top cele, jesli chodzi ofensywe, wygladaja nastepujaco:
- Shaqiri
- Sneijder
- Diamanti
Z tej trojki tylko ten ostatni moze grac w LM, a wiec...
Powaznie tez rzekomo zainteresowalismy sie Sneijderem i... Diamantim

- Shaqiri
- Sneijder
- Diamanti
Z tej trojki tylko ten ostatni moze grac w LM, a wiec...
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- Mehehehe
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
Skoro Lippi skończył trenerkę, to już nic Diamant'iego nie trzyma u żółtych. Ale jednak 31 letni zawodnik nie jest chyba optymalnym wzmocnieniem Mistrza Włoch na LM? Dla mnie jedynymi dopuszczalnymi warunkami tego transferu byłoby, gdybyśmy zimą wypchnęli Pepe, a Alessandro przyszedł na jego miejsce na ławie, jako ciekawa opcja do gry z przodu.
- MRN
- Juventino
Jeszcze tylko tego brakowałoby aby koleś, który nas olał kiedy był w formie przyszedł do nas na emeryturę, kiedy jest bez formy...
Shaqiri w Juve - jak to pięknie brzmi ale chyba nic poza tym bo jak widać zaczynają się alternatywy alternatyw...to wolałbym Snejdera, który wciąga Diamantiego nosem...
Shaqiri w Juve - jak to pięknie brzmi ale chyba nic poza tym bo jak widać zaczynają się alternatywy alternatyw...to wolałbym Snejdera, który wciąga Diamantiego nosem...

- jakku1
- Juventino
Jak faktycznie przyjdzie Diamanti, to wyjdzie na to, ze wykrakalem.sebatiaen pisze:Jakku to ty zasugerowałeś Juve Diamantiego.
Ostatnio pisałeś żebyśmy obserowawali rynek w Chinach i zwrócili uwagę na Diamantiego patrz co się dzieje :C
Swoją drogą też brałem go pod uwagę:(
Chociaz z drugiej strony, jesli facet bylby w stanie grac tak jak w Bologni przez najblizsze 2-3 lata, to ja jestem za tym, zeby go wziac. Serio. Zawsze bardzo podobala mi sie gra Diamantiego, jego fantastyczna lewa noga, dynamika, odwaga. To nigdy nie byl pilkarz pokroju Cerciego, ktory dobrze gra z ogorkami, a wymieka w waznych meczach. Wrecz odwrotnie. Jesli mialoby to nas kosztowac z 5m euro, a pilkarz faktycznie nawiazalby do tych swoich "starych, dobrych" czasow, to ja jestem za.
Wiadomo, wolalbym Shaqiriego, ale jesli Szwajcar okaze sie poza zasiegiem to wole miec na lawce Diamantiego, niz Pepe. Zwlaszcza, ze Diamanti w wysokiej formie to bedzie dla nas jakies tam wzmocnienie, bo brakuje nam kogos o takiej charakterystyce w kadrze (lewa noga, mozliwosc gry jako trequartista i na prawym skrzydle, etc).
Z tym, ze w tym momencie pozyskiwanie bylego gracza Bologni to jest bardzo duze ryzyko. Wieksza jednaj jest szansa, ze przez nastepne pol roku Alessandro bedzie dochodzil do formy, niz faktycznie okaze sie strzalem w 10. Jednak jesli nie uda sie z Shaqirim, inne cele takze okaze sie nieosiagalne, to bylbym za tym, zeby sprobowac... Kontrakt na poltora roku z mozliwoscia przedluzenia na kolejny. Jakies niskie zarobki, niska kwota odstepnego. Wiele nie tracimy... Z braku laku.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Tylko czy nie lepszym rozwiązaniem byłby w takim razie Gabbiadini, młodszy, w tej chwili lepszy, lewa noga równie dobra, no i nie kosztowałby kroci. Jeżeli Diamanti to po stokroć wolałbym Gabbiadiniego albo Berardiego.
- MRN
- Juventino
O tę formę właśnie chodzi bo jak interesowaliśmy się nim poprzednio to piałem z zachwytu wiedząc, że ktoś taki się przyda bez żadnych wątpliwości...teraz jest bez formy więc nasi włodarze nie powinni nawet spoglądać w jego stronę...jak wspomniałem - jeśli dochodzenie dziadkowi do formy miałoby potrwać to wolę Holendra, który cały czas gra...