Pytania male i mniej znaczace (inne tematy)
- AmericanPsycho
- Juventino
Witam. Ja z nietypową prośbą, otóż chciałbym aby któryś z Was użytkowników JuvePoland mi pomógł.
Po otwarciu poniższego linku, na dole strony jest do odtworzenia krótki filmik. Chciałbym poznać tytuł i wykonawce tego utworku, który leci podczas "części plażowej" filmiku.
http://www.ftb.pl/news/44970_0_1/sunris ... obrzeg.htm
Będę bardzo wdzięczny.
POZDRAWIAM
Po otwarciu poniższego linku, na dole strony jest do odtworzenia krótki filmik. Chciałbym poznać tytuł i wykonawce tego utworku, który leci podczas "części plażowej" filmiku.
http://www.ftb.pl/news/44970_0_1/sunris ... obrzeg.htm
Będę bardzo wdzięczny.
POZDRAWIAM
Platon mawiał: Szlachetną rzeczą jest wybaczać, ale nigdy nie płać za spóźnioną pizzę.
- AmericanPsycho
- Juventino
Wiedziałem, że można na Was liczyć. Dzięki szefie, jestem Twoim dłużnikiem.
POZDRAWIAM
POZDRAWIAM
Platon mawiał: Szlachetną rzeczą jest wybaczać, ale nigdy nie płać za spóźnioną pizzę.
- Ein
- Juventino
Mógłby mi ktoś powiedzieć co to za piosenka leci w TYM! filmiku ?
Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
- Łukasz
- Juventino
Ja też się dołączę: jak nazywa się kawałek, który leci w reklami Heinekena i w prawie wszystkich kompilacjach o Aidenie McGeady'm?
O, na przykład tu:
O, na przykład tu:
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
The Fratellis - Chelsea DaggerŁukasz pisze:Ja też się dołączę: jak nazywa się kawałek, który leci w reklami Heinekena i w prawie wszystkich kompilacjach o Aidenie McGeady'm?
O, na przykład tu:
- białas
- Juventino
ok, to toŁukasz pisze:To się chyba nazywa tak: Bozo der Boss - "Ich bin der Farmer"białas pisze:orientuje się ktoś może w niemieckiej muzyce? bo chciałbym się dowiedzieć co to za muza leci w tym filmiku.

- Łukasz
- Juventino
Z tego, co widzę, to sami Niemcy nie wiedzą za bardzo, kto to śpiewa.białas pisze:ok, to toŁukasz pisze:To się chyba nazywa tak: Bozo der Boss - "Ich bin der Farmer"białas pisze:orientuje się ktoś może w niemieckiej muzyce? bo chciałbym się dowiedzieć co to za muza leci w tym filmiku.ale od ok. 3:30 leci kolejna piosenka. zna ktoś może tytuł
bo bardziej chodziło mi o to.
http://muschigonzalez.wordpress.com/200 ... hno-remix/
[w tym linku, na dole strony jakiś użytkownik mówi, że wokalistka "brzmi jak" ktośtam]
Refren brzmi: "Deutz Fahr, Deutz Fahr - starke Leistung ist doch klar". Deutz Fahr to firma produkująca maszyny rolnicze, a jako że ów wyżej wymieniony refren brzmi w tłumaczeniu mniej więcej: "Deutz Fahr - silna moc jest oczywista", więc sądzę, że jest to po prostu techno-przeróbka ...sloganu reklamowego. Mogę podejrzewać, że ów utwór zrobił podobną karierę w Niemczech, jak u nas "Maciek, co się stało? [techno remix]"
P.S. Skąd takie zainteresowanie tą tematyką? Czyżby w związku z naszym nowym sponsorem
- białas
- Juventino
dzięki wielkie. bardzo mi pomogłeś. jeśli ktoś chciałby wejść w posiadanie tejże piosenki, to proponuję w Bearshare wpisać " Deutz Fahr Song"Łukasz pisze:Z tego, co widzę, to sami Niemcy nie wiedzą za bardzo, kto to śpiewa.
http://muschigonzalez.wordpress.com/200 ... hno-remix/
[w tym linku, na dole strony jakiś użytkownik mówi, że wokalistka "brzmi jak" ktośtam]
Refren brzmi: "Deutz Fahr, Deutz Fahr - starke Leistung ist doch klar". Deutz Fahr to firma produkująca maszyny rolnicze, a jako że ów wyżej wymieniony refren brzmi w tłumaczeniu mniej więcej: "Deutz Fahr - silna moc jest oczywista", więc sądzę, że jest to po prostu techno-przeróbka ...sloganu reklamowego. Mogę podejrzewać, że ów utwór zrobił podobną karierę w Niemczech, jak u nas "Maciek, co się stało? [techno remix]".
nie. tak się akurat złożyło, że kumpel z nudów podrzucił linkaP.S. Skąd takie zainteresowanie tą tematyką? Czyżby w związku z naszym nowym sponsorem?

- Negri
- Juventino
- Podziekował: 5 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Skrót meczu Juventus - Sunderland
Co to ma do tematu?
Zna ktoś może tytuł drugiego utworu z tego skrótu?
Byłbym zobowiązany.
pinturicchia - :*
Co to ma do tematu?
Byłbym zobowiązany.
pinturicchia - :*
Ostatnio zmieniony 05 sierpnia 2007, 12:21 przez Negri, łącznie zmieniany 1 raz.
- pinturicchia
- Qualità Juventina
The Alan Parsons Project - Eye In The SkyDamianinho pisze:Skrót meczu Juventus - Sunderland
Co to ma do tematu?
Byłbym zobowiązany.
- Michel Platini
- Juventino
znacie tytuł piosenki której słowa lecą:
ju bejbe rałnd rałnd bejbe rałnd rałnd aj ken bogo tu de rałnd rałnd rałnd rałnd
Ów pieśń jest śpiewana sopranem koloraturowym grana jest na metrum 3/4
ju bejbe rałnd rałnd bejbe rałnd rałnd aj ken bogo tu de rałnd rałnd rałnd rałnd
Ów pieśń jest śpiewana sopranem koloraturowym grana jest na metrum 3/4
Murzyn Murzyna nie usmoli.