Liga Mistrzów 2016/17
- Makiavel
- Juventino
Wystarczy, żeby PSG strzeliło jedną bramkę i będzie koniec. Ale na razie się nie zapowiada.
"veritas odium parit obsequium amicos"
https://poema.pl/publikacja/2633-moj-dzionek
http://natemat.pl/210925,platna-prawica ... internetem
https://poema.pl/publikacja/2633-moj-dzionek
http://natemat.pl/210925,platna-prawica ... internetem
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Nie widziałem, zacząłem oglądać od 17 minutyCavAllano pisze:Pierwsza porównywalna.Sila Spokoju pisze: Edit: Ale kuriozalna bramka :rotfl:![]()
PSG się sypie, Barca dostaje wiatru w żagle i w drugiej połowie będziemy mieć emocje. Tak czy inaczej w dalszej fazie chciałbym PSG, bo awans po takim dwumeczu mocno by Katalończyków podbudował.

Edit: Rzeczywiście pierwsza bramka to też śmiech na sali. Przecież gdyby to obrońcy Juve do takich 2 bramek dopuścili to na naszym forum pojawiłoby się z 40 stron flejmu

Ostatnio zmieniony 08 marca 2017, 21:37 przez Sila Spokoju, łącznie zmieniany 1 raz.

- pablo1503
- Juventino
Mam nadzieję, że nie zacytuję siebie sprzed kilku dni i nie powiem słynne 'a nie mówiłem'
PSG jest dziwne. Mają 4 bramki przewagi, a wyszli na mecz z taką kupą w gaciach, że głowa mała. Grają strasznie asekuracyjnie, nawet kilka kontrataków spowolnili, bo nie chcieli się spieszyć.
A najlepsze jest to, że Barcelona wcale nie gra jakiejś <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> piłki. Nawet nie grają bardzo dobrze. Grają po prostu dobrze, grają swoje, robią co mogą, bo Paryżanie nawet nie próbują im przeszkadzać i takie coś wystarczy, żeby odzyskać połowę wyniku. Problem jest taki, że są zbyt wolni i dość przewidywalni. Widać, że nie są w optymalnej formie.
PSG jest dziwne. Mają 4 bramki przewagi, a wyszli na mecz z taką kupą w gaciach, że głowa mała. Grają strasznie asekuracyjnie, nawet kilka kontrataków spowolnili, bo nie chcieli się spieszyć.
A najlepsze jest to, że Barcelona wcale nie gra jakiejś <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> piłki. Nawet nie grają bardzo dobrze. Grają po prostu dobrze, grają swoje, robią co mogą, bo Paryżanie nawet nie próbują im przeszkadzać i takie coś wystarczy, żeby odzyskać połowę wyniku. Problem jest taki, że są zbyt wolni i dość przewidywalni. Widać, że nie są w optymalnej formie.
Ostatnio zmieniony 08 marca 2017, 21:40 przez pablo1503, łącznie zmieniany 1 raz.

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
pablo1503 pisze:Problem jest taki, że są zbyt wolni i dość przewidywalni. Widać, że nie są w optymalnej formie.
A i tak obnażają PSG. Po pierwszym spotkaniu byłem ciekaw tego, jak paryżanie poradzą sobie z tym wszystkim w głowach. 4-0 to dużo, ale jeśli jesteś w stanie zachować koncentrację. Stracili 2 komiczne jak na ten etap bramki i co istotne sami nie są nic w stanie przeciwstawić. Barcelona poczuła krew.
- pablo1503
- Juventino
Co jest komiczne tak naprawdę. Jak można mieć aż tak wielką zaliczkę i wyjść obsranym na mecz? Ja rozumiem, że grają z Barceloną, ale to ich nie tłumaczy. Nieładnie.CavAllano pisze:A i tak obnażają PSG.pablo1503 pisze:Problem jest taki, że są zbyt wolni i dość przewidywalni. Widać, że nie są w optymalnej formie.

- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Są emocje ale wątpię w sukces Barcy. Gole wcisnęli psim swędem, żadnej sytuacji bramkowej wypracowanej w ich stylu. Nigdy nie wiedziałem Busquetsa, Messiego i Iniesty w tak słabej formie, zestarzało się to złote pokolenie.
e: te bramki to jest jakiś kabaret... :lol:
e: te bramki to jest jakiś kabaret... :lol:
Ostatnio zmieniony 08 marca 2017, 21:58 przez Pluto, łącznie zmieniany 1 raz.
calma calma
- Cabrini_idol
- Juventino
Barcelona gra słabo. To co powiedzieć o obsranym PSG ?
Obydwie drużyny są słabsze od Juve. Obydwie mniej stabilne jeśli chodzi o grę i wyniki.
Obydwie drużyny są słabsze od Juve. Obydwie mniej stabilne jeśli chodzi o grę i wyniki.

- Sila Spokoju
- Juventino
Ale sędziowie teraz przekręcili karnego. Brak słów...
Wstyd
Wstyd

- pablo1503
- Juventino
Barcelona już awansowała. PSG teraz totalnie się załamie. Nie wierzę, że Hiszpanie nie wykorzystają takiego doładowania wiary.

Brakuje jeszcze tylko czerwieni.Ja, kilka dni temu pisze:Rozum podpowiada szybką bramkę Barcy, nawet bardzo szybką. Jeszcze w pierwszej połowie dołożą kolejną. PSG zacznie robić się nerwowe i popełniać masę błędów. Silva, Verratti, Motta czy inny zawodnik nie wytrzyma, odłączą mu prąd i zarobi kartkę, czerwoną rzecz jasna. W którymś momencie Neymar zrobi wiatrak z obrońców Paryżan, a ci wytną go w polu karnym dając kolejną bramkę Katalończykom. W takiej sytuacji Messi i spółka dostaną niewiarygodny wiatr w żagle i wygrają być może nawet 6:0.

Ostatnio zmieniony 08 marca 2017, 22:00 przez pablo1503, łącznie zmieniany 1 raz.

- Sila Spokoju
- Juventino
@pablo1503,
zwracam honory. Krytykowałem, nie wierzyłem, ale z drugiej strony nie spodziewałem się 3 bramek, które nie powinny mieć miejsca. Jeśli Barca awansuje dalej to mam nadzieję, że może nie milion, ale z tysiaka postawiłeś
zwracam honory. Krytykowałem, nie wierzyłem, ale z drugiej strony nie spodziewałem się 3 bramek, które nie powinny mieć miejsca. Jeśli Barca awansuje dalej to mam nadzieję, że może nie milion, ale z tysiaka postawiłeś

- pablo1503
- Juventino
Bo? Gościu stracił kontrolę, wpadł w nogi Neymara z dość sporym impetem i spowodował jego upadek. Kogo to obchodzi, że nie było to celowe. Prawda jest taka, że ten poślizg spowodował upadek Brazylijczyka.Sila Spokoju pisze:Ale sędziowie teraz przekręcili karnego. Brak słów...
Wstyd
Nie czytałem podręcznika z zasadami, ale na chłopski rozum... dla mnie karny. Mogę się mylić.

Chociaż z drugiej strony Neymar mógł spokojnie uniknąć tego 'wślizgu' i ewidentnie czekał na przeciwnika.
Ostatnio zmieniony 08 marca 2017, 22:05 przez pablo1503, łącznie zmieniany 1 raz.