WROCŁAW || wspólne wypady na mecze
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Znajomy na fb znalazł kogoś kto pisał, że ma miejsce w samochodzie i zaklepał miejsce sobie i mnie. Wieczorem będziemy obgadywać, o której jedziemy itp. Ja celuję, żeby wylądować koło 11 i połączyć się z Trzodą.syczu pisze: Ale może Push3k też się do tego dołączyłSkąd masz start i o której Push3k?
Aha, Syczu, napisz mi gdzieś, co to za transport macie, o której z Krakowa jedziecie czy parkujecie gdzieś w Berlinie, bo nam będzie pewnie jakieś miejsce potrzebne, żeby samochód zostawić.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
+ 3syczu pisze: Ile Was tam łącznie osób rusza razem, bo jak coś wcześnie się trafi, to żebym wiedział dla ilu osób ogarniać miejsce
Ja jadę Polskim Busem z Juventini22 i jego dziewczyną. Są miejsca (przynajmniej jak wczoraj zamawialiśmy jeszcze były), bo poszli po rozum do głowy i dołożyli jedno połączenie. Będziemy na ZOB (Zentraler Omnibusbahnhof) już około 7 rano, bo wyjazd mamy z Wrocka po 2 w nocy. Powrót tym o 6/7 rano w niedzielę (też Polski Bus).
Jakie miejsce w mieście proponujecie i którą godzinę?
- Push3k
- Juventino
Greger, gdzie wysiadacie w Berlinie i co planujecie dalej? Ja chciałbym do was dołączyć z tymi ludźmi z którymi przyjadę, a jak zaparkujemy na przedmieściach, to chcę wiedzieć, gdzie celować.
Domyślam się, że na OSTBAHNHOF pewnie wylądujecie, a o której?
Domyślam się, że na OSTBAHNHOF pewnie wylądujecie, a o której?
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- Greger
- Juventino
Źle się domyślasz Puszek
. Lądujemy o 13:28 na Lichtenbergu (Lichtsteiner). Stamtąd udajemy się zapewne na stadion S-bahnem, a następnie do centrum na strefy kibiców itp. itd. Później szukamy już czegoś konkretnego na mecz.

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
My bedziemy w kilku duzo wczesniej i postaramy sie cos znalezc. Musimy tylko wiedziec dokladnie, ilu Was bedzie na pewno, w razie czego. Bedziemy o 7, po czym posmigamy po miescie i zaczniemy szukac lokalu. Albo po prostu do Was podjedziemy i potem wszyscy poszukamy. Sprawa otwarta.Greger pisze:Źle się domyślasz Puszek. Lądujemy o 13:28 na Lichtenbergu (Lichtsteiner). Stamtąd udajemy się zapewne na stadion S-bahnem, a następnie do centrum na strefy kibiców itp. itd. Później szukamy już czegoś konkretnego na mecz.
- Push3k
- Juventino
Lichtenberg jest zaraz obok. My zapewne zaparkujemy na przedmieściach i będziemy musieli podjechać do centrum, zapewne z przesiadką w Lichtenbergu właśnie. Może się uda i jakoś inaczej, bo na samym Litchtenbergu są też darmowe całodobowe parkingi.Greger pisze:Źle się domyślasz Puszek. Lądujemy o 13:28 na Lichtenbergu (Lichtsteiner). Stamtąd udajemy się zapewne na stadion S-bahnem, a następnie do centrum na strefy kibiców itp. itd. Później szukamy już czegoś konkretnego na mecz.
12 osób pociągami, my we 4 samochodem (być może dołączy jeszcze jedna osoba), Syczu z Krakowem przyjedzie i wy.mrozzi pisze: My bedziemy w kilku duzo wczesniej i postaramy sie cos znalezc. Musimy tylko wiedziec dokladnie, ilu Was bedzie na pewno, w razie czego. Bedziemy o 7, po czym posmigamy po miescie i zaczniemy szukac lokalu. Albo po prostu do Was podjedziemy i potem wszyscy poszukamy. Sprawa otwarta.
Ja będę zapewne 11-12, może 13, a jeszcze dojechać do centrum trzeba.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- jareckik
- Juventino
muszę was panowie zasmucic, bo połączenie z Chernivtsi do Beryna to nie moja sprawka, jestem nad polskim morżem z moją ukochana małżonka i już zastanawiałem się, czy do was nie dołączyć, nawet sobie posprawdzalem połączenia że Szczecina. Jednak dzisiaj Syczoko uświadomił mnie, że tam pod stadionem nie będzie telebu, więc chyba odpuszczę... Jakby była strefa kibica to bym pewnie dojechal, powodzenia chłopaki i trzymamy kciuki za wygraną
)

- Boss
- Juventino
Powodzenia w Berlinie
Ja po dłuższym przemyśleniu wolę jednak oglądać mecz w polskiej niż niemieckiej knajpie, szczególnie biorąc pod uwagę pozostawanie niemal 48h bez snu licząc od momentu startu do wsiadania do polskiego busa. Chyba się starzeje :lol: Ten brak strefy kibica jednak uwiera :doh:
Także do zobaczenia z nielicznymi w no stresie.

Także do zobaczenia z nielicznymi w no stresie.
- blk01
- Juventino
no to we Wro na 100pro jestem ja, Bossu, Premier i Brendol, weźcieb kumpli i będzie raźniej i może spotkajmy się wcześniej?
http://euroislam.pl
Europa dla Europejczyków.
- daniel85
- Juventino
Można się spotkać wcześniej tylko nie przesadźmy bo mecz chcę obejrzeć i po meczu świętować na mieścieblk01 pisze:no to we Wro na 100pro jestem ja, Bossu, Premier i Brendol, weźcieb kumpli i będzie raźniej i może spotkajmy się wcześniej?

PS: Prponuję rzecz jasna aby każdy ubrał barwy, Bossu może raz w uniformie Juve wpadniesz ?
- blk01
- Juventino
Z emna paru kumpli może wpadnie, to na którą sie umawiamy ?
u mnie swietowanie na mieście neistety odpada.
u mnie swietowanie na mieście neistety odpada.
http://euroislam.pl