Wszystko o Milanie
- hazet
- Juventino
Szkoda Pipo , ciekawe czy po wyleczeniu kontuzji będzie coś próbował kopać piłkę czy już emerytura. Jak by nie patrzeć dla nas też jest to strata ponieważ jak tak dalej pójdzie to w końcu Inter nie wygra Scudetto,a jak wiadomo wróg mojego wroga jest moim przyjacielem.
- Brutalo
- Juventino
Wszystko zależy od postawy galianiego i berlusconiego. Jeżeli z szacunku dla osiągnięć dla klubu zaproponują mu znowu roczny kontrakt, Pippo wróci, jestem tego pewien. Osobiście życzę mu dobrze, mimo że gra w milanie. To żywy kawałek Calcio.hazet pisze:Szkoda Pipo , ciekawe czy po wyleczeniu kontuzji będzie coś próbował kopać piłkę czy już emerytura. Jak by nie patrzeć dla nas też jest to strata ponieważ jak tak dalej pójdzie to w końcu Inter nie wygra Scudetto,a jak wiadomo wróg mojego wroga jest moim przyjacielem.
- ewerthon
- Juventino
http://www.tuttosport.com/calcio/serie_ ... ampo%C2%BB
Można go nienawidzić za to jak potraktował Juve, za styl bycia, za całokształt, ale chociaż w wypowiedziach na ten temat zachowuje resztkę rozsądku :]
Można go nienawidzić za to jak potraktował Juve, za styl bycia, za całokształt, ale chociaż w wypowiedziach na ten temat zachowuje resztkę rozsądku :]
- fallweiss
- Juventino
O ile w zeszłych sezonach kontuzje głównie pojawiały się na treningach, to jednak teraz zdecydowanie częściej bardzo ostre urazy (Pippo, De Celgie, Samuel) pojawiają się w trakcie meczu. Czym to jest spowodowane ?? Przemęczeniem ??- trudno to powiedzieć na tym etapie sezonu. Podstawy do tego daję przypadek WS, który po prostu zasłabł w przerwie meczu. Stwierdzono u niego skrajne wycieńczenie organizmu i anemię.
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
To taka gra trochę pod kibiców Interu, którzy go przestali lubić jak i ich wyruchał. Tylko no jakoś tak nie potrafię im współczuć. Tym bardziej, że powiedział prawdę. On ma chyba ciągle biało-czarne serce :rotfl:ewerthon pisze:http://www.tuttosport.com/calcio/serie_ ... ampo%C2%BB
Diego swego czasu narzekał na stan boisk we Włoszech (chyba). Aczkolwiek to wszystko to może być przypadek, ot co.fallweiss pisze:O ile w zeszłych sezonach kontuzje głównie pojawiały się na treningach, to jednak teraz zdecydowanie częściej bardzo ostre urazy (Pippo, De Celgie, Samuel) pojawiają się w trakcie meczu. Czym to jest spowodowane ?? Przemęczeniem ??- trudno to powiedzieć na tym etapie sezonu. Podstawy do tego daję przypadek WS, który po prostu zasłabł w przerwie meczu. Stwierdzono u niego skrajne wycieńczenie organizmu i anemię.
- DiaVolO
- Juventino
Może ktoś przetłumaczyć cały tekst,bo tytułu się domyślam ;]ewerthon pisze:http://www.tuttosport.com/calcio/serie_ ... ampo%C2%BB
- tabo89
- Juventino
Właśnie z ciekawości włączyłem sobie ostatnie pół godziny derbów Mediolanu. Milan po golu Ibry z karnego w 5 minucie prowadzi cały czas 1-0.
Zdaje się jednak, że Inter ma zdobyć w tym meczu jakieś punkty - właśnie z boiska wyleciał Abate, mimo, że bardziej na to zasłużył Pandev, który go uderzył/popchnął.
Zapowiada się obrona wyniku przez Milan. Zobaczymy jak się to skończy.
Dodam, że Milan jest w tabeli przed nami i zwycięstwo daje im lidera. Inter jest w tym momencie zaraz za nami.
Zdaje się jednak, że Inter ma zdobyć w tym meczu jakieś punkty - właśnie z boiska wyleciał Abate, mimo, że bardziej na to zasłużył Pandev, który go uderzył/popchnął.
Zapowiada się obrona wyniku przez Milan. Zobaczymy jak się to skończy.
Dodam, że Milan jest w tabeli przed nami i zwycięstwo daje im lidera. Inter jest w tym momencie zaraz za nami.
- Kubba
- Juventino
Sam nie wiem co jest dla nas lepsze? Czy odskok na 6pkt Milanu czy na 1pkt Interu...? Z dwojga złego wole wygraną Milanu. Na bank jeszcze zgubią punkty. Ale też nie ma co się oszukiwać - na mistrza nie idziemy...
EDIT;
Nie usłyszałem ani nie zobaczyłem... Jak wygląda stosunek kibiców Interu do Ibry
EDIT;
Nie usłyszałem ani nie zobaczyłem... Jak wygląda stosunek kibiców Interu do Ibry

- Vimes
- Juventino
Ten mecz wywołuje we mnie mieszane uczucia. Z jednej strony chciałbym, żeby Inter przegrał, ale wtedy Milan nam ucieknie. Z drugiej strony jak Inter wygra lub zremisuje to wyprzedzi nas w tabeli. Trudno się zdecydować.
W samym meczu podobało mi się to, że:
1) Materazzi sprokurował karnego za faul na Ibrahimovicu.
2) Ibrahimović strzelający bramkę Interowi.
3) Porażka Interu w roli gospodarza meczu.
4) Front kick z wyskoku Ibrahimovica na Materazzim zakończony nokautem. Niech Materazzi posmakuje tego, co fundował innym. Kiedy już Melo i Ibrahimović zakończą karierę piłkarską to chciałbym zobaczyć ich walkę w MMA
.
Widać, że Benitez to dużo słabszy trener niż Mourinho, nie potrzebował zbyt dużo czasu, aby popsuć Inter.
W samym meczu podobało mi się to, że:
1) Materazzi sprokurował karnego za faul na Ibrahimovicu.
2) Ibrahimović strzelający bramkę Interowi.
3) Porażka Interu w roli gospodarza meczu.
4) Front kick z wyskoku Ibrahimovica na Materazzim zakończony nokautem. Niech Materazzi posmakuje tego, co fundował innym. Kiedy już Melo i Ibrahimović zakończą karierę piłkarską to chciałbym zobaczyć ich walkę w MMA
Widać, że Benitez to dużo słabszy trener niż Mourinho, nie potrzebował zbyt dużo czasu, aby popsuć Inter.
- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Mistrzostwa i tak nie zdobędziemy, więc jest to dla nas najlepszy wynik. Milan i tak w końcu pierdnie, a takto mamy inter za sobą.
Jak ktoś wcześniej napisał, Benitez zepsuł już inter merdiolan.
Co do samego meczu, nie rozumiem czemu pandev nie otrzymał tego samego co abate w takim razie.
miło, że ibra ładuje swojej ukochanej drużynie gola.
Co by tu jeszcze... aaa, inter jest słaby.
Jak ktoś wcześniej napisał, Benitez zepsuł już inter merdiolan.
Co do samego meczu, nie rozumiem czemu pandev nie otrzymał tego samego co abate w takim razie.
miło, że ibra ładuje swojej ukochanej drużynie gola.
Co by tu jeszcze... aaa, inter jest słaby.
- artur_89
- Juventino
- Podziekował: 21 razy
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Bo to inter :rotfl:beka pisze:forza cygan karateka :rotfl:
Nie wiem, dlaczego pandew nie dostał kartki przy tej sytuacji z abate.
Brawo

- Tigmar
- Juventino
Spokojnie, Lazio odpadnie, Milan złapie zadyszkę, my zaczniemy wygrywać zamiast remisować z ogórkami i może być różnie.Kubba pisze:Sam nie wiem co jest dla nas lepsze? Czy odskok na 6pkt Milanu czy na 1pkt Interu...? Z dwojga złego wole wygraną Milanu. Na bank jeszcze zgubią punkty. Ale też nie ma co się oszukiwać - na mistrza nie idziemy...
EDIT;
kibice interu, no jakby to powiedziec, nienawidza ibry...
czyli tak samo jak My, choc dziś naprawdę bardzo ładnie z materazzim postąpił

przez chwilę jako Marco Buffon