Wszystko o Milanie

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
hazet

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 listopada 2010, 23:33

Szkoda Pipo , ciekawe czy po wyleczeniu kontuzji będzie coś próbował kopać piłkę czy już emerytura. Jak by nie patrzeć dla nas też jest to strata ponieważ jak tak dalej pójdzie to w końcu Inter nie wygra Scudetto,a jak wiadomo wróg mojego wroga jest moim przyjacielem.

Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 listopada 2010, 08:29

hazet pisze:Szkoda Pipo , ciekawe czy po wyleczeniu kontuzji będzie coś próbował kopać piłkę czy już emerytura. Jak by nie patrzeć dla nas też jest to strata ponieważ jak tak dalej pójdzie to w końcu Inter nie wygra Scudetto,a jak wiadomo wróg mojego wroga jest moim przyjacielem.
Wszystko zależy od postawy galianiego i berlusconiego. Jeżeli z szacunku dla osiągnięć dla klubu zaproponują mu znowu roczny kontrakt, Pippo wróci, jestem tego pewien. Osobiście życzę mu dobrze, mimo że gra w milanie. To żywy kawałek Calcio.

Obrazek
WWW.PAJACYK.PL <-- KLIKNIJ
DiaVolO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 listopada 2010, 16:06

Dokładnie,gościu ma 37 lat a zapał do gry ma jak niejeden młodziak dlatego wielki szacunek dla Pippo któremu życzę powrotu na boisko !!!

ewerthon

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 listopada 2010, 22:55

http://www.tuttosport.com/calcio/serie_ ... ampo%C2%BB
Można go nienawidzić za to jak potraktował Juve, za styl bycia, za całokształt, ale chociaż w wypowiedziach na ten temat zachowuje resztkę rozsądku :]

fallweiss

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 listopada 2010, 23:41

O ile w zeszłych sezonach kontuzje głównie pojawiały się na treningach, to jednak teraz zdecydowanie częściej bardzo ostre urazy (Pippo, De Celgie, Samuel) pojawiają się w trakcie meczu. Czym to jest spowodowane ?? Przemęczeniem ??- trudno to powiedzieć na tym etapie sezonu. Podstawy do tego daję przypadek WS, który po prostu zasłabł w przerwie meczu. Stwierdzono u niego skrajne wycieńczenie organizmu i anemię.

szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 13 listopada 2010, 00:55

ewerthon pisze:http://www.tuttosport.com/calcio/serie_ ... ampo%C2%BB
Można go nienawidzić za to jak potraktował Juve, za styl bycia, za całokształt, ale chociaż w wypowiedziach na ten temat zachowuje resztkę rozsądku :]
To taka gra trochę pod kibiców Interu, którzy go przestali lubić jak i ich wyruchał. Tylko no jakoś tak nie potrafię im współczuć. Tym bardziej, że powiedział prawdę. On ma chyba ciągle biało-czarne serce :rotfl:
fallweiss pisze:O ile w zeszłych sezonach kontuzje głównie pojawiały się na treningach, to jednak teraz zdecydowanie częściej bardzo ostre urazy (Pippo, De Celgie, Samuel) pojawiają się w trakcie meczu. Czym to jest spowodowane ?? Przemęczeniem ??- trudno to powiedzieć na tym etapie sezonu. Podstawy do tego daję przypadek WS, który po prostu zasłabł w przerwie meczu. Stwierdzono u niego skrajne wycieńczenie organizmu i anemię.
Diego swego czasu narzekał na stan boisk we Włoszech (chyba). Aczkolwiek to wszystko to może być przypadek, ot co.

DiaVolO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 listopada 2010, 01:10

ewerthon pisze:http://www.tuttosport.com/calcio/serie_ ... ampo%C2%BB
Może ktoś przetłumaczyć cały tekst,bo tytułu się domyślam ;]

tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 listopada 2010, 22:10

Właśnie z ciekawości włączyłem sobie ostatnie pół godziny derbów Mediolanu. Milan po golu Ibry z karnego w 5 minucie prowadzi cały czas 1-0.
Zdaje się jednak, że Inter ma zdobyć w tym meczu jakieś punkty - właśnie z boiska wyleciał Abate, mimo, że bardziej na to zasłużył Pandev, który go uderzył/popchnął.
Zapowiada się obrona wyniku przez Milan. Zobaczymy jak się to skończy.

Dodam, że Milan jest w tabeli przed nami i zwycięstwo daje im lidera. Inter jest w tym momencie zaraz za nami.

Obrazek
bendzamin

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 listopada 2010, 22:16

forza cygan karateka :rotfl:
Nie wiem, dlaczego pandew nie dostał kartki przy tej sytuacji z abate.

Obrazek
tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 listopada 2010, 22:24

Obaj dostali po ammonito ale dla Abate to była druga.
Mimo wszystko nawet na żółtą tu nie zasłużył..

Obrazek
Kubba

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 listopada 2010, 22:26

Sam nie wiem co jest dla nas lepsze? Czy odskok na 6pkt Milanu czy na 1pkt Interu...? Z dwojga złego wole wygraną Milanu. Na bank jeszcze zgubią punkty. Ale też nie ma co się oszukiwać - na mistrza nie idziemy...

EDIT;
Nie usłyszałem ani nie zobaczyłem... Jak wygląda stosunek kibiców Interu do Ibry :?:

Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 listopada 2010, 22:41

Ten mecz wywołuje we mnie mieszane uczucia. Z jednej strony chciałbym, żeby Inter przegrał, ale wtedy Milan nam ucieknie. Z drugiej strony jak Inter wygra lub zremisuje to wyprzedzi nas w tabeli. Trudno się zdecydować.

W samym meczu podobało mi się to, że:

1) Materazzi sprokurował karnego za faul na Ibrahimovicu.
2) Ibrahimović strzelający bramkę Interowi.
3) Porażka Interu w roli gospodarza meczu.
4) Front kick z wyskoku Ibrahimovica na Materazzim zakończony nokautem. Niech Materazzi posmakuje tego, co fundował innym. Kiedy już Melo i Ibrahimović zakończą karierę piłkarską to chciałbym zobaczyć ich walkę w MMA :wink:.

Widać, że Benitez to dużo słabszy trener niż Mourinho, nie potrzebował zbyt dużo czasu, aby popsuć Inter.

Obrazek
mateelv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 14 listopada 2010, 22:48

Mistrzostwa i tak nie zdobędziemy, więc jest to dla nas najlepszy wynik. Milan i tak w końcu pierdnie, a takto mamy inter za sobą.
Jak ktoś wcześniej napisał, Benitez zepsuł już inter merdiolan.
Co do samego meczu, nie rozumiem czemu pandev nie otrzymał tego samego co abate w takim razie.
miło, że ibra ładuje swojej ukochanej drużynie gola.
Co by tu jeszcze... aaa, inter jest słaby.

artur_89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 21 razy
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 14 listopada 2010, 22:52

beka pisze:forza cygan karateka :rotfl:
Nie wiem, dlaczego pandew nie dostał kartki przy tej sytuacji z abate.
Bo to inter :rotfl:

Brawo :bravo: dla Milanu :C

Tigmar

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 listopada 2010, 22:53

Kubba pisze:Sam nie wiem co jest dla nas lepsze? Czy odskok na 6pkt Milanu czy na 1pkt Interu...? Z dwojga złego wole wygraną Milanu. Na bank jeszcze zgubią punkty. Ale też nie ma co się oszukiwać - na mistrza nie idziemy...

EDIT;
Nie usłyszałem ani nie zobaczyłem... Jak wygląda stosunek kibiców Interu do Ibry :?:
Spokojnie, Lazio odpadnie, Milan złapie zadyszkę, my zaczniemy wygrywać zamiast remisować z ogórkami i może być różnie.

kibice interu, no jakby to powiedziec, nienawidza ibry...

czyli tak samo jak My, choc dziś naprawdę bardzo ładnie z materazzim postąpił :prochno:

przez chwilę jako Marco Buffon
ODPOWIEDZ