Koszulki na sezon 2010/2011
- mnowo
- Qualità Juventino
Akurat to by raczej nie przeszło, bo logo to również konkretne barwy.Mateuszello pisze:lub cały napis BetClic takiego samego koloru co nazwisko i numer na ciągłych pasach
Chyba, że po ścisłym uzgodnieniu z BetClic, ale nie sądzę, żeby wtedy żółte przeszły...
- Mrówa
- Juventino
Jak dla mnie ciężko to coś w czy będziemy grać w tym sezonie nazwać koszulką Juve. Pomijając kwadratowe literki i numery, postrzępione przez ślepego projektanta pasy to największy szał robi przyprasowywane 10 minut przed meczem logo betclica :rotfl:
Nie wiem jak wygląda procedura akceptacji strojów proponowanych przez flejowską firmę nike, ale albo ktoś był na niezłym kwasie albo dostał w łapę.
W tym sezonie nasze stroje zostały zgwałcone.
Nie wiem jak wygląda procedura akceptacji strojów proponowanych przez flejowską firmę nike, ale albo ktoś był na niezłym kwasie albo dostał w łapę.
W tym sezonie nasze stroje zostały zgwałcone.

- tabo89
- Juventino
Nie wiem czy coś jeszcze mnie zaskoczy. Nie dość że koszulki są okropne to w pucharach dorzucili nam niezły tył. Już lepiej byłoby tak jak poprzednio cały biały lub cały czarny.. ale to już nieistotne, za późno na modyfikacja a co gorsza oni nie widzą chyba w tych koszulkach nic złego.
Okazuje się także, że mamy kilka strojów bramkarskich, nie tylko ten we włoskich brawach, w który był na prezentacji ubrany Manninger. Oczywiście na wszystkich wzorach są te strzępy na rękawach.. Ostatnio Storari grał w czarnym a wczoraj miał na sobie koszulkę, która wyglądała jak wyjazdówka Barcelony

(dla porównania koszulka Barcy)
Okazuje się także, że mamy kilka strojów bramkarskich, nie tylko ten we włoskich brawach, w który był na prezentacji ubrany Manninger. Oczywiście na wszystkich wzorach są te strzępy na rękawach.. Ostatnio Storari grał w czarnym a wczoraj miał na sobie koszulkę, która wyglądała jak wyjazdówka Barcelony

(dla porównania koszulka Barcy)
- Negri
- Juventino
- Podziekował: 5 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
W dodatku bramkarz ma taki sam numer na spodenkach jak piłkarze z pola :lol: Ale mamy paskudne stroje - nie pamiętam Juve w takich brzydkich trykotach.
Czyżby Nike się nie chciało zrobić innych kolorystycznie spodenek bramkarzowi?
EDIT:
Nawet dla Nike impossible is nothing
Czyżby Nike się nie chciało zrobić innych kolorystycznie spodenek bramkarzowi?
EDIT:
Bodajże na sezon 05/06 Nike proponowała Juve i Barcy koszulkę kolorystycznie przedzieloną na pół w pionie.mnowo pisze:ak za rok Nike wywali projekt z pasami w poziomie, to dopiero będą jajca
Nawet dla Nike impossible is nothing

Ostatnio zmieniony 30 lipca 2010, 15:32 przez Negri, łącznie zmieniany 1 raz.
- Meraviglioso
- Juventino
Nowe stroje są naprawdę ładne. Podobają mi się. Podobne do tych z sezonu 2001/2002
- lipexx
- Juventino
ja sie wylamie. po poczatkowej obrzydzie naszymi strojami, wscieklosci na ludzi za to odpowiedzialnych teraz patrze na nie pod innym katem. ze sparingu na sparing, z meczu na mecz coraz bardziej sie do nich przekonuje. a chodzi generalnie o to ze, nie wiem jak to wyjasnic, maja w sobie taka szorstkosc, brutalnosc, pazur (w przenosni i doslownie). wygladaja groznie i nareszcie nie wygladaja jak koszulki z sezonu 08/09 ktore moim zdaniem byly jakies zniewiesciale, jak ze sklepu z zabawkami. szczegolnie wczoraj jak jeszcze mieli czarne plecy wygladaly szczegolnie arogancko. brakuje jeszcze tylko starego, szorstkiego herbu i juz wszystko byloby cacy.
- JuveLethal
- Qualità Juventino
Obecne koszulki to jest jakis cyrk.
Ludzmy sie ze finalne koszulki beda takie:

Niewielka roznica w designie a kolosalna we wrazeniu.
A na ISS na przyklad sa obrazki tej powyzszej
Co do pasow na bramkarskiej to wiekszosc (wszystkie?) Nike na ten sezon go maja, chociazby ManU.
Ludzmy sie ze finalne koszulki beda takie:

Niewielka roznica w designie a kolosalna we wrazeniu.
A na ISS na przyklad sa obrazki tej powyzszej

Co do pasow na bramkarskiej to wiekszosc (wszystkie?) Nike na ten sezon go maja, chociazby ManU.
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
nie masz co o tym marzyc, blanc sprzedal im tylko tyle powierzchni ze nie starczylo na rozciagniecie do konca pasow 

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Nasze aktualne koszulki sa OSZKLIWE. Patrzec na nie sie nie da. Wygladaja jakby grupka 10-letnich dzieciakow kupila je gdzies w realu, a pozniej z pomoca (albo i bez pomocy) mamy naprasowywala logo Bet Click i numery. Padaka i porazka.
Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
- LukaS
- Juventino
Wybaczcie, że pisze tutaj ale nie chcę specjalnie zakładać nowego tematu a tu wiem, że na bieżąco zaglądacie.
Otóż jeśli znacie jakieś dobre sklepy online z t-shirtami o tematyce Juve to proszę o linki (polskie i zagraniczne). Te, które znalazłem nie wpadają mi w oko a może macie coś ciekawszego.
Z góry dzięki!
Otóż jeśli znacie jakieś dobre sklepy online z t-shirtami o tematyce Juve to proszę o linki (polskie i zagraniczne). Te, które znalazłem nie wpadają mi w oko a może macie coś ciekawszego.
Z góry dzięki!