Obstawianie meczów, typy- bukmacherka w sezonie 09/10
- blads
- Juventino
nieźle : ) 2 kupony do przodu...
mój stawiany na szybko jednak wchodzi
Arsenal - West Bromwich Albion 1
Inter Milan - Napoli 1
Leeds - Liverpool 2
Preston - Tottenham 2
Racing Santander - Barcelona 2
Sevilla - Mallorca 1
Sporting Lisbon - Olhanense 1
Villarreal - Real Madryt 2[color]
włożone 15zł wyjęte 326,10
Tasiemce nie są takie złe :lol:
Pozatym jeszcze za 50 zł na ostatnią chwile dałem Real za 50 zł też wchodzi całe 128,66
Tak samo jak pozostali naciąłem się na Valencie ale to już głupota bo przecież Getafe potrafi zrobić wynik nawet z lepszymi u siebie...
Genoa - Juventus 2
Getafe - Valencia 2
Inter Milan - Napoli 1
Villarreal - Real Madryt 2
poszedł za 20 zł trudno
Postawił bym na Juve...
ale...nie gra diego bez niego gra kuleje więc raczej omine i poczekam na wekend wtedy można atakować 
mój stawiany na szybko jednak wchodzi
Arsenal - West Bromwich Albion 1
Inter Milan - Napoli 1
Leeds - Liverpool 2
Preston - Tottenham 2
Racing Santander - Barcelona 2
Sevilla - Mallorca 1
Sporting Lisbon - Olhanense 1
Villarreal - Real Madryt 2[color]
włożone 15zł wyjęte 326,10
Tasiemce nie są takie złe :lol:
Pozatym jeszcze za 50 zł na ostatnią chwile dałem Real za 50 zł też wchodzi całe 128,66
Tak samo jak pozostali naciąłem się na Valencie ale to już głupota bo przecież Getafe potrafi zrobić wynik nawet z lepszymi u siebie...
Genoa - Juventus 2
Getafe - Valencia 2
Inter Milan - Napoli 1
Villarreal - Real Madryt 2
poszedł za 20 zł trudno

Postawił bym na Juve...

Ostatnio zmieniony 24 września 2009, 07:21 przez blads, łącznie zmieniany 1 raz.
- gawron
- Juventino
ja powiem tylko tyle, że Diego nie jest nawet w kadrze na meczblads pisze:na dziś ...serce podpowiada że juve z handi, ale rozum mówi otrząśnij sięWraca Diego będzie wreszcie gra poukładana hmmm 50 zł po kursie 4 nie wydaje się zła inwestycją. Kasa niewielka a może być dobry zysk co o tym sądzicie ?

mi nie wszedł kupon przez cracovie i polonie bytom, które grały kolejno z 4-ligowcem i 5-ligowcem.. nie stawiam już na polską ligę/puchary.. :snooty:
- Czachor
- Juventino
Ja ci powiem, że Diego nie będzieblads pisze: na dziś ...serce podpowiada że juve z handi, ale rozum mówi otrząśnij sięWraca Diego będzie wreszcie gra poukładana hmmm 50 zł po kursie 4 nie wydaje się zła inwestycją. Kasa niewielka a może być dobry zysk co o tym sądzicie ?

- blads
- Juventino
właśnie edytowałem posta hehe wszedłem do domu po nocce i nie czytałem newsów tylko wszedłem na temat odrazugawron pisze:ja powiem tylko tyle, że Diego nie jest nawet w kadrze na meczblads pisze:na dziś ...serce podpowiada że juve z handi, ale rozum mówi otrząśnij sięWraca Diego będzie wreszcie gra poukładana hmmm 50 zł po kursie 4 nie wydaje się zła inwestycją. Kasa niewielka a może być dobry zysk co o tym sądzicie ?
.. Z tym handicapem bym nie ryzykował..
mi nie wszedł kupon przez cracovie i polonie bytom, które grały kolejno z 4-ligowcem i 5-ligowcem.. nie stawiam już na polską ligę/puchary.. :snooty:

- Charo
- Juventino
no ja obstawiłem wczoraj Messiego i wahałem sie nad Ibrahimoviciem.Reaper pisze: Takie pytanko obstawia ktoś może strzelców bramekJa dziś w ostatniej chwili się skusiłem, postawiłem na Ville i Cristiano, że strzelą w swoich meczach i weszło. Dzięki temu jestem na zero po dzisiejszym dniu. Zastanawiam czy się nie przerzucić na strzelców, jak zauważyłem kursy są zawsze koło 2 na tych często strzelających. Można by nawet spróbować tutaj progresję.
ale te kursy strzelców się coraz niższe robią

ja sie zastanawiam nad zestawieniem tych 3 meczy na kuponie:
Genoa - Juve 2
Moescroen - Anderlecht 2
Olhanense - Braga 2
na papierze wszystko ładnie jeśli chodzi o statsy, ale jak zawsze to boisko wszystko weryfikuje

z Juve wiemy jak jest, a co sądzicie o pozostałych 2 zdarzeniach? ma ktoś jakieś info, które mogłoby mnie utwierdzić w tym kuponie?

Ostatnio zmieniony 24 września 2009, 13:35 przez Charo, łącznie zmieniany 1 raz.
- Buri
- Juventino
Lazio kiedy? z Palermo ;]Alex_10 pisze:Wczoraj mi wszedł Real,Mu i dałem na Lazio 1x myślałem ze jak nie teraz to kiedy, a tu...
Tym razem X na Empoli przy kursie 3.25
Spójrzcie jak ta drużyna gra w kratkę :shock:
http://www.betexplorer.com/soccer/italy ... eam=empoli
moim zdaniem po 6 kolejkach przyszedł czas na remis, tym bardziej jeżeli spojrzymy ile remisów pada w Serie B.
Jeżeli nie siądzie teraz to podwajamy stawke i tak do skutku.
"Kocham te barwy i nie wstydzę się tego powiedzieć. Kocham je i wszystko, co z nimi związane." - Alessandro Del Piero
- diegoool
- Juventino
Buri pisze:Tym razem X na Empoli przy kursie 3.25
moim zdaniem po 6 kolejkach przyszedł czas na remis, tym bardziej jeżeli spojrzymy ile remisów pada w Serie B.
No według mnie Empoli tym razem wygra gładko z Citadella.. może remis w następnej kolejce
"TO MY JESTEŚMY JUVENTUSEM!!!!!"
- gregor_g4
- Juventino
wczoraj weszlo AKO 4,15 (Barcelona, Sevilla, Brugge, Salzburg)
na dzisiaj skromnie taki oto kupon
Genoa - Juve 2
Gijon - Saragossa under 2.5
Helsingborg - AIK 2
Egipt - Trynidad 1
Aalesund - Odd 1
AKO 39,05
A tym czasem pierwsze wygrane na necie
powoli do przodu.
Wygrane Cuevasa i Gonzaleza.
A teraz czekam na wynik Ljubcic - Tipsarovic.
na dzisiaj skromnie taki oto kupon
Genoa - Juve 2
Gijon - Saragossa under 2.5
Helsingborg - AIK 2
Egipt - Trynidad 1
Aalesund - Odd 1
AKO 39,05
A tym czasem pierwsze wygrane na necie

Wygrane Cuevasa i Gonzaleza.
A teraz czekam na wynik Ljubcic - Tipsarovic.
- Charo
- Juventino
dokładnie 8) wniosek z tego taki, że u siebie tylko wygrywajądiegoool pisze:Buri pisze:Tym razem X na Empoli przy kursie 3.25
No według mnie Empoli tym razem wygra gładko z Citadella.. może remis w następnej kolejce
- ULAT
- Juventino
Mam do Was wszystkich pytanie.
Obstawiłem wczoraj zwycięstwo Man City w meczu z Fulham. Po 90 minutach był remis, Man City wygrało dopiero po dogrywce. Wszystko wydawało mi się ok, w końcu City wygrali, ale dziś miła Pani w sts-ie mówi mi, że przykro jej ale kupon nie wszedł, właśnie przez ten mecz.
Czy ktoś z Was również obstawiał ten mecz lub miał kiedyś podobną sytuację?
Przyznam się szczerze, że bardzo mnie to zdziwiło. W końcu zwycięstwo to zwycięstwo, nieważne czy w dogrywce, karnych, czy po 90 minutach gry.
Obstawiłem wczoraj zwycięstwo Man City w meczu z Fulham. Po 90 minutach był remis, Man City wygrało dopiero po dogrywce. Wszystko wydawało mi się ok, w końcu City wygrali, ale dziś miła Pani w sts-ie mówi mi, że przykro jej ale kupon nie wszedł, właśnie przez ten mecz.
Przyznam się szczerze, że bardzo mnie to zdziwiło. W końcu zwycięstwo to zwycięstwo, nieważne czy w dogrywce, karnych, czy po 90 minutach gry.
- Alex_10
- Juventino
ULAT pisze:Mam do Was wszystkich pytanie.
Ważne bo typuje sie 90min, chyba że typujesz kto uzyska awans, tak więc kupon do kosza.
- Zawidowianin
- Juventino
Zaczynam się zastanawiać czy nie zacząć grać progresji na to, że Amauri strzeli gola :lol: . On chce się odblokować, koledzy z drużyny chcą żeby się odblokował, więc jak będzie karny, to mogą mu np dać strzelić tak jak miało to miejsce z Iaquintą w zeszłym sezonie.
Amauri - strzeli (2,85) za drobne

- blads
- Juventino
po co wam ta progresja ? przecież z tego marny pieniądz jest...moim zdaniem się nie opłaca bo taki kurs możesz znaleźć bez problemu powiedzmy 4 dni w tygodniu i zagrać jak tylko chcesz będąc pewnym że wejdzie...moim zdaniem łatwiejsza kasa mniejsze ryzykoZawidowianin pisze:Zaczynam się zastanawiać czy nie zacząć grać progresji na to, że Amauri strzeli gola :lol: . On chce się odblokować, koledzy z drużyny chcą żeby się odblokował, więc jak będzie karny, to mogą mu np dać strzelić tak jak miało to miejsce z Iaquintą w zeszłym sezonie.