Obstawianie meczów, typy- bukmacherka w sezonie 09/10

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
blads

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 września 2009, 07:03

nieźle : ) 2 kupony do przodu...
mój stawiany na szybko jednak wchodzi

Arsenal - West Bromwich Albion 1
Inter Milan - Napoli 1
Leeds - Liverpool 2
Preston - Tottenham 2
Racing Santander - Barcelona 2
Sevilla - Mallorca 1
Sporting Lisbon - Olhanense 1
Villarreal - Real Madryt 2[color]

włożone 15zł wyjęte 326,10

Tasiemce nie są takie złe :lol:

Pozatym jeszcze za 50 zł na ostatnią chwile dałem Real za 50 zł też wchodzi całe 128,66

Tak samo jak pozostali naciąłem się na Valencie ale to już głupota bo przecież Getafe potrafi zrobić wynik nawet z lepszymi u siebie...
Genoa - Juventus 2
Getafe - Valencia 2
Inter Milan - Napoli 1
Villarreal - Real Madryt 2
poszedł za 20 zł trudno :)

Postawił bym na Juve...:) ale...nie gra diego bez niego gra kuleje więc raczej omine i poczekam na wekend wtedy można atakować :)
Ostatnio zmieniony 24 września 2009, 07:21 przez blads, łącznie zmieniany 1 raz.

gawron

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 września 2009, 07:19

blads pisze:na dziś ...serce podpowiada że juve z handi, ale rozum mówi otrząśnij się :) Wraca Diego będzie wreszcie gra poukładana hmmm 50 zł po kursie 4 nie wydaje się zła inwestycją. Kasa niewielka a może być dobry zysk co o tym sądzicie ?
ja powiem tylko tyle, że Diego nie jest nawet w kadrze na mecz :| .. Z tym handicapem bym nie ryzykował..

mi nie wszedł kupon przez cracovie i polonie bytom, które grały kolejno z 4-ligowcem i 5-ligowcem.. nie stawiam już na polską ligę/puchary.. :snooty:

Czachor

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 września 2009, 07:22

blads pisze: na dziś ...serce podpowiada że juve z handi, ale rozum mówi otrząśnij się :) Wraca Diego będzie wreszcie gra poukładana hmmm 50 zł po kursie 4 nie wydaje się zła inwestycją. Kasa niewielka a może być dobry zysk co o tym sądzicie ?
Ja ci powiem, że Diego nie będzie :D Aby lepiej się mecz oglądało postawiłem na 2 :whistle: Jak będzie to się okaże. Nad konkretnymi kuponami na dzisiaj będę jeszcze myślał jak sobie zagram jakąś plansze dota :D

blads

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 września 2009, 07:24

gawron pisze:
blads pisze:na dziś ...serce podpowiada że juve z handi, ale rozum mówi otrząśnij się :) Wraca Diego będzie wreszcie gra poukładana hmmm 50 zł po kursie 4 nie wydaje się zła inwestycją. Kasa niewielka a może być dobry zysk co o tym sądzicie ?
ja powiem tylko tyle, że Diego nie jest nawet w kadrze na mecz :| .. Z tym handicapem bym nie ryzykował..

mi nie wszedł kupon przez cracovie i polonie bytom, które grały kolejno z 4-ligowcem i 5-ligowcem.. nie stawiam już na polską ligę/puchary.. :snooty:
właśnie edytowałem posta hehe wszedłem do domu po nocce i nie czytałem newsów tylko wszedłem na temat odrazu :) teraz widze i tak jak napisałem nie będe sie porywał na ten typ...Akurat polski puchar jest chyba najbardziej nieobliczalny dlatego zawsze go omijam szerokim łukiem...

Charo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 września 2009, 13:18

Reaper pisze: Takie pytanko obstawia ktoś może strzelców bramek :?: Ja dziś w ostatniej chwili się skusiłem, postawiłem na Ville i Cristiano, że strzelą w swoich meczach i weszło. Dzięki temu jestem na zero po dzisiejszym dniu. Zastanawiam czy się nie przerzucić na strzelców, jak zauważyłem kursy są zawsze koło 2 na tych często strzelających. Można by nawet spróbować tutaj progresję.
no ja obstawiłem wczoraj Messiego i wahałem sie nad Ibrahimoviciem.
ale te kursy strzelców się coraz niższe robią :/

ja sie zastanawiam nad zestawieniem tych 3 meczy na kuponie:

Genoa - Juve 2
Moescroen - Anderlecht 2
Olhanense - Braga 2

na papierze wszystko ładnie jeśli chodzi o statsy, ale jak zawsze to boisko wszystko weryfikuje :|

z Juve wiemy jak jest, a co sądzicie o pozostałych 2 zdarzeniach? ma ktoś jakieś info, które mogłoby mnie utwierdzić w tym kuponie? :think:
Ostatnio zmieniony 24 września 2009, 13:35 przez Charo, łącznie zmieniany 1 raz.

Alex_10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 września 2009, 13:35

Wczoraj mi wszedł Real,Mu i dałem na Lazio 1x myślałem ze jak nie teraz to kiedy, a tu...

Dzisiaj mam zamiar postawić na Juve,Ajax i nie wiem własnie jak z tym Anderlechtem ? :doh:

Buri

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 września 2009, 13:36

Alex_10 pisze:Wczoraj mi wszedł Real,Mu i dałem na Lazio 1x myślałem ze jak nie teraz to kiedy, a tu...
Lazio kiedy? z Palermo ;]

Tym razem X na Empoli przy kursie 3.25

Spójrzcie jak ta drużyna gra w kratkę :shock:
http://www.betexplorer.com/soccer/italy ... eam=empoli
moim zdaniem po 6 kolejkach przyszedł czas na remis, tym bardziej jeżeli spojrzymy ile remisów pada w Serie B.
Jeżeli nie siądzie teraz to podwajamy stawke i tak do skutku.

"Kocham te barwy i nie wstydzę się tego powiedzieć. Kocham je i wszystko, co z nimi związane." - Alessandro Del Piero
diegoool

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 września 2009, 13:43

Buri pisze:Tym razem X na Empoli przy kursie 3.25

moim zdaniem po 6 kolejkach przyszedł czas na remis, tym bardziej jeżeli spojrzymy ile remisów pada w Serie B.

No według mnie Empoli tym razem wygra gładko z Citadella.. może remis w następnej kolejce

"TO MY JESTEŚMY JUVENTUSEM!!!!!"
gregor_g4

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 września 2009, 14:09

wczoraj weszlo AKO 4,15 (Barcelona, Sevilla, Brugge, Salzburg)

na dzisiaj skromnie taki oto kupon
Genoa - Juve 2
Gijon - Saragossa under 2.5
Helsingborg - AIK 2
Egipt - Trynidad 1
Aalesund - Odd 1
AKO 39,05

A tym czasem pierwsze wygrane na necie :) powoli do przodu.
Wygrane Cuevasa i Gonzaleza.
A teraz czekam na wynik Ljubcic - Tipsarovic.

Charo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 września 2009, 14:31

diegoool pisze:
Buri pisze:Tym razem X na Empoli przy kursie 3.25

No według mnie Empoli tym razem wygra gładko z Citadella.. może remis w następnej kolejce
dokładnie 8) wniosek z tego taki, że u siebie tylko wygrywają

ULAT

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 września 2009, 14:31

Mam do Was wszystkich pytanie.
Obstawiłem wczoraj zwycięstwo Man City w meczu z Fulham. Po 90 minutach był remis, Man City wygrało dopiero po dogrywce. Wszystko wydawało mi się ok, w końcu City wygrali, ale dziś miła Pani w sts-ie mówi mi, że przykro jej ale kupon nie wszedł, właśnie przez ten mecz.
Czy ktoś z Was również obstawiał ten mecz lub miał kiedyś podobną sytuację?
Przyznam się szczerze, że bardzo mnie to zdziwiło. W końcu zwycięstwo to zwycięstwo, nieważne czy w dogrywce, karnych, czy po 90 minutach gry.

Alex_10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 września 2009, 14:33

ULAT pisze:Mam do Was wszystkich pytanie.
Obstawiłem wczoraj zwycięstwo Man City w meczu z Fulham. Po 90 minutach był remis, Man City wygrało dopiero po dogrywce. Wszystko wydawało mi się ok, w końcu City wygrali, ale dziś miła Pani w sts-ie mówi mi, że przykro jej ale kupon nie wszedł, właśnie przez ten mecz.
Czy ktoś z Was również obstawiał ten mecz lub miał kiedyś podobną sytuację?
Przyznam się szczerze, że bardzo mnie to zdziwiło. W końcu zwycięstwo to zwycięstwo, nieważne czy w dogrywce, karnych, czy po 90 minutach gry.

Ważne bo typuje sie 90min, chyba że typujesz kto uzyska awans, tak więc kupon do kosza.

ULAT

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 września 2009, 14:35

Ok, dziękuję za info.
Na przyszły raz będę mądrzejszy ;]

Zawidowianin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 września 2009, 14:56

Zaczynam się zastanawiać czy nie zacząć grać progresji na to, że Amauri strzeli gola :lol: . On chce się odblokować, koledzy z drużyny chcą żeby się odblokował, więc jak będzie karny, to mogą mu np dać strzelić tak jak miało to miejsce z Iaquintą w zeszłym sezonie.

Amauri - strzeli (2,85) za drobne :P

blads

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 września 2009, 15:43

Zawidowianin pisze:Zaczynam się zastanawiać czy nie zacząć grać progresji na to, że Amauri strzeli gola :lol: . On chce się odblokować, koledzy z drużyny chcą żeby się odblokował, więc jak będzie karny, to mogą mu np dać strzelić tak jak miało to miejsce z Iaquintą w zeszłym sezonie.

Amauri - strzeli (2,85) za drobne :P
po co wam ta progresja ? przecież z tego marny pieniądz jest...moim zdaniem się nie opłaca bo taki kurs możesz znaleźć bez problemu powiedzmy 4 dni w tygodniu i zagrać jak tylko chcesz będąc pewnym że wejdzie...moim zdaniem łatwiejsza kasa mniejsze ryzyko

ODPOWIEDZ