Mercato (Zima 2017)
- Robaku
- Juventino
Cavallano ja widzę, tylko trzeba byłoby prowadzić ostre negocjacje począwszy od zespołow z naszej Serie A - Inter, Milan, Fiorentina, poprzez Lique 1 czy Budesligię przy PL i PD, kogoś wyciągnać by się dało, ale wymagałoby pewnie to w pewien sposób, ale w naszym widzeniu przeinwestowania.
- jakku1
- Juventino
Ptaszki ćwiarkają, że jesteśmy dogadani w sprawie Caldary z Atalantą. Inne zrodla, z kolei sugeruja, ze nie tylko w sprawie Caldary ale takze Kessiego.
Z tym, ze jesli chodzi o Kessiego to wydaje mi sie, ze jego transfer jest uzalezniony od tego, co sie stanie z Witselem zimą.
Z tym, ze jesli chodzi o Kessiego to wydaje mi sie, ze jego transfer jest uzalezniony od tego, co sie stanie z Witselem zimą.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- Robaku
- Juventino
właśnie na FI pojawiło się, info, że Kessiego mocno chce Liverpool i dali 22 mln euro. W zasadzie jest to mozliwe, ale to też może potwierdzać, że daliśmy dużo mniej niż omawiane 30 baniek za mlodego pomocnika.
Teraz Radiomercato podało, że 30 baniek to ma być za obu Caldara i Kessie.
Zaś hiszpańskie media piszą, że walkę o NZonziego rozpoczyna Barca, która nie jest zadowolona ze swojej pomocy (zwłaszcza Andre Gomesa).
I na koniec Tutto które powtarza to co napisalem kiedyś - TIelemans celem na styczen. Ale to tylko Tutto.
Teraz Radiomercato podało, że 30 baniek to ma być za obu Caldara i Kessie.
Zaś hiszpańskie media piszą, że walkę o NZonziego rozpoczyna Barca, która nie jest zadowolona ze swojej pomocy (zwłaszcza Andre Gomesa).
I na koniec Tutto które powtarza to co napisalem kiedyś - TIelemans celem na styczen. Ale to tylko Tutto.
- ozob
- Juventino
Kolejny mit.panlider pisze:Problem z Khedirą jest taki, że razem ze swoją podatnością na kontuzje kompletnie utracił formę. Niemiec fajnie zaczął sezon, ale im dalej w las, tym co raz gorzej.
La fidanzata d'Italia
- Urbi27
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Ja się gdzieś natknąłem na newsa o tym, że Bazoer podpisał kontrakt z jednym z klubów Serie A, przyznam szczerze, że jeżeli chodzi o prospekty to gość moim zdaniem idealnie do nas pasuje, to zawodnik bardziej kompletny i lepszy fizycznie niż Dohoud. Zresztą tylko tych dwóch zawodników widziałbym w Juve w tej chwili, oczywiście jeżeli chodzi o pomocników u21. Gdyby tak wyciągnąć Bazoera w styczniu, a latem Dohoud i Witsel to spokojnie możemy się pożegnać z Hernansesem i Asa i na stałe przejść na 4-3-1-2, wówczas młodzi aż takiego ciśnienia by nie mieli, w końcu Markiz, Pjanic, Khedira i Witsel to byłby doświadczony trzon wspierany przez rozwijających się Dohouda i Bazoera.
- Robaku
- Juventino
NIemcy i Wlosi mocno żyja Draxlerem.
Niemcy podniecają sie, że w lato PSG dawali 75 mln euro, a dzisiaj wystarczy mniej niz połowa. Zaś włosi po słowach allofsa, który stwierdzil, że jest gotów wysłuchac ofert z Juliana podnoszą, że Juve pójdzie po Niemca, także z powodu możliwości gry w LM.
Calciomercato zaś podaje, ze Payet podobno ma niską klauzulę wykupu,co ma skusić Juve ale i Inter do walki o Francuza.
Niemcy podniecają sie, że w lato PSG dawali 75 mln euro, a dzisiaj wystarczy mniej niz połowa. Zaś włosi po słowach allofsa, który stwierdzil, że jest gotów wysłuchac ofert z Juliana podnoszą, że Juve pójdzie po Niemca, także z powodu możliwości gry w LM.
Calciomercato zaś podaje, ze Payet podobno ma niską klauzulę wykupu,co ma skusić Juve ale i Inter do walki o Francuza.
- PrzemasJuve
- Juventino
Zapewne Milan, który planuje iść drogą młodości.Urbi27 pisze:Ja się gdzieś natknąłem na newsa o tym, że Bazoer podpisał kontrakt z jednym z klubów Serie A
Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
- CzeczenCZN
- Juventino
Draxler? Mamy Pjace na jego pozycje, rozumiem Sanchez ale on... Za późno trochę. Wiadomo coś więcej na temat chęci powrotu Vidala do Juve?
- DonPatch
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Też nie chciałbym tego Draxlera. Szczeniak jeszcze, a zachowuje się jakby był jakimś Ibrą... Z drugiej strony, jak ktoś wcześniej napisał, nie miał jaj, żeby podjąć wyzwanie pt. "Juve", teraz z kolei odsuwają go od składu przeraźliwie słabych Wilków (tylko Kuby szkoda). Po co Juventusowi taki problematyczny zawodnik?

- Shadow Marshall
- Juventino
Draxler...jakby cena była niższa niż 20 mln to można się zastanowić. Widać chłopak sam zauważył, że źle zrobił idąc do VFL.