Liga Mistrzów 2012/13

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
Zablokowany
albertcamus

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 listopada 2012, 20:09

http://sport.interia.pl/pilka-nozna/lig ... nId,715827

Tak kończą frajerzy.
Powinni zawiesić go na 2-3 mecze, choć ja bym zawiesił go dożywotnio.

baka

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 listopada 2012, 20:31

Damy nauczkę tym śmiesznym piłkarzykom w Doniecku.

Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 listopada 2012, 21:22

http://videa.hu/videok/sport/lui-YrELBy ... rt=140.178
Uważacie, że ta bramka wyrównująca była "podarowana" Nordsjaelland ? Ja nie :snooty: . Adriano zachował się jak buc, obrońca interweniujący po wznowieniu a potem rwący murawę również. Trzeba dać im lekcję Calcio, chociaż tego Williama się obawiam jak cholera :/

Obrazek
WWW.PAJACYK.PL <-- KLIKNIJ
gucio_juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 listopada 2012, 21:58

Brutalo pisze:http://videa.hu/videok/sport/lui-YrELBy ... rt=140.178
Uważacie, że ta bramka wyrównująca była "podarowana" Nordsjaelland ? Ja nie :snooty: . Adriano zachował się jak buc, obrońca interweniujący po wznowieniu a potem rwący murawę również. Trzeba dać im lekcję Calcio, chociaż tego Williama się obawiam jak cholera :/
No gol ewidentnie strzelony bez żadnej "pomocy" piłkarzy Szachtara. Stepanienko twierdził, że nie dotarła do niego informacja od trenera (akurat) :twisted: Żałować należy tylko tego, że Chelsea nie może już wyjść z grupy w przypadku naszego zwycięstwa na Dombas. Zachowanie niegodne Ligi Mistrzów i gdyby dało się wyeliminować Szachtar to powinniśmy za dwa tygodnie to zrobić i dać im nauczkę, że tak się robić nie powinno.
Gotti pisze:Szczerze mu życzę, aby ktoś na boisku "przez przypadek" połamał mu nogi. Jak oglądam mecze takiego chamstwa i buractwa nigdy nie widziałem. Przerósł wszystkie wybryki chociażby Tottiego razem wzięte.
Z każdą Twoją wypowiedzią mam Cię za coraz mniej rozgarniętego użytkownika, ba - nawet człowieka. Po pierwsze, że życzysz drugiej osobie czegoś takiego.. Ty w buszu się wychowałeś? Po drugie, Twoim zdaniem Totti postąpił bardziej etycznie napierdzielając Balotellego ? To było mniej chamskie i burackie Twoim zdaniem?

Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 listopada 2012, 22:04

Ależ burak z tego Goetze, jego drużyna prowadzi 3:0, a on nurkuje w polu karnym :doh:. Dobrze, że sędzia nie dał się nabrać i pokazał mu żółtko :ok:.

Obrazek
D-Rose

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 listopada 2012, 22:16

Wydawało mi sie, ze nie da sie strzelic łądniejszej bramki niż ta ktora zdobył Ibra z Angolami. A jednak. To co zrobil Mexes w Brukseli to głowa mała :shock:

Obrazek
pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 listopada 2012, 22:22

http://videa.hu/videok/sport/anderlecht ... rPWqS49cZk

który środkowy obrońca myśli w ten sposób - "Przyjmę piłkę na klatę 20 m od bramki i uderzę z przewrotki" ? :shock:

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
Castiel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 listopada 2012, 22:32

pan Zambrotta pisze:http://videa.hu/videok/sport/anderlecht ... rPWqS49cZk

który środkowy obrońca myśli w ten sposób - "Przyjmę piłkę na klatę 20 m od bramki i uderzę z przewrotki" ? :shock:
Na pewno nie żaden z naszych. Fakt udało mu się. Pięknie to wyglądało. Jakaś odmiana dla tych ciągłych baboli i głupich fauli francuza.

Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 listopada 2012, 22:35

W Anderlechcie gra Szwagier - Szwagra - Sachsa KLJESTAN
http://www.mlssoccer.com/news/article/2 ... gian-title

Ale obecnie jest bardziej Szwagrowy niż na tym zdjeciu.

rosomak

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 listopada 2012, 22:52

Jak nasi wyjda z grupy to moga naprawde daleko dojsc.
Antonio wroci, napastnika kupia w lecie [mam nadzieje na Drogbe]
i poleca do przodu, nasi sa waleczni, nie odpuszczamy meczy.
Repra wloch pokazala wlasnie Juventus w finalach mistrzostw europy.
prawie 7 w pierwszej jedenastce juventinich.
To jest mloda druzyna prowadzona naprawde bardzo madrze.
Zobaczymy kogo bedziemy losowac w nastepnych rundach jezeli wyjdziemy z grupy.
Moze byc tak ze najlepsze teamy powybijaja sie w 1/8 i zostanie ztych silnych zespolow trojka albo czworka mocnych.
W LM trzeba miec farta, jak go bedziemy miec, omina nas kontuzje i kupimy Drogbe lub kogos dobrego do napadu to mozemy zagrac nawet w finale.
Na euro tez we wlochow malo kto wierzyl.

Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 listopada 2012, 23:17

Przypomniało mi się przy okazji meczu Ajaxu z Borussią, że przecież zespół z Amsterdamu nosi przydomek "Żydzi" (nieustraszonym tropicielom faszystów, którzy są ich w stanie znaleźć nawet w puszce z konserwami przypominam, że kibice Ajaxu sami sobie taki przydomek nadali). Mieliśmy zatem historyczną dogrywkę Żydzi versus Niemcy. Rewanżu nie było, Niemcy znowu wygrali. W dodatku z Niemcami współpracowali Polacy, więc może Pasikowski nakręci "Pokłosie 4:1", a jednym ze szwarccharakterów będzie Lewandowski, który dzisiaj jakby na to nie patrzeć strzelał do "Żydów"?

Obrazek
deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 listopada 2012, 23:39

Vimes pisze:Przypomniało mi się przy okazji meczu Ajaxu z Borussią, że przecież zespół z Amsterdamu nosi przydomek "Żydzi" (nieustraszonym tropicielom faszystów, którzy są ich w stanie znaleźć nawet w puszce z konserwami przypominam, że kibice Ajaxu sami sobie taki przydomek nadali). Mieliśmy zatem historyczną dogrywkę Żydzi versus Niemcy. Rewanżu nie było, Niemcy znowu wygrali. W dodatku z Niemcami współpracowali Polacy, więc może Pasikowski nakręci "Pokłosie 4:1", a jednym ze szwarccharakterów będzie Lewandowski, który dzisiaj jakby na to nie patrzeć strzelał do "Żydów"?
Przypomina mi się taki dowcip z czasów ZSRR:

Rozmawia Moryc z Rosjaninem:
- Byli Egipcjanie i Żydzi. Egipcjanie wyginęli, Żydzi zostali.
- Byli Rzymianie i Żydzi. Rzymianie wyginęli, Żydzi zostali.
- Byli naziści i Żydzie. Naziście wygineli, Żydzi zostali.
- Są Rosjanie i Żydzi..
- I co pan chcesz przez to powiedzieć?
- Niiiic, Żydzi awansowali do finału...

I co, nadal uważacie, że "Lewy to drewniak i nie odnalazłby się w Serie A"?

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
mateusz6

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 listopada 2012, 23:40

Vimes pisze:Przypomniało mi się przy okazji meczu Ajaxu z Borussią, że przecież zespół z Amsterdamu nosi przydomek "Żydzi" (nieustraszonym tropicielom faszystów, którzy są ich w stanie znaleźć nawet w puszce z konserwami przypominam, że kibice Ajaxu sami sobie taki przydomek nadali). Mieliśmy zatem historyczną dogrywkę Żydzi versus Niemcy. Rewanżu nie było, Niemcy znowu wygrali. W dodatku z Niemcami współpracowali Polacy, więc może Pasikowski nakręci "Pokłosie 4:1", a jednym ze szwarccharakterów będzie Lewandowski, który dzisiaj jakby na to nie patrzeć strzelał do "Żydów"?
A ja się przez cały czas zastanawiałem co oznacza Joden :)

Nigdy nie jest tak źle, żeby nie mogło być gorzej.
zoff

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 21 listopada 2012, 23:42

Castiel pisze:
pan Zambrotta pisze:http://videa.hu/videok/sport/anderlecht ... rPWqS49cZk

Na pewno nie żaden z naszych. Fakt udało mu się. Pięknie to wyglądało. Jakaś odmiana dla tych ciągłych baboli i głupich fauli francuza.
Fakt. Do tej pory Mexes kojarzył się każdemu z tym jak przydzwonił jajami w słupek za czasów gry w Auxerre. Teraz będzie kojarzył się z tą piękną przewrotką i z tym jak przydzwonił w słupek jajami.

Lavzzi. Dzień dobry!
Ostatnio zmieniony 21 listopada 2012, 23:47 przez zoff, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
meda11

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 listopada 2012, 23:44

rosomak pisze:Jak nasi wyjda z grupy to moga naprawde daleko dojsc.
Antonio wroci, napastnika kupia w lecie [mam nadzieje na Drogbe]
i poleca do przodu, nasi sa waleczni, nie odpuszczamy meczy.
Repra wloch pokazala wlasnie Juventus w finalach mistrzostw europy.
prawie 7 w pierwszej jedenastce juventinich.
To jest mloda druzyna prowadzona naprawde bardzo madrze.
Zobaczymy kogo bedziemy losowac w nastepnych rundach jezeli wyjdziemy z grupy.
Moze byc tak ze najlepsze teamy powybijaja sie w 1/8 i zostanie ztych silnych zespolow trojka albo czworka mocnych.
W LM trzeba miec farta, jak go bedziemy miec, omina nas kontuzje i kupimy Drogbe lub kogos dobrego do napadu to mozemy zagrac nawet w finale.
Na euro tez we wlochow malo kto wierzyl.
Bot czy co? :smile:
----------------------------

Gdyby Lewy częściej spoglądał na ustawienie bramkarza tuż przed uderzeniem, a nie walił na pałe w kierunku bramki to byłby kozak pierwsza klasa.

Obrazek
Zablokowany