Wszystko o Squadra Azzurra
- PrzemasJuve
- Juventino
pisza, ze ma poleciec jeszcze destro..dziwne to bardzo, ze mialby zostac borini! ja bym byl za napastnikiem sieny jednakWojtek pisze:No dokładnie, z środkowych obrońców odpanie ktoś z dwójki Ogbonna/Ranocchia.
a z dwojki interista i torinczyk wzialbym barwuaha2 (barwuah tez zostanie...) jak ktos wspomnial moze zagrac tez na lewej stronie, boje sie jednak, ze w razie potrzeby na boku bedzie latal kielon...
Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
a ja czytałem gdzieś, że Balzaretti chociaż osobiście w to wątpię bo jednak nikt z własnego wyboru nie zostawia sobie tylko jednego klasycznego lewego obrońcy (no dobra nikt poza Hodgsonem, chociaż u niego Johnson może biegać po obu skrzydłach) i że Prandelli rozważa opcję zostawienia wszystkich napastników kosztem jednego obrońcy mniej, chyba nawet sam tak powiedział bo rozważa grę 3 napastnikami (wtedy jednak pewnie nie uwaliłby 2 obrońców a jednego i Montolivo) i wg mnie jest to bardziej prawdopodobna opcja niż uwalenie Criscito za formę, uwalił go bo "musiał", Ranocchia jest chyba teraz w gorszej formie...Bartek(Juventino) pisze:Sądzę, że i tak Criscito miał zostać odwalony po pierwszej selekcji.
ale ogólnie i tak możemy sobie pogadać a najwięcej zależy od formy fizycznej Montolivo...
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- deszczowy
- Juventino
Jak nikt się nie skontuzjuje to wejdzie na jakieś 10-15 minut. Aczkolwiek będę trzymał za Gacusia kciuksonyVimes pisze:Giaccherini załapał się na EURO :shock:. Po cichu liczyłem, że tak będzie, chociaż wielkich nadziei sobie nie robiłem. Widać nie tylko Conte dostrzega w nim jakiś potencjał
.

- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Ostatnio częściej próbowany był Chiellini a Balzaretti jakby przestał przekonywać Prandellego od jesieni 2011.Maly pisze:jednak nikt z własnego wyboru nie zostawia sobie tylko jednego klasycznego lewego obrońcy
- SKAr7
- Juventino
nio, niezły skok wykonał przez ten rok nasz Gacek
Z roli takiego tam grajka najpierw wskoczył na pozycję role playera u nas a teraz jedzie na Euro. I pewnie Prandelli go traktuje jako zapchajdziurę, ale... Giacch pokazał, że nic nie jest dla niego niemożliwe.

- Vincitore
- Juventino
No, dla Giaccheriniego propsy. Jeszcze 4 lata temu kopał się po czole w Serie C grając w Pavii, a teraz jedzie na Euro. W ogóle lekkie zaskoczenie, że jedzie Gacuś, a nie Pepe, który był pewniakiem do szerokiej kadry.
- evilboy
- Juventino
Obecność Giacchieriniego jest MEGA zaskoczeniem. Wszak Gacek nie grał w zbyt wielu meczach, a jeśli grał, mało kiedy odgrywał kluczową rolę. Jego statystyki bramek/asyst również nie robią wrażenia. Dziwne powołanie w kontekście tak niepewnego obsadzenia formacji ofensywnej.
No ale jako zmiennik Giovinco może być bardzo ciekawy, gdyby temu drugiemu, lepszemu, knypkowi przydarzyło się jakieś nieszczęście.
No ale jako zmiennik Giovinco może być bardzo ciekawy, gdyby temu drugiemu, lepszemu, knypkowi przydarzyło się jakieś nieszczęście.
"Un cavaliere non lascia mai una signora."
Alex Del Piero
Alex Del Piero
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
no trudno inaczej traktować kogoś kto wyszedł w pierwszym składzie 9 razy i 14 krotnie wchodził z ławki a przy tym zaliczył jednego gola i dwie asysty... a tak w zasadzie to jedną (do Boriello), bo tej z ostatniego meczu trudno nazwać asystą samą w sobie skoro gol to tak na prawdę tylko zasługa Del Piero...SKAr7 pisze:pewnie Prandelli go traktuje jako zapchajdziurę
nie spodziewam się, żeby coś pograł na ME, może wejdzie w jednym meczu może nie, a jak wejdzie pewnie będzie robił pod siebie tak jak na początku w Juve
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Vincitore
- Juventino
No generalnie Giacch to bardzo pożyteczny zawodnik, wykonujący niezłą pracę na boisku, ale przy 4-3-1-2, którym będą grali Włosi również nie widzę dla niego pozycji. Jedyna szansa to jakieś zgrabne przejście na 4-3-3 i ewentualne skrzydełko, ale tego też nie widzę.
- ewerthon
- Juventino
@D@$@D@$ pisze: Balotelli

Prandelli ma 100 razy większe pojęcie o tym, których zawodników należało wziąć na EURO, niż forumowi znawcy, dlatego jestem pewien na 100%, że wybrani przez niego piłkarze, są najlepsi z możliwych.
- bendzamin
- Redaktor
Giaccherini moze w 4-3-1-2 (szczegolnie, jak Wlosi musieliby gonic wynik) grac spokojnie jednego z dwoch 'box-to-boxow'/'polbocznych' pomocnikow czy jak to tam nazwac.
Naprawde, wielkie brawa dla chlopaka. W wieku 16 lat prawie zmarl z powodu peknietej sledziony, ponoc w Serie C byl bliski zakonczenia kariery, rok temu bil sie z Cesena o utrzymanie, a dzisiaj jest mistrzem Wloch i jedzie na wielka pilkarska impreze reprezentowac swoj kraj. Material na reklamowke Nike czy Adidasa. Forza Manuele 8)
Naprawde, wielkie brawa dla chlopaka. W wieku 16 lat prawie zmarl z powodu peknietej sledziony, ponoc w Serie C byl bliski zakonczenia kariery, rok temu bil sie z Cesena o utrzymanie, a dzisiaj jest mistrzem Wloch i jedzie na wielka pilkarska impreze reprezentowac swoj kraj. Material na reklamowke Nike czy Adidasa. Forza Manuele 8)