Forumowicz od A do Z - vol.2
- Bukol87
- Juventino
mnowo - świetny alfabet! W jednym momencie (chyba każdy wie przy której literce) nie dokańczyłem czytania, bo mam jakiś taki dziwny odruch nie wkraczania w czyjąś bardzo osobistą sferę życia. I po prostu powiedziałem sobie STOP. Alfabet odważny, napisany fajnym językiem. Chapeau baux!
- mnowo
- Qualità Juventino
Dzięki za ciepłe słowa.
Piszcie alfabety, ludzie. To naprawdę coś bezcennego, dla samego siebie.
PS. Utwór z filmu to Trevor Rabin - Theme From Armageddon. Plebiscyt zakończył się "zwycięstwem" tego gościa z ciemnymi włosami, to on miał odejść.
PS. Utwór z filmu to Trevor Rabin - Theme From Armageddon. Plebiscyt zakończył się "zwycięstwem" tego gościa z ciemnymi włosami, to on miał odejść.
- January
- Juventino
Łatwo powiedzieć, ciężej wygrać ankietę, tym bardziej jeśli nie jest się tak popularnym jak Tymnowo pisze:Dzięki za ciepłe słowa.

BTW alfabet na prawdę pierwsza klasa

:rotfl:jakiś geniusz z fcinter.pl pisze: co do Taidera to zagrał super - w swojej strefie czyścił praktycznie wszystko i te piły kilkudziesięciometrowe grane co do milimetry majstersztyk - powiedziałbym, że był nawet lepszy od tego vidala
- Kamex22
- Juventino
Przeczytalem, oniemialem, zawsze Cie lubilem, mimo ze rzadko rozmawiamy, a teraz lubie jeszcze bardziej
I mam pytanie czy jezeli wygram kieeeeedys ankiete, moge sobie skopiowac literke "D" ? A przy okazji gratuluje wytrwalosci newsmana, ja niestety nie podolalem 

- paku
- Juventino
Już za trzy lata już za trzy lata MKS będzie mistrzem Świata !Pelson pisze:Ja również oddaję głos na mieszkańca Trzebini i Wiślaka, co by mu powetować nieudaną próbę awansu MKSu do III ligi małopolsko-świętokrzyskiej.

Ciekawe czy sprostam. Alfabet mnowo postawił poprzeczkę wysoko. Będzie trzeba się sprężyć

- mnowo
- Qualità Juventino
Zamykamy ankietę.
paku [38 głosów]
Kamex22 [17 głosów]
January [17 głosów]
Mrówa [14 głosów]
Wszystkich głosów: 86
paku wreszcie się doczekał. Zabieraj się chłopie za alfabet, migiem!
Kto do następnej ankiety?
paku [38 głosów]
Kamex22 [17 głosów]
January [17 głosów]
Mrówa [14 głosów]
Wszystkich głosów: 86
paku wreszcie się doczekał. Zabieraj się chłopie za alfabet, migiem!

Kto do następnej ankiety?
Ostatnio zmieniony 16 lipca 2009, 10:05 przez mnowo, łącznie zmieniany 1 raz.