Liga Mistrzów 2008/2009
- white_wolv
- Juventino
Jakby co to szybkosie mozesz zaopatrzyc.marcinek pisze:ale sie ciesze.... niczym jakby to gralo juve... w koncu ktos pokazal anglikom gdzie ich miejsce! ale gardlo zdarlem przy gola omg juve pomszczone
-------------
Obejrzalem.
Szkoda ze geniusz Hiddinka przegrywa w ostatniej minucie z nic nie grajaca dzisiaj Barcelona.
Ten pan sedzia dzisiaj przypominal zagubionego w lesie Papareste... skandal zeby taki drwal z Norwegii byl wpuszczany jako glowny na polfinal LM.
Karnego mogl dyktowac conajmniej 2 razy (dla pseudo-ang czesli oczywiscie).
Tak bywa.
Ostatecznie kto lubi Anglikow , wiec niech bedzie...
edit:
viva blaugrana ?Suchy pisze:Co za mecz! do samego końca ściskałem gumową kaczuszkę wyłowioną z wanny z nerwówviva Blaugrana! jak się cieszę, że nie będzie powtórtki finału z przed roku :-D
WTF ?
Ostatnio zmieniony 06 maja 2009, 22:52 przez white_wolv, łącznie zmieniany 3 razy.
- Ein
- Juventino
Ja się zastanawiam, czy to jest forum Juventusu czy tego prowincjonalnego klubiku o nazwie barcelona ?
tak, tak pomścijcie Juve kibicując barsie.
Co do meczu. Solidaryzuje się z oszukanym klubem, czyli chelsea. Dobrze, że nie muszę przeżywać takiej sytuacji z Juve, bo bym nie wyrobił chyba :roll:

Co do meczu. Solidaryzuje się z oszukanym klubem, czyli chelsea. Dobrze, że nie muszę przeżywać takiej sytuacji z Juve, bo bym nie wyrobił chyba :roll:
Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
- pan Zambrotta
- Juventino
Ovrebo zabił futbol. Obiektywnie rzecz biorąc.zoff pisze:Wygrał futbol!!
Zaskakujące słowa w ustach Interisty.Gruppo Brusco pisze:Katalońskie złodzieje ze swoim kolegą drukarzem z Norwegii.
co do meczu - jaja i tyle :lol: Hiddink spłaca kredyt sędziowski jaki zaciągnął 7 lat temu w Korei. Najpierw karny w ostatniej minucie na MŚ 2006, teraz Ovrebo.
A miałem już nie oglądać koncówki. Ale angole wydupczone, jestem zadowolony.
Ostatnio zmieniony 06 maja 2009, 22:55 przez pan Zambrotta, łącznie zmieniany 3 razy.
- Lypsky
- Juventino
A morał z tego taki, że nie opłaca się grać na 1:0...
Ciekawe jak Barca poradzi sobie w finale bez obrony? Dzisiejszy mecz pokazał jak należy z nimi grać. Guardiola był bezradny, nie potrafił dokonać zmiany, która w jakikolwiek sposób mogłaby wpłynąć na losy spotkania. Dawno nie widziałem tak słabego sędziowania, co najmniej jeden karny dla CFC plus niesłuszna kartka dla Abidala (z tego co widziałem Anelka potknął się o własne nogi) i mamy negatywnego bohatera, który mocno się gubił. Przeczuwałem, że tak to się skończy, w końcówce gracze Chelsea odpuścili i zostawili zbyt dużo miejsca przed polem karnym. Szkoda, trzymałem za nich kciuki, zagrali naprawdę mądrze, solidnie, niemal doskonale, poza ostatnimi 2 minutami. Za brak awansu mogą podziękować koledze - Didier Drogba - wystarczyło strzelić jedną bramkę z dwóch sytuacji i koniec.
Nie interesuje mnie ten finał.
Ciekawe jak Barca poradzi sobie w finale bez obrony? Dzisiejszy mecz pokazał jak należy z nimi grać. Guardiola był bezradny, nie potrafił dokonać zmiany, która w jakikolwiek sposób mogłaby wpłynąć na losy spotkania. Dawno nie widziałem tak słabego sędziowania, co najmniej jeden karny dla CFC plus niesłuszna kartka dla Abidala (z tego co widziałem Anelka potknął się o własne nogi) i mamy negatywnego bohatera, który mocno się gubił. Przeczuwałem, że tak to się skończy, w końcówce gracze Chelsea odpuścili i zostawili zbyt dużo miejsca przed polem karnym. Szkoda, trzymałem za nich kciuki, zagrali naprawdę mądrze, solidnie, niemal doskonale, poza ostatnimi 2 minutami. Za brak awansu mogą podziękować koledze - Didier Drogba - wystarczyło strzelić jedną bramkę z dwóch sytuacji i koniec.
Nie interesuje mnie ten finał.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- bianConrado
- Juventino
Forum Juventusu ? Ostatnio ktoś mnie poprawiał ,więc ja zrobie to takżeEin pisze:Ja się zastanawiam, czy to jest forum Juventusu czy tego prowincjonalnego klubiku o nazwie barcelona ?![]()

Widać od razu że nie lubisz Barcy ,ale to już nie nasza wina

peace. bravo:dance:
- Azrael
- Juventino
Dokładnie podsumowałeś cały urok piłki nożnej. Chciałbym dzisiaj być kibicem Barcy. Współczuję kibicom Chelsea i sędziemu spotkania - ależ będą jatki na forach internetowych i kilometry linijek tekstu najgorszych obelg i utyskiwań, ile to karnych powinni dostać niebiescy.zoff pisze:Wygrał futbol!!
Cudowny mecz. Mieliśmy wszystko, cudowne bramki, czerwoną kartkę, błędy sędziego czyli wszystko to co w piłce najlepsze!
No cóż, to właśnie jest sól futbolu - żaden inny sport nie daje takich możliwości do dyskusji.
Mam tylko nadzieje, że i nasz Juventus będzie za rok, może za dwa, tak samo jak dzisiejsi półfinaliści na ustach świata, bił się o marzenia w mistrzowskiej lidze...
Pozdrawiam!
- BOOM
- Juventino
Faktem jest, ze sie podkladali niebieskie chlopaczki pod te karne... jednak nie da sie ukryc tego, ze 2 karne byly ewidentne... najbardziej rozbawilo mnie kiedy w 1-wszej polowie Malouda bodajze, byl w polu karnym sciagany do ziemi, sedzia sie faulu dopatrzyl a jak, tyle, ze podyktowal wolnego hehe szkoda tylko ze Malouda stal dwiema nogami w polu karnym i to kawalek od linii - poprostu nie dalo sie tego nie zauwazyc...
Final bedzie bardzo ciekawy, ale prawda jest taka, ze Chelsea powinna w nim grac...
P.S - Hiding jest Bogiem trenerki :!:
Final bedzie bardzo ciekawy, ale prawda jest taka, ze Chelsea powinna w nim grac...
P.S - Hiding jest Bogiem trenerki :!:

- white_wolv
- Juventino
Proponuje zmienic napis ten napis po ang w avatarze bo widze ze ktoś Ci nieźle nawkrecal na temat tego co on znaczy.bianConrado pisze:Forum Juventusu ? Ostatnio ktoś mnie poprawiał ,więc ja zrobie to takżeMiej szacunek ..Barsie , Barcelona , Chelsea ...
Widać od razu że nie lubisz Barcy ,ale to już nie nasza winaForum jest Juventusu jak najbardziej ale zobacz w jakim temacie piszesz .. Liga Mistrzów ! A dzisiaj był właśnie rozgrywany mecz LM .. Barca : Chelsea .. Nawet jakbym nie był po odpadnięciu Juve za Katalończykami ,to i tak z ich wygranej w tym meczu cieszyłbym się ,że pozbyli się Londyńczyków ,którzy przypominam Tobie pozbyli się NAS ...
peace. bravo:dance:
- Ein
- Juventino
Suchy pisze:Co za mecz! do samego końca ściskałem gumową kaczuszkę wyłowioną z wanny z nerwówviva Blaugrana!
i inne ...marcinek pisze:ale sie ciesze.... niczym jakby to gralo juve... w koncu ktos pokazal anglikom gdzie ich miejsce! ale gardlo zdarlem przy gola omg juve pomszczone
Przepraszam, może to tylko moja opinia. Rozumiem, że można sympatyzować z innym klubem, ale bez przesady.
Zatańczcie jeszcze jakiś taniec szczęścia, że chelsea odpadło, bo pokonało słabsze Juve (w ogóle co to za argumentacja

Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
- marcinek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
tyle ze chelsea nie grala na 1-0 i nawet pod koniec zamiast sie bronic atakowala zeby dobic barce. pierwszy raz chyba w zyciu kibicowalem hiszpanom (mimo ze o wiele lepsza i ladniejsza jest pilka angielska ale uznaje zasade bic mocniejszego
). anglicy za bardzo sie panosza a to nie za bardzo jest dobre dla pilki. mam nadzieje ze mu tez dostanie od barcy 

Stefano Tacconi o pseudokibicach: "Szkoda, że czyjeś starania, by zrobić coś dla sportu są niszczone przez bandę idiotów..."
- Łukasz
- Juventino
Yaya zagrał dzisiaj bardzo dobry mecz na zupełnie obcej dla siebie pozycji. Do tego na finał wraca Puyol. Pytanie, jak Pep to zestawi? Może zdecyduje się jednak na Caceresa?Lypsky pisze:A morał z tego taki, że nie opłaca się grać na 1:0...
Ciekawe jak Barca poradzi sobie w finale bez obrony?
@Ein - nie tylko Ty...
Ostatnio zmieniony 06 maja 2009, 23:00 przez Łukasz, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kubba
- Juventino
Skandal! Przekupiony sędzia! Stronniczośc arbitra bo jak inaczej nazwac to co dziś robił?! Powinny byc 3 karne dla Chelsea! Za faul tuż przy narożniku pola karnego, za rękę Piquet'a w polu karnym oraz kolejną rękę zawodnika Barcy. Za to był faul na lini pola karnego i puszczone dwie akcje.
A myślałem, że w Serie A poziom sędziowania jest żałosny. Po tym co wczoraj i szczególnie dziś zobaczyłem mogę spokojnie porównac sędziów LM do kolegów po fachu z Włoch.
Ktoś napisze, że piłka jest nieprzewidywalna... Racja, ale nie z tym sędziom.
Dał czerwoną kartkę Abidalowi, za to, że biegł za Anelką.
Brawo Overeb

Fajny mecz, żałosny złodziejaszek (czyt. sędzia). Inaczej się tego pana nie da nazwac. Webb przy nim to mały siusiak...
Życzę jak najgorzej Barcie. Powinni dostac srogie lanie za nienależący się awans.
Skandal!
A myślałem, że w Serie A poziom sędziowania jest żałosny. Po tym co wczoraj i szczególnie dziś zobaczyłem mogę spokojnie porównac sędziów LM do kolegów po fachu z Włoch.
Ktoś napisze, że piłka jest nieprzewidywalna... Racja, ale nie z tym sędziom.
Dał czerwoną kartkę Abidalowi, za to, że biegł za Anelką.
Brawo Overeb

Fajny mecz, żałosny złodziejaszek (czyt. sędzia). Inaczej się tego pana nie da nazwac. Webb przy nim to mały siusiak...
Życzę jak najgorzej Barcie. Powinni dostac srogie lanie za nienależący się awans.
Skandal!
- kamilu_87
- Juventino