BIAŁYSTOK || wspólne wypady na mecz (do 04.06.09)
- Winner
- Juventino
Najprawdopodobniej Escapada Pub ul. Akademicka 30dexoff pisze:witam
Powiedzcie chlopaki gdzie bedziecie ogladac mecz?? jestem z Wroclawia a w weekend bede u Was. Dajcie jakies namiary.
Pozdrawiam
Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- białas
- Juventino
skoro w czasie meczu nie będe w Mediolanie, to bardzo chętnie obejrzę spotkanie w otoczeniu kibiców Juve w Escapadzie. mam nadzieję, że chłopaki sprawią mi niespodziankę na urodziny i skopią tyłki "miszczom" 
- Gorn
- Juventino
Nie no jak Białas nie jedzie do Włoch to ja też nie !!! Więc i ja będę na meczu w escapadzie. Zbieramy się masowo, bo jak znowu trafią się jakieś brudasy to tym razem można będzie... a nie zapomniałem toż mamy Tigmara
jeśli zobaczą, że jest nas tylu to i możliwe, że głos dadzą a jak nie to sami włączymy

jeśli zobaczą, że jest nas tylu to i możliwe, że głos dadzą a jak nie to sami włączymy

- dominiccos
- Juventino
Trochę nas będzie. ;D Byleby końcowy wynik spotkania był satysfakcjonujący.
- Winner
- Juventino
Przywieziesz trochę sztachet to na pewno będzie głosGorn pisze:Nie no jak Białas nie jedzie do Włoch to ja też nie !!! Więc i ja będę na meczu w escapadzie. Zbieramy się masowo, bo jak znowu trafią się jakieś brudasy to tym razem można będzie... a nie zapomniałem toż mamy Tigmara![]()

I myślę że w przypadku wygranej zważywszy na sobotę można by zostać trochę dłużej i to oblać.
P.S Niepijących nie wpuszczamy(Gorn)
Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- białas
- Juventino
@Gorn, nie obchodzi mnie to, że mecz w sobotę, że nie będzie autobusów powrotnych do Twojej mieściny, że droga wiedzie pod górką, a do tego przy wylotówce na stolicę, że w nocy wampiry, dresy i uciekinierzy ze szpitala, a Ty mieszkasz po niewłaściwej stronie Choroszczy. jak przyjedziesz samochodem lub czymś innym i nie będziesz pił, to najzwyczajniej w świecie się obrażę. więc przemyśl to wszystko, bo inaczej szepnę słówko Tigmarowi a nie będziesz miał życia w naszym mieścieWinner pisze:Przywieziesz trochę sztachet to na pewno będzie głosGorn pisze:Nie no jak Białas nie jedzie do Włoch to ja też nie !!! Więc i ja będę na meczu w escapadzie. Zbieramy się masowo, bo jak znowu trafią się jakieś brudasy to tym razem można będzie... a nie zapomniałem toż mamy Tigmara![]()
jeśli zobaczą, że jest nas tylu to i możliwe, że głos dadzą a jak nie to sami włączymy. A tak na serio nie ma szans DJ musi zarobić.
I myślę że w przypadku wygranej zważywszy na sobotę można by zostać trochę dłużej i to oblać.
P.S Niepijących nie wpuszczamy(Gorn)

- Gorn
- Juventino
Ej spokojnie, nie mieszajmy w to Tigmara. Ja wiem, że on to spokojny chłopak, ale do czasu ;P a ja ostatnio przeholowałem i nie chcę kłopotówbiałas pisze: @Gorn, nie obchodzi mnie to, że mecz w sobotę, że nie będzie autobusów powrotnych do Twojej mieściny, że droga wiedzie pod górką, a do tego przy wylotówce na stolicę, że w nocy wampiry, dresy i uciekinierzy ze szpitala, a Ty mieszkasz po niewłaściwej stronie Choroszczy. jak przyjedziesz samochodem lub czymś innym i nie będziesz pił, to najzwyczajniej w świecie się obrażę. więc przemyśl to wszystko, bo inaczej szepnę słówko Tigmarowi a nie będziesz miał życia w naszym mieściei nie żebym straszył 8)

ale niech mi któryś się zawinie zaraz po meczu to zamówię limuzynę,
która pojedzie razem z kibicami Interu a limuzyne tą zwą AMBULANS :twisted: i nie żebym straszył 8)