BIAŁYSTOK || wspólne wypady na mecz (do 04.06.09)

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
Winner

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 listopada 2008, 17:11

dexoff pisze:witam

Powiedzcie chlopaki gdzie bedziecie ogladac mecz?? jestem z Wroclawia a w weekend bede u Was. Dajcie jakies namiary.

Pozdrawiam
Najprawdopodobniej Escapada Pub ul. Akademicka 30

Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
dexoff

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 listopada 2008, 17:18

dzieki, odwiedze Was razem z dziewczyna

Pozdrawiam :)

-=Różnie bywa=-
białas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 listopada 2008, 20:34

skoro w czasie meczu nie będe w Mediolanie, to bardzo chętnie obejrzę spotkanie w otoczeniu kibiców Juve w Escapadzie. mam nadzieję, że chłopaki sprawią mi niespodziankę na urodziny i skopią tyłki "miszczom" :wink:

Gorn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 listopada 2008, 23:17

Nie no jak Białas nie jedzie do Włoch to ja też nie !!! Więc i ja będę na meczu w escapadzie. Zbieramy się masowo, bo jak znowu trafią się jakieś brudasy to tym razem można będzie... a nie zapomniałem toż mamy Tigmara :prochno:
jeśli zobaczą, że jest nas tylu to i możliwe, że głos dadzą a jak nie to sami włączymy :D

dominiccos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 listopada 2008, 13:37

Trochę nas będzie. ;D Byleby końcowy wynik spotkania był satysfakcjonujący.

Winner

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 listopada 2008, 14:22

Gorn pisze:Nie no jak Białas nie jedzie do Włoch to ja też nie !!! Więc i ja będę na meczu w escapadzie. Zbieramy się masowo, bo jak znowu trafią się jakieś brudasy to tym razem można będzie... a nie zapomniałem toż mamy Tigmara :prochno:
jeśli zobaczą, że jest nas tylu to i możliwe, że głos dadzą a jak nie to sami włączymy :D
Przywieziesz trochę sztachet to na pewno będzie głos :prochno: . A tak na serio nie ma szans DJ musi zarobić.
I myślę że w przypadku wygranej zważywszy na sobotę można by zostać trochę dłużej i to oblać.
P.S Niepijących nie wpuszczamy(Gorn) :smile:

Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
białas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 listopada 2008, 23:40

Winner pisze:
Gorn pisze:Nie no jak Białas nie jedzie do Włoch to ja też nie !!! Więc i ja będę na meczu w escapadzie. Zbieramy się masowo, bo jak znowu trafią się jakieś brudasy to tym razem można będzie... a nie zapomniałem toż mamy Tigmara :prochno:
Przywieziesz trochę sztachet to na pewno będzie głos :prochno: . A tak na serio nie ma szans DJ musi zarobić.
I myślę że w przypadku wygranej zważywszy na sobotę można by zostać trochę dłużej i to oblać.
P.S Niepijących nie wpuszczamy(Gorn) :smile:
@Gorn, nie obchodzi mnie to, że mecz w sobotę, że nie będzie autobusów powrotnych do Twojej mieściny, że droga wiedzie pod górką, a do tego przy wylotówce na stolicę, że w nocy wampiry, dresy i uciekinierzy ze szpitala, a Ty mieszkasz po niewłaściwej stronie Choroszczy. jak przyjedziesz samochodem lub czymś innym i nie będziesz pił, to najzwyczajniej w świecie się obrażę. więc przemyśl to wszystko, bo inaczej szepnę słówko Tigmarowi a nie będziesz miał życia w naszym mieście :prochno: i nie żebym straszył 8)

Gorn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 listopada 2008, 11:46

białas pisze: @Gorn, nie obchodzi mnie to, że mecz w sobotę, że nie będzie autobusów powrotnych do Twojej mieściny, że droga wiedzie pod górką, a do tego przy wylotówce na stolicę, że w nocy wampiry, dresy i uciekinierzy ze szpitala, a Ty mieszkasz po niewłaściwej stronie Choroszczy. jak przyjedziesz samochodem lub czymś innym i nie będziesz pił, to najzwyczajniej w świecie się obrażę. więc przemyśl to wszystko, bo inaczej szepnę słówko Tigmarowi a nie będziesz miał życia w naszym mieście :prochno: i nie żebym straszył 8)
Ej spokojnie, nie mieszajmy w to Tigmara. Ja wiem, że on to spokojny chłopak, ale do czasu ;P a ja ostatnio przeholowałem i nie chcę kłopotów :prochno:

ale niech mi któryś się zawinie zaraz po meczu to zamówię limuzynę,
która pojedzie razem z kibicami Interu a limuzyne tą zwą AMBULANS :twisted: i nie żebym straszył 8)

Tigmar

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 listopada 2008, 19:36

hyhyhy, cykory

gil

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 listopada 2008, 23:18

a wy chlopaki nie mieliscie na mecz smigac do Italii??

ps. moze tym razem i ja zawine do was w koncu...

Judzio

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 listopada 2008, 23:29

To ty już wróciwszy ? 8) Zapraszamy, dawno taka frekwencja się nie zapowiadała :D

Obrazek
gil

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 listopada 2008, 00:25

no wrociwszy wrociwszy... tigmar nic nie wspominal?? to czemu wy do escapady zamiast na eskapade do milano??

Gorn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 listopada 2008, 07:29

Ponieważ wyjazd na mecz nie wypalił z powodu braku biletów a bez tego ciężko ;/

Tigmar

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 listopada 2008, 13:28

rezerwacja na sobotę na 20 :)

pozdrawiam

i Gil wpadaj koniecznie!!!

wspominałem przecież ;)

gil

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 listopada 2008, 15:31

tym razem sie zjawie... ostatnio musialem troche sie powstrzymywac od takich rzeczy ze wzgledu na lubę ale juz pojechala do opola... :lol:

ODPOWIEDZ