Wszystko o Interze
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 21 razy
- Otrzymał podziękowanie: 71 razy
O M G, cóż za happy football na boisku. Zupełny brak ładu i składu w poczynaniach obu zespołów. O ile jeszcze gospodarze potrafią wymienić 2-3 podania bez straty, to widząc nieporadne ataki Romy nasuwają mi się dwa słowa - totalna prowizorka.
Taddei na lewej obronie ? Nice one Enrique
Faul Lucio na Stekelenburgu jak najbardziej na czerwoną kartkę. Kopniak butem w skroń, chciał go zabić czy jak? :doh: Mam nadzieję, że bramkarz Romy nie odniósł poważniejszych obrażeń.
Taddei na lewej obronie ? Nice one Enrique

Faul Lucio na Stekelenburgu jak najbardziej na czerwoną kartkę. Kopniak butem w skroń, chciał go zabić czy jak? :doh: Mam nadzieję, że bramkarz Romy nie odniósł poważniejszych obrażeń.
Ostatnio zmieniony 17 września 2011, 21:41 przez jackop, łącznie zmieniany 2 razy.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- jarmel
- Redaktor
Wg mnie Lucio powinien wylecieć z boiska, Cambiasso powinien dostać żółtą po faulu na Pizarro, no chyba, że aż tak nie lubię interu, że nie potrafię być obiektywny. W sumie to możliwe.
Wydaje mi się, że gra interu się trochę polepszyła od meczu z Trabzonsporem, ale to malutki postęp.
Serce mi się kraja jak widzę Forlana w tej koszulce, zawsze bardzo lubiłem tego piłkarza.
Co do Romy to mam wrażenie, że oni po prostu nie wiedzą co mają robić na boisku, taki chaos jak u nas za Ferrary.
Ogólnie mecz nudnawy.
Wydaje mi się, że gra interu się trochę polepszyła od meczu z Trabzonsporem, ale to malutki postęp.
Serce mi się kraja jak widzę Forlana w tej koszulce, zawsze bardzo lubiłem tego piłkarza.
Co do Romy to mam wrażenie, że oni po prostu nie wiedzą co mają robić na boisku, taki chaos jak u nas za Ferrary.
Ogólnie mecz nudnawy.
Ostatnio zmieniony 17 września 2011, 21:42 przez jarmel, łącznie zmieniany 1 raz.
#AllegriOut
- jakku1
- Juventino
Strasznie wygladalo to starcie Lucio z bramkarzem Romy ; / Bardzo lubie Stekelenburga i szkoda, ze tak zakonczyl wystep w tym meczu. Troche przypadku w tym wszystkim bylo, nie wierze, ze Brazylijczyk celowo zostawil noge.
Jedna bardzo fajna akcje przeprowadzil Borini. A co do reszty to sie zgadzam z przedmowcami : )
Jedna bardzo fajna akcje przeprowadzil Borini. A co do reszty to sie zgadzam z przedmowcami : )
- liqu!d
- Juventino
Oglądając Romę mam nieodparte wrażenie, że to ma być druga Barcelona. 4-3-3 z Perottą na prawej obronie i bodaj Taddei na lewej, a Totti próbuje (bo musi) udawać Xaviego. Mizernie to wygląda. Inter zaś w rozsypce, gra jakoś bez pomysłu. Jeżeli ten stan utrzyma się jeszcze przez klika tygodni to w górnej części tabeli zrobi się dużo luźniej. Oby Juventus to wykorzystał 

- strong return
- Juventino
Może jako kibic Juve-dopóki nie wiadomo jak to jest z Conte nie powinienem się wychylać z takimi opiniami, ale gra wygląda trochę podwórkowo, jakie oni tam mają ustwienia?
Dwaj pomocnicy na bokach obrony w Romie. :shock: Plus środkowy bezproduktywny pomocnik Interu zwany Obim na skrzydle(choć nominalnie jest zdaje się defensywnym), choć nie wiedziałem, że on żyje, plus gra na trzech obrońców z Lucio angażującym się w akcje ofensywne plus-gdy obie drużyny wychodzą z kontrą to nie ma komu podać. A Nagatomo od kiedy ma strzelać bramki to nie wiem...
Cambiasso chyba w tak zwanym między czasie umarł na boisku, raz kopnął piłkę. Natomiast taki Osvaldo wyrózniał się sexowną czupryną. Mecz jest długimi fragmentami dosyć żywy, ale ładu i składu, to ja tam nie widzę. Najlepsi Borini i Nagatomo, ale Japończyk ma "trudne" zadanie. Drugie linie cienko przędą. Choć widać, że Zanetti naprawdę bardzo chce i czasem mu coś wychodziło.
Edyta: Roma-prawie jak Barcelona tylko bez ostatniego, przed i przedostatniego podania.
Inter-Muntari za napastnika. Widzę, że Gasp pali mocne, bardzo mocne. Niech go zwolnią i zatrudnią DelNeriego.
Na poważnie gość chyba nie zczaił, że jego drużyna w drugiej połowie nie gra nic oprócz strzałów z daleka, a po trzech meczach o punkty-ma jeden.
@Filippo911 Bo Sneijder chyba nie wie za co się złapać w tym ustawieniu. W dodatku jak się widzi trenera zmieniającego taktykę w trzecim kolejnym meczu(a nawet dwa razy na mecz) po upieraniu się wcześniejszym przy 3:4:3, to motywacja także spada.
Dwaj pomocnicy na bokach obrony w Romie. :shock: Plus środkowy bezproduktywny pomocnik Interu zwany Obim na skrzydle(choć nominalnie jest zdaje się defensywnym), choć nie wiedziałem, że on żyje, plus gra na trzech obrońców z Lucio angażującym się w akcje ofensywne plus-gdy obie drużyny wychodzą z kontrą to nie ma komu podać. A Nagatomo od kiedy ma strzelać bramki to nie wiem...
Cambiasso chyba w tak zwanym między czasie umarł na boisku, raz kopnął piłkę. Natomiast taki Osvaldo wyrózniał się sexowną czupryną. Mecz jest długimi fragmentami dosyć żywy, ale ładu i składu, to ja tam nie widzę. Najlepsi Borini i Nagatomo, ale Japończyk ma "trudne" zadanie. Drugie linie cienko przędą. Choć widać, że Zanetti naprawdę bardzo chce i czasem mu coś wychodziło.
Edyta: Roma-prawie jak Barcelona tylko bez ostatniego, przed i przedostatniego podania.
Inter-Muntari za napastnika. Widzę, że Gasp pali mocne, bardzo mocne. Niech go zwolnią i zatrudnią DelNeriego.

Na poważnie gość chyba nie zczaił, że jego drużyna w drugiej połowie nie gra nic oprócz strzałów z daleka, a po trzech meczach o punkty-ma jeden.
@Filippo911 Bo Sneijder chyba nie wie za co się złapać w tym ustawieniu. W dodatku jak się widzi trenera zmieniającego taktykę w trzecim kolejnym meczu(a nawet dwa razy na mecz) po upieraniu się wcześniejszym przy 3:4:3, to motywacja także spada.
Ostatnio zmieniony 17 września 2011, 22:36 przez strong return, łącznie zmieniany 4 razy.
Dzięki Beppe za Teveza!
I believe in Fernando GoLLente!
I believe in Fernando GoLLente!
- Filippo911
- Juventino
Mimo , że to dopiero początek ligi , zdaje sie że inter nie ma - tak jak było to wcześniej - zawodnika "robiącego różnicę" . Może okaże się nim Forlan - może , ale najpierw musi oswoić się z ligą. Swoja drogą dziwię sie mu , że odszedł z Atletico.
no cóż , płakać z ich powodu nie będę
Edit: zmiana Forlan - Muntari przy wyniku 0:0 - "intrygujące"
no cóż , płakać z ich powodu nie będę
Edit: zmiana Forlan - Muntari przy wyniku 0:0 - "intrygujące"
- Osgiliath
- Juventino
Castiel pisze:Mam wrażenie, że ten mecz jest ustawiony albo oni po prostu są tak słabi.
Nieważne, jaki ten miecz by był, ważne by szedł na remis - lepiej dla nas, bo jak wywalą Gaspę, bądź trenera Romy, to oba zespoły mogą jeszcze wrócić do formy, a tego my nie chcemy

- Monte Cristo
- Juventino
Tak wogole to dlaczego na meczu z Roma, Inter ma pol pusty stadion?
No i jest remis, dobrze dla nas. Niezly strzal dostal De Rossi pod koniec meczu, nie zazdroszcze :lol:

No i jest remis, dobrze dla nas. Niezly strzal dostal De Rossi pod koniec meczu, nie zazdroszcze :lol:
- Kubba
- Juventino
Bardzo ładny wynik
Obyśmy my jutro świętowali zdobycie 3pkt.
Oby jutro Napoli także zremisowało z Milanem.
Oby Gasp został na ławce

Obyśmy my jutro świętowali zdobycie 3pkt.
Oby jutro Napoli także zremisowało z Milanem.
Oby Gasp został na ławce
Strzał to pikuś... Sneijder stanął korkiem na jego kroczu...Monte Cristo pisze: No i jest remis, dobrze dla nas. Niezly strzal dostal De Rossi pod koniec meczu, nie zazdroszcze :lol:
Ostatnio zmieniony 17 września 2011, 22:45 przez Kubba, łącznie zmieniany 1 raz.
- Castiel
- Juventino
To było najgorsze co widziały moje oczy. Chyba Inter nie grał tak beznadziejnie nigdy. Jak tak wyglądają mecze zespołów z czołówki serie a to ja podziękuje. Miałem ochote wydłubać sobie oczy rozżarzonymi igłami.
- jarmel
- Redaktor
Nawet boski Massimo sam siedział w lożyMonte Cristo pisze:Tak wogole to dlaczego na meczu z Roma, Inter ma pol pusty stadion?![]()
Ale oni są słabi. Jedni i drudzy.
Ostatnio zmieniony 17 września 2011, 22:47 przez jarmel, łącznie zmieniany 1 raz.
#AllegriOut
- annihilator1988
- Juventino
No i remis, teraz Juve musi powiększyć przewagę nad obydwoma klubami
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG