T-SHIRTY JUVENTUSU !! WSZYTSKO WYSŁANE!
- tabo89
- Juventino
Czyli rozumiem, że wpłaty zakończone i do czarnej listy dopisujemy 6 osób? Czy przesłali może jakieś potwierdzenie.
A 6 ponieważ widzę, że 7 nie wpłaciło ale LucekSlupsk już na czarnej liście był. Faja jak uzupełnisz listę to prześlij mi na maila żebym miał aktualną na wszelki wypadek.
Spytam przy okazji: jaki czas na zrealizowanie zamówienia daje sobie producent
A 6 ponieważ widzę, że 7 nie wpłaciło ale LucekSlupsk już na czarnej liście był. Faja jak uzupełnisz listę to prześlij mi na maila żebym miał aktualną na wszelki wypadek.
Spytam przy okazji: jaki czas na zrealizowanie zamówienia daje sobie producent

- ReinerJuve
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Zarejestrowałem się pod nickiem Reiner13Juve
- faja69
- Juventino
a więc tak czekam na przelew od, Choperiniego i podobno ten LucekSlupsk tez wpłacił(przynajmniej tak mi napisał) ale wątpię w to bo napisał że wpłacił we wtorek, asta#9 zrezygnował w ostatnich dniach, a z 3 pozostałymi osobami nie mam w ogóle kontaktu.
w poniedziałek z rana składam zamówienie, mają 10 dni na realizacje, ale koleś mówił, że będzie szybciej bo przed świętami chcą się wyrobić, zeby przez święta nie tracić czasu,
wysyłkę planuję zaraz po świętach. także spodziewajcie się w tym okresie paczki, jeśli ktoś chce jeszcze zmienić adres to pisać, i czy rozmiar jest dobrze wpisany, bo w poniedziałek już zamawiam tak jak jest na liście.
aha jeszcze jak prosicie o zmiane adresu to piszcie normalnie tak jak się adresuje a nie ktoś wysyła mi tak:
38-458 Sandormierska 4
Wrocław
Jan Kowalski
ma być tak:
Imnie Nazwisko
Ulica numer
Miasto i kod pocztowy
w poniedziałek z rana składam zamówienie, mają 10 dni na realizacje, ale koleś mówił, że będzie szybciej bo przed świętami chcą się wyrobić, zeby przez święta nie tracić czasu,
wysyłkę planuję zaraz po świętach. także spodziewajcie się w tym okresie paczki, jeśli ktoś chce jeszcze zmienić adres to pisać, i czy rozmiar jest dobrze wpisany, bo w poniedziałek już zamawiam tak jak jest na liście.
aha jeszcze jak prosicie o zmiane adresu to piszcie normalnie tak jak się adresuje a nie ktoś wysyła mi tak:
38-458 Sandormierska 4
Wrocław
Jan Kowalski
ma być tak:
Imnie Nazwisko
Ulica numer
Miasto i kod pocztowy
Ostatnio zmieniony 20 marca 2010, 15:13 przez faja69, łącznie zmieniany 1 raz.

- Bianconeri89
- Juventino
- faja69
- Juventino
jak ktoś się nudzi to weźcie sprawdźcie czy dobrze policzyłem wszystkie sztuki:
Wzór 1
S-6 szt.
M-10 szt.
L-22 szt.
XL-22 szt.
XXL-4 szt.
Wzór 2 (uwzględniając Choperiniego)
S-5 szt.
M-32 szt.
L-44 szt.
XL-37 szt.
XXL-8 szt.
Wzór 1
S-6 szt.
M-10 szt.
L-22 szt.
XL-22 szt.
XXL-4 szt.
Wzór 2 (uwzględniając Choperiniego)
S-5 szt.
M-32 szt.
L-44 szt.
XL-37 szt.
XXL-8 szt.

- faja69
- Juventino
UWAGA!
Pozostało mi jeszcze 13szt kalendarzyków, także kto pierwszy ten lepszy..
nic Was to nie kosztuje a możecie dostać w nagrodę za rejestrację pod poniższym linkiem, kalendarzyk który dołączę do paczki z koszulką:) pamiętajcie rejestrując się podawajcie swój nick z juvepoland, łatwiej mi będzie zidentyfikować tą osobę! LINK DO REJESTRACJI
Pozostało mi jeszcze 13szt kalendarzyków, także kto pierwszy ten lepszy..

nic Was to nie kosztuje a możecie dostać w nagrodę za rejestrację pod poniższym linkiem, kalendarzyk który dołączę do paczki z koszulką:) pamiętajcie rejestrując się podawajcie swój nick z juvepoland, łatwiej mi będzie zidentyfikować tą osobę! LINK DO REJESTRACJI

- piotrinho1234...
- Juventino
Również jestem zarejestrowany.