BIAŁYSTOK || wspólne wypady na mecz
- Winner
- Juventino
Mi pasuje ale niektórzy pewnie w poniedziałek mają pracę lub inne zajęcia. Kupiłem gazetę z programem i widnieje w niej iż w czwartek o godzinie 19:00 Juventus gra z Lechem i transmisja jest w Polsacie więc trzeba się zastanowić gdzie te święto piłkarskie obejrzeć.
Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- Dagmara
- Juventino
Wiesz o tym, że ja.Marco Buffon pisze:więc po meczu jedziemy/idziemy/czołgamy się do mnie na działeczkę, a Pezet dojeżdza godzinkę, czy tam dwie później
kto za?
O kurde! Choć raz to można przebierać w lokalach ^^Winner pisze:Mi pasuje ale niektórzy pewnie w poniedziałek mają pracę lub inne zajęcia. Kupiłem gazetę z programem i widnieje w niej iż w czwartek o godzinie 19:00 Juventus gra z Lechem i transmisja jest w Polsacie więc trzeba się zastanowić gdzie te święto piłkarskie obejrzeć.
edit.
@Abi Nawet nie masz pojęcia, jak bardzo byś chciał taką genialną osobę jak ja mieć u siebie! 8)
Ostatnio zmieniony 07 września 2010, 22:36 przez Dagmara, łącznie zmieniany 2 razy.
- Abi
- Juventino
Mam pojęcie; okrzyk "D do gara" wyraża mój podziw dla Twoich genialnych zdolności, kulinarnych i nie tylko...Dagmara pisze: Abi Nawet nie masz pojęcia, jak bardzo byś chciał taką genialną osobę jak ja mieć u siebie! 8)
Ty tej, dopiero co byłeś gościem na pomorskiej ziemi, a już wyjeżdżasz z takimi tekstami? Przeklęci pogranicznicy!!!Tigmar pisze:Abdul, Abdul, Ty ch...

w niedzielę odpadam, wyjątkowo bd w gda
- Tigmar
- Juventino
ja już nie wiem gdzie ja jestem gościem, gdzie nie jestem. czy w Posen, czy w WhiteStoku, albo jeszcze lepiej w 3mieście.
także do zobaczenia w niedzielę, na meczu się zgadamy co i jak. a opić wygraną JUVE 2:0 trzeba będzie, pozdrawiam.
także do zobaczenia w niedzielę, na meczu się zgadamy co i jak. a opić wygraną JUVE 2:0 trzeba będzie, pozdrawiam.
przez chwilę jako Marco Buffon
- Dagmara
- Juventino
Kochany :*Abdul_BN.pl pisze:Mam pojęcie; okrzyk "D do gara" wyraża mój podziw dla Twoich genialnych zdolności, kulinarnych i nie tylko...
Wara od Tigmara! Tigmar być dobry i Asia go lubić!Abdul_BN.pl pisze:Ty tej, dopiero co byłeś gościem na pomorskiej ziemi, a już wyjeżdżasz z takimi tekstami? Przeklęci pogranicznicy!!!Tigmar pisze:Abdul, Abdul, Ty ch...![]()