LUBLIN || wspólne wypady na mecz (do 08.2013)

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
Zablokowany
matej

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 marca 2010, 00:45

na meczu powinienem być

Obrazek
Darius19

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 marca 2010, 10:14

Ja postaram się być ale nie gwarantuję na 100%. Wszystko zależy od funduszy bo u mnie z tym ciężko i to bardzo:(

FORZA JUVE
STAN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 marca 2010, 10:18

Niech KAŻDY na mecz założy pasiaka!!!!! Po ostatnim wyczynie arsenalowkich kibiców jesteśmy w cieniu,tam każdy z 20osób miał meczową koszulke, nie widać nas w tym Tifosi!!!

Regis

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 marca 2010, 15:23

ufff, jeszcze privy widze nie poszly... Będę+pasiak+5zł na antyramkę :wink:

DYZIO_STW

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 marca 2010, 19:12

Będę. Zobaczymy jak będzie z pasiakiem bo musze go wyprać :D, 5 zeta będę miał - nie piję alkoholu więc kasa się znajdzie :D

to do zobaczenia na meczu

"Od autu rozpocznie zamaskowany mściciel, Zdenek Grygera"

Juve - storia di un grande Amore!!

C'e solo un Capitano! Alessandro Del Piero! Grazie Alex!

Grazie Gigi Buffon!

37.
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 09 marca 2010, 20:06

Apel Stana myślę, że jasny, dodam tylko, żeby szykować gardła bo zrobimy sobie mały młyn :twisted: Ci, którzy nie ogarniają jeszcze przyśpiewek, polecam słownik na stronie JP lub w temacie JPC. Jesli ktoś się wstydzi to niech sobie coś walnie przed barem :smile:

Gadżety sa już u mnie, w czwartek je wezmę i ustalimy ostatecznie co robimy, jest kilka opcji. Trochę to trwa, ale jak już coś robić, to porządnie. 8)

Lista:
1.Dragon
2.anglenio
3.bukol87
4.romek20.20
5.JaPs
6.CzarnyZkultury
7.Pavel87
8.STAN
9.Yoda666
10.nerinka
11.Piotrek
12.Darius19
13.matej
14.Regis
15.DYZIO
16.kuba90

Obrazek
JaPs

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 marca 2010, 21:34

szykować gardła bo zrobimy sobie mały młyn
jak już coś robić, to porządnie
To sie wyklucza.
Sorry, ale dla mnie kolesie nie sa warci jakiegokolwiek wysilku, nie po takim sezonie.
Nie wiem co mysla o tym inni, ale wymeczony awans z ajaxem i wygrana z viola nie sprawiaja we mnie podniety i dziwie sie, ze ludzie, ktorzy niedawno pisali na forum "nigdy im tego nie daruje" tak szybciutko o tym zapomnieli. Wali mnie 20 fankow arsenalu, ktorzy za moment beda mieli cwiercfinal LM, walcza nadal z Man U i Czelsy w lidze, a pilke graja w stylu Barcelony. Ze swojej strony wypada mi tylko przyklasnac i udawac, ze im nie zazdroszcze.
Ja na naszych pod tym wzgledem mam <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> az nie ujrze minimum osmiu meczow wygranych pod rzad z taka latwoscia, z jaka niedawno je przegrywalismy.
Nie pompujmy niepotrzebnie balonika, bo jak nam full-chams <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> na buongiorno jedna, na buonanotte druga to skonczy sie rumakowanie.

I tak szacunek dla kazdego, kto jeszcze ma sile na te mecze przychodzic...

Innymislowy - w czwartek z checia poslucham jak nowe osoby intonuja "Saro sempre..." po wolnym Alexa z [nie] jego strefy. Pamieta to ktos? Ja po malu zapominam...
Koniec smrodku dydaktycznego z mojej strony.
Ostatnio zmieniony 09 marca 2010, 22:26 przez JaPs, łącznie zmieniany 1 raz.

STAN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 marca 2010, 21:49

JaPs pisze:
szykować gardła bo zrobimy sobie mały młyn
jak już coś robić, to porządnie
To sie wyklucza.
Sorry, ale dla mnie kolesie nie sa warci jakiegokolwiek wysilku, nie po takim sezonie.
Nie wiem co mysla o tym inni, ale wymeczony awans z ajaxem i wygrana z viola nie sprawiaja we mnie podniety i dziwie sie, ze ludzie, ktorzy niedawno pisali na forum "nigdy im tego nie daruje" tak szybciutko o tym zapomnieli. Wali mnie 20 fankow arsenalu, ktorzy za moment beda mieli cwiercfinal LM, walcza nadal z Man U i Czelsy w lidze, a pilke graja w stylu Barcelony. Ze swojej strony wypada mi tylko przyklasnac i udawac, ze im nie zazdroszcze.
Ja na naszych pod tym wzgledem mam <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> az nie ujrze minimum osmiu meczow wygranych pod rzad z taka latwoscia, z jaka niedawno je przegrywalismy.
Nie pompujmy niepotrzebnie balonika, bo jak nam full-chams <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> na buongiorno jedna, na buonasera druga to skonczy sie rumakowanie.

I tak szacunek dla kazdego, kto jeszcze ma sile na te mecze przychodzic...

Innymislowy - w czwartek z checia poslucham jak nowe osoby intonuja "Saro sempre..." po wolnym Alexa z [nie] jego strefy. Pamieta to ktos? Ja po malu zapominam...
Koniec smrodku dydaktycznego z mojej strony.
weź ino pasiaka jak za starych lat zrobimy pamiątkowe zdjęcie ;p

Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 8 razy
Otrzymał podziękowanie: 25 razy

Nieprzeczytany post 09 marca 2010, 22:14

nie myslalem ze takie cos przeczytam... dziwne ze ty chodzisz jeszcze na mecze, chyba tylko zeby wypic sete i przybic piatke z czarnym... bo innego sensu nie widze, sopcast pewnie w domu masz :?

mnie 20 fanow arsenalu smieszy, gdzie byli wczoraj i gdzie beda jutro? nie zazdroszcze im niczego, a jesli ty tak pomysl nad przerzuceniem sie na arsenal barce czy real, bedziesz mogl sie wtedy drzec i byc dumny bo twoj klub ladnie gra i costam wygrywa, na serio, zastanow sie czy jest sens zebys w czwartek przychodzil, przyjdziesz dopiero jak wygramy 8 meczow i juz, pod warunkiem ze wczesniej nie przerzucisz sie na jakis inny klub...

a jesli zapominasz powoli takie akcje jak z filmiku to zastanow sie dlaczego, czy to wina pilkarzy czy kibicow...

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
CzarnyZkultury

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 marca 2010, 22:19

Maly pisze:przybic piatke z czarnym...
obiecuje, że w czwartek przybije Ci piątkę. możemy nawet zagrać w "pięć dziesięć piętnaście"

:whistle:

Bukol87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 marca 2010, 22:21

Pasiaka nie mam. To znaczy mam, ale niereprezentatywnego, bo służy mi do gry w nogę. Ten galowy zostawiłem w domu.

Co do przyśpiewek to ja mogę jedną i to w nieskończoność:)

Posty na tym forum czytam sporadycznie. Nie wiem kim jesteście i mnie to nie interesuje. Jestem tu, bo każdy z was zasługuje by kiedyś przeczytać coś mądrego na temat piłki nożnej.
#TeamBukol
STAN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 marca 2010, 22:26

Bukol, oby były barwy :)

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 09 marca 2010, 22:45

Japi- wywołałeś III wojnę Światową, widać po ostatnich wpisach, że Ci się trochę nudzi. Muszę tu się zgodzić z Malym, który może drastycznie, to sprowadził Cię do parteru. Przyłóż lodu do głowy bo przykro się czyta takie rzeczy od takiej osoby. Każdy w tym sezonie miał chwile zwątpienia, ale najważniejsze to znaleźć jakieś wyjście, Tobie przydałby sie wyjazd na mecz, wiele byś zrozumiał. Niestety to co napisałeś brzmi jednoznacznie, ale to Twoja sprawa, uwierz, że moglibyśmy śpiewać nawet w najgorszych momentach, tylko poprostu byłby odzew 2 os., szkoda robić błazenadę.

Nie chcesz śpiewać ok, nikt Cię nie zmusi, liczę jednak, że znajdą się chętne osoby. To tyle, nie zaśmiecajmy niepotrzebnie tematu, ale zastanów się nad tym jeszcze...

Obrazek
JaPs

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 marca 2010, 23:15

Czuje sie zbesztany. :oops:
Jesteśmy największą kompromitacją tych rozgrywek, siegneliśąmy już samego dna, mułu. Ośmiesza nas każdy, osmieszamy się sami.
Addio Scudetto
Ferrara rotfl
Rzućcie się w kope
Poziomu dna siegneliśmy już kilka spotkań wcześniej, teraz jesteśmy w mule, z którego nie potrafimy się wydostać. To ryby pływają już wyżej od nas.
Calciopoli? Wtedy beczliśmy na zlocie jak male dzieci. To był najgorszy okres w histori, teraz, przy obecnych wydarzeniach, odbieram to jak głaskanie po głowie. To był taki nokaut w ringu, że padasz na dechy po 1 strzale, ale odrazu wstajesz- tak jak my. A teraz? Jesteśmy jak worek treningowy, który tłuczesz ile możesz, a ten śmieszny wo rek nie może/ nie potrafi nawet zareagować. Leje nas każdy.
[...]coś we mnie pęklo, straciłem do chłopaków szacunek. Nie do wszystkich oczywiscie, ale do większości, byli dla mnie autorytetem, a dziś nimi gardzę[...]
Jako prawie 14 letni fanatyk tej drużyny czuję się oszukany, upokorzony i ośmieszany, przez zawodników, którzy zakładają koszulki mojego ukochanego klubu. Czuję się tragicznie... ja już poprostu nie wyrabiam tego co się dzieje
nie nadajemy się nawet na ligę arabską
De Ceglie, on zamiast nóg ma protezy, naprawde niech się skupi na karierze filmowej a nie na piłce. Poulsen nam bramki strzela Very Happy No i na koniec mój faworyt. Kto kto kto?? Golum golum golum!!! Supejrosnajpero !! Kenijczyk w skladzie Juventusu. 124 gole w 17 meczach, uwielbiam go
Nigdy nie czułem się tak zdradzony przez klub jak teraz. Zero respektu dla nich. Gdyby postawiono teraz przede mną całą wczorajszą drużynę, podszedłbym tylko po autograf do Chielliniego i Del Piero z szacunku za ogół. Reszte bym wyśmiał w twarz...
He, jesteśmy już gorsi od lachona. Dajemy dup# częściej, na lewno i prawo, robimy to przez 90 min. gdzie za tę przyjemną usługę lachon bierze kase a my dostajemy kolejny policzek i kopa w du#e na odchodne.
Bez odbioru, nie ma już nic...
Straciłem szacunek do chłopaków a ciro? Nie pamiętam go już jako naszego piłkarza, przysłonił to wizerunek klowna.
A na koniec zdanie podsumowujace:
pałam już taką nienawiścią do niektórych szatanów, że inaczej nie mogę, nie mogę bo żal mi nas- kibiców, traktowanych jak zwykłe szmaty.
Masz racje, sprowadziliscie mnie na ziemie. Faktycznie musze sie dobrze zastanowic nad swoja obecnoscia w czwartek. W koncu mam SopCasta :ok:

apropos:
Obrazek
uwierz, że moglibyśmy śpiewać nawet w najgorszych momentach, tylko poprostu byłby odzew 2 os., szkoda robić błazenadę.
:whistle:

Darius19

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 marca 2010, 08:42

Kurde ja swoją koszulkę w domu zostawiłem:(
Ale nic na szczęście mam szal ze sobą w Lublinie:) :D

FORZA JUVE
Zablokowany