Forumowicz od A do Z - vol.2

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ

Nastepny alfabet napisze...

Można wybrać tylko 1. opcję

Pokaż wyniki
-10-

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 09 lipca 2009, 18:42

Oddaje swój głos na człowieka, który kryje się pod "pseudonimem" January.

PS: Lypsky sądziłem, że jesteś starym piernikiem. :D

Z Juventusem od 1997 roku.
sisman

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 lipca 2009, 23:18

Głos na @paka, bo chłopak taki wyrywny... :-D

Day after day I'm getting better and better.
paku

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 lipca 2009, 01:12

Spoko spoko.
Zaraz i tak ktoś mnie uświadomi że jest to najsłabsza ankieta od powstania i zostanę stłamszony przez innego kandydata :)

mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lipca 2009, 14:33

Siema ludziska.
Kto chce, niech czyta. Wybaczcie poślizg.
ALFABET MNOWO VOL.#2
Pozdrawiam i uprzedzam...

Negri

Juventino
Juventino
Podziekował: 5 razy

Nieprzeczytany post 12 lipca 2009, 14:59

Mnowo swietny alfabet wedlug mnie. Napisany przystepnie, delikatnie, lekkim jezykiem i z polotem. Wedlug mnie Twoja literka O jest jedna z najlepszych literek we wszystkich do tej pory ukazanych alfabetach z czesci drugiej.
Znakomita lektura na niedzielne pochmurne popoludnie, ide przeczytac jeszcze raz, a co tam :)

Corcky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lipca 2009, 15:06

Ja z lekkim poślizgiem.
Miałem pewien zarys DjJuve, a po przeczytaniu alfabetu wcale ten zarys się nie zmienił. Czytało mi się ciężko. No ale przynajmniej nie próbował chłopak bajerować :o
W nowej ankiecie głos na January

Obrazek
Alessandro Del Piero ole!
-10-

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lipca 2009, 16:27

mnowo, ale od 6:00 do 21:00 siedziałeś w pracy pisząc alfabet na JP? :D

Z Juventusem od 1997 roku.
Gooray

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lipca 2009, 16:30

Jestem pod wrażeniem Twojego alfabetu, mnowo. Naprawdę. Nawet odnalazłem, parę wspólnych cech. ;) Chociażby taka, że pracujemy w tej samej branży, z tą różnicą, że to byś był tym, który mnie szkoli.

P.S. Mam prośbę odnośnie alfabetu, jaki jest tytuł utworu z tego filmiku z "kampani wyborczej"?

Obrazek
Pawełek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lipca 2009, 16:52

Myślę, że komentarz jest zbędny. W tym alfabecie każdy znajdzie coś dla siebie. Ah, pamiętny finał ligi mistrzów, maszynka do golenia, egoizm...

Pytanie z ciekawości... ile osób wzięło udział w plebiscycie i jakim wynikiem się zakończył? :smile:

Sky is the limit!
mateo369

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lipca 2009, 17:42

(wpisuję się w tym temacie bodaj 2 raz ale muszę to zrobić - mnowo - świetny, najlepszy z tych nowych alfabet :bravo: szczery, napisany prostym ale jakze przystępnym językiem, nie ma nic udawanego, naciąganego, sztucznego, nie ma prób napisania czegoś śmiesznego od tak żeby tylko błysnąć tak jak to dało się odczuć we wcześniejszych alfabetach. czytając wpis odnośnie litery "O" dosłownie ciarki przechodziły mnie po plecach. no i Nicolas Cage - także mój ulubiony, niedoceniany przez wielu kinomanów aktor, choć swojego ulubionego filmu nie mam, obejrzałem prawie wszystkie i większość mi się podobała)***

*** zero wazyliniarstwa (tak to się mówi?) z mojej strony, nie znam mnowo, ba nawet nie pamiętam abym z nim kiedykolwiek dyskutował na forum, jeszcze raz duze brawa za alfabet

"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lipca 2009, 18:26

Ciekawy alfabet. Bardzo stonowany i dojrzały, przez to inny niż poprzednie.

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
goly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lipca 2009, 19:01

Wiedziałem, że napiszesz coś wielkiego. Świetny alfabet! Za nic bym czegoś takiego nie spłodził. Brawa dla mnowo :bravo:

Co się tyczy ankiety. January, mój głos na ciebie. Kiedyś Cię nie lubiałem, teraz jesteś jednym z tych, których najbardziej lubuje na tym forum. paku ma sporą przewagę, ale mam nadzieję, że w końcu napiszesz swój alfabet. Powodzenia!

"gdyż to, co oni mówią, więcej mówi o nich samych niż o tobie" - Anthony de Mello
Azrael

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lipca 2009, 19:22

paku pisze:Zaraz i tak ktoś mnie uświadomi że jest to najsłabsza ankieta od powstania (...)
Ej Kolego! Najsłabsza ankieta na tym forum już była z miesiąc temu, więc nie szalej i bez takich! :C

Co do alfabetu Mnowo to... przeczytałem.
Wszystko pięknie, ładnie, szczerze (wręcz ekshibicjonistyczne!), ale czegoś mi zabrakło. Mianowicie nie było nic o ziarniniakach! Poza tym pozwolę sobie na "masakrującą" uszczypliwość:
mnowo w swoim alfabecie pisze:L-S w sensie takowego odcinka kręgosłupa. Jest w tym miejscu (lędźwiowy)
Cóż za nieodpowiedzialne przekłamanie! LS to odcinek lędźwiowo-krzyżowy!!! Dr Haus się przewraca w grobie... :prochno:

Jeśli chodzi o obecny alfabet, to chciałbym wreszcie poznać "styl życia g'noja"... 8)

Pozdrawiam!
Szymek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lipca 2009, 20:03

Świetny alfabet, przeczytany jednym tchem. Ma w sobie coś unikalnego, trochę byłem rozczarowany, gdy szybko dotarłem do końca. :wink:

Literka Ć bardzo interesująca, często traktuję ćwiczenia fizyczne jako swoiste katharsis, widzę, że Ty także.

wojczech7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lipca 2009, 21:05

Zdecydowanie najprawdziwszy alfabet z dotychczasowych. Wielkie brawa za odwagę. Podoba mi się zwłaszcza to, że nie zwracasz się w nim do ogółu, a do jednostki. Nie próbując przypodobać się na siłę, jak co poniektórzy, stworzyłeś swoistą więź z czytelnikiem. Gratuluję. :ok:

P.S. Literkę "E" mógłbym przepisać słowo w słowo, gdyby przyszło mi tworzyć własny alfabet...

"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
ODPOWIEDZ