TORUŃ || wspólne wypady na mecz
- Durtan
- Juventino
Witajcie Toruńscy Juventini licznie zgromadzeni na tym forum! 
Z zaciekawieniem zapewne wszyscy obserwujemy niepokojące zmiany w tabeli Serie A. Z nadzieją należy jednak patrzeć na przyszłą kolejkę. Nadzieją na odrobienie części strat, gdyż Parma utrze nosa milanowi i Seba strzelając 2 bramki pomoże Bianconerim doskoczyć do rossonerich na 1pkt.
Ażeby doskoczyć należy pierwej wygrać z violą. W związku z tym wzywam Was, Narodzie Kochany, mobilizujcie siły na sobotę - <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> na mecz!
Rozesłałem wiadomości telefoniczne do tych, którym lenistwo bądź inne czynniki nie pozwalają zaglądać tu. Czekam na ich odpowiedzi, a także na liczne riposty z Waszej strony, drodzy forumowicze!
Sobota, 20:45. Ubierać barwy.
Pozdrawiam, Krzysztof.
[edit] 14.03.2012 20:50
Mam potwierdzoną obecność:
1. Sysiek
2. Maciej
3. Kobieta Macieja
4. Bartek
5. Baku (Kuba)
6. Dominika od Baku
Niepewne (do potwierdzenia):
1. Wojtas (rzyga 2 dni)
2. God

Z zaciekawieniem zapewne wszyscy obserwujemy niepokojące zmiany w tabeli Serie A. Z nadzieją należy jednak patrzeć na przyszłą kolejkę. Nadzieją na odrobienie części strat, gdyż Parma utrze nosa milanowi i Seba strzelając 2 bramki pomoże Bianconerim doskoczyć do rossonerich na 1pkt.

Ażeby doskoczyć należy pierwej wygrać z violą. W związku z tym wzywam Was, Narodzie Kochany, mobilizujcie siły na sobotę - <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> na mecz!
Rozesłałem wiadomości telefoniczne do tych, którym lenistwo bądź inne czynniki nie pozwalają zaglądać tu. Czekam na ich odpowiedzi, a także na liczne riposty z Waszej strony, drodzy forumowicze!

Sobota, 20:45. Ubierać barwy.
Pozdrawiam, Krzysztof.
[edit] 14.03.2012 20:50
Mam potwierdzoną obecność:
1. Sysiek
2. Maciej
3. Kobieta Macieja
4. Bartek
5. Baku (Kuba)
6. Dominika od Baku
Niepewne (do potwierdzenia):
1. Wojtas (rzyga 2 dni)
2. God

- God
- Juventino
Cisza cisza.... jak z wieczorem? wiem, ze byla rozmowa w weekend o tym meczu ale cos sie zmienilo? Ja jak zwykle 99.99% - chyba, ze meteoryt spadnie czy cos w tym rodzaju....
1. God
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
No tak, brak transmisji.... "muzgi" z canal+ stwierdzily, ze Barcelona vs Granada bedzie duzo ciekawszym meczem od Juventus vs Milan.... pogratulowac...
1. God
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
No tak, brak transmisji.... "muzgi" z canal+ stwierdzily, ze Barcelona vs Granada bedzie duzo ciekawszym meczem od Juventus vs Milan.... pogratulowac...
Feel my pain, feel my sorrow, you will never survive it.
- Sfakoski
- Juventino
Wiem i wiem,a wiem,że będziecie oglądać ten mecz więc jeżeli nie macie gdzie oglądać zbierzmy się do jednego mieszkania jak nie ma pubów i oglądajmy ten mecz razem! Szybko walcie kto chętny i zaczynamy organizacje!
- God
- Juventino
Z tego co widze, tym razem Canal+ uraczy nas dzisiejszym spotkaniem, to zapewne zbieramy sie jak zwykle w LigaSportKlub taaak?
Mi to nie robi roznicy czy u kogos w domu (u mnie to slabo z tym) byle byl dobry obraz, zeby bylo ladnie widac jak rozjezdzamy srinter : :twisted: (wiem, wiem, nie ma co sie spnac przed meczem)
W ogole niezla cisza tu w temacie przed takim meczem....
Pozwole sobie zrobic mala liste, niech zmotywuje kogos moze do dopisania sie...
1. God
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
Mi to nie robi roznicy czy u kogos w domu (u mnie to slabo z tym) byle byl dobry obraz, zeby bylo ladnie widac jak rozjezdzamy srinter : :twisted: (wiem, wiem, nie ma co sie spnac przed meczem)
W ogole niezla cisza tu w temacie przed takim meczem....
Pozwole sobie zrobic mala liste, niech zmotywuje kogos moze do dopisania sie...
1. God
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
- God
- Juventino
Sysiek do mnie dzwonil, jako, ze nie ma dostepu normalnego do internetu to nie moze napisac, rezerwacja bedzie na okolo 10 osob ktore maja sie stawic dzisiaj, listy juz nie updejtuje bo i tak niepamietam dokladnie kto sie tam awizowal ale zapewne standard, czyli tak jak na ogol przychodzimy...
- Brutalo
- Juventino
Liga Sport Bar. Małe Garbary.Sfakoski pisze:Czyli gdzie chodzicie? Bo to może być mój debiut.