OLSZTYN || wspólne wypady na mecz
- The_Sickness
- Juventino
uderzaj zawsze od strony psiarni, wchodzisz na podwórko za ex dopalaczami i masz zaplecza enki, od frontu tez zawsze sie gubie
- fruwajacy
- Juventino
- ma83
- Juventino
Witam,
właśnie co się przeprowadziłem do Olsztyna, byłbym wdzięczy za jakieś info co do tego czy jakaś większą ekipą chodzicie na mecze i ew gdzie.
Pozdrawiam
właśnie co się przeprowadziłem do Olsztyna, byłbym wdzięczy za jakieś info co do tego czy jakaś większą ekipą chodzicie na mecze i ew gdzie.
Pozdrawiam

Tylko jedno może unicestwić marzenie - strach przed porażką.
- fruwajacy
- Juventino
@ma83: Zwykle chodzimy do pubu "Enka" (na poprzedniej stronie są wskazówki jak tam dotrzeć, ale jeżeli będziesz miał jakieś wątpliwości to pisz do mnie na PW - postaram się pomóc). Co do wszystkich innych informacji, proponuję zaglądać tutaj jak najczęściej i, w miarę możliwości, udzelać się! Będzie nam miło widząc nową twarz na meczach 
Odnośnie jutra, mam nadzieję że wszystko jasne - wszyscy chętni pojawiają się w Ence przed 20:40, kiedy to na Canal+ Gol wyemitowany "na żywo" zostanie mecz z Violą. Mam nadzieję, że tym razem wszystko przebiegnie bez problemów.
Do jutra Juventini!

Odnośnie jutra, mam nadzieję że wszystko jasne - wszyscy chętni pojawiają się w Ence przed 20:40, kiedy to na Canal+ Gol wyemitowany "na żywo" zostanie mecz z Violą. Mam nadzieję, że tym razem wszystko przebiegnie bez problemów.
Do jutra Juventini!