WROCŁAW || wspólne wypady na mecze
- blk01
- Juventino
MAM 1 albo 2 (jutro bedzie wiadomo czy 2) MIEJSCA W AUCIE JESCZE WOLNE
http://euroislam.pl
Europa dla Europejczyków.
Europa dla Europejczyków.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Bardzo Cie prosze o kontakt, bo od 2 dni jest cos nie tak z pw, a staralem sie potwierdzic. My z bratem jestesmy zdecydowani na 100%.blk01 pisze:MAM 2 MIEJSCA W AUCIE JESZCZE WOLNE
- mrozzi
- Juventino
Nie ma i nie będzie, ale jest jakaś tam szansa na obejrzenie meczu w barze. Ekipa z Krakowa wyczaiła jakiś spory bar sportowy, w którym jest miejsce bodaj dla przeszło 3000 tys. kibiców. Oczywistym jest, że walka między samymi kibicami o miejsce w takiej placówce będzie miała miejsce, ale damy radę.Hoffman pisze:Już sam nie wiem, czy uderzać na Berlin czy do multikina? Macie już jakieś sensowne opcje? Jadę z żoną, gdzie będzie więcej osób :-D jest ten telebim w końcu w Berlinie?

Serio postrzegacie Multikino jako sensowną opcję?

W ogóle proponuję, byśmy spotkali się w kilka ekip na miejscu, a nie śmigali grupami po kilkanaście osób.
Sono un ultras bianconero, ed amo soltanto due color, girando per lo stivale intero, la Juve per sempre sosterrò!!!

- Greger
- Juventino
Spacerować cały dzień po mieście to może sobie każdy sam, bo czasu pewnie wszyscy trochę mieć będą, a każdy lubi co innegomrozzi pisze: Nie ma i nie będzie, ale jest jakaś tam szansa na obejrzenie meczu w barze. Ekipa z Krakowa wyczaiła jakiś spory bar sportowy, w którym jest miejsce bodaj dla przeszło 3000 tys. kibiców. Oczywistym jest, że walka między samymi kibicami o miejsce w takiej placówce będzie miała miejsce, ale damy radę.Jest wielu kibiców, którzy wahają się przed wyjazdem, bojąc się o brak możliwości obejrzenia tego spektaklu - apeluję do Waszych serc!
Trzeba poczuć ten klimat i być blisko naszych!
![]()
W ogóle proponuję, byśmy spotkali się w kilka ekip na miejscu, a nie śmigali grupami po kilkanaście osób.![]()
Sono un ultras bianconero, ed amo soltanto due color, girando per lo stivale intero, la Juve per sempre sosterrò!!!<Będzie się działo, finaaaallleee>

- Pissu
- Juventino
Za tydzień będziemy już w drodze Panowie!
Też jestem za ogólnym spotkaniem różnych ekip. W kupie siła, kupy nikt nie ruszy. Nie wiem, jak kibice Herthy Berlin zapatrują się na Juve i Barcelone, bo nasi wspaniali polscy "kibice" zdobywali szaliki Dnipro i Sevilli w czasie finału w Warszawie.

- Antek666
- Juventino
Tylko kurde przez ten brak telebimów łatwiejszym wydaje się być jakieś spotkanie w ciągu dnia niż porą meczowąGreger pisze:Spacerować cały dzień po mieście to może sobie każdy sam, bo czasu pewnie wszyscy trochę mieć będą, a każdy lubi co innegomrozzi pisze: Nie ma i nie będzie, ale jest jakaś tam szansa na obejrzenie meczu w barze. Ekipa z Krakowa wyczaiła jakiś spory bar sportowy, w którym jest miejsce bodaj dla przeszło 3000 tys. kibiców. Oczywistym jest, że walka między samymi kibicami o miejsce w takiej placówce będzie miała miejsce, ale damy radę.Jest wielu kibiców, którzy wahają się przed wyjazdem, bojąc się o brak możliwości obejrzenia tego spektaklu - apeluję do Waszych serc!
Trzeba poczuć ten klimat i być blisko naszych!
![]()
W ogóle proponuję, byśmy spotkali się w kilka ekip na miejscu, a nie śmigali grupami po kilkanaście osób.![]()
Sono un ultras bianconero, ed amo soltanto due color, girando per lo stivale intero, la Juve per sempre sosterrò!!!<Będzie się działo, finaaaallleee>
. Natomiast na sam mecz to popieram ogólne zebranie, bo w kupie siła. Mamy jeszcze tydzień, jakoś się ustawimy 8)

Jak już gdzieś wspominałem można też może pomyśleć nad zajęciem jakiegoś fajnego parku i pogrillować i popić tam ze dwie godzinki, tańsza opcja dla tych oszczędzających i nie chcących wydawać aż tyle w knajpach

Nie zapominajcie tylko o zapasie czasowym, bo ruch będzie spory i z utrudnieniami trzeba się liczyć.Pissu pisze:Za tydzień będziemy już w drodze Panowie!Też jestem za ogólnym spotkaniem różnych ekip. W kupie siła, kupy nikt nie ruszy. Nie wiem, jak kibice Herthy Berlin zapatrują się na Juve i Barcelone, bo nasi wspaniali polscy "kibice" zdobywali szaliki Dnipro i Sevilli w czasie finału w Warszawie.
Odnośnie "silnej kupy" o której obaj wspominacie-jest to naprawdę niezwykle ważne-szczególnie wieczorem, nocą i rankiem. Osoby podróżujące na własną rękę najlepiej jak podłączą się do którejś polskiej grupy i w niej pozostaną. Od miesięcy nie ma spokojnego weekendu bez zabójstw, lub ciężkich pobić. Natomiast kto nocą/rankiem pijany zaśnie w metrze lub w pociągu miejskim ten naraża się na bycie łatwą zdobyczą dla band głównie rumuńskich, serbskich grup złodziei. Więcej o kryminalistyce w Berlinie w przyszłym, finałowym tygodniu .
Kibice Herthy? Pewnie, tam też bywają kibice-idioci, ale uwierz, że większym zagrożeniem mogą być niektórzy fani Unionu Berlin oraz grupy tureckich, arabskich fanów np Galaty lub Realu.
Pozdro Wrocław

- mrozzi
- Juventino
Jeśli będziecie chcieli, możemy się podpiąć do grupy niemieckiej (składającej się i tak głównie z Włochów). Dostałem informację, że miejsce spotkania zostanie podane na dzień przed finałem. Jeden z członków będzie na miejscu już 04.06 i ma się rozejrzeć za jakąś większą miejscówką. Oni spotykają się wszyscy razem, potem zamierzają podzielić się na grupy po ok. 20 osób (w celu obejrzenia meczu w różnych barach) i potem spotkać ponownie i wspólnie pojechać pod stadion, by przyjąć drużynę.
Opublikowałem zapytanie, czy moglibyśmy się z nimi spotkać i dostaję furę lajków.

Opublikowałem zapytanie, czy moglibyśmy się z nimi spotkać i dostaję furę lajków.
- daniel85
- Juventino
Sytuacja w kraju sprawiła że muszę zostać
ale Panowie udanej wyprawy, a kto będzie we wro to wbijać do No Stres http://www.planet99.com/wroclaw/stress/stress_1.jpg

- Pissu
- Juventino
Pan Premier musi ratować tonący okręt polityczny
Dobrze, że ekipa będzie w No Stresie, jak tam oglądamy to nie przegrywamy
Musimy w takim razie zająć miejsce w jakiejś karczmie z 2-3 godziny przed meczem.