WROCŁAW || wspólne wypady na mecze

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 27 maja 2015, 11:12

Miałby ktoś ewentualnie 2 miejsca w aucie? Prawdopodobnie zabrałbym się z bratem, ale pociągiem mi się nie widzi.

blk01

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 maja 2015, 19:33

MAM 1 albo 2 (jutro bedzie wiadomo czy 2) MIEJSCA W AUCIE JESCZE WOLNE

http://euroislam.pl
Europa dla Europejczyków.
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 maja 2015, 09:59

blk01 pisze:MAM 2 MIEJSCA W AUCIE JESZCZE WOLNE
Bardzo Cie prosze o kontakt, bo od 2 dni jest cos nie tak z pw, a staralem sie potwierdzic. My z bratem jestesmy zdecydowani na 100%.

Greger

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 maja 2015, 13:01

Syczu! Trzeba przed finałem jakiś zakład o flaszkę zrobić, bo bez tego nie wygramy! :)

Obrazek
syczu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 maja 2015, 14:16

No jak mus to mus :P Ale w razie czego stawiam w Polsce :P Nie będę wódki u Niemców kupować ^^

AVE JUVE !!! Do końca życia biało-czarne serce =)
Greger

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 maja 2015, 14:38

syczu pisze:No jak mus to mus :P Ale w razie czego stawiam w Polsce :P Nie będę wódki u Niemców kupować ^^
Przecież i tak jak postawię :) Czym się w końcu tłuczesz do Berlina?

Obrazek
Hoffman

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 maja 2015, 19:15

Już sam nie wiem, czy uderzać na Berlin czy do multikina? Macie już jakieś sensowne opcje? Jadę z żoną, gdzie będzie więcej osób :-D jest ten telebim w końcu w Berlinie?

Obrazek
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 maja 2015, 20:23

Hoffman pisze:Już sam nie wiem, czy uderzać na Berlin czy do multikina? Macie już jakieś sensowne opcje? Jadę z żoną, gdzie będzie więcej osób :-D jest ten telebim w końcu w Berlinie?
Nie ma i nie będzie, ale jest jakaś tam szansa na obejrzenie meczu w barze. Ekipa z Krakowa wyczaiła jakiś spory bar sportowy, w którym jest miejsce bodaj dla przeszło 3000 tys. kibiców. Oczywistym jest, że walka między samymi kibicami o miejsce w takiej placówce będzie miała miejsce, ale damy radę. :smile: Jest wielu kibiców, którzy wahają się przed wyjazdem, bojąc się o brak możliwości obejrzenia tego spektaklu - apeluję do Waszych serc! :smile: Trzeba poczuć ten klimat i być blisko naszych! :ok:

Serio postrzegacie Multikino jako sensowną opcję? :wink: Jeśli ktoś chce przybijać piątki z dziećmi od Barcy... :prochno:

W ogóle proponuję, byśmy spotkali się w kilka ekip na miejscu, a nie śmigali grupami po kilkanaście osób. :wink:

Sono un ultras bianconero, ed amo soltanto due color, girando per lo stivale intero, la Juve per sempre sosterrò!!!
:D <Będzie się działo, finaaaallleee>

Push3k

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 29 maja 2015, 21:54

Słuchajcie, jakby ktoś jechał samochodem, gdzieś z okolic Wrocławia to piszcie, bo mam kogoś kto chce jechać, a nie ma z kim.

Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Greger

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 maja 2015, 22:56

mrozzi pisze: Nie ma i nie będzie, ale jest jakaś tam szansa na obejrzenie meczu w barze. Ekipa z Krakowa wyczaiła jakiś spory bar sportowy, w którym jest miejsce bodaj dla przeszło 3000 tys. kibiców. Oczywistym jest, że walka między samymi kibicami o miejsce w takiej placówce będzie miała miejsce, ale damy radę. :smile: Jest wielu kibiców, którzy wahają się przed wyjazdem, bojąc się o brak możliwości obejrzenia tego spektaklu - apeluję do Waszych serc! :smile: Trzeba poczuć ten klimat i być blisko naszych! :ok:
W ogóle proponuję, byśmy spotkali się w kilka ekip na miejscu, a nie śmigali grupami po kilkanaście osób. :wink:

Sono un ultras bianconero, ed amo soltanto due color, girando per lo stivale intero, la Juve per sempre sosterr&#242;!!!
Spacerować cały dzień po mieście to może sobie każdy sam, bo czasu pewnie wszyscy trochę mieć będą, a każdy lubi co innego :). Natomiast na sam mecz to popieram ogólne zebranie, bo w kupie siła. Mamy jeszcze tydzień, jakoś się ustawimy 8)

Obrazek
Pissu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 maja 2015, 12:43

Za tydzień będziemy już w drodze Panowie! :) Też jestem za ogólnym spotkaniem różnych ekip. W kupie siła, kupy nikt nie ruszy. Nie wiem, jak kibice Herthy Berlin zapatrują się na Juve i Barcelone, bo nasi wspaniali polscy "kibice" zdobywali szaliki Dnipro i Sevilli w czasie finału w Warszawie.

Antek666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 maja 2015, 13:52

Greger pisze:
mrozzi pisze: Nie ma i nie będzie, ale jest jakaś tam szansa na obejrzenie meczu w barze. Ekipa z Krakowa wyczaiła jakiś spory bar sportowy, w którym jest miejsce bodaj dla przeszło 3000 tys. kibiców. Oczywistym jest, że walka między samymi kibicami o miejsce w takiej placówce będzie miała miejsce, ale damy radę. :smile: Jest wielu kibiców, którzy wahają się przed wyjazdem, bojąc się o brak możliwości obejrzenia tego spektaklu - apeluję do Waszych serc! :smile: Trzeba poczuć ten klimat i być blisko naszych! :ok:

Sono un ultras bianconero, ed amo soltanto due color, girando per lo stivale intero, la Juve per sempre sosterr&#242;!!!
Spacerować cały dzień po mieście to może sobie każdy sam, bo czasu pewnie wszyscy trochę mieć będą, a każdy lubi co innego :). Natomiast na sam mecz to popieram ogólne zebranie, bo w kupie siła. Mamy jeszcze tydzień, jakoś się ustawimy 8)
Tylko kurde przez ten brak telebimów łatwiejszym wydaje się być jakieś spotkanie w ciągu dnia niż porą meczową :)
Jak już gdzieś wspominałem można też może pomyśleć nad zajęciem jakiegoś fajnego parku i pogrillować i popić tam ze dwie godzinki, tańsza opcja dla tych oszczędzających i nie chcących wydawać aż tyle w knajpach :ok:
Pissu pisze:Za tydzień będziemy już w drodze Panowie! :) Też jestem za ogólnym spotkaniem różnych ekip. W kupie siła, kupy nikt nie ruszy. Nie wiem, jak kibice Herthy Berlin zapatrują się na Juve i Barcelone, bo nasi wspaniali polscy "kibice" zdobywali szaliki Dnipro i Sevilli w czasie finału w Warszawie.
Nie zapominajcie tylko o zapasie czasowym, bo ruch będzie spory i z utrudnieniami trzeba się liczyć.

Odnośnie "silnej kupy" o której obaj wspominacie-jest to naprawdę niezwykle ważne-szczególnie wieczorem, nocą i rankiem. Osoby podróżujące na własną rękę najlepiej jak podłączą się do którejś polskiej grupy i w niej pozostaną. Od miesięcy nie ma spokojnego weekendu bez zabójstw, lub ciężkich pobić. Natomiast kto nocą/rankiem pijany zaśnie w metrze lub w pociągu miejskim ten naraża się na bycie łatwą zdobyczą dla band głównie rumuńskich, serbskich grup złodziei. Więcej o kryminalistyce w Berlinie w przyszłym, finałowym tygodniu .

Kibice Herthy? Pewnie, tam też bywają kibice-idioci, ale uwierz, że większym zagrożeniem mogą być niektórzy fani Unionu Berlin oraz grupy tureckich, arabskich fanów np Galaty lub Realu.

Pozdro Wrocław :D

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 maja 2015, 14:38

Jeśli będziecie chcieli, możemy się podpiąć do grupy niemieckiej (składającej się i tak głównie z Włochów). Dostałem informację, że miejsce spotkania zostanie podane na dzień przed finałem. Jeden z członków będzie na miejscu już 04.06 i ma się rozejrzeć za jakąś większą miejscówką. Oni spotykają się wszyscy razem, potem zamierzają podzielić się na grupy po ok. 20 osób (w celu obejrzenia meczu w różnych barach) i potem spotkać ponownie i wspólnie pojechać pod stadion, by przyjąć drużynę. :ok:

Opublikowałem zapytanie, czy moglibyśmy się z nimi spotkać i dostaję furę lajków. :smile:

daniel85

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 maja 2015, 10:00

Sytuacja w kraju sprawiła że muszę zostać :P ale Panowie udanej wyprawy, a kto będzie we wro to wbijać do No Stres http://www.planet99.com/wroclaw/stress/stress_1.jpg

Pissu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 maja 2015, 11:41

Pan Premier musi ratować tonący okręt polityczny ;) Dobrze, że ekipa będzie w No Stresie, jak tam oglądamy to nie przegrywamy :) Musimy w takim razie zająć miejsce w jakiejś karczmie z 2-3 godziny przed meczem.

ODPOWIEDZ