Mercato (Lato 2015)

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
Skibil

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 kwietnia 2014, 21:37

Dobra chłopaki, wyjaśnili sobie wszystko? ;) Zostawię ten wasz offtopic tutaj, niech każdy przeczyta i zapamięta jak pisać. Każdy kolejny post nie na temat będzie usuwany.

Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 kwietnia 2014, 22:45

https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hph ... 1556_n.jpg

Odnośnie być może przyszłego nabytku. Sanchez taki zadowolony na pogrzebie Tito? Ciekawe o co chodzi :think: :doh:

Brać Immobile :ok:

PlanetJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 kwietnia 2014, 23:02

Mam nadzieję, że Ciro zawita do Nas w przyszłym sezonie, bo ewidentnie potrzebujemy nowej krwi do ataku. Vucinic, Fabio, Osvaldo do odstrzału. Gio pewnie zostanie.

jakku1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 kwietnia 2014, 12:19

Co tam LGDS ostatnio napisala? Ze za Pogbe oferenci sa w stanie wylozyc co najwyzej 30-40m?

No to dzisiaj pisza, ze Real jest gotowy zaplacic 70 baniek :prochno:. Naprawde, ich informacje w 90% sa smiechu warte.

Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 ;)
pablo1503

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 kwietnia 2014, 12:31

jakku1 pisze:Co tam LGDS ostatnio napisala? Ze za Pogbe oferenci sa w stanie wylozyc co najwyzej 30-40m?
I wcale bym nie był zdziwiony. Od kilku miesięcy pisze się o prawie 80 bańkach, ale to były tylko i wyłącznie plotki bez pokrycia. Powiadam Wam, że jeżeli Pogba odejdzie, to nie weźmiemy za niego więcej niż 50mln.

Obrazek
rufi8

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 kwietnia 2014, 13:02

Pewnie kwestia ewentualnego transferu Pogby rozstrzygnie się dopiero po mistrzostwach i wiele zależeć będzie od tego jak Francuz tam wypadnie, a do tego czasu będziemy pewnie bombardowani co drugi dzień informacjami do kogo i za ile to Paul ma trafić. Mam wrażenie, że my naprawdę chcemy go u nas zatrzymać, ale wszystko jest kwestią ceny, do tego dochodzą te problemy z przedłużeniem kontraktu. Zapowiada się nerwowe mercato, przynajmniej jeśli chodzi o środkową formację naszego zespołu, bo o inne to jestem w miarę spokojny. Z pewnością Marotta coś wykombinuje i solidnie wzmocni zespół.

Adrian27th

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 4 razy

Nieprzeczytany post 29 kwietnia 2014, 13:54

jakku1 pisze:Co tam LGDS ostatnio napisala? Ze za Pogbe oferenci sa w stanie wylozyc co najwyzej 30-40m?

No to dzisiaj pisza, ze Real jest gotowy zaplacic 70 baniek :prochno:. Naprawde, ich informacje w 90% sa smiechu warte.
Mysle ze Raiola zadba o to by Pogba nie kosztowal mniej niz 70 :)

"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
@D@$

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 kwietnia 2014, 14:52

Jak nie będzie chętnych to i Raiola nic nie zdziała. Myślę, że czekanie do końca MŚ to dobry scenariusz. Tam nawet jak Francja odpadnie z grupy lub w 1/8 to Pogba może parę razy błysnąć w taki sposób by się do niego przekonać.

@Arbuzini - robisz ten sam numer w odstępie tygodnia. Rozpoczynasz jakiś temat, zapętlasz się a potem piszesz (w tym wypadku) "żeby nie miodkować". Przecież sam zacząłeś kolegę poprawiać :-D

Jeśli chodzi o "wzmocnienia" na lewą stronę, to: http://www.seriea.pl/index.php?dzial=ak ... kul=277922
A więc tego pana raczej latem nie sprzedamy.

Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 kwietnia 2014, 14:56

@D@$ pisze:Jeśli chodzi o "wzmocnienia" na lewą stronę, to: http://www.seriea.pl/index.php?dzial=ak ... kul=277922
A więc tego pana raczej latem nie sprzedamy.
Czyli nie pojedzie na mundial?

Arbuzini

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 kwietnia 2014, 15:36

@D@$ pisze:@Arbuzini - robisz ten sam numer w odstępie tygodnia. Rozpoczynasz jakiś temat, zapętlasz się a potem piszesz (w tym wypadku) "żeby nie miodkować". Przecież sam zacząłeś kolegę poprawiać :-D
A po cholerę drążyć takie tematy? Koniec tematu, to koniec tematu. To nie magiel. Mecz był, to oglądać, a nie na forum cytowanki robić :P.

Osvaldo podobno po sezonie ma trafić do Interu. Powodzenia mu życzę, tam w sumie będzie bardziej pasował.

Simi

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 kwietnia 2014, 18:50

Arbuzini pisze: Osvaldo podobno po sezonie ma trafić do Interu. Powodzenia mu życzę, tam w sumie będzie bardziej pasował.
Jest jeden pozytyw z jego pobytu u nas. Jak wygramy mistrzostwo to przebierze się za Jacka Sparrowa! :prochno: W sumie cieszę się że nie wykupimy tego gościa.. mamy świetnego w tym sezonie Immobile więc po co wydawać 19 mln za gościa który strzelił 2 bramki? To jemu wolałbym dać szansę niż naturalizowanemu Włochowi.

wagner

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 kwietnia 2014, 19:10

Simi pisze:mamy świetnego w tym sezonie Immobile więc po co wydawać 19 mln za gościa który strzelił 2 bramki?
Na dobrą sprawę to jeszcze nie mamy, ma Torino, za to my mamy świetnego Teveza. (być może się czepiam ale nie przesądzajmy o losach Immobile bo różnie być może)

Ja tam tęsknie i miałem nadzieję, że w nadchodzącym okienku pozykamy jego: http://www.transfery.info/64820,poyet-g ... derlandzie
Z jednej stronie kibicuje im i chciałbym żeby ostali się w najwyższej klasie rozgrywkowej z drugiej strony ich spadek to ewentualne większe prawdopodobieństwo, że Włoch będzie chciał odejść.

elpueblo

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 29 kwietnia 2014, 22:55

Lubię Pogbusia ale jeśli real zgłosiłby się z wymianą DI Maria + Coentrao po dzisiejszym meczu,to już nawet bez dopłaty brałbym w ciemno, za kasę przeznaczoną na mercato dokupić Alexisa i miażdzymy zarówno w 352 jak i 433

Arbuzini

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 kwietnia 2014, 23:33

wagner pisze:Ja tam tęsknie i miałem nadzieję, że w nadchodzącym okienku pozykamy jego: http://www.transfery.info/64820,poyet-g ... derlandzie
Gacuś był spoko, ale trzeba już zamknąć ten rozdział. Andre Ayew, czy Moussa Sissoko to zawodnicy w podobnym typie (w sensie obstawianych pozycji i ofensywnego zacięcia), ale naszego byłego zawodnika zostawiają w tyle pod względem sportowym i są sporo młodsi. Super byłoby mieć kogoś takiego w drużynie, top 1 jest dla mnie Di Maria, ale to cel poza naszym zasięgiem. Ayew i Sissoko to moim zdaniem sensowne alternatywy.

pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 kwietnia 2014, 09:38

Arbuzini pisze:Ayew
Nie wiem Arbuz, co Ty w nim widzisz :think: Ayew to dla mnie gość, któremu dawno, dawno temu nadano łatkę talentu, który do dziś nie wystrzelił. Lata lecą, liczby w metryczce "age" rosną a umiejętności mu raczej nie przybywa. Nie chcę się bawić w przewidywania, ale pewnie trzeba by wydać na niego dość konkretny pieniądz i wydaje mi się, że raczej nie warto :wink:

Obrazek
Zablokowany