Liga Mistrzów 2012/13

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
Zablokowany
Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 listopada 2012, 23:40

Obejrzałem skrót meczu Chelsea z Szachtarem. Dlaczego Ukraińcy nie robili takich błędów w obronie z nami? Dwie pierwsze bramki dla Londyńczyków to popis ich bramkarza, a Oscar znowu zaliczył strzał życia.

Obrazek
Tony Montana

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 6 razy
Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Nieprzeczytany post 07 listopada 2012, 23:44

Fajnie, że Celtic pocisnął Barcelonę, ładnie utarli nosa ich przemądrzałym kibicom.

Tony Montana

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 6 razy
Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Nieprzeczytany post 07 listopada 2012, 23:46

Vimes pisze:Obejrzałem skrót meczu Chelsea z Szachtarem. Dlaczego Ukraińcy nie robili takich błędów w obronie z nami? Dwie pierwsze bramki dla Londyńczyków to popis ich bramkarza, a Oscar znowu zaliczył strzał życia.
Mało tego jeszcze gol w chwili gdy mecz powinien się zakończyć :prochno:

Serpente

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 listopada 2012, 00:23

Podobno Celtic w drugiej połowie był przy piłce jedynie 47 sekund :prochno:

Obrazek
baka

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 listopada 2012, 18:35

Dość śmieszny mecz Bate - Lile , Bate gra i jest cały czas przy piłce , a Lile uderzyło dwa razy i wygrywa 0:2 to się nazywa skuteczność :ok:

filippo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 listopada 2012, 23:35

Rasistą nie jestem, ale po tym co dziś wydarzyło się w Danii to jest po prostu kryminał. Zamach na tradycję fair-play, zamach na piłkę nożną jako sport. Ludzie, a przede wszystkim sportowcy mają zasady, powinni je mieć, bo przecież one czynią nas... właśnie ludźmi. Człowiek tym różnić się (powinien!) od zwierząt, że ma zasady. L. Adriano jednak pokazał że jest piłkarską mendą nie godną podania ręki.

Myślałem, że to wina tylko i wyłącznie L. Adriano, że tylko do niego powinno się mieć pretensje za zaistniałą sytuację...ale nie!

Otóż zaraz po tym jak trener Szachara zrugał go, kazał oddać gola FCN, sędzia wznowił grę...Jednak Szachtar nie zachował się fair. Chciwość i brak klasy pokazały wyższość... Kto chce ten znajdzie filmik i zobaczy, że Szachatar gola nie oddał, a FCN strzeliło gola po wypracowanej przez siebie akcji (mimo strasznego pressingu Szachtara)

Filmików nie zamieszczam bo YT zaraz je kasuje.

Ale jeszcze jedną rzecz chce powiedzieć- zaraz jak wznowiło FCN grę po haniebnym golu, Część zawodników Szachtara nie atakowało napastnika duńskiego zmierzającego do bramki. Nagle jednak (tego pewnien nie jestem) L. Adriano zaczął wymachiwać rękami (ale na pewno był to czarny zawodnik), i Szachtar odebrał piłkę Duńczykowi.

Nie jestem rasistą. Ale ta sytuacja dobitnie pokazuje, że jednak niektórzy są tępi jak nóż do masła

annihilator1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 listopada 2012, 23:59

To co zrobił Adriano jest niesmaczne. Mam nadzieje, że zostanie dyscyplinarnie ukarany przez klub. Chyba każdy pracownik zastosowałby jakieś sankcje wobec pracownika, który szkaluje zakład pracy. W przeciwnym razie, sami sobie podkopią opinię... Tak czy siak, zachciało mi się rzygać po tym co odwalił "snajper" ukraińskiej drużyny

sexiudo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 listopada 2012, 00:00

Nie powiem, Fabiano nie zachował się w porządku. Szukam jakiejś powtórki co działo się po tej bramce, ma ktoś jakiś namiar?

Przy okazji to tak powinien skończyć dziś ten cały Fabiano: http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... HFAGNBDZ2s ;)

lukaszeq

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 listopada 2012, 00:14

sexiudo pisze:Przy okazji to tak powinien skończyć dziś ten cały Fabiano: http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... HFAGNBDZ2s ;)
Dokladnie, na miejscu bramkarza Nord~ polamalbym mu te malpie nogi.

Sandro.

Milanista
Milanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 listopada 2012, 00:15

annihilator1988 pisze:Tak czy siak, zachciało mi się rzygać po tym co odwalił "snajper" ukraińskiej drużyny
Cały Szachtar zachował się chamsko, trener kazał im dać strzelić Duńczykom bramkę a Ci go nie posłuchali. Przyznam się szczerze że pierwszy raz widzę takie coś (pamiętam że w Holandii była podobna sytuacja chyba podczas meczu Ajaxu gdzie zawodnik niefortunnie chcąc oddać piłkę kopnął tak że ta wylądowała w siatce ale później dali sobie strzelić bramkę i było ok) szkoda bo Szachtar w tej edycji naprawę gra rewelacyjnie ale niestety kibice mają w zwyczaju pamiętać takie chamskie akcje więc jestem pewien że i z tą będzie ponownie.
filippo pisze:Nagle jednak (tego pewnien nie jestem) L. Adriano zaczął wymachiwać rękami (ale na pewno był to czarny zawodnik), i Szachtar odebrał piłkę Duńczykowi.
Tak to był on.

Swoją drogą świetny mecz Juve, naprawę było na co popatrzeć, za 2 tyg. w Doniecku będzie się działo.

Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 listopada 2012, 10:14

Mircea Lucesu twierdzi, że to "był instynkt" i nie ma zamiaru karać Luiza Adriano. Mógłby chociaż powiedzieć, że każe mu zrobić 10 kółeczek wokół boiska za karę. Dobrze wiedzieć przed wyjazdem na Ukrainę, że oni dość frywolnie traktują zasady fair play. Z tej okazji postanowiłem nauczyć się prawidłowej pisowni nazwy klubu pokrzywdzonych Duńczyków Nordsjaelland, Nordsjaelland, Nordsjaelland, dobra chyba już pamiętam.

Obrazek
stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 listopada 2012, 10:16

Chyba nie ma co Gigi próbować dogadywać się co do gry na remis :C Bo murzyn i tak nie będzie respektować ustaleń. No nic, idziemy w Doniecku na wymianę ciosów :f

dawid1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 21 listopada 2012, 10:54

Chciałbym żeby Matri miał taki instynkt

FORZA JUVE!!!
bendzamin

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 listopada 2012, 10:55

Chiellini powiedzial, ze gdyby Adriano to nam strzelil takiego gola, a Giorgio by przy tym byl, to Juventus konczylby ten mecz grajac w osmiu. Nie trzeba chyba dodawac, z jakiego powodu :prochno:

Obrazek
Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 8 razy
Otrzymał podziękowanie: 25 razy

Nieprzeczytany post 21 listopada 2012, 10:58

Sandro. pisze:trener kazał im dać strzelić Duńczykom bramkę a Ci go nie posłuchali. Przyznam się szczerze że pierwszy raz widzę takie coś (pamiętam że w Holandii była podobna sytuacja chyba podczas meczu Ajaxu gdzie zawodnik niefortunnie chcąc oddać piłkę kopnął tak że ta wylądowała w siatce ale później dali sobie strzelić bramkę i było ok)
takie "oddawane" gole można łatwo znaleźć na YT, wystarczy wpisać "fair play gol", np

widać, że umiejętności nie zawsze idą w parze z klasą

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
Zablokowany