Liga Mistrzów 2012/13
- Tony Montana
- Juventino
- Podziekował: 6 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Fajnie, że Celtic pocisnął Barcelonę, ładnie utarli nosa ich przemądrzałym kibicom.
- Tony Montana
- Juventino
- Podziekował: 6 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Mało tego jeszcze gol w chwili gdy mecz powinien się zakończyćVimes pisze:Obejrzałem skrót meczu Chelsea z Szachtarem. Dlaczego Ukraińcy nie robili takich błędów w obronie z nami? Dwie pierwsze bramki dla Londyńczyków to popis ich bramkarza, a Oscar znowu zaliczył strzał życia.

- filippo
- Juventino
Rasistą nie jestem, ale po tym co dziś wydarzyło się w Danii to jest po prostu kryminał. Zamach na tradycję fair-play, zamach na piłkę nożną jako sport. Ludzie, a przede wszystkim sportowcy mają zasady, powinni je mieć, bo przecież one czynią nas... właśnie ludźmi. Człowiek tym różnić się (powinien!) od zwierząt, że ma zasady. L. Adriano jednak pokazał że jest piłkarską mendą nie godną podania ręki.
Myślałem, że to wina tylko i wyłącznie L. Adriano, że tylko do niego powinno się mieć pretensje za zaistniałą sytuację...ale nie!
Otóż zaraz po tym jak trener Szachara zrugał go, kazał oddać gola FCN, sędzia wznowił grę...Jednak Szachtar nie zachował się fair. Chciwość i brak klasy pokazały wyższość... Kto chce ten znajdzie filmik i zobaczy, że Szachatar gola nie oddał, a FCN strzeliło gola po wypracowanej przez siebie akcji (mimo strasznego pressingu Szachtara)
Filmików nie zamieszczam bo YT zaraz je kasuje.
Ale jeszcze jedną rzecz chce powiedzieć- zaraz jak wznowiło FCN grę po haniebnym golu, Część zawodników Szachtara nie atakowało napastnika duńskiego zmierzającego do bramki. Nagle jednak (tego pewnien nie jestem) L. Adriano zaczął wymachiwać rękami (ale na pewno był to czarny zawodnik), i Szachtar odebrał piłkę Duńczykowi.
Nie jestem rasistą. Ale ta sytuacja dobitnie pokazuje, że jednak niektórzy są tępi jak nóż do masła
Myślałem, że to wina tylko i wyłącznie L. Adriano, że tylko do niego powinno się mieć pretensje za zaistniałą sytuację...ale nie!
Otóż zaraz po tym jak trener Szachara zrugał go, kazał oddać gola FCN, sędzia wznowił grę...Jednak Szachtar nie zachował się fair. Chciwość i brak klasy pokazały wyższość... Kto chce ten znajdzie filmik i zobaczy, że Szachatar gola nie oddał, a FCN strzeliło gola po wypracowanej przez siebie akcji (mimo strasznego pressingu Szachtara)
Filmików nie zamieszczam bo YT zaraz je kasuje.
Ale jeszcze jedną rzecz chce powiedzieć- zaraz jak wznowiło FCN grę po haniebnym golu, Część zawodników Szachtara nie atakowało napastnika duńskiego zmierzającego do bramki. Nagle jednak (tego pewnien nie jestem) L. Adriano zaczął wymachiwać rękami (ale na pewno był to czarny zawodnik), i Szachtar odebrał piłkę Duńczykowi.
Nie jestem rasistą. Ale ta sytuacja dobitnie pokazuje, że jednak niektórzy są tępi jak nóż do masła
- annihilator1988
- Juventino
To co zrobił Adriano jest niesmaczne. Mam nadzieje, że zostanie dyscyplinarnie ukarany przez klub. Chyba każdy pracownik zastosowałby jakieś sankcje wobec pracownika, który szkaluje zakład pracy. W przeciwnym razie, sami sobie podkopią opinię... Tak czy siak, zachciało mi się rzygać po tym co odwalił "snajper" ukraińskiej drużyny
- sexiudo
- Juventino
Nie powiem, Fabiano nie zachował się w porządku. Szukam jakiejś powtórki co działo się po tej bramce, ma ktoś jakiś namiar?
Przy okazji to tak powinien skończyć dziś ten cały Fabiano: http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... HFAGNBDZ2s
Przy okazji to tak powinien skończyć dziś ten cały Fabiano: http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... HFAGNBDZ2s

- lukaszeq
- Juventino
Dokladnie, na miejscu bramkarza Nord~ polamalbym mu te malpie nogi.sexiudo pisze:Przy okazji to tak powinien skończyć dziś ten cały Fabiano: http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... HFAGNBDZ2s
- Sandro.
- Milanista
Cały Szachtar zachował się chamsko, trener kazał im dać strzelić Duńczykom bramkę a Ci go nie posłuchali. Przyznam się szczerze że pierwszy raz widzę takie coś (pamiętam że w Holandii była podobna sytuacja chyba podczas meczu Ajaxu gdzie zawodnik niefortunnie chcąc oddać piłkę kopnął tak że ta wylądowała w siatce ale później dali sobie strzelić bramkę i było ok) szkoda bo Szachtar w tej edycji naprawę gra rewelacyjnie ale niestety kibice mają w zwyczaju pamiętać takie chamskie akcje więc jestem pewien że i z tą będzie ponownie.annihilator1988 pisze:Tak czy siak, zachciało mi się rzygać po tym co odwalił "snajper" ukraińskiej drużyny
Tak to był on.filippo pisze:Nagle jednak (tego pewnien nie jestem) L. Adriano zaczął wymachiwać rękami (ale na pewno był to czarny zawodnik), i Szachtar odebrał piłkę Duńczykowi.
Swoją drogą świetny mecz Juve, naprawę było na co popatrzeć, za 2 tyg. w Doniecku będzie się działo.
- Vimes
- Juventino
Mircea Lucesu twierdzi, że to "był instynkt" i nie ma zamiaru karać Luiza Adriano. Mógłby chociaż powiedzieć, że każe mu zrobić 10 kółeczek wokół boiska za karę. Dobrze wiedzieć przed wyjazdem na Ukrainę, że oni dość frywolnie traktują zasady fair play. Z tej okazji postanowiłem nauczyć się prawidłowej pisowni nazwy klubu pokrzywdzonych Duńczyków Nordsjaelland, Nordsjaelland, Nordsjaelland, dobra chyba już pamiętam.
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
takie "oddawane" gole można łatwo znaleźć na YT, wystarczy wpisać "fair play gol", npSandro. pisze:trener kazał im dać strzelić Duńczykom bramkę a Ci go nie posłuchali. Przyznam się szczerze że pierwszy raz widzę takie coś (pamiętam że w Holandii była podobna sytuacja chyba podczas meczu Ajaxu gdzie zawodnik niefortunnie chcąc oddać piłkę kopnął tak że ta wylądowała w siatce ale później dali sobie strzelić bramkę i było ok)
widać, że umiejętności nie zawsze idą w parze z klasą
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?