Liga Mistrzów 2010/11
- Antichrist
- Juventino

- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Gratki dla Schalke i mimo wszystko dla Realu, choć z całego serca kibicowałem Tottenjamowi. Szkoda, że nawet nie strzelili honorowego gola w tym dwumeczu. Obojętne mi teraz, kto zagra w finale. Z czterech półfinalistów, nie znoszę 3 drużyn. 
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- pan Zambrotta
- Juventino

- deszczowy
- Juventino

Najlepiej w finale z Realem. To by było COŚ!pan Zambrotta pisze:Wiem, że to mało realistyczne, ale chciałbym by Raul zdobył LM. Do gościa mam ogromny szacunek, nie można inaczej.
- Eric6666
- Juventino

pewnie by się popłakał;d a Real żałowałby, że puścili swoją legendędeszczowy pisze:Najlepiej w finale z Realem. To by było COŚ!pan Zambrotta pisze:Wiem, że to mało realistyczne, ale chciałbym by Raul zdobył LM. Do gościa mam ogromny szacunek, nie można inaczej.
"The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
Mark Twain
Mark Twain
- deszczowy
- Juventino

Myślę, że aktualny użytkownik nr 7 w Realu - na pewnoEric6666 pisze:pewnie by się popłakał;ddeszczowy pisze:Najlepiej w finale z Realem. To by było COŚ!pan Zambrotta pisze:Wiem, że to mało realistyczne, ale chciałbym by Raul zdobył LM. Do gościa mam ogromny szacunek, nie można inaczej.
Jakoś.... nie byłoby mi żal tych.... madrytczyków.Eric6666 pisze:a Real żałowałby, że puścili swoją legendę
- Pan Mietek
- Juventino

Tottenham i inter miały przed sobą misje niemożliwe. Różnica między tymi drużynami jest taka, że Tottenham miał mnóstwo sytuacji bramkowych (2 karne powinny być?) a inter nie grał nic. Gol z rożnego, dość szczęśliwy i tyle. To taka różnica między włoskimi a angielskimi drużynami.
Brawa dla Raula, ładny gol, świetna asysta.
Brawa dla Raula, ładny gol, świetna asysta.
- deszczowy
- Juventino

Trochę przegiąłeś. Akurat Inter miał najłatwiejszego, zdawało się, przeciwnika.Mietson pisze:Tottenham i inter miały przed sobą misje niemożliwe.
71 bramek w LM, tak? Czapki z głów, patrzymy na historię.Mietson pisze: Brawa dla Raula, ładny gol, świetna asysta.
- szczypek
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 36 razy
Myślę, że Mietsonowi chodziło raczej wyłącznie o dzisiejszy mecz. Tylko niepoprawni optymiści i skrajni desperaci wierzyli chyba w to, że Inter dziś może wygrać to spokanie tak, aby awansować. Podczas całej ubiegłorocznej edycji LM stracili chyba 9 bramek, w tej dali sobie ich strzelić 7 w dwóch meczach drużynie pałętającej się w środku tabeli niemieckiej ligi.deszczowy pisze:Trochę przegiąłeś. Akurat Inter miał najłatwiejszego, zdawało się, przeciwnika.Mietson pisze:Tottenham i inter miały przed sobą misje niemożliwe.
Dziękuję Interowi za świetnie spędzony wieczór. Leo 'wydymam Inter' nardo ;*
- jackop
- Juventino

- Podziekował: 32 razy
- Otrzymał podziękowanie: 75 razy
Szacunek dla Raula, żel dla Krystyny, a dla ciekawych odgłos wydawany przez interistów po dwumeczu z Schalke 

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- FalsoVero
- Juventino

Dobry mecz, inter przegrał w pełni zasłużenie. Leonardo potwierdził, że jest trenerem słabym mimo wygrania 17 meczów co z tego jeżeli włoska piłka jest na bardzo niskim poziomie a w interze i tak prawie nie ma włochów. Nasze tuzy z napadu powinny się uczyć od niego jak strzelać bramki.
"A ten muchy łapał ten Badstuber hehehe"-Jacek Gmoch 28.06.2012
- Antichrist
- Juventino

- Podziekował: 1 raz
Respekt.DiaVolO pisze:
Takie coś się ceni
Panie i Panowie - kciuki za Schalke dzisiaj trzymajmy.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- Negri
- Juventino

- Podziekował: 5 razy
Stasiu patrzę lubimy dzielić skórę na żywym niedźwiedziu, prawda?
Zaprzeczasz swoim madridistycznym zapędom powyższym postem.
Oglądałem Schalke - ManU. Fantastyczny Neuer w pierwszej połowie, nawałnica MU. Wątpię, czy Szwaby przetrwają drugą połowę na zero z tyłu.
Zaprzeczasz swoim madridistycznym zapędom powyższym postem.
Oglądałem Schalke - ManU. Fantastyczny Neuer w pierwszej połowie, nawałnica MU. Wątpię, czy Szwaby przetrwają drugą połowę na zero z tyłu.