RZESZÓW || wspólne wypady na mecz
- Tristan
- Juventino
Zaczynamy zbierać kasę na bilety na LM w Multikinie.
Studenci 14.5 normalny 19.50
Ceny mogą spaść jak zbierzemy dużą ekipę.
Czas do wpłaty to najlepiej jak najszybciej bo jak się pojawi oferta od razu rezerwujemy, najpóźniej do piątku ( bo potem przelewy nie dojdą bo święta)
Osoby, które jadą na Pescare wystarczy, że wpiszą, że chcą jechać ja im kupie bilety z tej kasy co mam.
Osoby, które chcą bilet pisać PW to wyśle nr konta.
Pozdrawiam
Studenci 14.5 normalny 19.50
Ceny mogą spaść jak zbierzemy dużą ekipę.
Czas do wpłaty to najlepiej jak najszybciej bo jak się pojawi oferta od razu rezerwujemy, najpóźniej do piątku ( bo potem przelewy nie dojdą bo święta)
Osoby, które jadą na Pescare wystarczy, że wpiszą, że chcą jechać ja im kupie bilety z tej kasy co mam.
Osoby, które chcą bilet pisać PW to wyśle nr konta.
Pozdrawiam
- Hulk
- Juventino
Żałosne jest to, że preaz sezonowców barcy wlaściciele multikina zdecydowali się pokazać dużo gorszy mecz zamiast pokazać meczu 2 wyrównanych drużyn grających na najwyższym poziomie. Ale skoro wolą puszczać mecz po 1 bramki nic nie poradzimy ..
- SZAGI
- Juventino
lider ligi francuskiej gra z liderem ligi hiszpańskiej. ciągle nie widzę nic żałosnego w tym, że właściciele multikina chcą zarabiać pieniądze. to nie jest organizacja charytatywna.Hulk pisze:Żałosne jest to, że preaz sezonowców barcy wlaściciele multikina zdecydowali się pokazać dużo gorszy mecz zamiast pokazać meczu 2 wyrównanych drużyn grających na najwyższym poziomie. Ale skoro wolą puszczać mecz po 1 bramki nic nie poradzimy ..
w red pizza jest trochę mniejszy ekran niż w multikinie, ale z czternastego rzędu nie widać różnicy, kapkę gorszy dźwięk i mniej wygodne fotele.... no i nie ma popcornu