Forumowicz od A do Z - vol.2

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ

Nastepny alfabet napisze...

Można wybrać tylko 1. opcję

Pokaż wyniki
Azrael

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 lipca 2009, 12:21

Lypsky pisze:Może wypowiem się jeszcze na temat Azraela, gdyż również skrzywdziłem chłopaka :P
Nawet nie wiesz jak bardzo mnie skrzywdziłeś! Płakałem przez Ciebie, potworze!!! :płaczę:
Lypsky pisze:Tamta ankieta wcale nie była słaba, paku, Azrael i bloktorun to mimo wszystko ciekawe persony.
Patrzcie go: "mimo wszystko"! Twoja złośliwa natura (która tak mnie przecież pokrzywdziła) wypływa z Twoich wypowiedzi nawet gdy próbujesz to ukryć pod płaszczykiem poprawności.

He he he... 8)

Pozdrawiam!
Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 lipca 2009, 13:00

Tak jak się spodziewałem - nieźle Lypsky. Sensownie, lekko i bezpretensjonalnie napisane.
Choć rzeczywiście - jakby czegoś brakuje...

P.S. Batman, bohater naszej młodości, to nic innego jak splagiatowany Zorro, bohater młodości naszych ojców.

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 lipca 2009, 13:59

Przeczytałem, Lypsky. Mocny alfabet, w stylu, jakiego się spodziewałem: "taki właśnie jestem i co mi zrobicie". No i dobrze. Ale z tym SJ przegiąłeś perfidnie i bezczelnie! :stop:

Mati

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 lipca 2009, 14:47

Lypsky masz zupełnie inny charakter niż ja i spodziewałem się, że różnimy się praktycznie we wszystkim. Po przeczytaniu alfabetu znajduję jednak dużo podobieństw w postrzeganiu świata, co mocno mnie zaskoczyło. Bardzo ciekawy alfabet, nie zmarnowałem swojego głosu :). Przeczytałem przy okazji twój pierwszy alfabet... cóż, widać różnicę ;)

Alexxxxx

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 lipca 2009, 16:13

Lypsky pisze:Dzięki panowie.
Może wypowiem się jeszcze na temat Azraela, gdyż również skrzywdziłem chłopaka :P Twój alfabet bardzo dobry, powiedziałbym dajesz radę ;)
Tamta ankieta wcale nie była słaba, paku, Azrael i bloktorun to mimo wszystko ciekawe persony.
Widze stałeś się internetowym kibicem, bo ruszyć tyłek na mecz to Ci sie nie chce :roll:

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 07 lipca 2009, 20:39

Ja również przeczytałem i także jestem pod wrażeniem :prochno:
Wiele spraw postrzegam podobnie - "Denerwują mnie wszędobylskie mniejszości", "O co chodzi w tym emo?".

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 lipca 2009, 20:48

Alexxxxx pisze: Widze stałeś się internetowym kibicem, bo ruszyć tyłek na mecz to Ci sie nie chce :roll:
Internetowym sezonowcem, z resztą kończę już z Juventusem i przenoszę się na Real. Polecam literkę P, Adamie. Może wybaczysz mi? Z resztą bujaj się leszczu :P

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Alexxxxx

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 lipca 2009, 21:44

Lypsky pisze:
Alexxxxx pisze: Widze stałeś się internetowym kibicem, bo ruszyć tyłek na mecz to Ci sie nie chce :roll:
Internetowym sezonowcem, z resztą kończę już z Juventusem i przenoszę się na Real. Polecam literkę P, Adamie. Może wybaczysz mi? Z resztą bujaj się leszczu :P
Oj tęsknimy za Tobą, nikt tak nie pucuje jak Ty Lypski :P Przeczytam dla Ciebie wszystkO :)

EDIT: Wybaczam Ci. Ale jak będziesz sie z nami zataczał, to uwierze, ze wróciłeś na właściwą ścieżkę :prochno:

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
bblackk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lipca 2009, 11:35

Proszę, proszę, chyba kolega Kamil naprawdę nie miał weny przy tym alfabecie jeżeli musiał pisać o swoich niepowodzeniach w wypadach do pubu :P
Lypsky pisze:Z tego miejsca pragnę serdecznie przeprosić grupę warszawskich alkoholików z panem prezesem Danielem P. na czele.
Lypsky pisze:Kajam się panowie, wybaczcie, a Ciebie Danielu przepraszam najserdeczniej i przyznaję rację – ludzie z Ząbek kłamią.
Pamiętam jak po pierwszym meczu w pubie pisał na forum, że zrobiłem na nim ogromne wrażenie, że aż się pożegnał ze mną "na misia" :lol: Teraz próbóje mnie wziąć na litość, to też jakiś sposób :D
Lypsky pisze:oświadczam, iż na nowo zacznę was odwiedzać, a w ramach przeprosin obiecuję przynieść wysoko procentowy trunek alkoholowy.
Nie uwierzę póki nie zobaczę :P
Lypsky pisze:Z resztą bujaj się leszczu :P
Z szacunkiem proszę do kolegi! 8) Teraz Alexxxxx jest wiceprezesem ugrupowania z któego odszedłeś ;)

Obrazek
January

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lipca 2009, 16:08

Co z nową ankietą? Dwie osoby już się zgłosiły.

jakiś geniusz z fcinter.pl pisze: co do Taidera to zagrał super - w swojej strefie czyścił praktycznie wszystko i te piły kilkudziesięciometrowe grane co do milimetry majstersztyk - powiedziałbym, że był nawet lepszy od tego vidala
:rotfl:
Radek_88

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lipca 2009, 19:47

No wiec jedziemy z nastepna ankieta ;)

Jednak jako, ze na dniach wyjezdzam i nie bedzie mnie dluzszy czas prosze kogos (mnowo? leniup? Dragon?) o zamkniecie ankiety i dalsze zaopiekowanie sie zabawa :)

D-Rose

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 lipca 2009, 19:59

Mimo ze chlopak kibicuje Wisle to glos na paku, do trzech razy sztuka :D

Obrazek
mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lipca 2009, 20:14

paku!
Ok wezmę ten bajzel na swoje plery :P

Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lipca 2009, 21:50

Nie tak dawno w jednym z parków w stolicy spotkałem w pół przytomnego, byłego wiceprezesa tego stowarzyszenia – Pana Tomasza K., cóż za miłe było to spotkanie.
Zwykła prowokacja...

Azrael

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 lipca 2009, 14:19

Bart_DB pisze:Właśnie sobie wyobraziłem scenę, jak stoisz z jakimś kumplem nad czyimiś zwłokami (po nieudanym kilkudniowym leczeniu) i się zastanawiacie co zabiło pacjenta. Po jakimś czasie ktoś was naprowadza na prawidłową odpowiedź i pojawia się hasło "niech to szlag, akurat ściągałem na egzaminie z tego". No i przyznam szczerze, że od 3 minut się z tego śmieję :) Tacy nas później leczyć mają. God help us all :D
Obrazek
Jakbym widział siebie z kumplami, czekających w szpitalu, na oddziale na profesora/adiunkta przed zaliczeniem jakiegoś "mulistego" przedmiotu. I tylko to spojrzenie: co my tu "kurka" robimy!? Uciekajmy stąd!!!

Hehehe... :prochno:

Pozdrawiam!
ODPOWIEDZ