Forumowicz od A do Z - vol.2
- Azrael
- Juventino
Nawet nie wiesz jak bardzo mnie skrzywdziłeś! Płakałem przez Ciebie, potworze!!! :płaczę:Lypsky pisze:Może wypowiem się jeszcze na temat Azraela, gdyż również skrzywdziłem chłopaka
Patrzcie go: "mimo wszystko"! Twoja złośliwa natura (która tak mnie przecież pokrzywdziła) wypływa z Twoich wypowiedzi nawet gdy próbujesz to ukryć pod płaszczykiem poprawności.Lypsky pisze:Tamta ankieta wcale nie była słaba, paku, Azrael i bloktorun to mimo wszystko ciekawe persony.
He he he... 8)
Pozdrawiam!
- Łukasz
- Juventino
Tak jak się spodziewałem - nieźle Lypsky. Sensownie, lekko i bezpretensjonalnie napisane.
Choć rzeczywiście - jakby czegoś brakuje...
P.S. Batman, bohater naszej młodości, to nic innego jak splagiatowany Zorro, bohater młodości naszych ojców.
Choć rzeczywiście - jakby czegoś brakuje...
P.S. Batman, bohater naszej młodości, to nic innego jak splagiatowany Zorro, bohater młodości naszych ojców.
- Mati
- Juventino
Lypsky masz zupełnie inny charakter niż ja i spodziewałem się, że różnimy się praktycznie we wszystkim. Po przeczytaniu alfabetu znajduję jednak dużo podobieństw w postrzeganiu świata, co mocno mnie zaskoczyło. Bardzo ciekawy alfabet, nie zmarnowałem swojego głosu
. Przeczytałem przy okazji twój pierwszy alfabet... cóż, widać różnicę 

- Alexxxxx
- Juventino
Widze stałeś się internetowym kibicem, bo ruszyć tyłek na mecz to Ci sie nie chce :roll:Lypsky pisze:Dzięki panowie.
Może wypowiem się jeszcze na temat Azraela, gdyż również skrzywdziłem chłopakaTwój alfabet bardzo dobry, powiedziałbym dajesz radę
![]()
Tamta ankieta wcale nie była słaba, paku, Azrael i bloktorun to mimo wszystko ciekawe persony.
Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- Lypsky
- Juventino
Internetowym sezonowcem, z resztą kończę już z Juventusem i przenoszę się na Real. Polecam literkę P, Adamie. Może wybaczysz mi? Z resztą bujaj się leszczuAlexxxxx pisze: Widze stałeś się internetowym kibicem, bo ruszyć tyłek na mecz to Ci sie nie chce :roll:

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Alexxxxx
- Juventino
Oj tęsknimy za Tobą, nikt tak nie pucuje jak Ty LypskiLypsky pisze:Internetowym sezonowcem, z resztą kończę już z Juventusem i przenoszę się na Real. Polecam literkę P, Adamie. Może wybaczysz mi? Z resztą bujaj się leszczuAlexxxxx pisze: Widze stałeś się internetowym kibicem, bo ruszyć tyłek na mecz to Ci sie nie chce :roll:

EDIT: Wybaczam Ci. Ale jak będziesz sie z nami zataczał, to uwierze, ze wróciłeś na właściwą ścieżkę

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- bblackk
- Juventino
Proszę, proszę, chyba kolega Kamil naprawdę nie miał weny przy tym alfabecie jeżeli musiał pisać o swoich niepowodzeniach w wypadach do pubu 

Lypsky pisze:Z tego miejsca pragnę serdecznie przeprosić grupę warszawskich alkoholików z panem prezesem Danielem P. na czele.
Pamiętam jak po pierwszym meczu w pubie pisał na forum, że zrobiłem na nim ogromne wrażenie, że aż się pożegnał ze mną "na misia" :lol: Teraz próbóje mnie wziąć na litość, to też jakiś sposóbLypsky pisze:Kajam się panowie, wybaczcie, a Ciebie Danielu przepraszam najserdeczniej i przyznaję rację – ludzie z Ząbek kłamią.

Nie uwierzę póki nie zobaczęLypsky pisze:oświadczam, iż na nowo zacznę was odwiedzać, a w ramach przeprosin obiecuję przynieść wysoko procentowy trunek alkoholowy.

Z szacunkiem proszę do kolegi! 8) Teraz Alexxxxx jest wiceprezesem ugrupowania z któego odszedłeśLypsky pisze:Z resztą bujaj się leszczu

- January
- Juventino
Co z nową ankietą? Dwie osoby już się zgłosiły.
:rotfl:jakiś geniusz z fcinter.pl pisze: co do Taidera to zagrał super - w swojej strefie czyścił praktycznie wszystko i te piły kilkudziesięciometrowe grane co do milimetry majstersztyk - powiedziałbym, że był nawet lepszy od tego vidala
- Radek_88
- Qualità Juventino
No wiec jedziemy z nastepna ankieta 
Jednak jako, ze na dniach wyjezdzam i nie bedzie mnie dluzszy czas prosze kogos (mnowo? leniup? Dragon?) o zamkniecie ankiety i dalsze zaopiekowanie sie zabawa

Jednak jako, ze na dniach wyjezdzam i nie bedzie mnie dluzszy czas prosze kogos (mnowo? leniup? Dragon?) o zamkniecie ankiety i dalsze zaopiekowanie sie zabawa

- Azrael
- Juventino
Bart_DB pisze:Właśnie sobie wyobraziłem scenę, jak stoisz z jakimś kumplem nad czyimiś zwłokami (po nieudanym kilkudniowym leczeniu) i się zastanawiacie co zabiło pacjenta. Po jakimś czasie ktoś was naprowadza na prawidłową odpowiedź i pojawia się hasło "niech to szlag, akurat ściągałem na egzaminie z tego". No i przyznam szczerze, że od 3 minut się z tego śmiejęTacy nas później leczyć mają. God help us all

Jakbym widział siebie z kumplami, czekających w szpitalu, na oddziale na profesora/adiunkta przed zaliczeniem jakiegoś "mulistego" przedmiotu. I tylko to spojrzenie: co my tu "kurka" robimy!? Uciekajmy stąd!!!
Hehehe...

Pozdrawiam!