Seriale

Wszystko co nie związane z Juventusem i sportem. Aktualne wydarzenia ze świata polityki, muzyki i kina.
ODPOWIEDZ
DiaVolO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 listopada 2011, 23:06

Hanka nie żyje w M jak Miłość :(
http://www.facebook.com/search/results. ... 0789926595 :rotfl:

A tak poza tym to drugi sezon Boardwalk Empire miażdży !!! Gorąco polecam wszystkim.

annihilator1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 listopada 2011, 23:24

Podobno wpadła na tekturowe pudła i (*) :/. Walking Dead jest dość ciekawym serialem, chociaż jego druga część wydaje się zbyt "przegadana". Fabuła: Grupka ludków hasa sobie po świecie opanowanym przez zombiaki. Kiedy nic im nie zagraża, to parzą się we wszystkich możliwych miejscach, na wszystkie możliwe sposoby.

Juras_Senat

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 listopada 2011, 09:42

annihilator1988 pisze:Podobno wpadła na tekturowe pudła i (*) :/
Mi to mocno śmierdzi. Dam głowę, że Hanka nie żyła już jak w te pudła wpadła. To był ZAMACH! I to jest wina Tuska. I Palikota. Hanka zrobiła się niewygodna. Najpierw pochówek na Wawelu, potem powołamy komisje która zbada przyczyny wypadku i zażądamy wyjaśnień od Rosyjskiego MSZ-tu.

Gdzieś tam Homeland chwalił sobie Steru i ja się pod tym podpisuję. Takie to wszystko w tym serialu.. podejrzane. ;)

Obrazek
DiaVolO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 listopada 2011, 11:21

Nie nie to nie było tak,widać że panowie nie na bieżąco,Hanka miała tętniaka czy coś i podczas wjechania w te kartony Hania tak się zdenerwowała albo pas bezpieczeństwa tak jej ścisnął brzuch że tętniak pękł i po Hance :(
Obrazek

Juras_Senat

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 listopada 2011, 11:29

To tylko potwierdza moją teorie. Tetniaką umieścił w Hance Tusk, Rosjanie postawili kartony.

Obrazek
Bartek88

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 listopada 2011, 15:38

Moze ktos polecic jakies dobry serial sc-fiction w klimacie Stargate Universe 17 :>

KLIK ==>www
francois

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 listopada 2011, 20:24

W końcu zdecydowałem się rozpocząć Homeland. Na razie obejrzałem 2 pierwsze odcinki i wrażenia bardzo pozytywne - ciekawa fabuła, dobrzy (choć mało znani) aktorzy i klimat bardzo wciągającej intrygi. A to wszystko w najnowszych realiach politycznych :ok:

„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
K.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 listopada 2011, 08:14

Bartek88 pisze:Moze ktos polecic jakies dobry serial sc-fiction w klimacie Stargate Universe 17 :>
Stargate Atlantis, Farscape, Firefly

Obrazek
Antichrist

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 14 listopada 2011, 14:12

Jeżeli chodzi o seriale, które obecnie oglądam, to tak:

1. The Clone Wars jak zwykle daje radę i czwarty sezon trzyma poziom. Postać Krella jest ciekawa.

2. Fringe również się rozkręca i jestem ciekawy, jak dalej wszystko się potoczy.

3. American Horror Story zaliczyło wg mnie najsłabszy odcinek, jak do tej pory, mam nadzieję, że ostatni.

4. Dextera z dziką rozkoszą obalę dzisiejszego wieczoru, ostatni odcinek narobił mi smaka na kolejne jeszcze bardziej.

The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 listopada 2011, 11:43

W American Horror Story ta rodzinka jest bardziej pieprznięta niż te wszystkie duchy :smile: Matka wcina sobie mózg na obiad, ojciec zabija kochankę a później gania się z jej duchem po domu i ciągle wszystko mu pasuje a córka przytula się do ducha mordercy. I wszystko jest ogólnie w porządku. Oprócz kopytek na USG.

Walking Dead zmierza na dno, o ile już tam nie jest. W drugim sezonie w zasadzie tylko cliffhangery na końcach odcinków są warte uwagi. Reszta sprawia wrażenie zapychacza czasu. Wszystkie postacie oprócz Shane'a zostały kompletnie rozwalone a większość z nich przeczy sama sobie co tydzień.

Z tej wszechobecnej nędzy zacząłem jakiś czas temu oglądać Dextera ale dopiero dwa sezony zrobiłem więc nie mam nic do powiedzenia na temat obecnych odcinków.

annihilator1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 listopada 2011, 12:44

Zgadzam się z przedmówcą co do poziomu Walking Dead. O ile pierwszy sezon trzymał w napięciu, tak "dwójka" jest pasmem porażek. Gadają, żrą, płaczą, mnożą się, gadają, żrą, płaczą, mnożą się, gadają, żrą płaczą, mnożą się. Dżizis :doh:, mogliby odbudować napięcie. Przykładowo. W trakcie, gdy przeprowadzana jest operacja syna policjanta, na horyzoncie pojawia się horda zombiaków, która zmierza w kierunku fermy wsiowego dziwaka :/

Antichrist

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 16 listopada 2011, 08:21

Mam podobne zdanie, co przedmówcy. Myślałem, że zabawią na farmie góra dwa odcinki, a wyszedł z tego motyw przewodni sezonu.

The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
Juras_Senat

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 listopada 2011, 08:59

DiaVolO pisze: A tak poza tym to drugi sezon Boardwalk Empire miażdży !!!
Pełna zgoda. Nucky, Jimmy i spółka sprawili, że wszystkie inne pozycje serialowe odlożyłem na pózniej.

Oglądacie może Modern Family? Wczoraj, z braku napisów do BE ;), obejrzałem wszystkie dostępne odcinki trzeciego sezonu. Ostatni raz się tak śmiałem przy okazji.. drugiego sezonu MF. :prochno: Świetnie się to ogląda, gdyby jeszcze zamiast gejów były lesbijki, to miałbym ulubiony serial. ;)
Jay i Phil niszczą mnie co chwila, a z tekstu Glorii o "bobrowaniu Ameryki" śmiałem się z 20 minut.

Obrazek
annihilator1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 listopada 2011, 19:47

Pytanie do zorientowanych. Czy "Jerzy z Klanu" nadal zdradza swoją żonę ? Ostatni raz oglądałem ten najpopularniejszy polski serial kilka miesięcy temu :D ,a przypadkiem natrafiłem na urywek zapowiedzi kolejnego odcinku, w którym pada enigmatyczne dla mnie stwierdzenie. W rozmowie z kolegą z pracy, Jerzy mówi: "Ona stara się mnie upolować" . Btw zna ktoś jakiś fajny serial o tematyce paranormalnej ? Nie Fringe, nie Archiwum X

preclix

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 listopada 2011, 18:35

annihilator1988 pisze:Pytanie do zorientowanych. Czy "Jerzy z Klanu" nadal zdradza swoją żonę ? Ostatni raz oglądałem ten najpopularniejszy polski serial kilka miesięcy temu :D ,a przypadkiem natrafiłem na urywek zapowiedzi kolejnego odcinku, w którym pada enigmatyczne dla mnie stwierdzenie. W rozmowie z kolegą z pracy, Jerzy mówi: "Ona stara się mnie upolować" . Btw zna ktoś jakiś fajny serial o tematyce paranormalnej ? Nie Fringe, nie Archiwum X
Jeżeli to prawda, to ładny z niego buhaj. Z tego co pamiętam to 10 lat temu, również zaliczał skoki w bok :shock:

Co do serialu to kultowy Czynnik PSI.

ODPOWIEDZ