TORUŃ || wspólne wypady na mecz

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lutego 2012, 11:38

Kubas pisze:Sam nie wiem czemu tyle zwlekałem z odezwaniem się w tym temacie na forum;P Chyba z tego powodu, że oglądanie spotkań w domowym zaciszu też ma swój urok. Jednak w przyszłości (...)
To znaczy, że
Kubas pisze:Z kumplami robimy rezerwację w Liga Sportklub
jest już nieaktualne ?

Obrazek
WWW.PAJACYK.PL <-- KLIKNIJ
evilboy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lutego 2012, 13:51

@God: Współczujemy strasznie. :wink: Jeśli zobaczysz z okna coś na kształt parady gejów, to uważaj, to mogą być interiści. Będąc w zeszłym roku w Mediolanie, miałem tę nieprzyjemność natchnąć się na jeden z ich pochodów. Dziwne, że mają odwagę manifestować swoją odmienność na ulicach jedynie w czasie, kiedy Milan akurat rozgrywa swój mecz - czytaj: jedynie kiedy fani Milanu siedzą na stadionie, w domach lub pubach.

Miłego meczu panowie :!:

"Un cavaliere non lascia mai una signora."
Alex Del Piero
Durtan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lutego 2012, 14:30

Bologna - Juventus.
07.03.2012r. 18:30
Puszczają w C+, więc możnaby się wybrać na odzyskiwanie pozycji lidera, bądź (w co wierzę całym sercem) umacnianie zdobytej pozycji lidera jutro. :)
Oczywiście liczę na jakieś minimum 6 osób. :P
Jak się zapatrujecie na taką opcję? :)

Obrazek
evilboy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 marca 2012, 18:52

Nie pochwalicie się jak było na meczu z Milanem?

Ja Ci już Krzysiek mówiłem, że na meczu z Bologną mnie nie będzie... Nie chcę drugiej nieobecności u Szulcowej :wink:

Alex Del Piero
Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 marca 2012, 23:04

evilboy pisze:Nie pochwalicie się jak było na meczu z Milanem?
Całkiem nieźle. Mieliśmy dwie kanapy plus połowę tej największej. Dosadzili nam dwóch milanistów do stolika, spoglądali na siebie jak geje, chcieli się stuknąć kufelkami ale lipa ;) . Wojtek się spiął z jednym z nich, jak nazwał go i muntariego gejami. Obeszło się bez większych rękoczynów. Maszróm tak się <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, że najpierw wieszał mi się na szyi jak mała małpka (czym dwa razy mnie wywrócił), a potem rzygał na klatce z 11 piętra xD
Więcej grzechów nie pamiętam, za wszystkie bardzo żałuję. Proszę o następne, choć we wtorek pewnie odpadam... :think: ... Bez mobilizacji i więcej niż 6 nie .
Matatatatattatatatatattatatattaaatriiiii xD

Obrazek
evilboy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 marca 2012, 14:12

Brutalo pisze:
evilboy pisze:Nie pochwalicie się jak było na meczu z Milanem?
Całkiem nieźle. Mieliśmy dwie kanapy plus połowę tej największej. Dosadzili nam dwóch milanistów do stolika, spoglądali na siebie jak geje, chcieli się stuknąć kufelkami ale lipa ;) . Wojtek się spiął z jednym z nich, jak nazwał go i muntariego gejami. Obeszło się bez większych rękoczynów. Maszróm tak się <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, że najpierw wieszał mi się na szyi jak mała małpka (czym dwa razy mnie wywrócił), a potem rzygał na klatce z 11 piętra xD
Więcej grzechów nie pamiętam, za wszystkie bardzo żałuję. Proszę o następne, choć we wtorek pewnie odpadam... :think: ... Bez mobilizacji i więcej niż 6 nie .
Matatatatattatatatatattatatattaaatriiiii xD
A jak ja jestem, to nigdy nie ma jakichś ciekawych akcji... Może dlatego, że ja jestem? :think: Nie lubicie mnie? :prochno:

Wtorek? :o

Alex Del Piero
Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 marca 2012, 18:44

evilboy pisze: Wtorek? :o
:o , zaczynamy bifora dzień wcześniej ?
Na ten moment jestem raczej na nie.
Ja, Evilboy, Sysiek. Ktoś jeszcze ? Bo jak już ustaliliśmy poniżej 6 nie ma sensu.

Obrazek
evilboy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 marca 2012, 22:16

Brutalo pisze:
Ja, Evilboy, Sysiek. Ktoś jeszcze ? Bo jak już ustaliliśmy poniżej 6 nie ma sensu.
Mecz jest w środę, jeśli dobrze pamiętam, a więc ja odpadam z racji zajęć. Sysiek też ma zajęcia, ale on jest większym hardkorem :P

Na szczęście ćwiczenia mamy w laboratoriach komputerowych, więc liczę, że uda mi się odpalić jakiś rojadirectowy przekaz....

Alex Del Piero
Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 marca 2012, 22:23

evilboy pisze:
Brutalo pisze:
Mecz jest w środę, jeśli dobrze pamiętam, a więc ja odpadam z racji zajęć. Sysiek też ma zajęcia, ale on jest większym hardkorem :P

Na szczęście ćwiczenia mamy w laboratoriach komputerowych, więc liczę, że uda mi się odpalić jakiś rojadirectowy przekaz....
:ok: , dokładnie, mecz jest w środę ;) . Sysiek na bank założy soczewki i ruszy w miasto :prochno: Może i ja będę... choć raczej mi się nie zanosi :/
Aha, lubimy Cię Paweł. Wpadaj :D Gadaj :D Pij :D Ciesz się :D
Kurna no !!! Jak nie wygramy z Bolonią to się wkurzę :twisted: I jak następnym razem będziemy w barze i na zaintonowaną przyśpiewkę będzie reagować 2/3 osoby, to też się wkurzę :!: . Przecie barman milanista !

Obrazek
Durtan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2012, 17:46

czasem mam wrażenie, że istnienie forum Torunia nie ma większego sensu.. :( z Pawłem widzę się na zajęciach, a do Ciebie Kubo mogę wyj*bać pozostałości swojego pakietu smsów w orange. ;)
popisałem do ludzi, teraz czekam na odpowiedzi.. Póki co jeden pewniak - Wojtas odpada..
ja tam zajęcia oczywiście mogę sobie odpuścić, bo czemu by nie. :P pewnie po naszym meczu zleci się cały pedalski klan 'katalońskich' kibiców..

Obrazek
Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2012, 17:55

Sysiek pisze:czasem mam wrażenie, że istnienie forum Torunia nie ma większego sensu.. :( z Pawłem widzę się na zajęciach, a do Ciebie Kubo mogę wyj*bać pozostałości swojego pakietu smsów w orange. ;)
popisałem do ludzi, teraz czekam na odpowiedzi.. Póki co jeden pewniak - Wojtas odpada..
ja tam zajęcia oczywiście mogę sobie odpuścić, bo czemu by nie. :P pewnie po naszym meczu zleci się cały pedalski klan 'katalońskich' kibiców..
Ja nie mam pakietu do orange, dlatego oszczędzam na esach pisząc na forum ;) . A temat niech istnieje, na forum jest co najmniej 50 osób, które w rubryce "skąd" wpisały "Toruń" . Może kiedyś zauważą ?

Obrazek
Durtan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2012, 18:51

kiedyś na pewno. :) ej, robię rezerwację. ;)
1. Brutalo
2. Sysiek
3. Beata (Syśkowa)
4. Baku (+2 dziewczyny) <- 5. 6.
7. Bartek (+1/2 kolegów) <- 8./9.
10. Guma
11. Ewa (Gumy)

ej, Kuba, bierzesz kogoś ze sobą? :) MC or anybody else? :)
i sprawa jest taka, że zapewne po meczu będziemy musieli się zawinąć, bo nie wie póki co, czy na LM nie będzie miał mnóstwa chętnych..

Obrazek
Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 marca 2012, 23:37

Sysiek pisze:kiedyś na pewno. :) ej, robię rezerwację. ;)
1. Brutalo
2. Sysiek
3. Beata (Syśkowa)
4. Baku (+2 dziewczyny) <- 5. 6.
7. Bartek (+1/2 kolegów) <- 8./9.
10. Guma
11. Ewa (Gumy)
+
jak kiedyś
12. Wojti-s
13. Marezmo ?, Ivan
14. Mcshroom, Żywas
15. God
16. Evilboy
17. Marezmo
18. Krystian Juve
+ Panny Panów Juventino + kilka przypadkowych...
Większość z tych osób po plusie... w tym (obawiam się.... i ja.) nie pojawi się jutro, ale trzeba w tym sezonie zrobić parę mocnych meczy. Pośpiewać, pokrzyczeć, usiąść razem na dużej sali. Za cel bierzemy ostatni tydzień marca. inter i milan. Złodzieje i berluskonioibry. wiadomo, o co chodzi. Do zobaczenia. Można już poruszać, ewentualnie ustawiać się na weekend.

Obrazek
Durtan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 marca 2012, 17:34

właśnie. niedziela, godzina 15:00, jak zwykle tylko Kuba i Paweł odpowiedzą, ale poruszam wątek. :)

meczu z bologną chyba komentować nie muszę.. faktu, że w obronie z zenuą zagra Vidal, pewnie też nie. :)

Obrazek
Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 marca 2012, 23:57

Sysiek pisze:właśnie. niedziela, godzina 15:00, jak zwykle tylko Kuba i Paweł odpowiedzą, ale poruszam wątek. :)

meczu z bologną chyba komentować nie muszę.. faktu, że w obronie z zenuą zagra Vidal, pewnie też nie. :)
Co by zgodnie z tradycją odpowiedzieć... nie wiem 8) . Może ruszą tłumy i nie będziemy mieli się jak pomieścić ? W takim razie zamawiam schody przy wejściu, co by szybko dymka móc wydmuchać ;)
... ehh. Sysiek, nie było Cię tu wtedy ( a szkoda ;) ) , ale pamiętam mecze w Lidze Mistrzów czy milanem/interem, "bijąc się" o mistrza. Teraz ciężko się zmotywować. Wszystko zależy od dyspozycji Naszych. Zauważ, że frekwencja w barze rosła proporcjonalnie do wyników drużyny :roll: . Jest/był (...) stary skład, ale zmiana pubu i podwyżki zrobiły swoje. Pożyjemy, zobaczymy ;)

Obrazek
ODPOWIEDZ