LaLiga
- panlider
- Juventino
Nie, nie czekamy, bo oglądaliśmy mecz Juve. Ktoś w temacie meczowym dobrze podsumował takich "kibiców" jak Ty.jackop pisze:Pół godziny do Klasyku. Też czekacie?Ciekawi mnie jaki pomysł będzie miała Barcelona bez Neymara.
"Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta"
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018"
- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Suarez... o mój słodki jezusiczku, gdzie ten człowiek ma godność osobistą?
:rotfl:
Jeśli pojawi się stosowny gif proszę o wzbogacenie tego tematu.
A pan piłkarz ma już świetne CV, znalazłaby się jakaś rola w Klanie czy M jak Miłość. Najgorsze, że komisja dyscyplinarna nie wytłumaczy mu drakońską karą, że ośmiesza nie tylko siebie i Barce ale całą dyscyplinę sportu.
E: noooo panie Ronaldo, na lekcje aktorstwa do Suareza!
Krzyś wylatuje z boiska po swojej próbie wymuszenia jedenastki i na pożegnanie odpycha arbitra... kocham La Lige. :o
:rotfl:

Jeśli pojawi się stosowny gif proszę o wzbogacenie tego tematu.
A pan piłkarz ma już świetne CV, znalazłaby się jakaś rola w Klanie czy M jak Miłość. Najgorsze, że komisja dyscyplinarna nie wytłumaczy mu drakońską karą, że ośmiesza nie tylko siebie i Barce ale całą dyscyplinę sportu.
E: noooo panie Ronaldo, na lekcje aktorstwa do Suareza!
Krzyś wylatuje z boiska po swojej próbie wymuszenia jedenastki i na pożegnanie odpycha arbitra... kocham La Lige. :o
calma calma
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 19 razy
- Otrzymał podziękowanie: 69 razy
Aha.panlider pisze:Nie, nie czekamy, bo oglądaliśmy mecz Juve. Ktoś w temacie meczowym dobrze podsumował takich "kibiców" jak Ty.
Jeśli nie masz nic do napisania o meczu, to idź mi stąd, usiądź w fotelu przed plakatami swoich idoli MDS'a, Maksa i Marotty, włącz audio z momentów, w których piłkarze Lazio cieszyli się z goli i ulżyj swojej frustracji tru fanie

2:1 po interwencji arbitra i późniejszym fenomenalnym uderzeniu CR7. Portugalczyk popełnił błąd (kosztujący go czerwo i pauzę w rewanżu) chwaląc się sylwetką, nad którą pracował z Cabrinim - szykującym się do starcia z Muntarim.
Po internetach krąży plotka, że piłka po strzale Busquetsa nadal nie zetknęła się z ziemią. Sabotażysta Pique propsuje

Ogólnie niezłe jajca

ASENSIO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Gdybym w jakieś Fifie czy Pesie strzelił tak jak Asensio to pomyślałbym sobie "oooo panowie programiści, co to miało być, trochę realizmu!".
I tak jeden mecz z Włoch i jedna połowa z Hiszpanii przebiły pojedynczo wszystkie te gole, które zobaczyłem w weekend na angielskich boiskach. :hellyes:

I tak jeden mecz z Włoch i jedna połowa z Hiszpanii przebiły pojedynczo wszystkie te gole, które zobaczyłem w weekend na angielskich boiskach. :hellyes:
calma calma
- panlider
- Juventino
Marna prowokacja.jackop pisze:Aha.panlider pisze:Nie, nie czekamy, bo oglądaliśmy mecz Juve. Ktoś w temacie meczowym dobrze podsumował takich "kibiców" jak Ty.
Jeśli nie masz nic do napisania o meczu, to idź mi stąd, usiądź w fotelu przed plakatami swoich idoli MDS'a, Maksa i Marotty, włącz audio z momentów, w których piłkarze Lazio cieszyli się z goli i ulżyj swojej frustracji tru fanie![]()
Co do samego meczu, to wynik świetnie odzwierciedla, jaka jest obecnie różnica między Realem, a Barceloną.
Osobiście uważam, że kartka dla Ronaldo się nie należała, Portugalczyk stracił równowagę, a nie nurkował. Fakt, że machał łapami do sędziego, ale nie jestem przekonany, że zasłużył na drugie żółtko.
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018"
- Vanquish
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Za co Ron otrzymał pierwsza żółta kartkę? Obejrzałem na YT skrót i komentator mówił, że nie jest pewien kto otrzymał żółta chwile wcześniej za protesty (domniemywał, że nie Ron), a przecież sam Cristiano powinien otrzymać kartkę za pokazanie klaty po strzeleniu bramki.
- panlider
- Juventino
Pierwszą dostał właśnie za zdjęcie koszulki po strzeleniu gola. Drugą za symulkę.Vanquish pisze:Za co Ron otrzymał pierwsza żółta kartkę? Obejrzałem na YT skrót i komentator mówił, że nie jest pewien kto otrzymał żółta chwile wcześniej za protesty (domniemywał, że nie Ron), a przecież sam Cristiano powinien otrzymać kartkę za pokazanie klaty po strzeleniu bramki.
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
Messi zbluzgał sędziego i nic nie dostał więc zobaczymy jak to będzie w przypadku Ronaldo...
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- panlider
- Juventino
5 meczów zawieszenia, tak jak podejrzewałem praktycznie najniższy wymiar kary. Chyba nikt się nie spodziewał, że dostanie 12 
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
a jak to się u nich liczy? 5 meczów ligowych? pucharowych? o superpuchar?
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?