LaLiga
- RoyM
- Bawarczyk
Piękna jest ta jego miłość do Barcelony. Ja rozumiem, że najlepszy na świecie itd, ale gość wie, że Barca ma mega słabą sytuację finansową, że komin płacowy jest ogromny, że potrzebują wzmocnień by wrócić na szczyt, a jeszcze takiej podwyżki zażądał.
Ale nie żebym narzekał
Ale nie żebym narzekał

- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 19 razy
Z tymi podatkami to ładne kwiatki w Hiszpanii wychodzą, najpierw Messi skazany,Mascherano skazany, kilku graczy Realu z Ronaldo na czele z zarzutami, niektórzy już się ugadali http://www.realmadryt.pl/index.php?co=a ... i&id=74671 z fiskusem, ciekawe jak będzie z Ronaldo bo może być różnie.
http://www.realmadryt.pl/index.php?co=a ... i&id=74688
Czyli Ronaldo ma kilka wyjść, albo zapłaci podatek,karę i odsetki( w sumie ok. 30mln) oraz dostanie 24 miechy w zawiasach, albo będzie się sądził i jeżeli przegra jak Messi to może skończyć naprawdę za kratkami :shock:
Do tego z racji stanowiska Realu w sprawie Ronaldo fiskus ma się przyjrzeć dokładnie finansom królewskich z ostatnich lat i wg mnie jak będą chcieli się do czegoś przyczepić to zrobią to.
http://www.realmadryt.pl/index.php?co=a ... i&id=74688
Czyli Ronaldo ma kilka wyjść, albo zapłaci podatek,karę i odsetki( w sumie ok. 30mln) oraz dostanie 24 miechy w zawiasach, albo będzie się sądził i jeżeli przegra jak Messi to może skończyć naprawdę za kratkami :shock:
Do tego z racji stanowiska Realu w sprawie Ronaldo fiskus ma się przyjrzeć dokładnie finansom królewskich z ostatnich lat i wg mnie jak będą chcieli się do czegoś przyczepić to zrobią to.
- gucio_juve
- Juventino
- joy
- Katalończyk
W okresie wakacyjnym takie sylwetki u sportowców to nic nadzwyczajnego. Pamietam Suareza jak przychodził do Barcelony i mniej więcej podobnie wyglądał, jak dobrze utuczony świniak. Polecam zobaczyć kulturystów jak wyglądają poza sezonem, myślę że nie jeden się zdziwi 

- LukaszG / DLuGi
- Juventino
Patrząc jaki mają reżim przez cały rok, to należy się piłkarzom jak i innym sportowcom trochę "świniowania" 

Bukol87 pisze:Ponadto, nikt tej waszej pisaniny w Turynie nigdy nawet nie przeczytał. Piszecie dla siebie i do siebie.
- wagner
- Juventino
Nie ma przepisu, który mówi o tym, że kontrakty nie mogą być podpisywane na dłużej niż 5 lat?Poprostu pisze:Saul przedłużył kontrakt z Atleti do 2026r. Niezłe daty walą w tych kontraktach. klik
Po cichu liczyłem (liczę), że kiedyś mocniej zakręcimy się wokół Saula. Takie dreams player.
Pierwsze słyszętransfery.info pisze:Umowa jest o tyle wyjątkowa, że przepisy FIFA pozwalają na podpisywanie kontraktów na maksymalnie pięć lat. Dłuższe mogą być jednak dopuszczalne, o ile zezwala na to lokalne prawo.

- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Kulturyści mają swoje metody.joy pisze:W okresie wakacyjnym takie sylwetki u sportowców to nic nadzwyczajnego. Pamietam Suareza jak przychodził do Barcelony i mniej więcej podobnie wyglądał, jak dobrze utuczony świniak. Polecam zobaczyć kulturystów jak wyglądają poza sezonem, myślę że nie jeden się zdziwi

calma calma
- panlider
- Juventino
Powiedz to HiguainowiPluto pisze:Kulturyści mają swoje metody.joy pisze:W okresie wakacyjnym takie sylwetki u sportowców to nic nadzwyczajnego. Pamietam Suareza jak przychodził do Barcelony i mniej więcej podobnie wyglądał, jak dobrze utuczony świniak. Polecam zobaczyć kulturystów jak wyglądają poza sezonem, myślę że nie jeden się zdziwiZe swojego doświadczenia wiem, że taka sylwetka to jest jakieś dziesięć kilo do zrzucenia. Oczywiście po powrocie do treningów zacznie znikać błyskawicznie ale to jest jakiś miesiąc na potężnym kalorycznym deficycie w momencie kiedy reszta drużyny szlifuje wydolność na następny sezon. To nie może zostać bez wpływu na wystepy zaowdnika na przestrzeni sezonu i w piłce na najwyżsyzm poziomie jest niedopuszczalne.

Co tam się w ogóle dzieje w tej Hiszpanii, Real nie kupuje, Barcelona nie kupuje...
"Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta"
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018"
- Cabrini_idol
- Juventino
Co ma Real kupować jak ma kompletny skład. Poza tym wydali już chyba 40 mln w to okienko na jakiegoś 16 latka z Brazylii

- panlider
- Juventino
Jestem po prostu nieprzyzwyczajony do nowejj strategii transferowej Realu, wcześniej co roku był transfer za 70+, a tutaj zapowiada się drugie okno bez żadnej bomby. Zresztą nie przesadzajmy z tym kompletnym składem, bo Varane na pewno jest topemCabrini_idol pisze:Co ma Real kupować jak ma kompletny skład. Poza tym wydali już chyba 40 mln w to okienko na jakiegoś 16 latka z Brazylii

rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018"
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
przecież Real kupił właśnie dziś czy wczoraj tego Theo Hernandeza czy jakoś tak ;] wraca też z loanu Llorente a kolejne ich transfery będą zależały od sprzedaży po prostu
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- panlider
- Juventino
Mówię o wzmocnieniach, a nie prospektach, Hernandez ma 19 lat i zapowiada się nieźle, ale na razie jest co najwyżej dobry.Maly pisze:przecież Real kupił właśnie dziś czy wczoraj tego Theo Hernandeza czy jakoś tak ;] wraca też z loanu Llorente a kolejne ich transfery będą zależały od sprzedaży po prostu