Premier League
- ewerthon
- Juventino
Wenger przegiął w to lato. Ta niemal coroczna polityka sprzedawania najlepszych zawodników musiała się kiedyś odbić na zespole. Nie da się wszystkich doświadczonych piłkarzy zastąpić młokosami. Już dawno nie pamiętam by Arsenal dał sobie wbić 6 goli w PL, a przecież mecz się jeszcze nie skończył.
- cinek_uk
- Juventino
nie mam pojecia co wenger myslal sprzedajac nasriego i fabregasa... nie chcialbym byc w jego skorze... jeszcze czerwien... 3 mecz i 3 czerwien dla zawodnika arsenalu... rooney hat-trick?
2 post (18:40:52):
tak jest...
2 post (18:40:52):
tak jest...
Gigi + Alex + Pavel + Camor + Treze = Juventus
- Swider10
- Juventino
MU gra naprawde gienialnie! Od kilkunastu lat sa jedni z lepszych na świecie a średnia wieku zawodników nie znacznie przekracza 20 lat.. masakra! Druzyna bedzie wielka jeszcze przez wiele lat! Arsenal rozbity (82min 7-2) nie widze tego klubu w tym sezonie dobrze ze za tydzien jest przerwa moze jakos sie po tym otrzasna, szkod ze Udine ich nie wyeliminowało mieli bardzo dobra okazje ku temu szkoda ze 4 druzyna Seire A przegrywa 2 mecze z 4 druzyna PL (i nie mówmy tu o osłabieniach bo obie ekipy stariły duzooo)
"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
- strong return
- Juventino
Mógł sprzedać ich na prośbę/rządzanie zarządu lub by spłacić kredyt za stadion(inna sprawa, że SAF by sobie na to nie pozwolił i chyba by odszedł jakby mu ktoś coś kazał) Ale, że nie kupuje nikogo w ich miejsce i sagi z tą dwójką tak długo się ciągnęły to już nieporozumienie zupełne. Masakra, rany. Ale cóż Clichy sprzedany, Eboue sprzedany, do tego trzech wykartkowanych i kontuzje podstawowych obrońców, Jacka Wilshare'a...
Ostatnio zmieniony 28 sierpnia 2011, 19:06 przez strong return, łącznie zmieniany 3 razy.
Dzięki Beppe za Teveza!
I believe in Fernando GoLLente!
I believe in Fernando GoLLente!
- FalsoVero
- Juventino
W tym momencie Pan Wenger powinien pożegnać się ze stanowiskiem. Dawanie mu wolnej ręki w wyprzedaży spowoduje, że Arsenal zamiast walczyć o LM będzie daleko w tyle. Na tym się nie skończy teraz baty od Chelsea i innych
"A ten muchy łapał ten Badstuber hehehe"-Jacek Gmoch 28.06.2012
- Giovani
- Juventino
Arcypiękny mecz na Old Trafford. Gratulacje dla piłkarzy ManU. 8 : 2 z taką drużyną jak arsenal (nawet w mocno okrojonym składzie) to nie lada wyczyn. Genialnie zagrał Rooney
Cieszy mnie to zwycięstwo, bo nie przepadam za Wangerem. Dawno takiego meczu nie oglądałem 

- Dobry Mudżyn
- Juventino
Wlasnie, ale spojrz na obrone. Z klasowych zawodnikow zostali tam tylko Van Persie, podstarzaly Arszawin, Walcott i Szczęsny. MOŻE jeszcze Gervinho. Jesli sie wpasuje do skladu. Obrona Baszczynski, Sadlok, Kokoszka, Brzyski wyglada na papierze lepiej niz obrona Jenkinson (?), Djorouewerthon pisze:Wenger przegiął w to lato. Ta niemal coroczna polityka sprzedawania najlepszych zawodników musiała się kiedyś odbić na zespole. Nie da się wszystkich doświadczonych piłkarzy zastąpić młokosami. Już dawno nie pamiętam by Arsenal dał sobie wbić 6 goli w PL, a przecież mecz się jeszcze nie skończył.

BESTER MANN, BESTEEER !

- Vojtimar
- Juventino
To była miazga na Old Trafford. United zniszczyli Arsenal, oglądając ten mecz w pewnym momencie wstałem z kanapy i oklaskiwałem następne bramki. A wisiało w powietrzu że będą padały. Kapitalna gra Manchesteru, co z tego że Arsenal osłabiony sprzedażą piłkarzy i kartkami (ale to na własne życzenie) jak i tak na wyspach są wciąż max 4 kluby silniejsze od nich, więc mam nadzieję że nikt nie będzie odbierał MU tego co należne.
Z Juve na dobre i złe!
- Wojtek
- Juventino
Właśnie przed chwilą drużyna z mojej miejscowości wygrała 8-1, patrze a tu taki wynik :shock: Meczu oczywiście nie widzialem ale sądząc po wyniku to musieli grać pięknie a szkoda bo za United nie przepadam. Szkoda mi też Arsenalu. W tym sezonie ciężko będzie o CL ba jestem pewnien że z takim składem to do Champions League nie awansują. Szczęsny za rok do Juve 

- pan Zambrotta
- Juventino
- ewerthon
- Juventino
Zapowiada się, że Kanonierzy pierwszy raz od bardzo dawna nie zagrają w Lidze Mistrzów za rok. Jakoś nie wierzę w wielkie transfery do tego klubu przez 3 najbliższe dni. Oba kluby z Manchesteru i klub Romka Abramowicza są poza zasięgiem. A Liverpool po letnich wzmocnieniach również wydaję się silniejszą drużyną, przemawia za nimi również fakt iż nie grają w europejskich pucharach. Także szanse Arsenalu na zajęcie 4 miejsca nie są zbyt wielkie. Bardzo prawdopodobne, że już niedługo ten klub czeka porządna rewolucja.
- cerb
- Juventino
cale szczescie ze nie kupilismy w zeszlym sezonie Dzeko a w tym Aguero bo wtedy Juve wygrywaloby po 5:1 i trzeba by grac w Lidze Mistrzow a przeciez zamiar naszego zarzadu jest inny aby zrobic druga Sampdorie i za 2 lata spasc do Serie B