WROCŁAW || wspólne wypady na mecze (do 08.2013)
- Greger
- Juventino
Drodzy juventini z Wrocławia! Patrząc na to, co ta banda idiotów pokazuje na boisku, mając w dupie nas kibiców i wszystkich komu zalezy na Juventusie chyba jednak odwołam to co wcześniej powiedziałem na temat Before Party przed meczem i ogólnie o pójściu na mecz. Decyzję podejmę w trakcie tygodnia, ale raczej się to nie zmieni. Jeśli oni mają nas w dupie to ja ich również.

- luks_wgs
- Juventino
Siema
Jako, że jeszcze nigdy "u was" na meczu nie byłem chciałem zapytać, czy będziecie organizowali coś na Bayern? Jeśli tak to byłbym chętny przyjechać z Legnicy, ale pociągi powrotne mam 5:26 6:22 7:52 itd
W związku z tym pytam, czy będzie organizowane jakiś 'afterek' świętujący ewentualny awans itd? Pytam, bo gdzieś zatrzymać się będę musiał, a w wypadku nie posiadania nic do roboty od 23 do 6 mój wyjazd mija się z celem...
pozdro i dzięki za odpowiedzi
Jako, że jeszcze nigdy "u was" na meczu nie byłem chciałem zapytać, czy będziecie organizowali coś na Bayern? Jeśli tak to byłbym chętny przyjechać z Legnicy, ale pociągi powrotne mam 5:26 6:22 7:52 itd
W związku z tym pytam, czy będzie organizowane jakiś 'afterek' świętujący ewentualny awans itd? Pytam, bo gdzieś zatrzymać się będę musiał, a w wypadku nie posiadania nic do roboty od 23 do 6 mój wyjazd mija się z celem...
pozdro i dzięki za odpowiedzi