Wszystko o Milanie
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Naprawdę, czytając Twoje posty,nie wiem jak się zachować.Maly pisze:a z każdym naszym meczem jak smakują?Adrian27th pisze:Z każdym meczem Milanu te 40 milionów smakuje jeszcze lepiej.
Nie dość że nie próbujesz nawet zachowywać jakiejkolwiek stylistyki, to piszesz takie brednie,że szkoda słów.
Nie ma tematu w którym nie jęczysz tych swoich pseudomądrości.
Zastanów się czy nadal chcesz biadolić, a na koniec sezonu znowu wszystko odszczekiwać.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- deszczowy
- Juventino
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
To się okaże na boisku ale ja jestem innego zdania, powinniśmy się ich obawiać już w tym sezonie.Alex96 pisze:Tak patrząc z boku to Milan sam sobie przegrał te derby. Interu nie musimy się wcale obawiać. Milanu też. Ale za rok...

- panlider
- Juventino
Serio? Trafili na trzech poważniejszych przeciwników i wszystkie mecze przegrali. To będzie przejściowy sezon dla Milanu, myślę, że nawet w "4" go nie skończą, jeżeli Lazio utrzyma wysoką formę przez większość rozgrywek.MRN pisze:To się okaże na boisku ale ja jestem innego zdania, powinniśmy się ich obawiać już w tym sezonie.Alex96 pisze:Tak patrząc z boku to Milan sam sobie przegrał te derby. Interu nie musimy się wcale obawiać. Milanu też. Ale za rok...
"Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta"
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018"
- pablo1503
- Juventino
Przyjdzie mecz z Juve i przyjdzie pierwsze przełamanie.panlider pisze:Serio? Trafili na trzech poważniejszych przeciwników i wszystkie mecze przegrali. To będzie przejściowy sezon dla Milanu, myślę, że nawet w "4" go nie skończą, jeżeli Lazio utrzyma wysoką formę przez większość rozgrywek.

Milan gra cholernie nierówno i nie widać jakichkolwiek choćby zalążków wyjścia na prostą. Trener nie wie co robi, a zawodnicy, jak na razie, okazują się większymi czy też mniejszy, ale nadal, niewypałami. Wymownym jest, że ich najlepszym zawodnikiem w ostatnich dwóch spotkaniach jest... Borini.
Napoli i Lazio świetnie zaczęły sezon. Juve jak to Juve, Roma może nie gra super piłki, ale to nadal Roma i pewnie skończy w TOP 4. Inter strasznie niemrawy, ale ciuła punkty i może w końcu się obudzą. Atalanta czy Torino też będą się do końca biły o pozostanie w pucharach... Milan poszedł va banque i mięli jeden cel - kwalifikacja do LM. Nawet nie chce myśleć co będzie, jak tam się nie znajdą.

- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
pablo ma racje, w poprzednim sezonie też graliśmy z Milanem skazywanym na pożarcie i dostaliśmy. Pomijam okoliczności porażki bo taki zespół jak Juve powinien ich zmiażdżyć i wtedy ewentualne błędy arbitrów nie miałyby znaczenia. Nie sadzę abyśmy na wyjeździe wygrali z Milanem będą w gównianej formie.

- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
nie moja wina, że myślenie nie jest twoją naturalnym zachowaniemAdrian27th pisze:Naprawdę, czytając Twoje posty,nie wiem jak się zachować.Maly pisze:a z każdym naszym meczem jak smakują?Adrian27th pisze:Z każdym meczem Milanu te 40 milionów smakuje jeszcze lepiej.

ja pytałem poważnie - jak smakują wam 40mln dzięki którym gramy padakę w obronie? pewnie tak samo super jak 90mln za przebeznadziejnego Pogbę ;]
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- juvemaroko
- Juventino
No to Bonucci zaliczyl pierwsza czerwona kartka w barwach Milanu.
Czy przez nia nie zagra za tydzien przeciwko Juve?
Czy przez nia nie zagra za tydzien przeciwko Juve?
- Baczu
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Bonucci bez BBC jest jak laska bez makijażu - brzydka, u której widać wszystkie niedoskonałości. To chyba największa wtopa transferowa tego okienka w Europie. Nie kojarze który inny zawodnik, który kosztował dość sporo, odwalał taką lipe w nowej drużynie. Może Montella stawia się Bonucciemu i ten gra na jego zwolnienie.
Sprzedał łokcia rywalowi.MRN pisze:A co on odwalił ?
Ostatnio zmieniony 22 października 2017, 15:49 przez Baczu, łącznie zmieniany 2 razy.
- panlider
- Juventino
Znokautował łokciem Rosiego:MRN pisze:A co on odwalił ?
https://www.youtube.com/watch?v=16lTxxCWswA
Będę bardzo zdziwiony, jak to się nie skończy zawieszeniem na 3-5 spotkań.
"Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta"
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018"
- kawek
- Juventino
Tyle lamentow i zali było tutaj po sprzedaży tego czeresniaka za " smieszne" 42 mln tyle pomyj poleciało na Marotte a okazuje się że Szalonooki wpuscil konia trojanskiego do drużyny przeciwnika który pięknie rozsadza drużynę od srodka
Szkoda że nie zagra z nami bo radosc byłaby podowojna po zwycięstwie
Szkoda że nie zagra z nami bo radosc byłaby podowojna po zwycięstwie