Liga Mistrzów 2013/14
- wagner
- Juventino
Śmieszny jesteś. Zobaczyłeś krew i Ci się słabo zrobiło czy co ?Kejker pisze:Sytuacji z Lewandowskim na początku nie widziałem, ale niech się cieszy z żółtej, bo za to co zrobił pod koniec Hubocanowi to powinien czerwo wyłapać i kto wie czy nie dodatkowego bana.
Mógl czy nie mógl. Jeden powie że tak, drugi powie że nie. Ja jestem za tą drugą opcją. Wystarczy troche pograć w piłkę żeby to ocenić.zbysioJuve pisze:Inną kwestią pozostaje fakt czy mógł uniknąć tego uderzenia czy nie,jak dla mnie nie.
- zoff
- Qualità Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Dortmund osiągnął chyba już maksimum jeśli chodzi o Champions League w tym roku. Kolejny kontuzja w Borussi, tym razem Schmelzer.
A PSG oferuje każdemu zawodnikowi extra 1 mln € za wygranie tegorocznej Ligi Mistrzów. To się nazywa motywacja, ciężko w tych czasach rywalizować z takimi pieniędzmi. Najzwyczajniej w świecie, nie opłaca się już wygrywać LM w barwach włoskich klubów
Pewnie długo się to jeszcze nie zmieni.
A PSG oferuje każdemu zawodnikowi extra 1 mln € za wygranie tegorocznej Ligi Mistrzów. To się nazywa motywacja, ciężko w tych czasach rywalizować z takimi pieniędzmi. Najzwyczajniej w świecie, nie opłaca się już wygrywać LM w barwach włoskich klubów

- Lucas87
- Juventino
Faktycznie duża zasługa De Gei, lecz United grając słabiutko w lidze, dał radę awansować do ósemki najlepszych zespołów w Europie. I tego nie uda się podważyć w żaden sposób. Nie skreślałbym ich jeszcze, ponieważ ( z wyjątkiem tego meczu w Pireusie),na chwilę obecną - Diabły są nieco innym zespołem w europejskich pucharach, niż w tegorocznych rozgrywkach Premierleague.
Odnośnie faulu Lewandowskiego - nic innego, jak krańcowe chamstwo. Kara powinna być zawsze, jednakowo bolesna - obojętne czy czegoś podobnego dopuścił się Lewandowski, Ronaldo, piłkarz Juventusu, czy jakikolwiek anonimowy kopacz np. z okręgówki. Klasa zawodnika, czy osobiste sympatie czy antagonizmy nie mają tutaj nic do rzeczy.
Odnośnie faulu Lewandowskiego - nic innego, jak krańcowe chamstwo. Kara powinna być zawsze, jednakowo bolesna - obojętne czy czegoś podobnego dopuścił się Lewandowski, Ronaldo, piłkarz Juventusu, czy jakikolwiek anonimowy kopacz np. z okręgówki. Klasa zawodnika, czy osobiste sympatie czy antagonizmy nie mają tutaj nic do rzeczy.
SANCTI PER FIDEM VICERUNT REGNA OPERATI SUNT IUSTITIAM.
- Sorek21
- Juventino
Przed dzisiejszym losowaniem spójrzmy na półfinalistów z ostatnich dwóch lat:
2012 Bayern Real Barcelona Chelsea
2013 Bayern Real Barcelona Dortmund
Znając UEFA trzy pierwsze kluby nie zagrają ze sobą na etapie ćwierćfinału a o ostatnie 4 miejsce zmierzą się kluby numer 4 i 5. Oczywiście jeszcze Real i Barcelona będą po przeciwnych stronach drabinki aby mieć trzecią z rzędu szansę na " finał marzeń" .
Moje typy
Bayern-Atletico
Real-MU
Barcelona-Dortmund
Chelsea-PSG
Mój ranking,kto ma największe szanse na wygranie tegorocznej LM
Bayern
Chelsea JM
Real
Barcelona
PSG
Dortmund
Man Utd
Atletico
2012 Bayern Real Barcelona Chelsea
2013 Bayern Real Barcelona Dortmund
Znając UEFA trzy pierwsze kluby nie zagrają ze sobą na etapie ćwierćfinału a o ostatnie 4 miejsce zmierzą się kluby numer 4 i 5. Oczywiście jeszcze Real i Barcelona będą po przeciwnych stronach drabinki aby mieć trzecią z rzędu szansę na " finał marzeń" .
Moje typy
Bayern-Atletico
Real-MU
Barcelona-Dortmund
Chelsea-PSG
Mój ranking,kto ma największe szanse na wygranie tegorocznej LM
Bayern
Chelsea JM
Real
Barcelona
PSG
Dortmund
Man Utd
Atletico
- joy
- Katalończyk
Nie ma drabinki. A Barca trafi na PSG. W sumie to ciekawe jest to, że ta ogórkowata PD ma w tej chwili w europejskich pucharach tylu przedstawicieli co PL+BL+SerieASorek21 pisze:Oczywiście jeszcze Real i Barcelona będą po przeciwnych stronach drabinki aby mieć trzecią z rzędu szansę na " finał marzeń" .

- juvemaroko
- Juventino
Bedzie
Real - Bayern
PSG - Dortmund
Chelsea- Barcelona
Atletico - MU
Real - Bayern
PSG - Dortmund
Chelsea- Barcelona
Atletico - MU
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Lubie gdy ludzie w ten sposób lekceważa przeciwników.Sorek21 pisze:No i miałem rację.Bayern , Real i Barcelona już są w półfinale. O czwarte miejsce zagrają kluby nr 4 i 5 czyli Chelsea-PSG.
Niczym My Galate i Copenhage ; )
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- Wojtek
- Juventino
Żenada...
Znowu Barca dostaje praktycznie awans, Real tak samo, Bayern może sobie mecze z United potraktować jako trening...Jedyna zagadka jest przy meczu PSG-Chelsea, niewiem czego sie spodziewać.
Który raz z rzędu Barca zagra w półfinale? :doh:
Znowu Barca dostaje praktycznie awans, Real tak samo, Bayern może sobie mecze z United potraktować jako trening...Jedyna zagadka jest przy meczu PSG-Chelsea, niewiem czego sie spodziewać.
Który raz z rzędu Barca zagra w półfinale? :doh:
- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
A jeśli jednak ktoś nie przejdzie to powiesz, że przypadek?Sorek21 pisze:No i miałem rację.Bayern , Real i Barcelona już są w półfinale.

Postaw wypłatę na ich awans skoro to takie pewne