Liga Mistrzów 2012/13
- dawid1897
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Przeczytaj sobie całe moje wypowiedzi, a nie cytujesz co chcesz.strong return pisze:Jak na ekipę, która nic nie robi tak naprawdę dobrze,(jak to opisałeś de facto w cytowanych fragmentach w fenomenalnie niekonsekwentny sposób) to i tak nieźle.Borussia wygrała zasłużenie, a porównanie do koszącego Szachtara, to nobilitacja.(nas nie skosili, William dwa razy ciut rozminął się z bramką i nie tylko on zresztą, na co odpowiedzieliśmy mniejszą liczbą okazji do zdobycia gola) EOT.dawid91 pisze: 9pkt mieć czy nie mieć, o to jest pytanie
Zatrzymaliśmy Shakhtar czy nie? SREOT
FORZA JUVE!!!
- juvemaroko
- Juventino
Slabosc Wloskiej lidze w ostatnim okresie widac coraz wyraznie.
Juve jest najsilniejsza w serii A ale w porownanie do Bayernu, Barca i inni to zapewnie mamy slabych punktow, szczegolnie formacja ofensywna.
Juve jest najsilniejsza w serii A ale w porownanie do Bayernu, Barca i inni to zapewnie mamy slabych punktow, szczegolnie formacja ofensywna.
- meda11
- Juventino
Przestań człowieku kaleczyć język polski, a Juventus to ON!juvemaroko pisze:Slabosc Wloskiej lidze w ostatnim okresie widac coraz wyraznie.
Skoro Buffon twierdzi, że od początku mówił o walce pomiędzy nami i górnikami o pierwsze miejsce w grupie to ja nie będę protestował. Puknijmy Chelsea i awansujmy.
- Alfa i Omega
- Juventino
ONAmeda11 pisze:Przestań człowieku kaleczyć język polski, a Juventus to ON!juvemaroko pisze:Slabosc Wloskiej lidze w ostatnim okresie widac coraz wyraznie.

- MishaAveJuve
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
ledwo zremisowaliśmy z farmerami a Ci pisza - puknijmy chelsea - what the fuck !!
To nie Nordsdjasdnasdbahsdasdj SIC! a chelsea jest na 1 miejscu w PL to nie Norddzdzjandjmsakdas SIC! jest triumfatorem LM.
Pewnie łatwo napisac - puknijmy chelsea, ale może przed tym warto się zastanowic co Wy piszecie, oczywiście puki są matematyczne szanse na wyjście to zawsze je mamy, ale na dobrą sprawę powoli radzę się przyzwyczajac do tego że tym meczem pożegnaliśmy się z LM i zawitamy w LE.
A obiektywnie rzecz biorąc to chyba jednak łatwiej było "pyknąc" farmerów niż the blues
Pisząc o tym jak to kiedyś ktoś miał 3 pkt po 3 kolejkach i wyszedł z grupy to ja Wam mogę podac 20 x tyle przykładów drużyn które jednak nie wyszły mając te 3 pkt.
tak samo mogą się łudzic kibice milanu że jeszcze mają szanse na scudetto w tym roku.
Jak napisałem wyżej póki matematyczne szanse są to i my mamy szanse, ale realnie rzecz biorąc są one niewielkie.
Co do słabości serie A - w tym tygodniu w europie wygrała tylko 1 !! drużyna - merdy i to ledwo co z Partizanem - z tym że ta liga jest coraz słabsza też radzę się powoli zacząc godzic (skoro wice lidera tabeli łoji wcale nie najmocniejszy klub z ukrainy )
To nie Nordsdjasdnasdbahsdasdj SIC! a chelsea jest na 1 miejscu w PL to nie Norddzdzjandjmsakdas SIC! jest triumfatorem LM.
Pewnie łatwo napisac - puknijmy chelsea, ale może przed tym warto się zastanowic co Wy piszecie, oczywiście puki są matematyczne szanse na wyjście to zawsze je mamy, ale na dobrą sprawę powoli radzę się przyzwyczajac do tego że tym meczem pożegnaliśmy się z LM i zawitamy w LE.
A obiektywnie rzecz biorąc to chyba jednak łatwiej było "pyknąc" farmerów niż the blues

Pisząc o tym jak to kiedyś ktoś miał 3 pkt po 3 kolejkach i wyszedł z grupy to ja Wam mogę podac 20 x tyle przykładów drużyn które jednak nie wyszły mając te 3 pkt.
tak samo mogą się łudzic kibice milanu że jeszcze mają szanse na scudetto w tym roku.
Jak napisałem wyżej póki matematyczne szanse są to i my mamy szanse, ale realnie rzecz biorąc są one niewielkie.
Co do słabości serie A - w tym tygodniu w europie wygrała tylko 1 !! drużyna - merdy i to ledwo co z Partizanem - z tym że ta liga jest coraz słabsza też radzę się powoli zacząc godzic (skoro wice lidera tabeli łoji wcale nie najmocniejszy klub z ukrainy )
Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
- Marian.
- Juventino
Nie wiem, czy zauważyłeś, ale bardzo często Juventus gra lepiej z drużyną, która albo na papierze jest od nas lepsza, albo podobna potecjałem. Natomiast gorsze mecze gramy z drużynami, właśnie takich "farmerów", jak ich sam nazwałeś. Przykładów nie trzeba daleko szukać.MishaAveJuve pisze:ledwo zremisowaliśmy z farmerami a Ci pisza - puknijmy chelsea - what the fuck !!
Chelsea - Juve 2:2
Nordsjealland - Juve 1:1 albo
Bate - Juve 2:2
Real - Juve 0:2
Tak więc, wierzymy, że pukniemy Czelsi u siebie, bo stać nas na to.
Sezon 2008/09MishaAveJuve pisze:Pisząc o tym jak to kiedyś ktoś miał 3 pkt po 3 kolejkach i wyszedł z grupy to ja Wam mogę podac 20 x tyle przykładów drużyn które jednak nie wyszły mając te 3 pkt.
FC Porto - Fenerbahce 3:1
Arsenal - FC Porto 4:0
Porto - Dynamo Kijów 0:1
3 punkty po trzech kolejkach. Awans z grupu Porto i Arsenal.
----------
Sezon 2008/09
AS Roma - CFR Cluj 1:2
Bordeaux - AS Roma 1:3
Chelsea - AS Roma 1:0
3 punkty po trzech kolejkach. Awans Roma i Chelsea.
----------
Sezon 2009/10
Inter - Barcelona 0:0
Rubin - Inter 1:1
Inter - Dynamo Kijów 2:2
3 punkty po trzech kolejach. Awans Barcelona i Inter.
----------
Sezon 2009/10
Wolfsburg - CSKA 3:1
CSKA - Besiktas 2:1
CSKA - Manchester Utd. 0:1
3 punty po trzech kolejkach. Awans Manchester Utd. i CSKA.
----------
Sezon 2010/11
Marsylia - Spartak 0:1
Chelsea - Marsylia 2:0
Marsylia - Zilina 1:0
3 punkty po trzech kolejkach. Awans Chelsea i Marsylia.
----------
Bayern - Roma 2:0
Roma - Cluj 2:1
Roma - Basel 1:3
3 punkty po trzech meczach. Awans Bayern i Roma.
----------
Skoro napisałeś, że potrafisz podać 20x więcej przykładów drużyn, które po 3 kolejkach miały 3pkt i nie wyszły z grupy, od tego kto poda Ci przykłady drużyn, które po 3 meczach mając 3 pkt wyszły z grupy to podaj. 6x20=120. Czekam.
Jeśli Napoli wyszłoby pełnym składem i nie olewałoby z góry LE to raczej nie sądzę, żeby Dnipro zdobyło choćby punkt w meczu z Napoli, nawet u siebie. W podstawowym składzie brudasów nie było Cavaniego, Hamsika, Inlera, Behramiego, Maggio, Cannavaro, Campagnaro, De Sanctisa i Pandeva - czyli 9 podstawowych graczy!!MishaAveJuve pisze:Co do słabości serie A - w tym tygodniu w europie wygrała tylko 1 !! drużyna - merdy i to ledwo co z Partizanem - z tym że ta liga jest coraz słabsza też radzę się powoli zacząc godzic (skoro wice lidera tabeli łoji wcale nie najmocniejszy klub z ukrainy) )

- Supersonic
- Juventino
Co Marian. pozamiatal :twisted:Marian. pisze: Skoro napisałeś, że potrafisz podać 20x więcej przykładów drużyn, które po 3 kolejkach miały 3pkt i nie wyszły z grupy, od tego kto poda Ci przykłady drużyn, które po 3 meczach mając 3 pkt wyszły z grupy to podaj. 6x20=120. Czekam.
Ze swojej strony dodam 2007/8 Liverpool.
1-1 Porto, 0-1 Marsylia, 1-2 Besiktas. Na polmetku 1.
W polfinale zatrzymala ich w dogrywce Chelsea.
Nie wiem czy byl przypadek 0 ptk na polmetku i awans - nie udalo mi sie znalezc takowego.

- Vincitore
- Juventino
Daleko szukać nie trzeba, mi to jakoś dziwnie w głowie utkwiło.Supersonic pisze: Nie wiem czy byl przypadek 0 ptk na polmetku i awans - nie udalo mi sie znalezc takowego.

Sezon 02/03, grupa Juventus, Feyenoord, Dynamo Kijów i Newcastle.
Sroki po 3 meczach 0 punktów, a swój marsz po awans rozpoczęły od ogrania Juve 1:0, później zaorali Dynamo 2:0 i po emocjonującym meczu Holendrów 2:3.
Wyszli z drugiego miejsca za Juventusem z 13 punktami.

EDIT:
http://www.90minut.pl/liga/0/liga155.html
O, tu.
- Dzięcioł
- Juventino
Chapeau bas. I teraz wszyscy z niecierpliwością obserwują, co zrobi Mishka...Marian. pisze: Skoro napisałeś, że potrafisz podać 20x więcej przykładów drużyn, które po 3 kolejkach miały 3pkt i nie wyszły z grupy, od tego kto poda Ci przykłady drużyn, które po 3 meczach mając 3 pkt wyszły z grupy to podaj. 6x20=120. Czekam.

Supersonic pisze: Ze swojej strony dodam 2007/8 Liverpool.
1-1 Porto, 0-1 Marsylia, 1-2 Besiktas. Na polmetku 1.
W polfinale zatrzymala ich w dogrywce Chelsea.

Uprzedziłeś mnie. Winszuję.Vincitore pisze:Daleko szukać nie trzeba, mi to jakoś dziwnie w głowie utkwiło.Supersonic pisze: Nie wiem czy byl przypadek 0 ptk na polmetku i awans - nie udalo mi sie znalezc takowego.
Sezon 02/03, grupa Juventus, Feyenoord, Dynamo Kijów i Newcastle.
Sroki po 3 meczach 0 punktów, a swój marsz po awans rozpoczęły od ogrania Juve 1:0, później zaorali Dynamo 2:0 i po emocjonującym meczu Holendrów 2:3.
Wyszli z drugiego miejsca za Juventusem z 13 punktami.
EDIT:
http://www.90minut.pl/liga/0/liga155.html
O, tu.
BVB gra z Ajaxem na Arenie A, w rundzie rewanżowej mają też wyjazd do Madrytu, oraz mecz z City u siebie.Maly pisze:nie galopujcie się tak, szczególnie z tym wygrywaniem grupy przez BVB, grają teraz 2 ciężkie wyjazdy i dom z Ajaxem więc jeśli zdobędą 4 punkty to i tak będzie cud bo na wyjazdach grają dużo gorzej
W spotkaniu z Shakhtarem, Ukraińcy zagrali dużo lepiej od nas. Może nie było deklasacji, ale była różnica w poziomie prezentowanej gry, oczywiście na korzyść Górników. Nadmienię, że to co teraz pokazuje Shakhtar, przynajmniej dla mnie, jest jak do tej pory najlepszą piłką w tej edycji LM. BVB gra bardzo mądrze i współcześnie, oraz pewnie zmierza po zwycięstwo w grupie śmierci. Na chwilę obecną ciężko byłoby nam ograć którykolwiek z tych klubów w fazie pucharowej. Obie te drużyny mają świetną organizację gry, grają wysokim pressingiem i szybko piłką. I obie pozostawiły po sobie, jak do tej pory, najlepsze wrażenie. My w LM nie pokazaliśmy nic specjalnego. Niestety.dawid91 pisze:
A przeczytaj sobie wszystko jeszcze raz miszczuniu. Z Shakhtarem zremisowaliśmy, wcale od nich nie odstawaliśmy a tu wyskakują że z Borussią nie mielibyśmy szans, grają super kosmiczną piłkę itd. A ja piszę, że to poziom Shakhtara, wcale nie napisałem że to zły poziom, ale nie jest też galaktyczny i nie do zatrzymania. O!
Ostatnio zmieniony 26 października 2012, 08:13 przez Dzięcioł, łącznie zmieniany 2 razy.
Żywot studenta prawa, żywotem lirycznym jest...
- Monte Cristo
- Juventino
Z tego co pamietam Inter w 2006 tez mial 3 pkt po trzech kolejkach, a wyszedl z grupy. 

- joy
- Katalończyk
Przypadek Newcastle był niesamowity. Było to jeszcze z czasów gdy rozgrywano 2 grupy w LM. Ja tam wierzę, że Juve wyjdzie z grupy bo dochodzi kolejna drużyna którą stać przynajmniej na półfinał.
Cieszy mnie jednak też to że różnice w LM między zespołami się zacierają. Czyli w zasadzie każda drużyna jest w stanie nie tylko zremisować ale i wygrać z faworytem. Na pewno jest przez to ciekawiej, chociaż w decydującej fazie rozgrywek czarne konie poodpadają. Trochę bawi mnie sytuacja MC. O ile rok temu można było to uznać jako wypadek przy pracy (jak w przypadku MU), brak doświadczenia wielu zawodników w tych prestiżowych rozgrywkach, o tyle teraz w razie braku awansu Mancini zapewne wyleci z klubu.
Z niecierpliwością czekam na 4 kolejkę
Cieszy mnie jednak też to że różnice w LM między zespołami się zacierają. Czyli w zasadzie każda drużyna jest w stanie nie tylko zremisować ale i wygrać z faworytem. Na pewno jest przez to ciekawiej, chociaż w decydującej fazie rozgrywek czarne konie poodpadają. Trochę bawi mnie sytuacja MC. O ile rok temu można było to uznać jako wypadek przy pracy (jak w przypadku MU), brak doświadczenia wielu zawodników w tych prestiżowych rozgrywkach, o tyle teraz w razie braku awansu Mancini zapewne wyleci z klubu.
Z niecierpliwością czekam na 4 kolejkę

- juvemaroko
- Juventino
Druzyna to on???meda11 pisze:Przestań człowieku kaleczyć język polski, a Juventus to ON!juvemaroko pisze:Slabosc Wloskiej lidze w ostatnim okresie widac coraz wyraznie.
Skoro Buffon twierdzi, że od początku mówił o walce pomiędzy nami i górnikami o pierwsze miejsce w grupie to ja nie będę protestował. Puknijmy Chelsea i awansujmy.

- jakku1
- Juventino
Nie lubie sie mieszac w takie sprawy i generalnie oczywiscie nic do Ciebie meda11 nie mam (:)), ale apelowalbym jednak o troche wyrozumialosci poniewaz nie jest to pierwszy wpis w tym guscie na tym forum.meda11 pisze:Przestań człowieku kaleczyć język polski, a Juventus to ON!
Faktycznie, posty juvemaroko sa momentami ciezkie do przelkniecia dla purystow jezykowych, ale ludzie... czy Wy zawsze, udzielajac sie np. na forum wloskojezycznym potraficie dochowac wszelkich regul gramatycznych, ortograficznych i stylistycznych? Polski jezyk nie jest taki prosty, wiekszosc Polakow ma z nim problem, a co dopiero tutaj mowic o obcokrajowcach (bo zakladam, ze jednym z nich jest wlasnie juvemaroko). Nawet jesli czasami jego posty zawieraja bledy to ja raczej staralbym sie wkazac i poprawic pomylki, ktore zostaly popelnione, a nie wyskakiwalbym od razu z ostra krytyka, ktora tutaj moze tylko zniechecic.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113