Wyjazd na mecz Juve - TUTAJ WSZYSTKO

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
Angeleri14

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 kwietnia 2014, 13:19

Ja chciałem się wybrać na ostatni mecz z Cagliari. Zdobycie biletów byłoby cudem, ale na stronie http://www.viagogo.pl można zakupić bilet na mecz Juve. Tyle, że napisane jest zakup zawężony dla posiadaczy kart Tessera del tifoso. Gdzieś czytałem, że na domowe mecze nie jest konieczna ta karta ale biletu kupic się nie da.
Może ktoś coś o tym wie?

Alexxxxx

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 kwietnia 2014, 22:28

painka pisze:
Edit:
Sama sobie odpowiem :P Doczytałam, że general sale zacznie się 22 kwietnia. Oby jakieś bilety zostały...
a jak nie, to zapraszamy do pubu w Warszawie na mecz ;)

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
painka

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 kwietnia 2014, 22:15

Alexxxxx pisze:
painka pisze:
Edit:
Sama sobie odpowiem :P Doczytałam, że general sale zacznie się 22 kwietnia. Oby jakieś bilety zostały...
A dziękuję bardzo :D Ale będę w tym czasie we Włoszech ;)

Kolejne pytanie - pomimo czatowania przy komputerze od 9:59 to biletów na Juve-Belfica nie udało się kupić, rozeszły się w ciągu kilku chwili. Nie ukrywam, że liczyłam że uda mi się je kupić...
Mecz jest 1 maja i wstępnie w planach miałam wyjazd z Turynu 30 kwietnia, ale chciałabym zostać 1 dzień dłużej i pójść na mecz. I tu pytanie - czy jest jakaś szansa na kupienie biletu od konika przed samym meczem? Czy ktoś z Was kto był na meczu widział może czy tam się takie coś praktykuje? I czy na takim bilecie będę mogła wejść, skoro przy kupnie biletu podaje się swoje dane? Wiem, że pewnie bilet będzie droższy, ale to akurat sprawa drugorzędna. Jest jeszcze opcja zakupu przez viagogo, ale jakoś nie mam do nich przekonania, o cenie nie wspominając.

zahor

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2014, 00:12

painka pisze: Mecz jest 1 maja i wstępnie w planach miałam wyjazd z Turynu 30 kwietnia, ale chciałabym zostać 1 dzień dłużej i pójść na mecz. I tu pytanie - czy jest jakaś szansa na kupienie biletu od konika przed samym meczem? Czy ktoś z Was kto był na meczu widział może czy tam się takie coś praktykuje? I czy na takim bilecie będę mogła wejść, skoro przy kupnie biletu podaje się swoje dane? Wiem, że pewnie bilet będzie droższy, ale to akurat sprawa drugorzędna. Jest jeszcze opcja zakupu przez viagogo, ale jakoś nie mam do nich przekonania, o cenie nie wspominając.
Możliwość kupna biletu jest zawsze, kwestia ceny. Szacuję że za dwie stówki jesteś w stanie dostać coś bez problemu, może nawet i taniej. Jeżeli kupujesz u konia, przerejestrować bilet można nawet na dzień przed, a są i tacy którym udało się to i w dniu meczu.

Alexxxxx

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2014, 21:45

painka pisze:
Alexxxxx pisze:
painka pisze:
Edit:
A dziękuję bardzo :D Ale będę w tym czasie we Włoszech ;)
To na inny mecz, spotykamy się regularnie :)

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Filippo911

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 kwietnia 2014, 22:50

ponowię pytanie kto planuje / myśli o wyjeździe do Turynu na ostatnią kolejkę sezonu (niedziela 18.05) ??
bilety z Wrocławia do Mediolanu - Malpensa (nie Bergamo - bliżej Turynu) są po ok 100-120 zł , wylot piątek - powrót poniedziałek lub piątek.
pozdrawiam

Marian.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 kwietnia 2014, 23:30

Ja lecę z kolegą na 100%. Z tym, że wylot w dzień meczu w niedzielę rano z Krakowa, a powrót w poniedziałek rano do Wrocka :)

Obrazek
morgoth82

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 kwietnia 2014, 22:55

Ja lecę do Turynu 13 maja :D z tym że lecę z Londynu i zostaję w Turynie aż do poniedziałku 19 maja :D mam nadzieję, że uda mi się zdobyć bilet na ostatni mecz w sezonie, ale pewnie będzie o to ciężko :/ a tak na marginesie, to wybiera się ktoś na mecz finałowy Ligi Europejskiej? Mnie udało się zdobyć bilet na finał :dance: ale byłoby fajnie, gdyby można było wybrać się na finał w większej grupie osób :D

maczala111

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 01 maja 2014, 13:20

Witam wszystkich.
A co myślicie o zakupie biletów na finał LE z drugiej ręki ? Wiadomo, że jak ktoś nie wylosował z UEFA to nie ma innej możliwości zakupu. Dane personalne są na biletach ale czy będą to sprawdzać ? Wiem, że na meczach ligowych sprawdzają dowody ale te mecze są organizowane przez Włochów i jest możliwość wcześniejszego przerejestrowania biletu na inne nazwisko. Na finał LE sprzedaż była prowadzona przez UEFA i nie ma żadnej możliwości zmiany danych personalnych. Do tej pory na imprezach typu finał LM, LE, czy EURO dane personalne nie były nigdy sprawdzane ale czy tutaj będzie tak samo ? Na aukcjach ebay pełno jest tych biletów ale czy na pewno się wejdzie na stadion ?

painka

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 maja 2014, 22:31

Dziękuję Wam bardzo za wszystkie porady i wszystkie informacje jakie można znaleźć w tym temacie - udało się i BYLIŚMY NA MECZU Juve-Benfica ;) jak wrócimy do PL to podzielę się wrażeniami itd. :) Chciałam zrobić mężowi niespodziankę - niby jechaliśmy na majówkę do Zakopanego, po czym po ponad 2 godzinach jazdy skręciłam na lotnisko w Katowicach i pokazałam mu bilety na mecz, wiem że to było jego wielkim marzeniem bo od dziecka jest kibicem Juve i fajnie że to marzenie się spełniło - a i we mnie obudził się jeszcze większy kibic ;) W muzeum Juve mąż płakał jak dziecko ;) Było super, gardło po meczu mam zdarte, wynik był jaki był, ale emocje nie do opisania!
maczala111 pisze:Witam wszystkich.
A co myślicie o zakupie biletów na finał LE z drugiej ręki ? Wiadomo, że jak ktoś nie wylosował z UEFA to nie ma innej możliwości zakupu. Dane personalne są na biletach ale czy będą to sprawdzać ? Wiem, że na meczach ligowych sprawdzają dowody ale te mecze są organizowane przez Włochów i jest możliwość wcześniejszego przerejestrowania biletu na inne nazwisko. Na finał LE sprzedaż była prowadzona przez UEFA i nie ma żadnej możliwości zmiany danych personalnych. Do tej pory na imprezach typu finał LM, LE, czy EURO dane personalne nie były nigdy sprawdzane ale czy tutaj będzie tak samo ? Na aukcjach ebay pełno jest tych biletów ale czy na pewno się wejdzie na stadion ?
Nie wiem czy z finałem jest tak samo - my byliśmy na półfinale i bilety mieliśmy kupione z drugiej ręki a dokładniej z viagogo. Było to ryzykowne bo kupiliśmy elektroniczne bilety i balam się czy ten bilet w formacie .pdf nie jest sfałszowany lub sprzedany w kilku kopiach. Skoro piszesz o losowaniu to pewnie jest to inna sytuacja niż w moim przypadku... Ale bilet faktycznie jest imienny i my dostaliśmy bilety z naszymi danymi. I potwierdzam - na bramce sprawdzają zgodność danych z biletu z dowodem osobistym.

Piccolo181

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 maja 2014, 20:30

Witam wszystkich :) mam pytanko...
czy moze ktos organizuje wyjazd na ostatni mecz Juve i na fete z okazji zdobacia majstra??
I z czystej ciekawosci. ile plus minus trzeba wydac sianka zeby pozwolic sobie na taki wyjazd do Turynu. mowie tu o cenie biletu na mecz bilecie na samolot i chociaz 2 nocach w hotelu/motelu co to zeby troche pozwiedzac sobie muzeum ??
pozdrawiam

Adrian27th

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 4 razy

Nieprzeczytany post 04 maja 2014, 19:44

Dobra, kto chętny na fete?

Jechałbym autem z kolegą wiec 3 miejsca wolne.

"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
Leon

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2014, 16:42

Panowie organizuję ktoś wyjazd na mecz w tym roku byłbym chętny Kraków okolice ew Śląsk.

moonspell191

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 lipca 2014, 10:50

Witam.

Mam takie pytanie, a mianowicie, czy orientujecie sie moze,czy sa juz dostepne bilety do kupna na nowy sezon ? Dwa dni temu pojawil sie kalendarz i chcielismy z dziewczyna spelnic moje marzenie, czyli wybrac sie do Turynu na mecz,a 5 pazdziernika jest mega szlagier z Roma. I jakie strony polecicie? Sprawdzalem wlasnie na viagogo, ale ceny na ten mecz sa lekko mowiac przesadzone,a na listicket nie moge znalezc biletow na nowy sezon.

Jeszcze jedno pytanie, czy orientuje sie ktos jakie ceny sa do muzeum Juventusu i gdzie te bilety mozna kupic?

Ok poswiecilem troche czasu i przeczytalem wiekszosc stron z tego tematu. Opcja numer jeden to czekac jak sie pojawia bilety i kupic je przez listicket po normalnej cenie jakis tydzien przed meczem, lub wczesniej przez posrednikow takich jak viagogo, ale po 3 razy drozszej cenie jak niewiecej. Niestety raczej bede musial skorzystac z tej drugiej opcji, tej drozszej, poniewaz z dziewczyna musimy znacznie wczesniej planowac wyjazd. Pracujemy razem w tej samej firmie, wiec jak chcemy rezerwowac urlop na 5 pazdziernika, na wszelki wypadek robimy to znacznie wczesniej, w sumie to jest niedziela, wtedy nie pracujemy,ale chcemy pozwiedzac troche Wlochy, wiec powrot planujemy w srode. Teraz bedziemy bukowac urlop i lot z Londynu bezposrednio do Turynu, ceny sa za bilet lotniczy bajecznie niskie, bo za 2 osoby w dwie strony zaplacimy 80 funa, tyle to teraz zaplacilem w jedna stone za jedna osobe do Polski. Zdaje sobie sprawe, ze jak juz to bedziemy miec zabukowane, a bilety w oficjalnej sprzedazy pojawia sie tydzien przed to na mecz z Roma moga sie rozejsc w mgnieniu oka i co wtedy gdyby sie nie zdazylo ich nabyc ? Jechac do Turyny i nie ogladnac meczu ?! Nie ma opcji, dlatego wybierzemy ta drozsza opcje przez viagogo, bilety w tej chwili dla 2 osob na curva sud sa po jakies 150 euro plus jakies tam oplaty, to jest mega drogo. Myslalem tez zeby pojechac na mecz z Cesena, wtedy mozna by bylo dostac bilety w normalnej sprzedazy raczej bez problemu, ale moja dziewczyna powiedziala,ze jak mamy jechac to na konkretny mecz, a nie na ogorkow, ktorych druzyne pierwszy raz slyszy na uszy :)

zoff

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 06 sierpnia 2014, 00:28

Siemanko! 23.08 jestem w Bolonii. Jest to 70 km od Reggio Emilii, gdzie grane będzie Trofeo TIM. Grzechem jest nie wykorzystać takiej okazji. Pytanie do Was, orientuje się ktoś po ile cho dzą bilety, i czy można będzie je dostać gdzieś pod stadionem w jakieś kasie. Z tego co pamiętam tego typu eventy nigdy nie były jakoś super oblegane. Jak coś wiecie, piszcie.

Obrazek
ODPOWIEDZ