Wszystko o Interze

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
@D@$

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 września 2011, 18:44

szczypek pisze:Arek.. DZIĘKUJEMY!*
Co by nie mówić, "zatrzymanie Interu" ma już w papierach i już samo to może mu dawać przepustkę na ME :)
paruf pisze:Trabzon grał dobry mecz, nie umniejszaj im. My pokazaliśmy za to jak się gra z Lechem w poprzednim sezonie, już zapomniałeś jak graliśmy i jakie były wyniki? (Przywołuję Lecha w celu porównania potencjału przeciwnika Interu).
Oj tam, lekko ponabijać się nie zaszkodzi.
pumex pisze:Mówi się też o Ancelottim, a to bez wątpienia dobry trener i zmartwiłbym się, jakby zajął miejsce Gaspa.

Ogólnie szkoda wczorajszej porażki Interu. Jakby wygrali, to Moratti by się trochę uspokoił, choć trochę wzrosłoby zaufanie do Gasperiniego. Teraz niby brzydal mówi, że posada trenera jest bezpieczna, ale wiemy jak to z nim jest.
Podejrzewam, że z Romą Inter wygra, ale nie pogardziłbym remisem :lol: Oby Gasperini był jak najdłużej na swoim stanowisku, może wróci jeszcze do 3-4-3 ? :smile:
Carlo w Interze? No nie wiem, prowdział Milan, Juve, to jeszcze tam się wpakuje? Już prędzej do Romy pójdzie (z drugiej strony Ancelotti to takie przeciwieństwo Capello, na europejski puchary idealny ale w lidze różnie bywało, potrafi wygrywac ważne mecze, ale nie zawsze ma systemtyczne wyniki).
Swoją drogą coś czuję w nosie, że trzech trenerów może nas ucieszyć w tym sezonie, nie tylko Conte ale i Gasperini oraz Luis Enrique :) Wiem, że dopiero jedna kolejka, ale jeden ogólnie nie przekonuje, drugi to zagadka oraz Hiszpan, co wydaje się pomysłem samobójczym we Włoszch.
W ogóle to tak wygląda, jakby Moratti kazal zmienić ustawienie Gasperini, niezłe jaja. Czujecie jakby Marotta czy Agnelli powiedzieli Conte by grał 4-3-3? :]
Aha, najlepsze: http://www.seriea.pl/index.php?dzial=ak ... kul=205248 Tak, to pech.
hubijuve pisze:Ale my nie przegraliśmy z lechem :roll:
Ba, nawet byliśmy niepokonani w LE :D Zakładając, że czekają nas lepsze czasy, możemy stać się legendą pod tym kątem tych rozgrywek.

hubijuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 września 2011, 20:13

Ba, nawet byliśmy niepokonani w LE Very Happy Zakładając, że czekają nas lepsze czasy, możemy stać się legendą pod tym kątem tych rozgrywek.
No ba,ale wolałbym żeby tak było nie w LE ale w CL..

szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 15 września 2011, 23:18

Machnes pisze:Jakoś do meczu z Parma byliśmy dużo przed nimi, i śmialiśmy się z nich, ze powtórzą nasz wyczyn z sezonu z Ferrara i Zacciem na ławce
Dlatego mówię, dopiero później wykonali te ruchy transferowe, które powinni wykonać już latem i to przyniosło wymierny efekt. Nie dowiemy się co byłoby gdyby tych zawodników dostał nie Leonardo a Benitez. Hiszpan później ubolewał, że jemu takiej szansy nie dano, a z Brazylijczyka szybko zrobiono zbawiciela, bo Pazzini strzelał bramki na zawołanie. Ośmielę się stwierdzić, że zmiana trenera nic im teraz nie da, ewentualnie chwilowy efekt. W linii pomocy mają jakiegoś Holendra, reszta nie istnieje.
Machnes pisze:mecz z Schalke jeden widziałem chyba, ale czemu ma to dowodzić?
Byli gorsi i od Bayernu i od Schalke, tych pierwszych szczęśliwie pokonali. To, że poradzili sobie w lidze to tylko potwierdzenie tego jak słabi byliśmy my i reszta zespołów z ligi. Napoli potrafiło wygrać mecz w samej końcówce, ale końcówka sezonu ich chyba przerosła.
Serpente pisze:
szczypek pisze: Jeszcze słowo. Rozwalają mnie komentarze kibiców Interu. Solidna większość z nich nie jest przyzwyczajona do porażek, a przecież powinni. Czyżby ich miłość zaczęła się po Calciopoli? :lol:
Jeżeli czytasz komentarze na głównej to.....pozdrawiam :doh:
Wszystkie. Niemniej jednak, zaprzeczyć nie zaprzeczyłeś.

Wreszcie Ci zmienili rangę. Teraz to, że śmierdzi, nie tylko czuć, ale i widać. Pozdro.

Machnes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 września 2011, 00:15

szczypek pisze:

Wreszcie Ci zmienili rangę. Teraz to, że śmierdzi, nie tylko czuć, ale i widać. Pozdro.

nie glupi jestes chlopak, ale przestalbys zachowywać sie jak wieśniak...
przed kim sie tak popisujesz? Q juz dawno nie rozdają :whistle:
Blyskotliwy to nie jestes, blizej Ci takim zachowaniem do buraka
pozdr

Inter powinien oddac scudetto 2005/2006

peace

szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 września 2011, 00:25

Machnes pisze:nie glupi jestes chlopak, ale przestalbys zachowywać sie jak wieśniak...
Chłopy wyjechały ze wsi, zupełnie im odbiło, hej!

Jak tak w nawiązaniu do autentycznych faktów. Nie wiedziałeś?

Claudio Ranieri czy Delio Rossi to jeszcze ok, ale Capello? Hiddink? Van Gaal? :stop:

Serpente

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 września 2011, 11:17

szczypek pisze: Wszystkie. Niemniej jednak, zaprzeczyć nie zaprzeczyłeś.
Skoro czytasz wszystkie to nawet nie jestem w stanie wyobrazić sobie jak nudne musisz mieć życie,do tego oceniać kibiców po jakiś gównianych komentarzach 13-letnich gimbusów,współczuję Ci.

szczypek pisze:Wreszcie Ci zmienili rangę. Teraz to, że śmierdzi, nie tylko czuć, ale i widać. Pozdro.
Jeśli ode mnie śmierdzi to od Ciebie aż wali na kilometr słomą z butów i buractwem. I to pewnie tylko ja zarobię kartkę za twoje nędzne wywody ale tobie też się należy !

Obrazek
Tata

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 września 2011, 11:24

Przyjdzie taki i pokazuje jakim to jest wielkim Panem, a z nogawek gówno ścieka

pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 września 2011, 11:33

Eee, Panowie :stop: nie obrażajcie siebie nawzajem. Zaczyna zajeżdżać perfidnym chamstwem. Szacunek się należy, nawet Interistom, noo... niektórym, mniejszy, to mniejszy, ale się należy :prochno:

Obrazek
@D@$

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 września 2011, 11:44

pumex pisze:Eee, Panowie :stop: nie obrażajcie siebie nawzajem. Zaczyna zajeżdżać perfidnym chamstwem. Szacunek się należy, nawet Interistom, noo... niektórym, mniejszy, to mniejszy, ale się należy :prochno:
Słusznie, zwłaszcza że koleś wszedł na forum że podyskutować a nie się napinać, chyba.

Ciekawy jestem jak Inter zakońcxzy ten udany tydzień w sobotę (licząc od niedzieli).

Serpente

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 września 2011, 11:46

Tata pisze:Przyjdzie taki i pokazuje jakim to jest wielkim Panem, a z nogawek ### ścieka
Oczywiście,to ja prowokuje i obrażam,jestem zły i koniec...bo Interista,kocham takich kibiców Juve :dance:

BTW. Sytuację Gasperiniego idealnie omawia okładka LGdS
Obrazek

Obrazek
szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 września 2011, 11:50

Serpente pisze:Skoro czytasz wszystkie to nawet nie jestem w stanie wyobrazić sobie jak nudne musisz mieć życie,do tego oceniać kibiców po jakiś ### komentarzach 13-letnich gimbusów,współczuję Ci.
Wybacz, nie czytuje regularnie żadnego portalu poświęconego Interowi. Zdarza mi się zajrzeć. Niemniej jednak niski poziom merytoryczny da się zauważyć nie tylko w komentarzach 13-letnich gimbusów. Taka prawa, że się rozmnożyliście po Calciopoli i większość nie zaznała smaku porażki która przed wybuchem afery była Waszą domeną.
szczypek pisze:Jeśli ode mnie śmierdzi to od Ciebie aż wali na kilometr słomą z butów i buractwem.
Nie spinaj się. Nie każdemu w życiu wyszło.

Nawet mi szkoda tego Gasperiniego. Nie tylko on odpowiada za tą sytuację, w której znajduje się Inter, a tylko on jest krytykowany.

Serpente

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 września 2011, 12:02

szczypek pisze:Taka prawa, że się rozmnożyliście po Calciopoli i większość nie zaznała smaku porażki która przed wybuchem afery była Waszą domeną.
Nie będę strugał z siebie tutaj jakiegoś "kibicuję od dziecka","moja miłość zaczęła się praktycznie od małego" bo nie ma sensu,większość kibiców Juve też zaczęła kibicować temu klubowi po jakiś sukcesach dlatego co jak co ale niekiedy staram się to zrozumieć,tak samo jest wszędzie,ja zacząłem kibicować Interowi przed Calciopoli,jakoś w 2004,choć już wcześniej darzyłem Inter wielką sympatią,dopiero wtedy przestały mieć dla mnie znaczenie tylko i wyłącznie dryblingi,zwody,piękne akcje,bramki,gwiazdy i wesoły futbol,no ale co Ci będę tłumaczyć,dla większości z was i tak jestem gnojkiem który nie dosyć że kibicuje Interowi to jeszcze mam czelność wbić na wasze forum :D

Nawet mi szkoda tego Gasperiniego. Nie tylko on odpowiada za tą sytuację, w której znajduje się Inter, a tylko on jest krytykowany.
Nigdy nie lubiłem Morattiego,z taką kasą jaką wpakował Inter moglibyśmy mieć skład na parę dobrych latek nie tylko w lidze ale i w LM !!! Do tego nie rozumiem jak po takich latach sukcesów możemy być w tak słabej kondycji finansowej :doh: Mógłby ktoś zarzucić jakąś tabelką przedstawiającą finanse zespołów z Calcio ?

Obrazek
strong return

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 września 2011, 12:18

Sytuacja Interu jest lipna co cieszy, żeby tylko Conte nie okazał się łosiem to będzie można ich wypchnąć z EL.LM nawet.
Moratti nie chce już wydawać, piłkarze nie wierzą w Gaspa, bo nic nigdy nie wygrał i nie wierzą w jego ustawienie, bo nikt tak nie gra. Gian Piero bredzi coś o pechu jak Del Neri( i na razie wykazuje on podobną mentalość co kulfoniasty), a cała reszta o zjednozeniu-zupełnie jak u nas od czasów Ferrary. "Zadowolony żararacznik" nie ma kaprysów jak Berlu, żeby odkopywać stare gwiazdy, przykurzonych z deka piłkarzy za w miarę dużą(choć relatywnie małą-patrz Ibra, Robinho) kasę, co pozwoliło Milanowi wygrać SerieA. Zamiast łysego Galianiego, który potrafił błysnąć sproawdzeniem Van Bommela, czy nawet tego Nocerino, Cassano(wygląda, że zaczął się powoli ogarniać), Mexesa-za nic, mają jakiegoś Brancę. Cambiassom, Samuelom, Stankovicom i Zanettim, a takżę innym takim nie chce się grać, bo wiedzą, że swoje apogeum już osiągnęli i w Europie pewnie i tak nic nie wygrają.
Dodatkowo wyniki z pre-sezonu też nie motywują, podobnie jak odejście Eto/o. Julio Cezar jest bez formy, Maicon się skontuzjował.
Do tego Douglas i Wes coraz częściej będą pewnie myśleli siłą rzeczy o odejściu do klubów z lepszym potencjałem. A co do reszty oprócz starzejącego się Lucio, Sneijdera-to kto tam ma grać na wysokim poziomie. Pazzini nigdy mnie nie przekonywał. Albo Milito, Forlan i Sneijder się jakoś zbiorą, albo będzie dobrze dla nas. :smile: Ricky Alwarez-rocks. :ok:
No chyba, że Moratti się obudzi i zmieni mimo wszystko trenera na porządnego, choć o takiego może być mu trudno teraz. Samo to to jednak nadal za mało. Rekonstrukcję powinni w Interze przeprowadzać już po wygranej LM, to może za jakiś czas coś by z tego było.
Ostatnio zmieniony 16 września 2011, 12:34 przez strong return, łącznie zmieniany 1 raz.

Dzięki Beppe za Teveza!
I believe in Fernando GoLLente!
Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 września 2011, 12:33

Serpente pisze:nie rozumiem jak po takich latach sukcesów możemy być w tak słabej kondycji finansowej
Odpowiedź jest prosta - bo Moratti przepłacał i to mocno. Jak na pieniądze, które zarabiają kluby serie A z praw telewizyjnych, umów sponsorskich itd oraz prawo podatkowe obowiązujące we Włoszech, płacenie zawodnikowi 9 czy 10 mln euro pensji to ekonomiczne samobójstwo. Ibra, Mourinho, Eto'o... Do tego jeszcze premie obiecane za sukcesy, które często przewyższają zyski z trofeów.

Co do tabelek z finansami to mamy tutaj takiego jednego, który Ci znajdzie wykres ile Inter wydawał na tonery do drukarek w ciągu ostatnich 20 lat.

:prochno:

Serpente

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 września 2011, 12:53

No właśnie,też mi się wydaje że to głównie kontrakty są powodem takiej a nie innej sytuacji,przecież transfery w ostatnich latach były robione za niewielkie pieniądze patrząc na jakość zawodników,co roku scudetto,2 lata temu LM,a teraz wszystko runęło :angry:

Ouh_yeah pisze:Co do tabelek z finansami to mamy tutaj takiego jednego, który Ci znajdzie wykres ile Inter wydawał na tonery do drukarek w ciągu ostatnich 20 lat.

:prochno:

To dawać go tu :-D

Obrazek
ODPOWIEDZ