Koszulki na sezon 2010/2011
- juveninhoo
- Juventino
Pioruny i błyskawice (oraz inne ząbki) powinny spaść na głowę tych, którzy zaprojektowali to to. A wiecie, że Inter też ma nieciekawe ząbki na koszulce? Tutaj zdjęcia:
Domowe
Wyjazdówka
Bramkarz
Domowe
Wyjazdówka
Bramkarz
"Pragnienie bycia kimś innym to marnowanie osoby, którą się jest"- Kurt Cobain
- stf
- Juventino
Ze zdjec widac, ze w sparingach gramy wlasnie w takich koszulkach z "naprasowywanka" w stylu New Holland. Zastanawiam sie jednak czy to sie nie zmieni wraz z rozpoczeciem sezonu i zobaczymy pilkarzy juz w tych lepszych wersjach z JuveStore czy ISS.mnowo pisze:Miałem to szczęście być kilka dni temu w Pinzolo, więc widziałem trykoty na żywca. BetClic wygląda całkiem przyzwoicie, jest to taka "wlepko-wprasowanka", naklejona (?) na przód, coś jak było z NewHolland, tak to najprościej mogę określić. Materiał śliski, ale wprasowany/naklejony (jak kto woli) równo. Nie sięga jednak białych pasów - kończy się z obu stron jeszcze na czarnych.tabo89 pisze:Ogólnie jak ktoś zamówi czy to w JuveStore czy w ISS prosiłbym o opinię i zdjęcie przodu bo zastanawia mnie jak będzie umieszczony BetClic. Na zdjęciach sklepowych jest ładnie, natomiast na prezentacji i na sparingach był naprasowany (chyba przez Zdenka).
- alex_KiNiO
- Juventino
No właśnie. Koszulki, w których były grane dotychczasowe mecze nie są jeszcze 100% gotowe. Chociażby nie ma jeszcze nazwisk zawodników na plecach. No i oby z oficjalnym rozpoczęciem sezonu koszulki były takie jak te w JuveStore, czyli żeby białe tło loga BetClic zlewało się z białymi pasami.stf pisze:Ze zdjec widac, ze w sparingach gramy wlasnie w takich koszulkach z "naprasowywanka" w stylu New Holland. Zastanawiam sie jednak czy to sie nie zmieni wraz z rozpoczeciem sezonu i zobaczymy pilkarzy juz w tych lepszych wersjach z JuveStore czy ISS.mnowo pisze:Miałem to szczęście być kilka dni temu w Pinzolo, więc widziałem trykoty na żywca. BetClic wygląda całkiem przyzwoicie, jest to taka "wlepko-wprasowanka", naklejona (?) na przód, coś jak było z NewHolland, tak to najprościej mogę określić. Materiał śliski, ale wprasowany/naklejony (jak kto woli) równo. Nie sięga jednak białych pasów - kończy się z obu stron jeszcze na czarnych.tabo89 pisze:Ogólnie jak ktoś zamówi czy to w JuveStore czy w ISS prosiłbym o opinię i zdjęcie przodu bo zastanawia mnie jak będzie umieszczony BetClic. Na zdjęciach sklepowych jest ładnie, natomiast na prezentacji i na sparingach był naprasowany (chyba przez Zdenka).
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- mnowo
- Qualità Juventino
Jestem praktycznie pewien, że będą takie, jakie są teraz. Po pierwsze, wydaje mi się, że to zdjęcie koszulki z ISS to nie jest tak zwane "real foto", bo to widać. Po drugie, koszulki są już przygotowane, bo w JuveStore w Pinzolo były normalne z nazwiskami, pełne komplety etc. Po trzecie, samo logo BetClic było umieszczone już, nazwijmy to, profesjonalnie i trwale - w sensie nie to, że "na szybko", ale tak, jak to już niby miałoby być. Nie sądzę, żeby część kibiców miała potem takie, a część inne koszulki.
- tabo89
- Juventino
Jednak jest tak jak pisał mnowo. Na JuveStore poprawili już to zdjęcie i teraz jest bardziej realne.

Poniżej wszystkie elementy stroju domowego w szczegółach:

Strój wyjazdowy, również szczegółowe zdjęcia z JS:

No i do kompletu strój bramkarski (spodenki i getry do tego stroju są takie same jak do wyjazdówki):

Jeśli chodzi o moją opinię na temat tych błyskawic czy jak to nazwać to już ją wyrażałem - nie podoba mi się. Fatalne jest też wkomponowanie BetClica w koszulkę. Dlaczego innym potrafią go wrzucić na koszulkę bez zbędnego tła, sam napis, a u nas musi to tak wyglądać...

Poniżej wszystkie elementy stroju domowego w szczegółach:

Strój wyjazdowy, również szczegółowe zdjęcia z JS:

No i do kompletu strój bramkarski (spodenki i getry do tego stroju są takie same jak do wyjazdówki):

Jeśli chodzi o moją opinię na temat tych błyskawic czy jak to nazwać to już ją wyrażałem - nie podoba mi się. Fatalne jest też wkomponowanie BetClica w koszulkę. Dlaczego innym potrafią go wrzucić na koszulkę bez zbędnego tła, sam napis, a u nas musi to tak wyglądać...
- Lypsky
- Juventino
Logo betclic wygląda fatalnie, że aż słów brak. Totalna amatorka, wygląda to jakby ktoś dokleił logo w paincie.
Mam nadzieję, że sprzedaż koszulek będzie bardzo słaba, a po wygaśnięciu umowy z nike, rozejrzymy się za inną firmą. Miarka się przebrała
Mam nadzieję, że sprzedaż koszulek będzie bardzo słaba, a po wygaśnięciu umowy z nike, rozejrzymy się za inną firmą. Miarka się przebrała
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- PrzemasJuve
- Juventino
zenada....jak z bazaru w moldawii...chociaz mysle ze tam by znalazl lepsze koszulki...
Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
- Bianconeri23
- Juventino
No to nie kupujemy i sami zobaczą ile warte są te ich koszuleczki.

- Brutalo
- Juventino
Napiszę pewnie coś odmiennego od "Waszych" odczuć, ale z czasem... zaczynają mi się podobać wyjazdowe koszulki. Jedyny minus to ta "błyskawica", ale kolorystyka flagi Włoch i brak sponsora wpływają pozytywnie na moją ocenę. Domowa jest gorsza, pocięte paski nie wyglądają fajnie a logo wygląda jak wklejone z painta :doh:
Generalnie koszulki na ten sezon są brzydkie, ale wyjazdowe przez kolorystykę i brak sponsora mają swój klimat. Dochodzę do wniosku że będę chciał mieć taką koszulkę.
Generalnie koszulki na ten sezon są brzydkie, ale wyjazdowe przez kolorystykę i brak sponsora mają swój klimat. Dochodzę do wniosku że będę chciał mieć taką koszulkę.
- tabo89
- Juventino
Zgadzam się z Tobą Brutalu, że dzięki tej włoskiej kolorystyce i braku sponsora jest ona dosyć ciekawa ale jak dla mnie te pioruny przekreślają wszystkie plusy. Gdyby to były zwykłe pasy, myślę, że tylko małej grupie kibiców nie przypadłaby ona do gustu.
Co innego na przykład utrzymana w tej samej kolorystyce bluza z nowej kolekcji.

Jak widać dało się zrobić coś beż żadnych ząbków czy błyskawic. I efekt jest od razu inny.
Co innego na przykład utrzymana w tej samej kolorystyce bluza z nowej kolekcji.

Jak widać dało się zrobić coś beż żadnych ząbków czy błyskawic. I efekt jest od razu inny.
- alex_KiNiO
- Juventino
W pierwszej chwili po zerknięciu na zdjęcia wrzucone przez tabo89 rzuciło mi się w oczy to zdjęcie:

Zastanawiałem się gdzie to znaleźć na koszulce
A to jest poprostu po drugiej stronie naszycia herbu. He. Interesujące. Nie spotkałem się jeszcze z takim czymś.
ps. a ta bluza... cudowna! chyba będzie trzeba nieco kasy odłożyć i dokonać zakupu ;p

Zastanawiałem się gdzie to znaleźć na koszulce
ps. a ta bluza... cudowna! chyba będzie trzeba nieco kasy odłożyć i dokonać zakupu ;p
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- stahoo
- Juventino
Też zgadzam się z bloktrounem, że wyjazdówka ma swój klimat. Szkoda tylko, że paski są w formie błyskawic :roll: Gdyby nie to, na pewno zakupiłbym ta koszulkę.
A co do domowej- pisałem, że z daleka nie wyglada źle, że da się przywyknąć. Ale jakoś nowe zdjęcia nie pomagaja w tym. Jest okropna.
A co do domowej- pisałem, że z daleka nie wyglada źle, że da się przywyknąć. Ale jakoś nowe zdjęcia nie pomagaja w tym. Jest okropna.
- Monte Cristo
- Juventino
A ja sobie kupie albo wyjazdowa albo domowa. Ale dopiero za rok, gdy bedzie wyprzedaz bo bedzie blisko do prezentacjii nowych. Kupuje je tylko ze wzgledu na klub, za taki szajs niedalbym 75 euro. Teraz np. te z poprzedniego sezonu sa za 28, wiec nawet kupienie domowej i wyjazdowej to bylby niezly interes.
Od ponad 20 lat nie mieszkam w Polsce i z jezykiem mam malo kontaktu, wiec w razie bledu ortograficznego daruj sobie poprawianie mnie.