Koszulki na sezon 2010/2011

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
juveninhoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2010, 13:17

Pioruny i błyskawice (oraz inne ząbki) powinny spaść na głowę tych, którzy zaprojektowali to to. A wiecie, że Inter też ma nieciekawe ząbki na koszulce? Tutaj zdjęcia:

Domowe

Wyjazdówka

Bramkarz

"Pragnienie bycia kimś innym to marnowanie osoby, którą się jest"- Kurt Cobain
Giovani

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2010, 13:25

Inter ma bardzo ładne domowe stroje(podobnie jak nasze), wyjazdowe beznadziejne (podobnie jak nasze). :D

stf

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lipca 2010, 01:44

mnowo pisze:
tabo89 pisze:Ogólnie jak ktoś zamówi czy to w JuveStore czy w ISS prosiłbym o opinię i zdjęcie przodu bo zastanawia mnie jak będzie umieszczony BetClic. Na zdjęciach sklepowych jest ładnie, natomiast na prezentacji i na sparingach był naprasowany (chyba przez Zdenka).
Miałem to szczęście być kilka dni temu w Pinzolo, więc widziałem trykoty na żywca. BetClic wygląda całkiem przyzwoicie, jest to taka "wlepko-wprasowanka", naklejona (?) na przód, coś jak było z NewHolland, tak to najprościej mogę określić. Materiał śliski, ale wprasowany/naklejony (jak kto woli) równo. Nie sięga jednak białych pasów - kończy się z obu stron jeszcze na czarnych.
Ze zdjec widac, ze w sparingach gramy wlasnie w takich koszulkach z "naprasowywanka" w stylu New Holland. Zastanawiam sie jednak czy to sie nie zmieni wraz z rozpoczeciem sezonu i zobaczymy pilkarzy juz w tych lepszych wersjach z JuveStore czy ISS.

alex_KiNiO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lipca 2010, 09:45

stf pisze:
mnowo pisze:
tabo89 pisze:Ogólnie jak ktoś zamówi czy to w JuveStore czy w ISS prosiłbym o opinię i zdjęcie przodu bo zastanawia mnie jak będzie umieszczony BetClic. Na zdjęciach sklepowych jest ładnie, natomiast na prezentacji i na sparingach był naprasowany (chyba przez Zdenka).
Miałem to szczęście być kilka dni temu w Pinzolo, więc widziałem trykoty na żywca. BetClic wygląda całkiem przyzwoicie, jest to taka "wlepko-wprasowanka", naklejona (?) na przód, coś jak było z NewHolland, tak to najprościej mogę określić. Materiał śliski, ale wprasowany/naklejony (jak kto woli) równo. Nie sięga jednak białych pasów - kończy się z obu stron jeszcze na czarnych.
Ze zdjec widac, ze w sparingach gramy wlasnie w takich koszulkach z "naprasowywanka" w stylu New Holland. Zastanawiam sie jednak czy to sie nie zmieni wraz z rozpoczeciem sezonu i zobaczymy pilkarzy juz w tych lepszych wersjach z JuveStore czy ISS.
No właśnie. Koszulki, w których były grane dotychczasowe mecze nie są jeszcze 100% gotowe. Chociażby nie ma jeszcze nazwisk zawodników na plecach. No i oby z oficjalnym rozpoczęciem sezonu koszulki były takie jak te w JuveStore, czyli żeby białe tło loga BetClic zlewało się z białymi pasami.

Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości.
Gianni Agnelli
mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lipca 2010, 11:06

Jestem praktycznie pewien, że będą takie, jakie są teraz. Po pierwsze, wydaje mi się, że to zdjęcie koszulki z ISS to nie jest tak zwane "real foto", bo to widać. Po drugie, koszulki są już przygotowane, bo w JuveStore w Pinzolo były normalne z nazwiskami, pełne komplety etc. Po trzecie, samo logo BetClic było umieszczone już, nazwijmy to, profesjonalnie i trwale - w sensie nie to, że "na szybko", ale tak, jak to już niby miałoby być. Nie sądzę, żeby część kibiców miała potem takie, a część inne koszulki.

tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lipca 2010, 09:34

Jednak jest tak jak pisał mnowo. Na JuveStore poprawili już to zdjęcie i teraz jest bardziej realne.

Obrazek

Poniżej wszystkie elementy stroju domowego w szczegółach:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Strój wyjazdowy, również szczegółowe zdjęcia z JS:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

No i do kompletu strój bramkarski (spodenki i getry do tego stroju są takie same jak do wyjazdówki):

Obrazek Obrazek

Jeśli chodzi o moją opinię na temat tych błyskawic czy jak to nazwać to już ją wyrażałem - nie podoba mi się. Fatalne jest też wkomponowanie BetClica w koszulkę. Dlaczego innym potrafią go wrzucić na koszulkę bez zbędnego tła, sam napis, a u nas musi to tak wyglądać...

Obrazek
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lipca 2010, 10:15

Logo betclic wygląda fatalnie, że aż słów brak. Totalna amatorka, wygląda to jakby ktoś dokleił logo w paincie.
Mam nadzieję, że sprzedaż koszulek będzie bardzo słaba, a po wygaśnięciu umowy z nike, rozejrzymy się za inną firmą. Miarka się przebrała

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
PrzemasJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lipca 2010, 10:34

zenada....jak z bazaru w moldawii...chociaz mysle ze tam by znalazl lepsze koszulki...

Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
Bianconeri23

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lipca 2010, 10:48

No to nie kupujemy i sami zobaczą ile warte są te ich koszuleczki.

Obrazek
Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lipca 2010, 10:49

Napiszę pewnie coś odmiennego od "Waszych" odczuć, ale z czasem... zaczynają mi się podobać wyjazdowe koszulki. Jedyny minus to ta "błyskawica", ale kolorystyka flagi Włoch i brak sponsora wpływają pozytywnie na moją ocenę. Domowa jest gorsza, pocięte paski nie wyglądają fajnie a logo wygląda jak wklejone z painta :doh:
Generalnie koszulki na ten sezon są brzydkie, ale wyjazdowe przez kolorystykę i brak sponsora mają swój klimat. Dochodzę do wniosku że będę chciał mieć taką koszulkę.

Obrazek
WWW.PAJACYK.PL <-- KLIKNIJ
tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lipca 2010, 11:36

Zgadzam się z Tobą Brutalu, że dzięki tej włoskiej kolorystyce i braku sponsora jest ona dosyć ciekawa ale jak dla mnie te pioruny przekreślają wszystkie plusy. Gdyby to były zwykłe pasy, myślę, że tylko małej grupie kibiców nie przypadłaby ona do gustu.

Co innego na przykład utrzymana w tej samej kolorystyce bluza z nowej kolekcji.

Obrazek

Jak widać dało się zrobić coś beż żadnych ząbków czy błyskawic. I efekt jest od razu inny.

Obrazek
alex_KiNiO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lipca 2010, 11:58

W pierwszej chwili po zerknięciu na zdjęcia wrzucone przez tabo89 rzuciło mi się w oczy to zdjęcie:

Obrazek

Zastanawiałem się gdzie to znaleźć na koszulce :wink: A to jest poprostu po drugiej stronie naszycia herbu. He. Interesujące. Nie spotkałem się jeszcze z takim czymś.

ps. a ta bluza... cudowna! chyba będzie trzeba nieco kasy odłożyć i dokonać zakupu ;p

Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości.
Gianni Agnelli
stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lipca 2010, 12:04

Też zgadzam się z bloktrounem, że wyjazdówka ma swój klimat. Szkoda tylko, że paski są w formie błyskawic :roll: Gdyby nie to, na pewno zakupiłbym ta koszulkę.

A co do domowej- pisałem, że z daleka nie wyglada źle, że da się przywyknąć. Ale jakoś nowe zdjęcia nie pomagaja w tym. Jest okropna.

Monte Cristo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lipca 2010, 12:08

A ja sobie kupie albo wyjazdowa albo domowa. Ale dopiero za rok, gdy bedzie wyprzedaz bo bedzie blisko do prezentacjii nowych. Kupuje je tylko ze wzgledu na klub, za taki szajs niedalbym 75 euro. Teraz np. te z poprzedniego sezonu sa za 28, wiec nawet kupienie domowej i wyjazdowej to bylby niezly interes.

Od ponad 20 lat nie mieszkam w Polsce i z jezykiem mam malo kontaktu, wiec w razie bledu ortograficznego daruj sobie poprawianie mnie.
stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lipca 2010, 13:21

Ja kupuje z reguły tajlandzkie za 100 zł ^^

ODPOWIEDZ