BIAŁYSTOK || wspólne wypady na mecz
- białas
- Juventino
ja jadę smochodem, więc 5 miejc. w zasadzie już 3, bo jak pisałem, jadę ja i Tigmar. co do przeciwnika, to Gorn ma coś załatwić, więc podejrzewam, że zagramy 5vs5.Winner pisze:Można coś więcej się dowiedzieć bo ja nie w temacie? Jak transport, zbiórka z kim gramy?
no jest ktoś jeszcze chętny? jutro gramy.
- Dagmara
- Juventino
- Judzio
- Juventino
pamiętajcie, tylko nie Antidotum ani Czarci :evil:
Astoria tez nie bo jak koleś pstrykał te kanały to nawet nie widziałem żeby mieli tam jakikolwiek polsat prócz zwykłego
w Knayu powinno być...
EDIT: z chęcią bym was przygarnął ale nie mam w ogóle Polsatu
Astoria tez nie bo jak koleś pstrykał te kanały to nawet nie widziałem żeby mieli tam jakikolwiek polsat prócz zwykłego
w Knayu powinno być...
EDIT: z chęcią bym was przygarnął ale nie mam w ogóle Polsatu

Ostatnio zmieniony 24 sierpnia 2010, 16:13 przez Judzio, łącznie zmieniany 1 raz.

- Tigmar
- Juventino
w sumie wolałbym obejrzeć u kogoś, niż szlajać się i znowu denerwować głupimi c..i..pa..mi z antidotum i czarciego oraz legendy
a jeśli nikt nie przygarnie biało-czarnych braci i sióstr, to Strych albo Knay, ale pamiętajcie, że pół godziny wcześniej leci mecz LECHA, więc może być PROBLEM

a jeśli nikt nie przygarnie biało-czarnych braci i sióstr, to Strych albo Knay, ale pamiętajcie, że pół godziny wcześniej leci mecz LECHA, więc może być PROBLEM
przez chwilę jako Marco Buffon
- Tigmar
- Juventino
Dokładnie o 20:00 równo wpadać do Alibi, żeby jak coś im się spierniczyło mielibyśmy alternatywę w postaci Strychu czy Knayu. Ale powinno być bez problemu, stolik z kanapą na przeciw telebimu mamy.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
przez chwilę jako Marco Buffon